avatar George.jpg

 

De bioscoop

 

Bart betaalde de tien Euro toegangsgeld en passeerde daarna voorbij de portier. Het was lang geleden dat hij nog eens naar de pornobioscoop geweest was. Niettemin, liep hij al de hele dag behoorlijk geil en hij had zin om eens lekker te masturberen in een donker hoekje van de seksbioscoop.

Toen hij de zaal binnenging viel het Bart op hoe donker het daar wel was. Toen zijn ogen zich een beetje aangepast hadden aan de duisternis, baande hij zich een weg naar een zetel en ging zitten.

Op het scherm waren enkele hete meiden bezig met een harde seksscne. Bart zuchtte eens, deed langzaam de rits van zijn broek naar beneden en haalde er zijn lul uit. Terwijl hij naar de actie op het scherm keek, zat hij een beetje onderuitgezakt met zijn hand over zijn 20 centimeter lange paal te wrijven.

Na een tiental minuten hete beelden en het nodige gekreun was de film afgelopen.

 

Bart begon een beetje rond te kijken en zag verschillende kerels die seks hadden met elkaar. De meeste waren wel oudere mannen vond Bart.

Toen hij nog een beetje rondkeek zag iemand door de gang lopen. Het bleek een prachtige vrouw te zijn. Bart schatte haar ongeveer 25 jaar oud. Bart volgde haar met een geile blik. Misschien is het een prostituee, dacht hij. De vrouw liep onopvallend door de bioscoop terwijl haar lange zwarte haar achter haar zwaaide. Ze was lang en slank, het leek wel een exotisch model. Zelfs in het halfduister kon Bart zien dat ze een heel knap gezicht had met een satijnzachte huid en fel rode lippenstift. Ze passeerde de rij waar Bart zat en hij bleef haar volgen met zijn blik. Hij bewonderde haar prachtig kleine kontje, gehuld in een heel nauwe zwarte jurk. Wauw, dacht Bart: "Wat een heet mokkel!

Bart greep naar zijn portefeuille en begon zijn geld te tellen. Als deze meid een hoer was, dan was hij van plan om haar aan zijn paal te rijgen. Hij sprong recht uit zijn zetel en volgde de vrouw naar de lobby van de bioscoop waar ze in een lange zetel ging zitten. Bart, die meestal een verlegen jongen is, werd overmand door lust en besloot zijn kans te wagen. Hij had nooit veel geluk met de vrouwen hoewel hij een knappe kerel was. Hij was 1m85 groot en vrij gespierd. De vrouwen leken hem te min te vinden. Trouwens hij hield niet van al die verleidingsspelletjes, hij wou alleen seks. Dus leek een hoertje nu wel een goed alternatief.

 

Bart ging dus een beetje verlegen naast de vrouw in de lederen zetel zitten. Ze keek hem aan van onder haar lange wimpers en zei vriendelijk: "Hallo."

Bart lachte, schoof een beetje dichter en begon een praatje met haar te maken. Ze noemde Lena. Ze praatten een paar minuten over koetjes en kalfjes tot Lena plotseling vroeg of Bart zin had om samen naar de film te gaan kijken op de eerste rij. Bart lachte en zei gretig," Ja, natuurlijk."

Tjonge, dacht Bart, misschien moet ik zelfs niet betalen!

Lena en Bart gingen samen naar de voorste rij van de bioscoopzaal. Ze gingen zitten en keken een tijdje naar de film. Bart voelde zijn lul schuren tegen de binnenkant van zijn broek. Hij wou deze meid nemen maar hij was te verlegen om haar aan te raken. In gedachten overliep hij alle mogelijkheden om toenadering te zoeken met deze hete meid. Eindelijk boog Bart zich over haar en drukte zijn lippen op de hare. Tot zijn grote verrassing reageerde ze met passie. Met zijn hand begon hij haar prachtige benen te strelen. Ze kusten elkaar passioneel, hun tongen innig met elkaar verstrengelt.

 

Lena kreunde toen hij de binnenkant van haar benen streelde en zijn hand in de richting van haar kruis liet glijden. Plotseling ging Bart met zijn hand in haar slipje. Tot zijn opperste verrassing vond hij er een enorme, harde lul!

Verbijsterd vroeg Bart,"wat ben jij in hemelsnaam?"

"Ik ben een travestiet, is dat een probleem voor jou?"

