Vakantiepret

 

Twee jaar geleden zijn mijn vrouw, Britget en ik Gust, naar SloveniŽ op vakantie geweest. De rit op zich duurde maar ongeveer ander halve dag, onderweg even stoppen om de auto bij te tanken en mijn vrouwtje een beurt geven op een raststštte. Vermoeid maar blij kwamen we op de camping, van de receptie kregen we een plekje, half in de zon en half onder de bomen. We reden naar het plaatsje, Brit zoals ik mijn liefde noem, zag naast ons een stevige man zijn tent uitlopen.

"Kijk dat vind ik nou een heerlijke man, stevig gebouwd en ook in zijn broek." De man werd al vlug door een blondine gevolgd, ik schat haar net zo oud als wij, ongeveer halfweg de dertig.

"Dat zie ik nu graag, een geil wijf, met een bikini die net te klein is om die geile dingen te verbergen."

 

We keken op de markeerpaaltjes en stelden verheugd vast.

"Het zijn onze buren!" Zij liepen heupwiegend verder en ze stoorde zich niet aan ons. Ik zette de auto neer en zette de tent op. Na alles te hebben uitgepakt wilde Brit wel eens douchen, ze plakte overal zoals ze zei. Ze wilde een koffer pakken, maar bleef geschrokken staan.

"Onze kleren staan nog thuis! Het enige wat ik hier heb is nog een jurkje, een bikini en een zwembroek van jou en wat we nog aan hebben". Ik stelde haar gerust.

"We gaan hier wel wat kleren kopen en als alles goed gaat heb je slechts je badkleding nodig."

Gerustgesteld en met het mooie vooruitzicht van uitgebreid te shoppen liep richting douches. Ik bleef genietend zitten en volgde haar stevige billen in dat krappe hotpants, de billen vielen wellustig naar buiten.

Nog geen half uurtje kwam ze terug, het jurkje bedekte net aan haar bikinislip, het was enorm geil, ze ging naast me zitten en nu ging ik douchen. Toen ik terug kwam zat mijn meisje met de buren te praten, ze kwamen uit Nederland. Hij heette Kees en zij heette Fleur. Hij was net als ik gebouwd maar had wat haar op zijn borst en een stel kloten in het broekje, zij was iets kleiner, stevige borsten, net iets kleiner dan van Brit. Een tatoeage liet vanuit haar bikini- string een draakje kruipen naar een stel lange benen. Haar bikinilijn was goed verzorgd ik kon geen schaamhaartje ontdekken hoe ze er ook maar bij zat.

 

Brit had verteld dat wij geen kleding bij ons hadden en van hen konden we wel wat lenen. Kees wist nog wel een plaatselijke markt waar je mooie kleding voor een luttel bedrag kon kopen. Het was al vrij snel laat geworden en we besloten maar eens te gaan eten, na het eten gingen we maar onder de wol te gaan. In de tent kleedde Brit zich geheel uit en ik kon niet achter blijven, wij slapen graag naakt, van haar lichaam kreeg ik een enorme erectie, maar zij hield me van haar af.

"Morgen dubbel" beloofde ze.

Het was ondertussen halfeen en naast ons hoorde we zacht kreunen en zuchten. Stiekem keek ik naar buiten, het geluid kwam bij onze buren vandaan, door schimmenspel van de lamp achter hun tent zag ik hoe hij haar vanachter nam, zacht trok ik aan mijn lat, tot Brit me stoorde.

"Laat ze toch lekker hun gang gaan, en je mag gerust trekken maar je goedje bewaar je" en ze gaf een kus op de paarse eikel, ik stopte omdat ze het zo lief vroeg.

 

De volgende morgen hing bij onze tent wat kleding van de buren. Voor mij een short met shirt en voor Brit een minirokje en een haltertje dat duidelijk iets te krap zat. Haar borsten priemden er dwars door heen. Nadat we hadden gedoucht waren de vriendelijke mensen naast ons wakker. Na wat vriendelijke woorden ging zij ook douchen, ik keek hoe het kontje van Fleur bewoog in het jurkje. Brit stootte me wakker.

"Lekker hŤ, zo'n vrouwtje?"

"Daar zeg ik geen nee tegen als ik haar mag naaien." Brit gaf me een por.

