Nostalgisch neuken

 

Ik werk voor een aannemersbedrijf en ons bedrijf was gevraagd een prijsopgave te maken voor de renovatie van een oud pand. De hele week was het weer heerlijk weer geweest en ik besloot om vrijdag vanuit huis naar de locatie te gaan. Met een beetje geluk was het een uurtje of zes werk en als ik vroeg begon zou ik rond -of net na- de middag mijn weekend kunnen inluiden. Ik waarschuwde de klant en verheugde mij al op het lange weekend.

 

Vrijdagmorgen acht uur. Verd… helemaal door de wekker heen geslapen. Was iets te gezellig gisteravond in de stad, dus ik had nu ook barstende koppijn. Maar, het beloofde ook een mooie dag te worden, dus ik besloot te gaan douchen, me aan te kleden en op pad te gaan. Ik had de tijd aan mezelf, want sinds mijn relatie een maand of vier geleden uitging hoefde ik met niemand meer rekening te houden.

Na nog even gauw een broodje naar binnen te hebben gepropt, trok ik een klein uurtje later de deur achter me dicht.

 

De eigenaar van het pand stond me op te wachten. Vreemd. Ik had de sleutel, dus hij zou hier niet hoeven zijn. Hij vertelde dat de huurder het pand verlaten had na maanden geen huur te hebben betaald en hij daarom alle sloten had laten vervangen. Er stond namelijk nog wat inboedel binnen van de huurder dat hij dat als een soort pressiemiddel achter de hand wilde hebben om toch nog wat van z'n huurcenten terug te zien. Hij ging me voor, deed de deur voor me open en eenmaal binnen viel mijn mond open van verbazing. Binnen bleek het te gaan om een bordeel. Veel zwart, rood, messing, schemerlampjes. Ik keek mijn ogen uit.

 

"Dacht al dat je het 'mooi' zou vinden," zei hij.

Ik vertelde hem dat ik voor het eerst in een bordeel was, dus vandaar mijn verbazing. Hij vertelde net zo verbaasd te zijn geweest over de inrichting toen hij polshoogte kwam nemen, maar er waren gelukkig geen grote dingen aan het pand gebeurd, dus alles zou wel weer redelijk in orde te brengen zijn.

Na wat laatste dingetjes te hebben doorgenomen namen we afscheid. Ik bood hem aan om een keertje extra langs te rijden om te controleren of alles er nog goed bij zou staan. Dat kon hij erg waarderen en ik mocht daarom ook de sleutel bij me houden.

 

Elf uur. Vroeg weekend vieren zat er al niet meer in want het was een kast van een huis. Ik besloot eerst foto's buiten te maken van de gevels en daarna binnen alles zo goed en zo kwaad mogelijk op te meten.

Buiten liep ik op mijn gemak rond, en de gedachte dat hier wilde feestjes zijn gegeven zorgden ervoor dat in mijn hoofd de wildste fantasieën zich gingen vormen. Achter het huis was een Zweedse blokhut neergezet, en dat bleek een sauna te zijn. Na alles buiten gefotografeerd en opgenomen te hebben, kon ik binnen aan de slag. Het was nu rond de middag. Net toen ik in de hal de trap naar boven wilde opgaan ging de bel. Het zou de eigenaar wel zijn die me nog wat wilde vertellen dacht ik, dus zonder er verder bij na te denken liep ik naar de deur, deed hem open, en mijn mond viel open.

 

Niet de eigenaar, maar een beeldschone vrouw van een jaar of 25 stond voor de deur. Ik moet haar enigszins verbaast hebben aangekeken, want ze vroeg of het wel goed ging.

"Ik verwacht geen bezoek" zei ik haar, maar ik vroeg haar of ik haar ergens mee kon helpen.

"Vast wel, maar zullen we eerst even naar binnen gaan, dan kijk ik of er nog wat te drinken is, en dan vertel ik je wel waarmee me je kunt helpen."

Ze stapte naar binnen en in het voorbijgaan voelde ik haar hand heel even over mijn kruis gaan.

"Kom je nog, of blijf je de hele dag in de deuropening staan?"

Geschrokken volgde ik haar richting de keuken. In de keuken keek ze vluchtig de kastje door maar veel wat er stond was allemaal over de datum zei ze.

