avatar.jpg

Zwanger worden.

 

Dinsdagmiddag 16u45. Anita zet haar computer uit, neemt haar handtas en wandelt haar kantoortje buiten. Op de parking start ze haar volkswagen Polo en rijdt richting centrum van de stad. Nu naar huis gaan heeft toch geen zin want haar man Dieter is net op zakenreis voor een week. Vorige week had hij vrij onverwacht de opdracht gekregen van zijn chef om mee een nieuwe productie-eenheid te gaan opstarten in Hongarije. Qua timing kon het niet slechter vallen want Anita was net in haar vruchtbare periode en ze waren al enkele maanden aan het proberen…

In het centrum van Sint-Niklaas parkeert ze haar autootje op de markt. Een kwartier later wordt haar spaghetti opgediend.

 

Terwijl ze net begonnen is met eten gaat haar GSM.

“Hallo, met Anita”

“Hallo Anita, met Wannes, hoe is het?”

“Eenzaam, Dieter blijft nog 3 dagen weg, ik ben dan maar een spaghetti gaan eten”

“Kom vanavond eens langs, Emma heeft net een appelcake gebakken, dan kun je dat gezellig met ons samen opeten”

“OK, binnen een uurtje ben ik bij jullie.” Haar zus Emma had het eigenlijk helemaal niet slecht getroffen met haar man Wannes, een knappe blonde man, eigenlijk een pak mooier dan haar eigen Dieter. Anita was al 6 jaar getrouwd met Dieter. Toen ze met hem trouwde was ze nog piepjong. Ze had op het vlak van de liefde eigenlijk nog niet veel ervaring. Na 6 jaar huwelijk was ze er wel al achter gekomen dat haar man eigenlijk ook niet zo een hoogvlieger was qua seks. Ze deden het amper 2 of 3 keer per maand en dan was het nog binnen het kwartier afgelopen. Drie kwartier seks per maand, daar kon Anita eigenlijk niet zo tevreden mee zijn maar ja, je kunt niet alles verwachten hé, Dieter was voor de rest een attente en lieve man met wie ze zekerheid had.

 

Na de appelcake stelt Wannes voor om een flesje wijn te kraken, een voorstel dat onmiddellijk bijval oogst bij de dames. Na enkele glaasjes zit de sfeer er al goed in. Wannes kan het niet nalaten regelmatig naar het mooie figuur van zijn schoonzus te kijken, Anita is inderdaad een mooie jonge vrouw: 1m68, slank gebouwd, kleine maar stevige borsten, halflang donkerbruin haar, een droom van een vrouw.

22u30: Wannes stelt voor dat Anita eigenlijk beter kan blijven slapen in de logeerkamer want de alcoholcontroles zijn tegenwoordig streng, Emma maakt het bed op terwijl Wannes en Anita nog wat blijven keuvelen in de woonkamer. Anita vertelt dat ze Dieter eigenlijk wel mist en vooral ’s nachts omdat het bed zonder hem zo groot en koud lijkt. Dieter luistert geïnteresseerd, eigenlijk zou hij wel eens graag met Anita naar bed gaan. Hij is nu al 10 jaar getrouwd met Emma en heeft haar nog nooit bedrogen, hij is eigenlijk enkel nog maar met Emma naar bed geweest, ze was zijn eerste lief. Anita merkt dat Wannes in gedachten verzonken naar haar zit te staren. Zacht fluistert ze.

“Is er iets?” Emma komt terug de woonkamer binnen.

"Het bed is klaar, als je wil kan je al gaan slapen."

 

Anita besluit nog eventjes op te blijven, morgen heeft ze toch een snipperdag genomen. Emma gaat al slapen, Wannes twijfelt eventjes maar besluit dan toch Anita wat gezelschap te houden.

Zachtjes praten ze nog wat over koetjes en kalfjes. Anita merkt dat Wannes zijn ogen niet van haar lichaam kan afhouden. Zou Wannes misschien ook met haar seks willen? Eigenlijk is ze wel nieuwsgierig hoe het zou zijn om met iemand anders dan Dieter seks te hebben. Misschien is Wannes wel de ideale persoon om het eens uit te proberen. Ze heeft echter geen condooms bij. Plots legt Wannes zijn handen op haar knieën, Anita wordt uit haar verzonken gedachten gerukt en kijkt glimlachend naar Wannes. Hij glimlacht terug, brengt zijn hoofd dichter bij haar hoofd en geeft haar voorzichtig een kus op haar mond. Anita voelt haar ingewanden draaien van opwinding, kijkt recht in Wannes zijn ogen en kust hem terug vol op de mond, opent haar lippen, een passionele tongkus volgt. Wannes neemt haar in zijn armen en streelt haar rug, drukt haar lichaam dicht tegen het zijne. Het ijs is gebroken, Wannes streelt haar ganse lichaam, hij trekt haar trui uit, streelt haar borsten door de fijne stof van de BH, Anita legt haar handen op zijn kruis en voelt een groeiende erectie, Anita helpt Wannes met het uittrekken van haar BH.