"En ik hem," lachte we.

Niet veel later kwamen ze terug en Fleur vroeg of Brit met haar mee wilde gaan om te kijken op de markt. Al te graag wilde ze dat en stapte opgewonden bij Fleur in de wagen.

Kees en ik bleven achter, we gingen naar het nabijgelegen meer. Beetje zwemmen en de vrouwtjes bekijken. Ik merkte dat we beide bijna de zelfde smaak hadden en vroeg hem over gisteren, hij lachte.

Na een lange tijd kwamen er twee dames op ons af, onze vrouwen. Wauw! Wat zagen zij er enorm sexy uit.

Fleur liep weer in dat geile gele bikini setje. Brit had er nu ook een aan, een witte. Je kon naargelang zij naderde bijna haar piercing in haar string zien. Ze zag eruit om terplekke te neuken, haar heupketting, enkelketting en navelpiercing glommen tegen je op.

 

Ze kwamen naast ons zitten en gaven ons een hete lange tongzoen. Brit ging naast me liggen en Fleur ging met Kees het water in.

"Wat een geile meid zeg, ze kikt op mijn navelpiercing en toen ik vertelde dat ik er nog twee had liep ze bijna leeg. Ik vertelde haar dat jij er ook een heb, ze zou hem zo graag willen zien, maar liever voelen."

"Wat? In haar doosje" vroeg ik.

"Misschien ook wel, als we zo doorgaan word het nog een partnerruil. Geil hŤ!"

Het stelletje kwam weer terug, zo te zien had ze ook alles verteld, hij glunderde. Op het gras wisselde wat nieuwtjes uit, ik haalde voor ons vier biertjes en bij terug komst lag hij tussen beide vrouwen.

"Hoe vind je mijn nieuwe aanwinst" vroeg hij.

"Kom naast me" vroeg Fleur en tikte op de grond. Het bier stroomde rijkelijk en we werden losser, de zon maakte ons ook aardig geil, tot we besloten terug te gaan, ons op te maken en samen te eten.

 

Brit had aardig kleding gekocht ook voor mij enkele string- tanga's. Na het douchen wachtte ik op haar. Daar kwam ze haar zwarte haar in een knot, een lichte dunne kort jurkje, haar borsten zaten krap in een zwarte bh en ze droeg duidelijk te zien een zwarte string, ze provoceerde gewoon. Samen liepen we terug maar in de tent had ik haar stevig vast en gewillig liet ze haar kutje voelen, nat niet van water maar duidelijk geil, de schaamlipjes dik, mijn paal haalde ze eruit.

"Snel neem me, laat me je voelen" en ik drukte mijn lat tussen haar lippen. Ze klom tegen me op. Een gil van extase liet ze horen en een schot van mij vulde haar doosje het stroomde er zelfs uit. Brit veegde het af met een zakdoekje en deed alles weer 'normaal'.

"Zo en nu de tweede gang".

Fleur en Kees zaten al op ons te wachten en schoven Brit een stoel onder haar natte kont. Ik complimenteerde Fleur met haar mooie dunne zwarte korte jurkje, dat me deed denken aan een onderjurk, het stond haar geil. Tijdens het eten maakte we geile opmerkingen naar elkaar en stiekem voelde ik hoe Fleur 's hand over mijn kruis ging, ze was enorm geil. Na het lekkere eten namen we enkele biertjes met Snaps, we werden tipsy en de tijd vloog. Terug in de tent kreeg ik mijn lat niet meer omhoog dus toch teleurstellend voor Brit.

 

De volgende dag heb ik haar 's morgens verwend met een heerlijke befbeurt, ik likte haar volledig uit en liet haar twee maal klaar komen, voordat ik in haar bewoog. Een derde keer begon zich te melden en rillend kwam ze klaar. Vlug bewoog ze onder me uit en nam mijn dikke paal tussen de warme lippen, ze zoog krachtig en tegen haar gehemelte spoot ik me leeg. Likkend en spinnend lag ze na te genieten alvorens we gingen douchen. De hele dag verbleven we op strand, ons huid kleurde goed bij, Brit had haar borsten ondertussen ook laten bijkleuren, dit ging enkele dagen zo door. Samen op het strand, eten en 's nachts of 's ochtends een fikse neukbeurt. 

