avatar George.jpg

 

Jonas en Marcel

 

Dit is het verhaal van Jonas en Marcel, die elkaar al jaren kenden via school. Op school hebben ze bij toeval van elkaar ontdekt dat ze biseksueel zijn. Het begon met het schrijven van kleine briefjes naar elkaar tijdens de les. Heel onschuldig, maar dat veranderde snel in het schrijven van geile berichten. Deze berichten stonden vol met geil praat:"ik wil je pik likken" tot aan "ik wil dat je me in mijn kont neukt".

Ze vonden het heerlijk, maar nooit kwam t zover dat ze elkaar echt een keer heerlijk hadden geproefd. Na de schooljaren begonnen ze dezelfde soort briefjes naar elkaar te sturen maar dan in de vorm van een chat. Op een dag waren ze zo geil dat ze hadden besloten om met elkaar af te spreken.

De avond was gezellig en ze besloten daarna om een stukje te gaan rijden. In de auto was de seksuele spanning te voelen... "zou t gaan gebeuren, zou ik eindelijk een overheerlijke pik in mijn mond voelen", dachten ze allebei.

Na een tijdje rijden moest Jonas even een plasje doen. Marcel stopte op een afgelegen weggentje in the-middle-of-nowhere. Marcel moest dan toch ook maar even. Daar zaten ze dan, allebei zo geil als boter.... maar ja hoe begin je? Opeens had Jonas 't niet meer! Hij was zo geil als een kweet-niet-wat. Met een geil opgetogen stem vroeg hij aan Marcel of hij misschien zijn pik wilde zien. Natuurlijk wilde Marcel dat.

Jonas deed langzaam zijn broek open en... daar stond hij dan in volle glorie en supernat van het voorvocht. Marcel keek ernaar, hij dacht:"wat ziet hij er heerlijk uit". Marcel die nog nooit een seksuele ervaring had gehad met een man, aarzelde. Jonas die natuurlijk ook nog maagd was met het mannelijk geslacht, zei tegen hem:"zit er aub aan ik hou 't niet meer".

Langzaam maar zeer zeker bewoog de hand van Marcel naar zijn paal. Jonas deed zijn ogen dicht en voelde een grote warme hand om zijn pik sluiten. "wat voelt dat heerlijk zeg" dacht hij.

 

Zeer zachtjes begon Marcel trekbewegingen te maken. Hij kon het niet geloven voor het eerst van mijn leven werd hij bevredigd door een man! Maar wat voelde 't lekker dat was t enige waar hij aan dacht. Toen was er ineens die twijfeling weer bij hun allebei... wilde Marcel pijpen maar wilde Jonas wel gepijpt worden door een man. Opeens dacht Jonas:"we zijn nu al zover laten we all-the-way gaan" en gaf dit te kennen aan Marcel.

Heel even aarzelde Marcel, maar zijn lust overwon het van zijn rationaliteit. Zijn mooie kop veranderde van richting naar het harde lid van Jonas. Jonas nam elk moment op in zijn geheugen. Hij zag het hoofd van Marcel van richting veranderde naar zijn stijve lul. Voor hij er erg in had voelde hij de warme lippen van Marcel om zijn lul. Oh! Hij slaakt een gil van geilheid. Marcel begon steeds geiler te worden toen hij merkte dat hij voor t eerst van zijn leven aan het pijpen was. Hij begon te spelen met de lul van Jonas. Jonas begon te hijgen van geilheid. "Oh mijn god," dacht hij "ik word gepijpt door een jongen, hoe kan dit... dit is zo oh geil" voerde zijn gedachten toon. Marcel begon behendig te worden met het lid van Jonas.

Hij begon te pijpen alsof hij al 100 lullen had mogen bevredigen. Likkend en zuigend maakte hij Jonas helemaal gek met zijn lekkere mondje. Plots keek Marcel op en zei:"ik wil je bekken."

Jonas schrok en dacht bij zichzelf:"dat lijkt me zo heerlijk." Toch vond Jonas het op dat moment iets te ver gaan en zei ter teleurstelling van Marcel:"neen dat wil ik niet dat gaat me nu nog een beetje te ver".

 

Marcel begon even na te denken en zei na enkele momenten:"Ja, je hebt gelijk, is misschien een beetje te ver gaan nu". Even was het stil...

Marcel keek Jonas geil aan en bewoog zijn hoofd weer naar beneden. Voor de tweede keer die avond kreeg Jonas een heerlijk gevoel van een mannelijke mond. Na een aantal heerlijke pijpminuten, vond Jonas dat het tijd werd om Marcel eens goed te bevredigen. Marcel deed zijn broek open en daar verscheen hij... Een overheerlijk stuk genotsvlees. Daar was hij dan. Dat was het apparaat waar Jonas al jaren op geilde. Hij keek Marcel aan en toen naar zijn pik. Zijn mond bewoog naar zijn mooie lul en liet die vervolgens omsluiten om zijn lippen. Jonas hoorde een geile zucht komen uit de pijpmondjes van Marcel.

Jonas deed het... hij deed het gewoon PIJPEN nog nooit had hij het gedaan maar nu.... deed hij t dus echt!

 

Hij begon pijpbewegingen te maken om de lul van Marcel. Marcel keek naar het hoofd van zijn maatje en dacht:"waarom hebben wij dit niet veel eerder gedaan verdomme, dit is zo lekker man!" Jonas zoog alsof zijn leven ervan afhing. Ondertussen bleef hij maar denken:"shit, dit kan niet ik ben aan t pijpen en ik vind het heerlijk,ik kan er niks aan doen gewoon heerlijk".

Marcel dacht op zijn beurt:"ik word gepijpt door een jongen dit kan niet, dit mag niet, maar ik vind het zo geil... Zo verdomde geil.

Na een tijdje heerlijk gepijpt te hebben stopte Jonas met zijn sessie. Daar zaten ze dan, allebei zo geil als boter maar vol met vraagtekens.

Dit dan toch niet? Waarom vinden wij dit geil? Is dit nou de bevestiging dat we dus echt biseksueel zijn? We hadden gehoopt dat we spijt zouden hebben maar hebben we dat dan straks ook als we niet meer zo geil zijn? Al deze vragen brachten een beetje de sfeer bij hun weg. Daarom besloten ze maar om even lekker klaar te trekken, niet bij de ander, maar bij henzelf. Ze stapte uit de auto en begonnen te trekken. Daar stonden ze dan naast elkaar lekker te sjorren aan hun pik die enkele momenten ervoor nog heerlijk werd bevredigd door een mannelijke mond. Heerlijk kwamen ze allebei klaar.

Ze gingen terug in de auto en reden naar huis. In de auto werd niks echt zinnigs meer gezegd. Marcel zette Jonas thuis af, en reed vervolgens naar huis. Jonas liep naar binnen en ging slapen...

Sindsdien chatten de heren regelmatig over hun ervaring en zit een nieuw "afspraakje" waarschijnlijk in de planning...

 

George

 

Dank je George en liefs van

         My

Alle verhalen van deze auteur

Terug naar de lijstpagina (biseks)

02-11-2011