"O ja, ik heet Miranda, maar iedereen kort dat altijd af tot Mira"

" Ehhh, ik heet George maar op een bepaald moment noemt iedereen mij Hete Bok. " Het floepte eruit voor ik er erg in had.

Ze keek me een beetje gespeeld geschrokken aan maar het viel me op dat ze ook een vette grijns kreeg.

"Ik kan nog wel koffie zetten met wat er hier staat Bok, heb je daar zin in?"

"Lekker, want sinds vanmorgen heb ik niks meer gehad."

Ik liet haar even met rust en ging de ontvangstkamer in.

Mira kwam al gauw bij me zitten en begon te vertellen over haarzelf en over het huis. Ze had lang gestudeerd en om wat bijverdienste te hebben was ze als schoonmaakster hier komen werken. Na een aantal maanden was haar gevraagd of het werken in de club niks voor haar was. Ten eerste verdiende het veel beter en doordat ze toch al bekend was met het personeel en het klantenbestand was ze ook al redelijk met het reilen en zeilen op de hoogte. Ze had het aanbod in eerste instantie afgewezen, maar toen ze van een paar andere meisjes hoorde wat het verdiende was de keuze gauw gemaakt.

Ze had zich voorgenomen om het een paar jaar te doen, lekker te sparen en er weer uit te stappen. Het plotseling stoppen van de club was toch nog enigszins rauw op d'r dak gevallen, want van de ene op de andere dag mocht niemand er meer in. Vandaag was ze in de buurt geweest en had de auto van de eigenaar het terrein op zien rijden, en even later mijn auto. Nieuwsgierig was ze blijven staan en had besloten om eens polshoogte te gaan nemen. "en hier zit ik dan!"

 

Ik vertelde kort wat mijn missie hier was. De koffie was ondertussen klaar en toen ze met twee volle tassen terugkwam gaf me dat de gelegenheid haar eens goed te bekijken. Ze had een luchtig zomerjurkje aan, was écht mooi en ze kon mijn gedachten natuurlijk wel raden.

"Nu denk je natuurlijk; wat heeft zo'n meisje in zo'n club te zoeken", maar het werken is echt leuk . Met de meiden onderling was er een erg leuke band, en aangezien ik seksueel altijd erg actief ben geweest, leek het mij leuk werk, en dat is ook zo. Kom, dat laat ik je mijn werkkamer even zien" en ze pakte me bij de hand. Gedwee volgde ik haar de trap op, naar de eerste etage.

"De eerste twee jaar werk je hier, op de eerste verdieping, daarna krijg je een kamer op de 2e verdieping, met een eigen douche, en pas vanaf het derde jaar kun je een werkkamer op zolder krijgen met badkamer. Ik werkte op de 2e, dus we gaan nog eentje hoger."

Ik volgde. Jammer van het jurkje bedacht ik me, ik zie zo niks van haar billen.

Op de 2e aangekomen deed ze de deur van haar kamer open en keek rond.

"Hee! Al mijn spullen liggen er nog, en ook in de kasten hangt alles er nog!"

Ze was verbaasd dat alles er nog zo bijlag als dat ze het de laatste keer had gezien. Ze pakte een mooi setje uit de kast.

"Ik was hier het studententipje, dus geen jarretels en kant, maar mooie, sportieve lingerie." En ze hield een mooie BH en een strakke boxer voor m'n neus.

Ik kreeg het er warm van, en er begon ook wat klem te gaan zitten. Ze moet het gezien hebben, want ze kwam op me af. "Wat denk je, staat dit me goed?"

"Ehhh, vast wel, maar ik moet toch echt wat gaan doen."

"Vind je het erg als ik wat van mijn spulletjes pak, want zo'n kans krijg ik vast niet meer"

Ik moest denken wat ik de eigenaar had belooft, maar ach, wat konden die 6 á 7 lingerie setjes nou uitmaken.

"Natuurlijk, maar beperk je dan alleen tot je eigen spullen, want er komt eerdaags een rechtszitting, en ik zou niet willen dat ik de schuldige was omdat er inboedel ontbreekt.

"Ik ben zo klaar, ga jij maar wat doen".

 

 

Lul, dacht ik bij mezelf, nu heb je zo'n kans en dan ga je werken! Ik liep weer naar beneden om mijn spullen te pakken en ging de trappen weer op, een verdieping hoger. Bij het passeren van haar kamer op de 2e gluurde ik even Mira d'r kamer binnen, en mijn adem stokte.

