Onze 16de verjaardag

 

Zesendertig jaar is Marleen en ze heeft een goddelijk lichaam. Maat 38 met een volle D cup en blond haar. We vierden de 16de verjaardag dat we elkaar kennen en ik vond dat dit weekend daarom iets speciaals mocht worden. Het was vrijdag en ik pakte haar meest erotische kleding in een klein koffertje. Ik wachtte gespannen tot ze thuis kwam van haar werk en vertelde haar dat we een weekendje weg zouden gaan en ze zich nergens zorgen moest om maken. Ik had alles geregeld.

Nadat Marleen even snel had gedoucht kwam ze beneden, gekleed in een leuk kort zwart rokje compleet gemaakt met een topje. Als ze ging zitten zag ik onder de rand van haar rok de bovenkant van haar kousen uit komen. Marleen zag dat ik keek, spreidde licht haar benen en toonde een mooie zwarte tanga die niet te veel verborg.

Omdat ik al die spulletjes had ingepakt vroeg ik waar ze die nog gehaald had. Ze gaf een flinke knuffel en biecht op dat ze zelf ook plannen had gehad voor de avond en daarvoor was gaan winkelen. Ik raakte er al opgewonden van en kon me maar me moeite inhouden om haar niet direct te bespringen. Ik wist me in te houden en we vertrokken richting Antwerpen. Hier had ik een kamer geboekt in een hotelletje in het centrum.

 

Onderweg vroeg Marleen me even te stoppen bij een tankstation. Toen ze terug kwam zag ik dat ze wat erotische bladen had gekocht. We reden weer aan en Marleen begon de bladen te lezen. Na enige tijd merkte ik dat ze erg opgewonden raakte van de verhalen en foto's. Ik zag dat ze haar topje omhoog schoof, haar tepels tussen haar duim en wijsvinger nam en er licht in kneep. Ik weet dat Marleen er niet tegen kan als je aan haar tepels komt en wist dan ook dat ze ondertussen wel erg opgewonden moest zijn. Mijn vermoeden werd bevestigd, toen ze haar rok iets optrok en haar tanga opzij schoof. Ik probeerde mijn aandacht bij de weg te houden maar haar kreunen leidde me toch wel erg af. Marleen vingerde zichzelf steeds harder. Schijnbaar was ze vergeten dat ze mij en de chauffeurs van de vrachtauto's die we inhaalden erg veel afleiding bezorgden. Ik ging bewust naast de cabine van een vrachtauto rijden en zag hoe de chauffeur in onze auto keek. Marleen ging helemaal op in zichzelf en had schijnbaar niet in de gaten wat er gebeurd. Ondertussen zat ze met twee vingers in haar kutje en speelde met haar klit. Haar hoogtepunt was ondertussen wel erg kortbij gekomen en hevig kreunend kwam ze klaar. Op hetzelfde moment werd ze aangemoedigd door een enorme luchthoorn die naast haar klonk. Ze keek omhoog en zag de chauffeur lachen. Marleen lachte terug en deed haar topje omhoog zodat de chauffeur goed zicht had op haar geweldige borsten. Hierna gaf ik gas en reed de combinatie voorbij de arme man over latend aan zijn eenzame lot.

 

Om een uur of zeven kwamen we aan de balie van een Antwerps 5**** hotel. Dit was niet onze dagelijkse doening maar na 16 jaar mochten het van mij 16* zijn. Marleen nam nog een douche en besteedde veel aandacht aan make-up en verzorging. Gekleed in een doorschijnende blouse waaronder je haar goed gevulde bh kon zien zitten, droeg ze een lange zwarte gedistingeerde broek en extra hoge hakken waardoor haar appetijtelijk kontje extra uitkwam. We liepen het hotel uit in de richting waar wij vermoeden dat de binnenstad zou zijn.

