image001.jpg

 

De bioscoop

 

Peter betaalde het toegangsgeld en passeerde daarna voorbij de portier. Het was lang geleden dat hij nog eens naar de pornobioscoop geweest was. Niettemin, liep hij al de hele dag behoorlijk geil en hij had zin om eens lekker te masturberen in een donker hoekje van de seksbios. Toen hij de zaal binnenging viel het Peter op hoe donker het daar wel was. Toen zijn ogen zich een beetje aangepast hadden aan de duisternis, baande hij zich een weg naar een zetel en ging zitten. Op het scherm waren enkele hete meiden bezig met een harde sekssc鈩e.

Peter zuchtte eens, deed langzaam de rits van z地 broek naar beneden en haalde er zijn lul uit. Terwijl hij naar de actie op het scherm keek, zat hij een beetje onderuitgezakt met z地 hand over z地 20 centimeter lange paal te wrijven. Na een tiental minuten hete beelden en het nodige gekreun was de film afgelopen. Peter begon een beetje rond te kijken en zag verschillende kerels die seks hadden met elkaar. De meeste waren wel oudere mannen vond Peter. Toen hij nog een beetje rondkeek zag hij iemand door de gang lopen.

 

Het bleek een prachtige vrouw te zijn. Peter schatte haar ongeveer 25 jaar oud. Peter volgde haar met een geile blik. Misschien is het een prostituee, dacht hij. De vrouw liep onopvallend door de bioscoop terwijl haar lange zwarte haar achter haar zwaaide. Ze was lang en slank, het leek wel een exotisch model. Zelfs in het duister kon Peter zien dat ze een heel knap gezicht had met een satijnzachte huid en fel rode lippenstift. Ze passeerde de rij waar Peter zat en hij bleef haar volgen met z地 blik. Hij bewonderde haar prachtig kleine kontje, gehuld in een heel nauwe zwarte jurk. Wauw, dacht Peter. Wat een heet mokkel!

Peter greep naar zijn portefeuille en begon z地 geld te tellen. Als deze meid een hoer was, dan was hij van plan om haar aan zijn paal te rijgen. Hij sprong recht uit z地 zetel en volgde de vrouw naar de lobby van de bioscoop waar ze in een lange zetel ging zitten. Peter, die meestal een verlegen jongen is, werd overmand door lust en besloot z地 kans te wagen. Hij had nooit veel geluk met de vrouwen hoewel hij een knappe kerel was.

Hij was 1m85 groot en vrij gespierd. De vrouwen leken hem te min te vinden. Trouwens hij hield niet van al die verleidingsspelletjes, hij wou alleen seks. Dus leek een hoertje nu wel een goed alternatief. Peter ging dus een beetje verlegen naast de vrouw in de lederen zetel zitten. Ze keek hem aan van onder haar lange wimpers en zei vriendelijk.

"Hallo."

Peter lachte, schoof een beetje dichter.

"Hallo." Peter begon een praatje met haar te maken. Hij vroeg haar hoe ze heette en ze antwoordde: Marina. Ze praatten een paar minuten over koetjes en kalfjes tot Marina plotseling vroeg of Peter zin had om samen naar de film te gaan kijken van op de eerste rij. Peter lachte en zei gretig.

"Ja, natuurlijk." Tjonge, dacht Peter. Misschien moet ik zelfs niet betalen!

 

Marina en Peter gingen samen naar de voorste rij van de bioscoopzaal. Ze gingen zitten en keken een tijdje naar de film. Plotseling voelde Peter z地 lul schuren tegen de binnenkant van z地 broek. Hij wou deze meid nemen maar hij was te verlegen om haar aan te raken. In gedachten overliep hij alle mogelijkheden om toenadering te zoeken met deze hete meid. Eindelijk boog Peter zich over haar en drukte zijn lippen op de hare. Tot z地 grote verrassing reageerde ze heel passioneel. Met zijn hand begon hij haar prachtige benen te strelen. Ze kusten elkaar passioneel, hun tongen innig met elkaar verstrengeld. Marina kreunde toen hij de binnenkaant van haar benen streelde en z地 hand in de richting van haar kruis liet glijden. Plotseling ging Peter met z地 hand in haar slipje. Tot zijn opperste verrassing vond hij er een ENORME, HARDE LUL!

 

Verbijstert vroeg Peter.

"Wat ben jij in hemelsnaam?"

"Ik ben een travestiet. Is dat een probleem voor jou?"

