Hun eerste kont.

 

Frank en Erik kenden elkaar slechts oppervlakkig. Bij de bakker hadden ze elkaar een keer ontmoet en daarna nog een keer in een boetiek. Maar op de een of andere manier klikte het tussen hen. Ze voelden zich tot elkaar aangetrokken en bij een derde ontmoeting nodigde Frank spontaan Erik uit hem een middag te komen bezoeken. Op die uitnodiging was Erik ingegaan.

Weldra bleek, dat ze beiden in geheel verschillende werelden leefden.

 

Frank was privé- secretaris en bewoonde een luxe ingericht flatje, terwijl Erik met artistieke vrienden en vriendinnen een commune gevestigd had. Frank was erg geïnteresseerd in het wel en wee van zo'n leef gemeenschap en luisterde geboeid naar het relaas van zijn nieuwe vriend. Hij vond Erik bijzonder boeiend en terwijl hij aan de lippen van de knappe jongen hing, liet hij hem vooral vertellen over het seksleven in de commune. Hierbij werd het Frank al snel duidelijk, dat de negentienjarige Erik daar nog grotendeels buiten stond. De lieve jongen bleek in dit opzicht nog in grote onzekerheid te verkeren. Hij was weliswaar een paar keer met een vriendin naar bed geweest, maar veel bevrediging had hij daarin niet gevonden. Voorzichtig liet hij uitkomen, dat hij er wel eens aan twijfelde, of hij wel hetero was ingesteld. Toen Frank daarop maar al te graag inhaakte door te vertellen dat ook hij met soortgelijke twijfels zat en er bovendien nog aan toevoegde, dat een aantal homo ervaringen hem veel meer voldoening had gegeven, werd bij Erik de belangstelling volop gewekt.

 

Hij had in dit opzicht nog geen ervaringen, maar was vol belangstelling.

“Ik meen, dat je gewoon door je gevoelens moet laten leiden,” stelde Frank, “dan blijkt snel genoeg door welke sekse je het meest aangesproken voelt.” En zonder er verder omheen te draaien vervolgde hij recht op de man af: 'Ik kom er eerlijk voor uit dat ik me erg tot jou aangetrokken voel.”

 Erik lachte verlegen, maar moest toegeven, dat het bij hem ook zo was. Alleen wist hij niet wat hij met zijn gevoelens moest aanvangen. Frank echter wel.

“We kunnen uitzoeken wat we precies voor elkaar voelen,” stelde hij voor.

“Zou je het prettig vinden om mij naakt te zien?” vroeg hij voortvarend. Frank ontwaarde een schittering in de ogen van Erik. Ineens stond hij op, begon zich langzaam te ontkleden. Erik keek geboeid toe en raakte onder de betovering van de charmes die de man in een zich geleidelijk aan voltrekkende striptease onthulde. Toen Frank zijn broek liet zakken, huiverde Erik bij de aanblik van de goed gevulde slip en toen hij daarop het onderhemdje uitrol om de gespierde borstkas te tonen, voelde Erik dat zijn hele lichaam begon te gloeien. Hij moest even slikken, toen Frank het volgend moment geheel naakt tegenover hem stond.

 

Op dat moment wist Erik zeker, dat de jongen hem op bijzondere wijze aantrok.

“Ja,” antwoordde hij spontaan op de vraag van Frank, of hij het prettig vond hem zo te zien.

“Je bent een mooie en aantrekkelijk man, en verleidelijk!”

“Voel je meer dan dat alleen?” wilde Frank weten. “Weet je dat ik me nu lekker warm begin te voelen dat ik het heerlijk vind om zo voor je te staan?”

“Ik kreeg het al warm, toen ik je gevulde slip zag. Denk je dat ik homo ben? Of misschien biseksueel?”

Frank ging zitten, liet zich achterover zakken en opende zijn benen. Opgewonden constateerde hij, dat Erik vol aandacht voor zijn penis was.”

“Als je me zo graag ziet, ' antwoordde hij met zachte stem, “en je voelt je nu net zo opgewonden als ik, dan ben je in ieder geval niet alleen hetero ingesteld.”

Frank staarde hem hoopvol aan en vroeg toen: 'Mag ik ook eens wat zien? Je bent zo heerlijk volslank, daar val ik op, weet je dat?”