Een van de volgende dagen besloten we het land te bekijken en reden met Fleur en Kees mee. Ik en Kees voorin en de dames achter. Voor deze gelegenheid hadden ze zich luchtig gekleed een wijde korte jurkje maar boven strak door spaghetti bandjes. Kees reed door dorpjes en langs wegen waar bijna niemand kwam, door de bossen en bij een mooi kaal plekje stopte hij.

"Dit is een heel mooi plekje, met een mooi uitzicht over het meer." We stapten uit en Fleur gooide een kleed op de grond een mandje met eten zette ze erbij.

Het was er zeker mooi en de zon brandde fel, je kreeg het er heet van. We gingen op het kleed zitten, de vrouwen iets ongemakkelijk door hun jurkjes, die niets meer bedekte van hun string. Mijn broek werd al snel te klein en die van Kees ook, de dames hadden het gezien en trokken hun jurkjes uit, Fleur liet als eerste haar string vallen. Een kalle doosje had ze, een tatoeage van een draak die ze uit haar schaamstreek naar haar navel kon laten bewegen. Brit kon niet achter blijven, haar piercing glom tussen de dikke paarse schaamlippen, zij had ook een streepje haar. Kees had al vlug zijn kleding uit en pakte zijn meisje beet tegen zijn stevige lange dikke paal. Ik liep achter Brit aan, mijn lat stond ook overeind, de ring in de eikel glom in de zon. Brit ging op haar knieŽn en nam hem tussen de lippen, ze zoog hem naar binnen, ik trok haar hoofd naar mij toe alsof ik haar neukte. Naast ons waren de andere twee bezig, standje 69. Haar benen klemden zijn hoofd en ze gilde en gaf me een knipoog.

"Zullen we ruilen?" Vroeg ze.

 

Brit voelde wel wat voor zo'n dikke stevige lat en ik wilde maar al te graag haar neuken dus wij wisselden we van partner. Fleur 's mondje was heet en vochtig toen ze me begon te pijpen, haar tong speelde met de ring door mijn eikel. Ze zog hem geheel in haar keeltje. Ik masseerde haar stevige kleine borsten.

Brit werd uitvoerig gelikt, ze spinde van genot. Nu wilde ik het kutje van Fleur likken en we draaide ons om, ze smaakte anders, lekker en geil, ze was natter en ik likte haar nectar uit haar pruimpje. Schokkend voelde ik haar orgasme komen. Meer en meer geil liet ze vloeien, gillend en kreunend kwam ze, ze rilde helemaal.

Naast ons waren ze stevig aan het neuken, zijn kloten sloegen tegen Brit 's kontje. Fleur ging ook uitgebreid voor me zitten op haar knietjes, haar vruchtje hield ze met beide handen open, zonder enig weerstand dreef ik in haar, door het stelletje naast ons dat klaar kwam, kwamen wij ook al vlug. Het geil droop uit beide kutjes, ze smeerde het over hun lichaam uit, de zon deed de rest.

We zijn er lang gebleven tot de zon onder ging en toen we terug reden. Naar dat plekje zijn we nog driemaal geweest.

 

Jammer voor de buren maar hun vakantie was bijna ten einde, over enkele dagen zouden ze terug gaan. Het was er al die dagen heet en geil aan toe gegaan. Brit vond het jammer en ik ook, tot Kees op het idee kwam om even te bellen of hij nog wat langer kon verblijven, jammer dat kon niet. Maar hij had wel een gedeeltelijke oplossing. Als wij Fleur terug zouden brengen op de terugreis dan kon zij nog enkele dagen bij ons verblijven, mits wij daar geen probleem mee hadden. Nou graag dachten we en zo, ook Fleur.

