Milou en de jongens

 

Milou werkte nu een half jaar in de villa van de schatrijke bankier Vandergroen.

Ze was aangenomen als huisdame en moest daarom toezicht houden op de twee zonen van de familie, de zestienjarige Erik en de twee jaar oudere Ronny.

Zelf was ze achtentwintig.

De bankier en zijn vrouw waren meestal afwezig voor hun werk en dan kwam ze vaak in de verleiding zich seksueel met Erik en Ronny in te laten. De gedachte aan het kunnen verliezen van haar goed betaalde baan weerhield haar ervan.

Op een middag, aan het begin van de schoolvakantie van de jongens, lag ze languit op haar bed en vingerde zich.

Buiten hoorde ze een krakend geluid, ze sprong op en zag de auto tegen de muur van de garage staan. Ze rende naar beneden en zag Ronny en Erik ontredderd naar de auto kijken, waarvan het voorspatbord totaal verkreukeld was.

"Ik wilde hem even in de garage zetten," mompelde Erik.

"Je bent pas zestien," zei Milou verwijtend.

"Mee naar boven," beval ze en ze dreef de twee knapen voor zich uit. Ondanks haar jeugdige leeftijd hadden de jongens ontzag voor haar, waardoor de jongens naar boven vlogen. Ze joeg hen haar kamer in en sloot elk op in een van de beide kasten. Ze trok haar schoenen en broekje uit en ging op bed liggen. Ze staarde over haar naakte onderlijf met de dik behaarde venusheuvel. Met beide handen betastte ze zichzelf, wreef over haar buik en tussen haar dijen. Ze streelde de schaamlippen en werd geil, mede doordat ze de beide jongens hoorde schelden.

 

"Wat een rotwijf," riep Erik vanuit de ene kast. "Kun je me horen?"

"Ja," riep Ronny terug, "wat een kutwijf! Ze moet eens een goede beurt hebben!"

Milou glimlachte bij het horen van de conversatie, ze wreef intenser, vingerde heftiger en kwam klaar. Het werd wat rustiger in de kasten tot na een uur, terwijl Milou zich nog steeds streelde.

"Ronny!," riep Erik, "ik moet plassen, ik hou het niet meer."

"Ik ook,"schreeuwde Ronny, "Hier staan een paar laarzen. Die ga ik vol zeiken, dan kan ze met haar poten in mijn zeik staan!"

Milou vloog verschrikt overeind. Het waren haar gevoerde laarsjes en die kon ze daarna wel weggooien. Ze rende naar de kast waar Ronny opgesloten zat en opende die. Ronny had zijn penis al uit zijn gulp.

"Eruit!" beval ze. "Hier is de badkamer." Ze wierp de deur naast de kast open.

Daarna rende ze naar de andere kast en opende die. Erik stond er licht voorover gebogen, de handen in het kruis gedrukt. De urine sijpelde tussen zijn vingers door, hij had het niet meer kunnen houden.

Milou trok hem uit de kast en duwde haar hand tegen het doorweekte kruis van zijn broek. Op dat moment kwam Ronny terug. Hij zag op het bed haar broekje. Het drong nu tot hem door waarmee ze bezig was geweest en dat ze al die tijd op bed moest hebben gelegen met haar slipje uit. In een opwelling van bronstige drift trok hij haar achteruit, weg bij Erik. Hij wierp haar op het bed en schoof haar jurk omhoog. Het naakte witte vlees en de donkere beharing tussen haar liezen deed zijn bloeddruk oplopen.

Hij stortte zich op haar, intussen de penis uit zijn gulp trekkend. Met haastige bewegingen frommelde hij zijn lul tussen de schaamlippen, instinctmatig wetend wat hij doen moest. Hij perste zijn penis in haar pruim en stootte toe, bevangen door een immense wellust.

Ronny voelde dat ze op zijn binnendringen niet afwerend reageerde, het was net of ze hem hielp beter in haar te komen. Ze verschoof haar onderlijf, zijn penis gleed tot aan de wortel in haar vochtige kut.

Ronny bewoog zich heftig op en neer, zijn naakte eikel werd geprikkeld door de samentrekkingen van haar schede. Milou hijgde, Ronny kreunde en kwam klaar. Hij zakte al spuitend diep tussen haar gespreide benen en meende haar te voelen trillen. Milou onderging inderdaad het voorstadium van een orgasme toen de jongen in haar ejaculeerde, maar kwam niet tot een volledige bevrediging. Ronny zuchtte van genot en trok zich terug. Hij zag het geil op Milouís schaamlippen.

 

Erik had met grote ogen de paring gevolgd. Ronny mompelde.

"Jij ook. Dan hebben we het samen gedaan." Hij duwde Erik naar het bed, waar Milou roerloos op lag met haar benen wijd.