 

“Ik ben een stevig gebouwd, hoor,” lachte Erik half verontschuldigend. Bij de aanblik van het uitdagend voor hem liggend jongen, van wie de penis half in erectie stond en die verder intiem ook helemaal kaal was. Voelde hij wel degelijk een opwindende sensatie en bekroop Erik de lust om zichzelf naakt prijs te geven.

Weliswaar ging het minder spontaan dan bij Frank, maar toen hij de gretige blikken van de man in zijn kruis voelde kriebelen, nadat hij zijn gulp open had geritst, nam de opwinding op slag toe.

“Vind je het echt niet gek, wat we nu doen?' vroeg hij ietwat aarzelend. 'We kennen elkaar immers nog maar amper.”

“Oh, man, we beginnen elkaar nu toch al goed te begrijpen?” Merkte Frank op, terwijl hij met een dromerige blik de strakke kont van Erik streelde. “En ik ben er zeker van, dat we elkaar binnenkort heel goed zullen kennen,” vervolgde hij, toen Erik zijn slip omlaag duwde en toonde wat hij waard was. Zijn gewafelde onderbuik was tot in de liezen behaard en door de wellustige opwinding die hij al onderging, stond zijn penis duidelijk opgewonden te wachten op meer.

Toen vroeg Erik: “Vind je niet, dat ik wat al te mollig ben? Ik ben echt een dikkerd, hoor!”

Frank herhaalde echter wat hij al eerder had opgemerkt: “Juist volslanke mannen trekken me het meest aan, vooral wanneer ze in het bezit zijn van zo’n stevig gereedschap!”

 

De laatste opmerking voegde hij eraan toe, omdat Erik in dit opzicht wel goed gezegend was. Waarvoor hij zich kennelijk een beetje schaamde.

“Dan zal ik je niet teleurstellen,” fluisterde Erik. Op dat moment viel alle terughoudendheid bij Erik weg. Frank volgde opgewonden elke beweging van de man. Hij had zich het liefst onmiddellijk met hem op het bed laten rollen om hartstochtelijk met hem te vrijen. Maar hij aarzelde nog. Zou Erik daar werkelijk wel van gediend zijn? Hij had immers nog geen enkele ervaring op dat gebied, en was alleen nog maar met een paar vriendinnen naar bed geweest. Hoeveel waarde mocht hij eraan hechten, dat deze man nu heerlijk naakt tegenover hem stond, maar nog wel beschaamd met de handen voor zijn niet te verbergen roede gevouwen. Frank zat nog met zijn benen wijd en daartussen voelde hij beste vriend onder de geile blikken van Erik steeds harder worden. Zonder dat hij hem nog maar aan raakte.

 

Erik verwachtte nu een volgend initiatief van Frank. Het was ondanks alles toch een beetje vreemd voor hem, hoewel ook hij zich steeds geiler begon te voelen. De wederzijdse aarzeling duurde echter maar even.

“Vind je het gek,” vroeg Frank eindelijk, “dat ik graag naar je kont zou willen kijken?”

“Nee, beslist niet, ' antwoordde Erik met overtuiging en op hetzelfde moment zag hij een aanleiding om Frank van dienst te zijn. Een beetje klungelig zei hij.

“Weet je hoe we het de laatste keer deden?” vroeg hij. Toen poseerde zij gretig op het bed in enkele uitdagende houdingen, die mij nog geiler maakten.

Maar,“Misschien zou ik nu toch meer aan een man hebben,” zei Erik verontschuldigend. 'Er brandt bij mij een steeds heter wordend vuurtje!” Hij staarde Frank met een verlegen blik aan en vervolgde toen met hese stem: 'Toch denk ik nu niet aan dat onbevredigende nummertje, dat ik maanden geleden maakte.' Eerst toen kreeg Frank een afdoend antwoord op al zijn vragen.

 

Hij aarzelde geen seconde meer om zich in de armen van de hunkerende Erik te storten. Voor woorden was er vanaf dat moment geen plaats meer. Ze hadden al veel te lang hun ware gevoelens voor elkaar verborgen. Nu gaven ze gevolg aan hun wellustige begeerten, waarbij ze elkaar alleen verliefde en geile woorden toefluisterden. Hun vingers verkenden de oorzaak van al het zalige genot, dat tastbaar in overvloed groeide. Over en weer zogen ze de knoppen van hun tepels tussen hun hete lippen. Ze tongkusten elkaar in een hartstochtelijke overgave en pas na deze “nadere” kennismaking was er ruimte om hun tot felle hartstocht opgezweepte gevoelens onder woorden te brengen. Maar nu zonder enige terughouding.