 

“Wat heb je mooie borsten, ze zijn veel steviger dan die grote memmen van Emma.” Anita fluistert. “We moeten wel stil zijn, ik zou niet willen dat mijn zus dit te weten komt.” Vijf minuten later zijn beiden volledig naakt. Anita bekijkt met ontzag naar de grote stijve penis van Wannes. Hij is ongeveer even groot als die van Dieter maar wel veel dikker, wat zou ze die graag in haar kut willen. Zou Wannes condooms hebben?

Anita gaat op haar rug liggen in de zetel, Wannes opent haar benen en likt enkele malen voorzichtig over haar schaamlippen, dan steekt hij zijn tong langzaam in haar kut die duidelijk al vochtig is van de opwinding.

“Ik zou je graag neuken” hijgt Wannes tussen twee likbeurten door.

“Heb je condooms?”

“Shit, nee, maar ik zal voorzichtig zijn.”

Even twijfelt Anita, zou Wannes zichzelf wel kunnen beheersen als hij haar straks zalig ligt te neuken? Het voortdurend likken aan haar spleet windt Anita meer en meer op, ze kermt zachtjes en fluistert.

“Kom Wannes, steek hem er maar in, maar wees voorzichtig, je mag me niet volspuiten.”

 

Wannes stopt met likken, zet zich in de zetel, Anita kruipt over zijn benen en laat zich langzaam zakken tot zijn eikel tegen haar schaamlippen tikt. Voor de eerste keer in haar leven zal er een andere penis dan die van haar man haar neuken. Langzaam duwt ze haar lichaam naar beneden, centimeter voor centimeter laat ze zich op de harde pik van Wannes zakken tot ze niet meer verder kan. Even blijft ze zo stil op hem zitten en geniet ze van zijn harde pik die diep in haar zit. Langzaam begint ze met haar bekken te bewegen, Wannes kreunt zachtjes, Anita begint het tempo op te voeren. Door het uitgebreide voorspel is ze al goed heet en voelt ze dat ze niet veel nodig zal hebben om een orgasme te bereiken. Ze probeert het echter zo lang mogelijk uit te stellen omdat ze zo lang mogelijk van deze pik wil genieten.

Wannes voelt aan haar opwippende borsten, kijkt naar zijn penis en ziet hoe die goed gesmeerd steeds in en uit haar kut schuift.

“Ik voel je penis zo goed diep in me, het is heerlijk” hijgt Anita terwijl ze blijft wippen op zijn harde stam.

“Als je zo blijft doorgaan ga ik het niet lang meer kunnen uithouden” fluistert Wannes in Anita haar oren. Anita twijfelt, zo een lekkere pik heeft ze nog nooit in haar lijf gehad, ze zou hem zo graag in haar voelen spuiten. Maar wat als Wannes haar zwanger maakt? Even houdt Anita op met wippen, kijkt Wannes diep in de ogen en zegt.

“Wannes, je moet me volspuiten met die pik van je, ik wil het in me voelen”. Wannes kijkt haar ademloos aan.

“Ben je zeker?”

“Ja, ik wil een kind, of het nu van Dieter is of van jou, het maakt me niet uit, spuit me maar vol.”

 

Langzaam begint Anita terug te wippen, het tempo steeds een beetje opvoerend. Ze voelt zijn lul nog stijver worden in haar kut, het zou niet lang meer duren of Wannes zou zijn sperma in haar spuiten. Zelf is ze nu ook dicht bij haar hoogtepunt.

“Ah, ik ga komen Anita, ik ga spuiten, hier komt het!"

Ja spuit maar, oh ik kom ook klaar, ja ik voel het in me springen, oh wat lekker, wat spuit je veel Wannes, kom geef het me, spuit me vol met je sperma, spuit me zwanger, ah …

 

Drie dagen later komt Dieter thuis van zijn reis naar Polen. Diezelfde avond hebben ze nog seks, Anita zegt Dieter dat ze net in haar vruchtbare periode is. Dieter hoopt dat Anita deze keer zwanger wordt, Anita weet dat ze al zwanger is …

 

ChristaS

 

Dank je wel Christa met een strelende

van My

 

Alle verhalen van deze auteur

Terug naar de lijstpagina (overspel)

 

  

Dit verhaal werd sinds 31-05-2012 door

 

  

 

unieke lezers gewaardeerd.