Erik trok zijn gulp open en hield zijn penis gereed. Hij plofte tussen Milouís dijen en stootte zijn lul in de schuimende schede.

"Oh..ik voel je natte broek..", kreunde ze. "Je neukt me met je natte broek aan."

Erik ramde zijn penis diep in haar kut, kwaad omdat ze hem in zijn broek had laten pissen. Haar benen werden vochtig, ze voelde de harde jongensroede in haar vagina bewegen en werd geprikkeld. Haar klit gloeide, de klimaks naderde nu snel. Ditmaal kwam ze klaar en lag schokkend onder de opgezweepte jongen.

Erik voelde zijn sperma komen en kreunde. Huiverend van genot loosde hij zijn zaad in de stuiptrekkende kut van de jonge vrouw. Bevend van wellust lag hij op haar en liet zijn hete geil in haar spuiten. Dan trok hij zich van Milou los, aan zijn jeans kleefde het sperma. Ook Milou zag het, ze lispelde.

 

ďTrek ze maar uit, ik zal ze wel wassen."

De jongens ontdeden zich van broeken en slips, ze wasten zich in de badkamer en keken naar Milou die haar jurk uittrok en haar kut ging uitspoelen. Ze deed net of Erik en Ronny er niet waren. Het enige wat ze nu droeg was een lila kleurige bh die bij haar broekje paste.

Dat lag nog als een paarse vlek op de sprei van haar bed.

De jongens kregen een stijve bij het zien van de vrijwel naakte Milou. Ze stond voorover gebogen bij de wastafel en waste haar kruis. Haar lichaam was mooi om te zien, slank en lenig. Ronny sloop achter haar en haakte de bustehouder los. Hij trok die triomfantelijk van haar schouders zodat haar borsten naakt en spits omlaag hingen.

 

Milou deed net of het haar niet aanging en droogde zich af tussen haar dijen.

Ronny trok haar achterover en kneep in haar tieten. Zijn hand gleed over haar blote buik omlaag en greep tussen haar dijen. Hij duwde twee vingers in haar kut en voelde hoe ze daarop met lichte schokjes reageerde. Zijn lul stond hard tegen haar naakte heup. Hij tilde haar op en droeg haar, alsof ze nauwelijks iets woog, naar het bed. Met een zwaai liet hij haar er op neer vallen en drukte zijn blote onderlijf tussen haar dijen. Hijgend en kreunend naaide hij de naakte vrouw, beheerst door een nog heviger begeerte dan de eerste keer.

 

Milou bewoog zich onder hem, belust op haar eigen genot. Ze kreeg een orgasme en voelde de eikel spuitend in haar kut bewegen.

Nadat Ronny zich bevredigd had, werd ze beklommen door Erik. De jongere broer deed in hete hunkering niet onder voor Ronny. Ook hij lag met verkrampte spieren en gespannen billen op de naakte Milou en neukte zich naar een hoogtepunt. Milou voelde het sperma van de twee jongens in haar kruis lopen en ademde snuivend. Ondanks de realiteit van het gebeurde, besefte ze nauwelijks dat ze zich door hen had laten neuken.

Dat drong pas goed tot haar door toen ze Ronny en Erik uit haar kamer zag verdwijnen.

Die avond had ze er moeite mee gewoon aan tafel te verschijnen. De jongens namen haar met steelse blikken op en dachten aan het naakte lijf onder haar jurk.

Die avond lag ze lang te fantaseren over de verdere uitspattingen die ze met de beide jongens zou kunnen organiseren.

Toen de volgende middag Ronny en Erik op de deur van haar kamer klopten, wist ze dat de jongens voortzetting verlangden van hun erotische avonturen. Milou deed open, slechts gekleed in een luchtige peignoir.

"We komen je neuken," zei Ronny. Haar mond viel open.

"Goed," zei ze, "kom binnen. Maar van tevoren wil ik graag iets bepraten."

"Wat dan?" Vroeg Ronny. "Gisteren," begon ze ademloos, "toen Erik..met zijn natte broek...dat vond ik zo..eh.." "Geil," vulde Ronny aan.

Ze knikte. "Nou, dan doen we dat toch," zei Ronny grijzend. "Moet Erik weer in zijn broek pissen?" Erik keek gegeneerd.

"Nee.. ik wil op hem plassen voordat jullie me neuken," stamelde ze. Ronny rukte haar peignoir open en betastte haar borsten.

"Je bent een geil varken," zei hij, "waar wou je dat doen?"

Milou bukte zich en trok onder het bed een opgerold zeildoek tevoorschijn met daarin een stevig katoenen laken.

"Hierop" zei ze.

