slangnest.gif

 

Vriendendienst - 2

 

Daar zat ik dan. Op een mooie nacht, in een prachtige tuin, terwijl mijn 'preutse' vrouw een goede beurt had gekregen van haar vroegere vriend. Je zou denken dat je op zon ogenblik naar binnen stormt en die klootzak zijn lul afsnijdt juist boven zijn ballen, zodat die nog in haar overspelige kut blijft zitten.

Maar een mens is een raar dier. Ik bleef gewoon zitten wachten. Niet dat het me allemaal ongevoelig liet, maar het waren tegenstrijdige gevoelens. Enerzijds was ik woedend, anderzijds lichtelijk opgewonden en nieuwsgierig, ik had een stijve lul van hier naar ginder maar was niet opgewonden genoeg om mij daar af te rukken.

Die vrouw die daar neukte voor een open glazen wand, al was het huis omringd door groen, was anders bang dat men haar zou horen of dat de kinderen iets zouden merken, stel je voor een vrouw van 45 die nog met haar man neukt. Wat had voor deze transformatie gezorgd?

 

Ondertussen was er terug beweging gekomen bij het koppel op de sofa. Hij trok zijn langzaam verslappende lul uit die gevulde kut, het geil van hen beide liep in lange slierten van tussen die schaamteloze lippen, over haar billen op de sofa.

"Wat is dat een lekkere kut, zei hij, ik was bijna vergeten hoe zacht en vochtig het daarbinnen is. Ik heb bijna de top van mijn lul geschoten, zo lekker was het."

"Ik heb anders ook niet te klagen gehad, zei zij weer, je hebt mijn poes toch weer lekker uitgerekt. Lekkere lul van me, ik heb je gemist. Ik wil nog wel een stuk van dezelfde taart, heb jij nog wat kruit over? We kunnen misschien, net als vroeger, nog even samen douchen. Te laat kan ik het nu ook niet maken. Kom hier."

Dit zeggende trok zij hem aan zijn lul naar de trap die naar boven leidde.

"Langs hier?"

"Ja, eerste deur rechts."

Dit is vervelend, dacht ik ondertussen. Hoe kan ik dit blijven volgen? De oplossing bood zich als vanzelf aan. Een licht ging aan op de eerste verdieping, een raam dat uitgaf op een schuin dak dat eindigde op ongeveer een meter boven de begane grond.

 

Ik naar boven. Bingo, eerste rij op het balkon.

Stel je een grote badkamer voor, met in n hoek een douche, lichtjes verzonken in de bodem zodat je enkel een zacht hellend vlak had, geen randen. Verder een enorm hoekbad, groot genoeg voor twee en dan nog de vaak voorkomende inrichting. Zij stonden ondertussen al onder de douche, lieten het geil van hun lichamen spoelen. Mijn vrouw had haar hand niet meer rond zijn lul, maar nu wel haar lippen. Voor hem zat ze geknield, zijn penis aan de basis omvattend zodat de eikel sterk geaccentueerd werd, donkerrood van geilheid. Ze liet zacht krullend haar lippen over de eikel zakken en begon cm voor cm worst te eten. Zacht liet zij zijn penis in en uit haar mond gaan, zo dat de eikel telkens door haar getuite lippen was gevangen en daarna terug werd opgeslokt door een gulzig zuigende mond. Steeds op en neer ging haar hoofd, zijn volledige tamp naar binnen slokkend. Willen of niet, je werd al geil bij het kijken alleen al, voorstellen dat die mond rond jouw lul lag, dat jij door haar werd gepijpt, bij jou zoals het zou horen.

 

Het scenario was enigszins veranderd, hij stond achter haar en omvatte haar borsten met beide handen, ze lichtjes knedend. Op zijn twee handen rustend, kneep hij steeds met duim en wijsvinger rond de tepels, die recht vooruit wezen, tot het uiterste geprikkeld. Van waar ik stond, kon ik telkens zijn eikel tussen haar dijen tevoorschijn zien komen, duidelijk schurkend tegen haar venusheuvel. Lichtjes haar kutlippen spreidend, er tussen heen en weer gaand, wat ze duidelijk op prijs stelde, getuige haar lippen die een beetje van elkaar waren geweken, ze bevochtigend met het puntje van haar tong. Hij zoog zich vast aan haar oorlelletje, zakte naar haar hals en liet een nat spoor achter tot op haar schouders. En hand liet hij zakken tot op haar buik, lager tot aan het donkere krulletjesbos, kneep zachtjes de lippen van haar poes samen, ze daarna weer spreidend en maakte een kringetje rond haar klit met een vinger, hem juist niet rakend, plagend.