Bart moest er even over nadenken. Hij wist dat hij niet op mannen viel, maar deze meid, deze man, Lena. Wel, ze maakte hem geiler dan elke andere vrouw ooit deed. Hij wist niet wat hij moest zeggen en zat verslagen in de zetel. Lena merkte Bart zijn verwarring en zei, "ik denk dat ik beter ga."

Toen Bart hoorde dat ze zou weggaan, stond hij terug met beide voeten op de grond. "Ga niet weg. Ik vind je de mooiste vrouw die ik ooit ontmoet heb Ik weet gewoon niet of ik een andere lul kan aanraken."

"Je hoeft niets te doen als jij dat niet wilt, schatje." Toen reikte ze naar Bart zijn broek en haalde er zijn enorm harde lul uit.

Bart was een beetje bang om in een publieke gelegenheid betrapt te worden maar hij keek eens rond en zag niemand.

Hij liet zich rustig onderuit zakken. Lena zijn masseerde zijn lul en schoof voorzichtig een condoom over zijn gezwollen paal.

In n zuigende beweging rolde ze het rubbertje over Bart zijn lul en schoof ze het gevaarte in haar mond. Dit gevoel wond Bart op en hij begon te kreunen. Hij kon zijn geluk niet op. Hier zat hij terwijl een prachtige meid hem aan het afzuigen was. Lena zoog en likte zijn lul met veel plezier. Haar mond gleed op en neer over zijn paal. Ze keek even naar Bart terwijl ze zijn lul diep in haar keel liet glijden. Bart kon alleen maar harder beginnen kreunen. Ondertussen was Lena er in geslaagd haar klein slipje uit te trekken. Ze stopte met zuigen en fluisterde toen verleidelijk,"Bart, ik wil dat je me neukt."

Hij kon zijn oren niet geloven.

 

Bart ging op de vloer zitten met Lena. Ze ging op haar knien zitten met haar verrukkelijk kontje omhoog. Haar rozetje leek volgens Bart op een poesje en hij likte graag een poesje. Hij was een beetje onzeker, bukte zich en drukte zijn gezicht tegen Lena s kontje. Met zijn ruwe tong begon hij haar nauwe poepgaatje te likken. Zijn tong ging heen en weer over het rozetje en het punt drukte hij regelmatig naar binnen. Bart hoorde hoe Lena begon te kreunen, zwevend van genot.

Ze smeekte hem. "Steek je lul er in, schatje. Ik wil je in me voelen."

Toen ze dat zei, ging Bart recht op zijn knien zitten en zacht schoof hij zijn met bloed gevulde paal in Lena s nauwe gaatje.

Het was zo geil dat hij meteen hard begon te neuken. Lena reikte achter hem en voelde aan zijn staalharde billen terwijl haar hevig penetreerde.

"Neuk me Bart," schreeuwde ze opzwepend.

Bart reageerde door nog heviger in en uit haar kontje glijden. Bart beeldde zich in dat hij een heel nauwe en heet poesje aan het neuken was. Hij neukte haar en tijdje snel en daarna even iets trager. De volle lengte van zijn lul gleed vlot in en uit haar kontje. Plotseling voelde hij hoe Lena s anus' in zijn lul begon te knijpen. Haar sluitspier begon zijn lul te melken.

"Ah," kreunde Lena en Bart zag hoe sperma op de vloer voor haar vloog. Dit was teveel voor Bart en hij liet zijn zaad in haar anus schieten.

Bart was nog nooit zo fantastisch klaargekomen. Hij voelde zijn lul maar spuiten en spuiten.

 

Na een tijdje trok Bart zijn uitgeputte lul uit Lena s kontje. Glimlachend gingen ze allebei weer zitten. Lena gooide haar benen over Bart zijn schoot en ze kusten elkaar. Een beetje verward, voldaan en te laat voor werk, begon Bart in zijn zakken te voelen. Hij moest het telefoonnummer van dit meisje sorry deze jongen hebben. Bart had nog nooit zo lekker geneukt.

Lena vertelde hem dat ze haar telefoonnummer niet kon geven maar dat Bart haar zijn nummer kon geven. Bart schreef het nummer vlug op een vodje papier en gaf het haar.

Nog een afscheidskus, Bart verliet de seksbioscoop en liep vlug door de straat naar zijn wagen.

In zijn wagen lachte Bart even en dacht terug aan de geweldige seks die hij net beleefd had.

Hij wist dat hij Lena opnieuw wou ontmoeten.

 

George

 

Dank je George

 

Liefs

My

Terug naar de lijstpagina.

 

Alle verhalen van deze auteur.

 

19-10-2010