 

Ze lag op haar bed, ogen gesloten, d'r jurkje opgetrokken, slipje hing op haar enkels en haar vingers waren druk tussen d'r benen bezig. Wat nu te doen? Ik bedacht me -nogal naïef natuurlijk- dat ze op haar manier afscheid aan het nemen was, dus met een rood hoofd, en een flinke erectie liep ik weer door.

Eenmaal boven kon ik mezelf natuurlijk wel voor mijn kop slaan, maar ik ben wat dat betreft gewoon niet zo'n held. Ik pakte m'n spullen, deed de luiken en de deurtjes van het balkonnetje open en maakte aanstalten om wat te gaan doen toen Mira binnenkwam.

"Jezus! Hoeveel aanmoediging heb jij nog meer nodig?" Ze stond voor me in het setje wat ze een minuutje of vijf geleden nog voor mijn neus had gehouden.

"En, staat het?" En ze draaide zich om, holde haar rug, en stak de mooiste billen naar achter die ik in jaren had gezien.

"Ehhh, ja. Het staat je super, maar van werken gaat waarschijnlijk niks meer komen."

"Jij denkt toch niet dat je met mij in de buurt ongestoord je werk kon gaan doen, daarvoor ken je me nog niet" Ze kwam op me af legde een hand op mijn billen, en trok mijn heupen tegen haar heupen. Haar borsten drukte ze tegen mijn borstkas en bracht nu haar lippen naar de mijne. We bleven elkaar aankijken, totdat onze lippen elkaar raakten. Haar hand ging van mijn billen onder mijn T shirt, en dat trok ze al gauw over mijn hoofd uit.

"Hmm, een bezwete borstkas. Heerlijk." En ze draaide haar heupen nog eens extra tegen me aan. Mijn lul had het al moeilijk, maar door deze laatste actie van haar zat hij pijnlijk klem.

"Kom, trek je broek uit, dan geven we hem de ruimte"

 

Daar stond ik dan, met nog alleen m'n boxer aan. Van opmeten kwam nu toch niks meer, dus ik liet me gaan. Ik pakte haar op en droeg haar naar het grote ronde bed wat in de kamer stond. Ik legde haar neer en keek haar nog even aan.

"Is er iets?"

"Nee, je bent prachtig, en ik wilde je nog even bewonderen." Ik ging naast haar op bed liggen, begon haar weer te zoenen en plantte een hand tussen haar benen. Ze had ook een hand vrij, en die schoot achter het elastiek mijn boxer in.

"Wow, die mag er zijn," zei ze. Ze trok mijn velletje over mijn helmpje en begon er rustig aan te trekken.

Het was een tijd geleden dat een vrouw zo met mij in de weer was, en het duurde dan ook niet lang dat ik een orgasme voelde opkomen. Ik wilde nog niet klaarkomen, maar ze voelde aan het dikker worden van mijn lul dat ik niet ver meer van mijn hoogtepunt zat.

"Ga je nu al komen?" vroeg ze lichtelijk teleurgesteld, en een paar tellen later was het al zover. Ik had nog net de tijd om hem uit mijn boxer te halen en op haar; "Oh, wat een mooie dikke lul, die wil ik zo nog wel even in me voelen" spoot ik alles op haar mooie platte buik.

"Jammer, ik had je graag in mijn mond voelen klaarkomen en proeven, nu ligt alles op mijn buik".

Die woorden zorgden ervoor dat ik besefte dat ik de wilde fantasieën die altijd door mijn hoofd spookten, met deze dame waar kon gaan maken.

Ik twijfelde geen seconde, en kuste haar vol op de mond.

 

"Jij wilde mij proeven, dat kan."

Voor ze kon antwoorden daalde ik af naar haar buik waar ik met een paar snelle likbewegingen mijn verse zaad opslurpte. Ik hoorde haar adem stokken, ze wist wat ik van plan was maar ze kon nu niet meer terug.

Ik hield alles in mijn mond en kwam naar haar gezicht.

"Oh, wat is dit GEIL!" kon ze nog net uitbrengen, waarna ze haar mond opendeed en haar ogen sloot. Vanaf een klein afstandje liet ik mijn geil in haar mond lopen en in een lange intense zoen deelden we de restjes.

Ik moest even op adem komen en liet me op mijn rug rollen.