Na enig rondwandelen bevonden we ons plotseling in de rosse buurt van Antwerpen. Het was nog vroeg en er waren nog weinig gordijnen gesloten. We zagen de dames voor de ramen zitten. Enkele wierpen boze blikken in de richting van Marleen maar dit leek haar niet te deren. Zij keek haar ogen uit en zei dat ze het toch wel een spannend iets vond, deze nauwelijks geklede dames voor het raam die bekeken werden door al die mannen die langs liepen en reden. Ze vond het jammer dat er een dergelijk buurt niet bestaat met mannen voor het raam.

 

We liepen verder en gingen een klein restaurant binnen. We bestelden wat te eten en dronken wat. De wijn vloeide rijkelijk waardoor ons gesprek gemakkelijk en vlot op een gegeven moment ging over de dames achter de ramen die we zojuist hadden gezien. Marleen vroeg of ik van deze dames gebruik zou maken. Ze weet dat ik erg kieskeurig ben en toen ik tegen haar zei dat ik zeker van haar diensten gebruik zou maken als zij achter de raam zou zitten was ze erg gecharmeerd. Ze antwoordde dat ze te oud zou zijn om nog veel klandizie te krijgen. Ik overtuigde haar dat dit absoluut niet het geval was. Ze had toch zelf ook wel gezien dat het niet allemaal jonge vrouwen waren. Daarbij benadrukte ik, is niet iedereen even knap als jij en voorzien van zulke lekkere borsten, dus zul je best aan je trekken komen.

Ze vroeg aan me of het me zou opwinden, haar achter het raam te zien zitten. Ik gaf toe dat dit me wel iets zou doen.

 

Ik voelde in mijn broek al een grote zwelling ontstaan die ik nauwelijks nog kon verbergen. Ze stak haar hand onder het tafelkleed en legde haar hand op mijn kruis. Ze lachte toen ze effect waarnam, opende mijn gulp en haalde mijn intussen steeds groter groeiende lul naar buiten. Plagend trok ze er langzaam aan.

Niemand in het restaurant had in de gaten wat er gebeurde.

Ik stak ook een hand onder het tafelkleed en voelde tussen haar benen. Haar tanga was doorweekt. Kennelijk had ons gesprek bij haar ook wel iets los gemaakt.

We zagen dat de ober onze kant uit kwam.

Ik haalde mijn hand uit haar tanga en probeerde een zo gewoon mogelijk gezicht op te zetten terwijl Marleen mijn lul nog steeds stevig vast hield. Ik vroeg nog wat te drinken en gaf aan de rekening te willen betalen waarna de ober vertrok. Kennelijk had hij niets gemerkt. Ik vertelde Marleen dat ik bijna klaar kwam, waarop ze stopte. Ze borg mijn lul weer op.

"Bewaar dat maar voor straks."

 

Ik knapte bijna en wilde eigenlijk maar n ding, haar het liefst direct bespringen. De ober kwam terug met de rekening en na te hebben betaald vertrokken we. We liepen terug in de richting van het hotel en kwamen zo weer in de rosse buurt. Het was hier ondertussen wat drukker en we zagen dat een aantal gordijnen gesloten waren. Marleen kwam weer terug op het gesprek aan tafel en zei me dat ze het zelf ook wel eens wilde proberen, het achter de raam gaan zitten. Ik zou dan langs kunnen lopen en ze zou me dan als klant behandelen, waarna ik haar dan tegen betaling kon gebruiken. Het idee leek me wel wat en zo liepen we verder tot we bijna aan het einde van de straat waren. Hier lagen de ramen wat verder uit elkaar en was het iets rustiger. We zagen een leuke meid gekleed in een rood setje op een leren stoel voor het raam zitten.