 

“Nog nooit eerder ben ik zo zalig geil geweest als nu!” liet Erik zich als eerste horen. “Ik wist vanaf het eerste ogenblik, dat ik me sterk tot je aangetrokken voelde, maar zoveel had ik niet durven verwachten.”

“En ik durfde niet goed,” antwoordde Frank hees. “Ik wist immers niet, dat je van mij zou willen”. Hij kuste en streelde de grote knuppel die hem geheel buiten zinnen deden geraken. Hijgend blies hij zijn hete adem in het lokkende kontgaatje, waarvan hij de gretig toegestoken kont kuste. Huiverend opende Erik zijn billen voor de zachte hand, die vanaf zijn gevoelige buik over zijn ballen kroop. Toen de vingers in zijn ondraaglijk jeukende gaatje kropen, snakte Erik naar adem. Erik smolt van zalige verrukking, toen Frank zich met zijn gespierde lichaam over hem heen liet rollen.

 

Hun gloeiende monden verenigden zich, en hun hete tongen likten elkaar, totdat ze de opwinding hiervan in hun ballen voelden. Brandend van begeerte wreven ze deze met kracht tegen elkaar. Langzaam maar zeker voelden ze zich afglijden in een zalige verrukking, waarin ze zachtjes kreunend hun klimaks bereikten. Op dat moment strengelde Erik zijn dijen om Frank heen. Met kracht trok hij de man tegen zich aan. Het volgend moment kroop Frank over Erik heen en duwde zijn staalharde pik tussen de lippen van Erik, waarop Erik de ballen in zijn handen liet dansen. “Oh, man”. Kreunde Frank, “als ik daar je hete tong zo mag voelen, een groter genot is amper denkbaar. Toe. oh… alsjeblieft”?

 

Erik had deze aansporing niet nodig. Hij duwde de pik dieper tot achter in zijn keel. Frank werd gek en toen hij zich had omgedraaid om met gespreide dijen voor Erik te knielen, kuste en likte deze als bezeten de gespierde dijen. De aanblik van de bruine roos die voor zijn ogen openbarstte was onweerstaanbaar. Met het puntje van zijn tong likte hij begerig deze uitnodigende lustopening. Het bracht Erik in een roes van ongekende geilheid. Hij streelde het harde malse vlees van de gespierde kont, trok toen de roos open en liet zijn tong over de volle lengte door de geopende spleet dansen. 'Ja.! Ah… Ja! Geile bok. Oh, wat een verrukking. Oh,ik kom. Toe. Ja, ik kom!”  En het hete sperma van Frank schoot als lava uit een vulkaan op de grond.

 

Terwijl Frank zijn hoogtepunt bereikte rukte hij aan de knots van zijn vriend. Nu deed Erik wat hij nooit gedroomd had. Hij duwde de billen van Frank wijd uiteen en trok de bruine kut open. Hij liet spuug in de wachtende tunnel druppelen terwijl zijn paal door Frank op oorlogssterkte werd gerukt.

Nu drukte hij zich naar binnen. Eerst voelde hij veel weerstand, maar Frank was ervaren en ontspande zich. Toen Erik eenmaal de eikel voorbij de kringspier had gleed hij de zachtste, de heetste, geilste tunnel in die hij ooit gevoeld had. Eerst bleef hij stil zitten. Maar, toen voelde hij hoe Frank zijn kringspier gebruikte en na enkele pogingen raakten ze perfect op elkaar ingespeeld. Erik beukte er op los en terwijl Frank op zijn buik gleed en jammerend een tweede keer zijn geil liet spuiten, liet Erik zijn drift onbeheerst los in de kont van zijn vriend. Tot hij met zijn sperma de kont van Frank had gevuld.

 

Toen ze terug bij zinnen kwamen hadden ze verder geen woorden nodig om elkaar terug naar de nieuw ontdekte erotische sensatie te voeren waaraan ze zich voortaan geregeld zouden overgeven.

 

George

 

Dank u George.

 

Liefs

      My

Ga terug naar de lijst.

 

Alle verhaaltjes van deze auteur

18-04-2010