De laatste dag zijn we allen nog eenmaal naar boven gereden, de meisjes waren nu 'degelijk' gekleed strakke stretch jurkjes met eronder duidelijk hun zwarte bh en string. Boven op het kleed ging Brit nadat ze zich had ontdaan van haar jurkje liggen, Fleur deed ook haar jurkje uit en knielde voor haar neer, erotisch likte ze Brit, trok rustig haar bh uit en toen die van haar, de tongen likte elkaar, streelden elkaars lichamen. Voor het eerst was ik getuigen van Brit 's wens om met een vrouw te vrijen. Nu werd haar string uit gedaan en ook die van Fleur. Ze likte haar navel, zoog aan de ring en daalde af, likkend naar het vrouwelijke genotknobbeltje. Brit genoot. Haar buikje bewoog heftiger en heftiger, ze opende haar benen en liet zich door Fleur beffen, haar handen drukte de blonde haren stevig in haar schoot. Een kreun en een zucht, ze had een orgasme.

Ze rolde Fleur opzij, nu zagen wij ook hoe zij werd gebeft. Kees en ik stonden naakt met onze palen in de hand, trekkend en kijkend naar het schouwspel. Fleur kwam al heel snel. Kruipend kwamen ze op Kees af. Ze likten nu beide aan zijn paal.

"Dit is om je te bedanken en jij komt nog" beloofde ze mij.

Brit ging voorover staan en liet gewillig zijn paal tussen haar schaamlippen steken, Fleur likte hen beide, je hoorde hoe nat ze was, een kreun en een brul, Brit 's kutje was gevuld met vers geil. Met het terug trekken trok hij slierten mee, die werden opgevangen door Fleur 's rappe tong die ook Brit 's kutje schoonlikte. Door dit schouwspel spoot ik op de grond.

Die avond waren we flink doorgezakt. De volgende morgen hielpen we mee alles op te ruimen en Fleur 's bed bij ons in de tent te plaatsen, na enkele stevig zoenen namen we afscheid.

 

Fleur was wel treurig toen hij ons verliet maar Brit krikte haar meteen op. Aan het strand lagen we zonnen, en 's nachts had ik twee vrouwen die ik moest bewerken. Voor ons waren deze dagen veel te snel om. Op de terugreis zaten beide dames achterin, elkaar flink gek te maken, tot Fleur mij een stukje stof onder de neus schoof en het in mijn mond propte. Ik rook en proefde geil maar van wie, ik vroeg het haar. Ze klom vanachter tussen de voorstoelen naar voren, onder haar lambadarokje zag ik een streepje stof, dus het was van mijn vrouwtje. Fleur draaide de spiegel zo dat ik naar achteren keek, daar lag Brit met het rokje omhoog en de benen wijd, te spelen met haar lipjes. Mijn paal groeide en groeide, tot hij bevrijd werd door Fleur, haar hoofd ging naar beneden en tijdens het rijden pijpten ze me. Enkele bussen met mensen reden me nog voorbij. Snelheid maakte ik niet echt alleen in mijn kruis borrelde ik en ik waarschuwde dat ik zo zou spuiten. Achter in de spiegel zag ik Brit flink aan het vingeren en riep naar Fleur dat ze ook wat wilde. Te laat! Een explosie gevolgd door een slingering van de auto vulde haar mondje met vers sperma, ze lispelde nog maar bleef zuigen. Ik verslapte, mijn merg zoog ze al het ware mee. Voldaan met volle mond kroop ze terug. Wat ik nu zag gaf me bijna nog een orgasme. Brit opende haar mond en Fleur liet wat geil uit haar mondje stromen, gevolgd door een lange tong zoen, je zag hoe zij genoten. Snel reed ik van de weg een rustplaats op, gelukkig was er niemand. Ik stopte en deed de portier open, Fleur lag voor me op haar knieŽn, Brit te beffen. Langs het broekje stak ik mijn paal in haar en reed ons drieŽn naar een enorme geile explosie. Op de bank zie je nog onze 'pretvlekken'.

Voldaan en tijdelijk genezen reden we verder richting Breda en brachten Fleur heelhuids thuis, daar moesten we nog een nachtje blijven waar het al te heet aan toe ging en met pijn in de kut- streek en kloten reden we naar huis.

 

Nu houden we nog steeds contact en wisselen elkaar foto's uit, we hebben al besloten om volgend jaar naar Spanje te gaan.

 

Gust

 

Met deze

druk ik graag mijn waardering uit voor je bijdrage Gust.

 

Alle verhalen van deze auteur kun je hier lezen.

En hier ga je terug naar de lijstpagina (groep)

Sinds 21-10-2013 hebben

 

unieke lezers dit verhaal gewaardeerd