Peter moest er even over nadenken. Hij wist dat hij niet op mannen viel, maar deze meid, deze man, Marina. Wel, ze maakte hem geiler dan elke andere vrouw ooit deed. Hij wist niet wat hij moest zeggen en zat verslagen in de zetel. Marina merkte Peter痴 verwarring.

"Ik denk dat ik beter ga"

Toen Peter hoorde dat ze zou weggaan, stond hij terug met beide voeten op de grond.

"Ga niet weg, ik vind je de mooiste vrouw die ik ooit ontmoet heb Ik weet gewoon niet als ik een andere lul kan aanraken."

Marina antwoordde met een lieve stem.

"Je hoeft niets te doen als jij dat niet wilt, schatje."

Toen reikte ze naar Peter痴 broek en haalde er zijn enorm harde lul.

 

Peter was een beetje bang om in een publieke gelegenheid betrapt te worden maar hij keek eens rond en zag niemand. Marina masseerde zijn lul terwijl Peter rustig onderuit zakte. Ze schoof voorzichtig een condoom over zijn gezwollen paal.

In 鳬n zuigende beweging rolde ze het rubbertje over Peter痴 lul en schoof ze het gevaarte in haar mond. Dit gevoel wond Peter op en hij begon te kreunen. Hij kon z地 geluk niet op. Hier zat hij terwijl een prachtige meid hem aan het afzuigen was. Marina zoog en likte zijn lul met veel plezier. Haar mond gleed op en neer over z地 paal. Ze keek even naar Peter terwijl ze zijn lul diep in haar keel liet glijden. Peter kon alleen maar harder beginnen kreunen. Ondertussen was Marina er in geslaagd haar klein slipje uit te trekken.

Ze stopte met zuigen en fluisterde toen verleidelijk in Peter痴 oor.

 

"Peter, ik wil dat je me neukt."

Hij kon z地 oren niet geloven. Peter ging op de vloer zitten met Marina. Ze ging op haar knien zitten met haar verrukkelijk kontje omhoog. Haar rozetje leek volgens Peter op een poesje en hij likte graag een poesje. Hij was een beetje onzeker. Hij bukte zich en drukte zijn gezicht tegen Marina 痴 kontje. Met zijn ruwe tong begon hij haar nauwe poepgaatje te likken. Z地 tong ging heen en weer over het rozetje en het punt drukte hij regelmatig naar binnen. Peter hoorde hoe Marina hevig begon te kreunen, zwevend van genot. Ze smeekte hem.

"Steek je lul er in, schatje. Ik wil je in me voelen."

Toen ze dat zei, ging Peter recht op z地 knien zitten en zachtjes schoof hij zijn met bloed gevulde paal in Marina 痴 nauwe gaatje. Hoe was zo geil dat hij meteen hard begon te neuken. Marina reikte achter hem en voelde aan zijn staalharde billen terwijl haar hevig penetreerde.

"Neuk me, Peter!" Schreeuwde ze opzwepend.

Peter reageerde door nog heviger in en uit haar kontje glijden. Peter beeldde zich in dat hij een heel nauwe en heet poesje aan het neuken was. Hij neukte haar en tijdje snel en daarna even iets trager. De volle lengte van zijn lul gleed vlot in en uit haar kontje.

Plotseling voelde hij hoe Marina 痴 anus in z地 lul begon te knijpen. Haar sluitspier begon z地 lul te melken.

"Ah" Kreunde Marina en Peter zag hoe sperma op de vloer voor haar vloog.

 

Dit was teveel voor Peter en hij liet z地 zaad in haar anus schieten. Peter was nog nooit zo fantastisch klaargekomen. Hij voelde zijn lul maar spuiten en spuiten. Na een tijdje trok Peter zijn uitgeputte lul uit Marina 痴 kontje.

Glimlachend gingen ze allebei weer zitten. Marina gooide haar benen over Peter痴 schoot en ze kusten elkaar. Een beetje verward, voldaan en te laat voor werk, begon Peter in z地 zakken te voelen. Hij moest het telefoonnummer van dit meisje sorry deze jongen hebben. Peter had nog nooit zo lekker geneukt.

Marina vertelde hem dat ze haar telefoonnummer niet kon geven maar dat Peter haar zijn nummer kon geven. Peter schreef het nummer vlug op een vodje papier en gaf het haar.

Nog een afscheidskus en Peter verliet de seksbioscoop en liep vlug door de straat naar z地 wagen.

 

In z地 wagen lachte Peter even en dacht terug aan de geweldige seks die hij net beleefd had. Hij wist dat hij Marina opnieuw wou ontmoeten.

 

George

 

Dank je George

My

 

Alle verhalen van deze auteur

Terug naar de lijstpagina

17-05-2011