Erik trok zijn schoenen, sokken en hemd uit en ging op zijn rug op het laken liggen. Ronny ontdeed zich van zijn kleren en toonde een behoorlijke stijve.

Milou gooide de peignoir van haar schouders en hurkte met haar naakte billen boven het onderlijf van Erik.

Beide jongens zagen de urine uit haar schaamspleet spuiten en de jeans van Erik doorweken. Milou bewoog haar pissende kut draaiend boven het kruis.

Hij voelde haar hete pis door zijn broek dringen en zijn buik en dijen nat maken. Zijn penis werd er stijf van. Milou piste zich leeg en kwam overeind.

 

Ronny sloeg kletsend tegen haar kont en trok haar naar het bed. Hij stortte zich op de wild bewegende Milou en neukte haar stormachtig. Hun naakte lijven wreven genotzuchtig over elkaar, zijn penis boorde in haar vochtige kut en raakte bij elke slag haar gezwollen kittelaar. Milou bewoog zich onder hem als een loopse teef. Ronny voelde hoe geil ze was en hoe heet ze klaarkwam. Met heftige rukken bevrijdde hij zijn lichaam van de spanning die het overtollige zaad teweeg bracht. Kreunend lag hij op haar wulps draaiende lijf.

"Toe maar.." hijgde Milou, "schiet je sperma maar lekker in mijn kut."

Brullend, zijn lijf intens op het hare persend, loosde Ronny zijn hete geil in Milouís stuiptrekkende schede. Hij rolde van haar af en keek naar wat ze nu ging doen.

 

Milou gleed van het bed en knielde bij Erik. Ze streek met haar hand over diens doorweekte jeans en lispelde.

"Nu mag jij het doen.. met je natte broek op me..."

Ze trok de rits van zijn broek open en haalde de vochtige penis eruit.

"Hij is hard," kreunde ze, "lekker hard.. vind je het ook lekker om het nat te doen?"

Erik mompelde iets onverstaanbaars.

Milou strekte zich naast hem uit waarbij haar billen vochtig werden van de pis die in het laken gedrongen was. Ze schoof haar kont wellustig in de natte plek heen en weer en trok aan de lul van Erik. Hij wendde zich op haar en zakte tussen Milouís gespreide benen. Ze kreunde en klemde zijn onderlijf tussen haar dijen. Haar hand leidde zijn penis in haar van geil kleverige kut. Erik stootte toe en bewoog zijn lendenen al neukend.

"O.. lekker.." hijgde Milou, "je perst de zeik uit je broek..ik voel het in mijn kruis lopen." Milouís schaamhaar raakte doorweekt en haar buik vochtig terwijl de jongen haar onstuimig neukte. Milou raakte in een roes van perverse lust, haar klimaks naderde snel en met schokkend bekken lag ze onder Erik klaar te komen.

Hij raakte, luisterend naar het slobberen en flodderen van zijn doorweekte jeans in haar kruis, buiten zinnen van geilheid. Hij perste zijn bovenlijf op haar tieten en gromde wellustig. De kloppende eikel braakte het sperma uit als een vulkaan. Dampend spatte het in haar drijfnatte kut. Stotend leegde Erik zijn ballen waaruit het zaad heet en hitsig opwelde. Met een schorre kreet beŽindigde hij zijn zaadlozing en lag rillend op de naakte vrouw.

 

"Nu mogen jullie.. op me... pissen," stamelde ze hees.

Erik duwde zich op en trok zijn broek die van voren besmeurd was met sperma, uit. Ronny kwam van het bed en hing zijn penis boven Milouís borsten.
Erik nam haar onderlijf voor zijn rekening. Als bij afspraak spoten gelijktijdig de stralen uit hun eikels. De warme stromen verspreidden zich over Milouís naakte lichaam. De pissende jongens lieten het hete, zinderende sap over haar tieten spatten en over haar buik sproeien. Ze pisten tussen haar benen en tegen haar kut waarbij Milou zich in ongeremde wellust kromde en haar lichaam kronkelend bewoog. De urine droop aan alle kanten van haar lichaam, een beekje liep vanuit de liezen in haar kruis.

 

Erik ging zich wassen, en terwijl Ronny keek naar de schokkende Milou zwol zijn penis en stond strak boven zijn balzak. Hij had zin haar te neuken en werd bloedgeil. Ook al was ze nat, hij zou zich daarna direct kunnen wassen. Aarzelend stond hij op en naderde de vrouw die een ongekende sensualiteit uitademde. Hij knielde tussen haar wijd openliggende benen en duwde de eikel in haar spleet. Milou trok de jeans van Erik voor haar gezicht weg en hijgde.