 

Nu kwam Mira in actie. In een snelle beweging ontdeed ze zich van haar BH en van mijn boxer. Daar lag ik dan, met m'n half harde lul plakkend op mijn buik, en een paar blote borsten boven me. Ze schuurde met haar blote borsten over mijn borst, en met haar kruis over mijn lul, en het duurde dan ook niet lang voordat hij weer op volle sterkte aanwezig was.

"Nu wil ik je proeven" zei ik, en ze kwam met haar doos boven mijn mond hangen. Ik snoof even haar intiemste geuren op en drukte een kus op haar doorweekte broekje. Mijn handen legde ik op haar billen en mijn vingers haakten achter de rand.

Ze kwam even omhoog waardoor ik de kans kreeg haar boxer uit te doen en een mooie kale natte doos kwam tevoorschijn. Ik maakte een vinger nat en schoof die verkennend door haar gleuf. Mijn mond had zich vastgezogen aan haar knopje en nu was het haar beurt om wild met haar heupen te draaien, het feestje begon nu pas. Bij mij was de druk even van de leiding, maar bij haar nog niet. Ik duwde haar van me af, legde haar op haar rug op het bed en nam plaats tussen haar benen.

Ze richtte nog even haar hoofd op en toen ze zag dat ik met mijn hoofd richting haar kruis ging, bleef ze liggen en sloot haar ogen.

Ik snoof haar geur op en schoof tegelijkertijd een vinger haar doos in. Ze smaakte heerlijk en ik kon geen genoeg van haar krijgen. Ik voelde aan het samentrekken van haar spieren dat ze ook niet ver meer van een orgasme zat, en nadat ik met mijn duim masserend over haar knopje ging, kwam ze schokkend klaar.

Veel tijd om zich te herstellen kreeg ze van mij niet, want al kussent over haar lichaam kwam ik omhoog. Net voor mijn eikel haar schaamlippen raakten keek ik haar nog even aan.

 

"Wil je verder?" vroeg ik haar. Maar ik voelde haar handen op mijn billen en ze trok me hard tegen zich aan, waardoor mijn lul in één keer tot aan mijn ballen in haar kut schoof.

Een rilling schoot door haar lichaam en heel even hield ze zich rustig om zich aan te passen aan de omvang van mijn geslacht.

"Zo, die zit erin, ik moest er heel even aan wennen, ik kan me namelijk niet herinneren dat ik ooit zo'n dikke lul in me heb gehad."  Ik voelde hoe ze haar benen om mijn middel sloeg en mij nog dieper in zich liet komen.

In een rustig ritme begon ik in en uit haar kut te glijden, en ik voelde haar warme hand om mijn zak heen.

"hm… daar zit nog wel een lading in als ik het zo voel, of niet soms?"

Ik kon alleen maar ja zeggen want na ruim zes maanden zonder seks wond dit me des te meer op.

"Waar ga je het spuiten?" vroeg ze.

"Jij mag het zeggen" zei ik en ik keek heel even naar beneden waar mijn vijf centimeter dikke lul in en uit haar lichaam verdween.

"Ik wil je in me voelen klaarkomen. Maar ik wil hem ook nog in mijn mond hebben en ik wil dat je ook nog over mijn borsten spuit. Mocht je daarna nog puf hebben dan wil ik ook nog testen of hij ook in mijn andere gaatje past."

Door al die taal van haar voelde ik mijn lul in haar zwellen, ten teken dat mijn tweede hoogtepunt niet ver weg meer was.

Ze voelde het ook, en zei dat ik me moest laten gaan. Toen ze ook nog een vinger tussen mijn bilspleet probeerde te wurmen en mijn sterretje aanraakte kwam ik schokkend en golvend klaar. Het bleef maar komen, en het liep zelfs langs mijn lul haar kut uit. Nadat ik hijgend mijn slap wordende lul uit haar kut trok kwam er een golf zaad mee. Gauw ging ze met haar hand tussen d'r benen, en likte d'r vingers af.

 

Dat ging zo even door, totdat er niks meer te halen was.

Wazig keek ik het allemaal aan en uitgeput rolde ik weer op mijn rug. Naast me lag Mira nog een beetje met zichzelf te spelen, maar al gauw vielen we beiden uitgeput in slaap.

 

George

 

Dank je George

 

Liefs

     My

Terug naar de lijstpagina.

 

Alle verhalen van deze auteur.

16-11-2010