Dit alles gebeurde in stilte, voor mij toch want het raam schermde elk geluid effectief af. Met haar billen achteruitduwend reed zij langzaam op zijn paal die haar kut in volle lengte open ploegde, haar kut glansde vochtig in het licht van de lampen. Hijgend waren haar lippen geopend, haar tanden tonend, het tempo van haar bewegingen langzaam opvoerend tot ze stevig stotend steeds die lul opzocht die zalig heen en weer ging.

Aan de beweging van haar lippen kon je zien dat ze kreetjes uitstootte en steeds wilder begon ze te stoten, lekjes vocht liepen langs haar benen naar beneden, steeds wilder werden haar bewegingen tot ze uiteindelijk een laatste rukkende beweging plaatste en haar kont tegen zijn onderbuik gedrukt hield, duidelijk een hoogtepunt bereikend.

 

Met enkele korte pasjes vooruit waren ze tot bij de toilettafel gekomen waar ze haar handen op liet rusten, voorovergebogen. Hij haalde zijn penis van tussen haar dijen, zo haar kut in al haar glorie tonend aan al wie het wou zien. Ik in eerste instantie, want ik stond nog steeds met mijn neus tegen het venster geplakt. Ik had ondertussen besloten niet tussenbeide te komen. Wie trok altijd aan het kortste eind? Juist, je moet maar denken de aanhouder wint.

Een tot het uiterste gespannen eikel drukte tegen die opgezwollen kut, ze splitsend als een rijpe perzik, gleed met gemak naar binnen, geolied door de reeds geproduceerde sappen. Opgenaaid door die sappige pruim ging hij met n enkele stoot tot aan zijn ballen, die duidelijk afgetekend stonden in zijn gespannen zak, in die kut. Trok nog niet terug maar liet zijn lul diep zitten en maakte draaiende bewegingen met zijn heupen zodat hij alle kanten van die zachtjes knedende tunnel kon voelen.

Ook door haar op prijs gesteld, getuigend de glimlach die rond haar mondhoeken speelde. Langzaam trok hij terug tot alleen zijn eikel nog tussen haar kutlippen stak en dreef zijn penis dan met een plotselinge stoot weer diep in haar. Dit werd steeds herhaald, eerst langzaam, maar allengs sneller. Telkens zijn lul naar buiten werd gehaald, bleef een ring van haar kut rond zijn lul geklemd en werd zo een beetje naar buiten getrokken, hem niet graag eruit latend. Door de kracht van de stoten richtte haar bovenlichaam zich steeds een beetje op, bij elke diepe stoot deinden haar volle borsten op en neer, een vloeiende beweging vormend met die neuklat die haar kut steeds terug vulde. Hij had haar heupen in zijn handen genomen, meer kracht zettend achter elke por in die zuigende neukkut, haar kont met kracht tegen zijn buik pletsend, die memmen heen en weer bungelend bij elke neukbeweging. Bij elk terugtrekken zag je de vochtige stam van zijn lul, bevochtigd door de kutsappen van mijn vrouw die als een geile teef voorovergebogen stond, haar volle kut steeds achteruit stotend om toch zoveel mogelijk lul naar binnen te krijgen. Met open mond stond ze daar te hijgen, het zweet liep in straaltjes langs haar lichaam, tussen haar borsten, lekkend van haar stijve tepels, plasjes vormend op de vloer. Steeds sneller heen en weer.

Ze verloor alle kracht in haar armen, kwam met haar borsten op de tafel terecht en met haar kut rond die gespannen lul trekkend kwam ze duidelijk klaar.

 

Hij nog niet.

 

Ben

 

Dank je Ben.

Liefs

My

Alle verhalen van deze auteur

Terug naar de lijstpagina

19-08-2011