"Je hoeft niet op me te liggen als je dat niet wilt," fluisterde ze. "Hou hem zo, helemaal vooraan in mijn kut."

Ronny bewoog zijn penis bijna onmerkbaar, de eikel rolde tussen de schaamlippen.

Milou rilde, haar schouders schokten. Ronny neukte haar met ingehouden wellust, steeds alleen de top van zijn penis in haar kut bewegend. Milouís borsten schudden en trilden op haar romp als gevolg van haar extatische bewegingen. Ze wrong haar billen heen en weer, een laaiend vuur schoot door haar bekken waarop ze heftig begon te schudden. Haar orgasme maakte dat Ronnyís geilheid toenam.

Erik kwam uit de badkamer en keek met ingehouden adem naar het paar op de grond. Ronnyís ejaculatie naderde snel.

Milou zag zijn in vervoering vertrokken gezicht en voelde de zwellende eikel in haar kut. In een roes van wellust riep ze.

"Spuit het over me heen." Ronny, die wist wat tijdig terugtrekken betekende van enkele vroegere ervaringen met schoolvriendinnen, rukte zijn penis terug en liet het sperma met een wijde boog over Milouís lijf schieten. Hij raakte haar tieten en spoot meerdere kwakjes over haar buik. Milou greep met beide handen in het over haar gespoten geil. "Lekker...JongensÖSpuit me onder."

 

Ze grabbelde in het sperma en wreef het over haar tieten uit, smeerde het over haar buik en heupen en doordrenkte haar natte schaamhaar ermee. Erik stond erbij te kijken met een zwellende lul.

"Nu dat van Erik nog," kreunde Milou.

Ze greep naar de penis en trok met glibberige vingers aan de harde roede.

Erik liet zich op de knieŽn zakken en zich afrukken door de van hartstocht bezeten vrouw. Hij zag zijn sperma wegschieten en door Milouís hand gericht op haar tieten spatten. De laatste straal smakte op haar gezicht waarbij het dikke geil deels in haar geopende mond terecht kwam. Ze slikte en proefde het sperma waarna ze dat wat over haar wangen en borsten gespat was, ook weer uitwreef over haar huid. Ze leek wel bezeten van wat de jongens haar te bieden hadden. Milou kwam op haar knieŽn overeind, met beide handen langs haar lendenen en heupen wrijvend.

 

"Geef me een broek uit mijn kast aan," zei ze, wijzend op haar kleerkast,

"Ik wil eens voelen hoe het is met een natte broek rond te lopen."

Ronny scharrelde in de kast en hoorde haar zeggen.

"Laat maar, ik neem de jeans van Erik wel."

Het ging stroef maar ze kreeg de broek omhoog. Ze klapte met beide handen op haar billen en dijen, zodat het vocht eruit spetterde. Milou stond rechtop, de benen stijf tegen elkaar. Een huivering deed haar tieten schommelen.

"Ik ga pissen," zei ze. Ze liet haar plas lopen zodat de urine bij haar enkels uit de broekspijpen liep. Ze zakte op het laken en rolde zich om en om.

 

"Geef me die borstel," zei ze, wijzend op een kleerborstel met een dikke ronde steel. Ronny reikte haar die aan, ze trok de gulp van de jeans open en stak de steel van de borstel erin. Aan haar bewegingen merkten de jongens dat die in haar kut terechtkwam.

"Nu jullie weer pissen," beval ze met schorre stem.

Ronny en Erik stelden zich weer bij haar op en richtten hun penissen op het kronkelende lijf. Milou leek in niets meer op de strakke, zich in de plooi houdende huisdame, ze leek meer op een woeste bacchant die zich in perverse geilheid kromde. De jongens plasten over haar van boven tot onder terwijl ze kreunend op de grond lag en leek te worstelen met de houten steel tussen haar dijen. Druipend van urine kwam ze klaar en lag sidderend en stuiptrekkend op het laken, haar lichaam soppend in de plas onder haar.

 

De scheiding op haar schedel was verdwenen, Milouís haren hingen nat en in slierten om haar gezicht dat vertrokken was in een uitzinnige hartstocht.

Erik keek naar het krimpende lijf en liep naar de badkamer.

De jongens kleedden zich aan en lieten haar liggen, haar druipende lichaam vastgekleefd aan het laken.

"Ze is compleet gek," zei Erik.

"Ze is zo geil als boter," zei Ronny. "Maar we kunnen haar naaien wanneer we zin hebben, dat zit er dik in. Zullen we haar vanavond nog een beurt geven?"

"Dat is afgesproken," zei Erik.

 

Duifje

 

Dank u Duifje

 

Liefs

††††† My

Terug naar de lijst

 

Terug naar de lijst

 

Alle verhalen van deze auteur

17-04-2010