"Wacht even. Ik ben zo terug". Ik liep in de richting van het raam en het meisje gaf me te kennen dat het 50 zou gaan kosten. Ik vertelde haar dat ik een ander idee had en zei haar dat het mijn vrouw wel iets leek om een keer achter het raam te gaan zitten, waarna ik als klant naar binnen zou gaan. Ik wilde dan ook weten of ze het raam niet even wilde verhuren zodat wij onze fantasie konden uitvoeren. Het meisje vertelde dat ze toch bijna pauze had en zei dat ze voor 50 ook wel een uurtje haar raam kon missen. We hadden een deal. Ik liep terug naar Marleen en vertelde haar wat ik had geregeld. Ze keek me bedenkelijk aan maar ik zag haar ogen glinsteren en haar tepels opzwellen in haar blouse. Samen liepen we naar haar raam. Het meisje nam Marleen mee naar binnen en zei me over 10 minuten terug te komen. Ze zou mijn vrouw dan vertellen wat haar diensten minstens moesten kosten, waar de condooms lagen en waar ze zich kon verfrissen na gebruik.

 

Ik was al opgewonden door het idee wat er ging gebeuren en bedacht me dat het leuk zou zijn ze op de foto te zetten als ze achter haar raam zat. Ik liep daarom snel naar het hotel, haalde mijn fototoestel op en liep terug. Op het moment dat ik terug kwam in de straat waren 15 minuten verstreken dus ze zou nu toch wel klaar zijn om me te ontvangen. Ik liep de straat in en zag het raam aan de overzijde van de straat liggen. Er stond een jongeman van ongeveer 25 jaar voor het raam en deze was in gesprek met de vrouw achter het raam. Ik kwam wat dichter bij en zag mijn vrouw gekleed in haar zwarte kousen, een zwarte tanga en een kleine bh gekleed achter het raam staan. Ik lachte bij het zien dat ze nu al de aandacht kreeg die ze niet had verwacht. Ik wachtte tot de jongeman zou vertrekken. Maar er gebeurde iets wat ik niet had verwacht. De deur ging open en de jongeman ging naar binnen.

Mijn vrouw liep naar het raam en sloot het gordijn. Ik was er zeker van dat ze me had zien staan maar ze deed alsof ik een onbekende was.

 

Er zat voor mij niets anders op dan op mijn beurt te wachten. Ik bleef in de buurt en keek regelmatig naar het raam waarvan het gordijn gesloten was. Stiekem raakte ik toch wel opgewonden van de situatie. Mijn vrouw die achter het raam haar eerste klant ontving. Na 15 minuten werd de deur geopend en de jongen vertrok. Het gordijn ging na 5 minuten open en ik zag dat Marleen wijdbeens in haar lingerie voor het raam ging staan. Daardoor kon haar lichaam goed bekeken worden door degene die interesse had. Ik maakte een foto van haar en stak de straat over. Ik gaf haar te kennen dat ik gebruik wilde maken van haar diensten. Ze wilde voor rechttoe rechtaan 100 hebben. Dit vond ik teveel van het goede maar over de prijs viel kennelijk niet te praten. Ik deed alsof ik er nog over na wilde denken en liep verder de straat in. Draaide naar een aantal meters om en liep terug. Ik zag dat een slanke man van ongeveer 40 jaar voor haar raam was gaan staan. Ik liep wat harder door

maar... ook nu was iemand me voor.

De deur werd geopend en de man ging naar binnen. Ik zag dat ze me een glimlach toewierp op het moment dat ze het gordijn sloot. "Shit" ik was weer te laat en ondertussen waren er 40 minuten van de tijd dat we het raam hadden gehuurd voorbij. Ik wachtte ongeduldig en hoopte toch nog van mijn vrouw gebruik te kunnen maken. En weer na ongeveer 15 minuten verliet de man het pand.

 

Ik stond klaar om van het aanbod wat me zojuist was gedaan gebruik te gaan maken, toen ik zag dat de deur werd geopend. Marleen kwam glimlachend op mij toe gelopen en vertelde me dat haar tijd erop zat. Ze toonde me 100 en vertelde me dat ze het meisje al 50 had betaald. Met haar twee klanten had ze 150 verdiend. Ze vertelde me dat ze de jongen voor 50 gebruik van haar had laten maken. Aan de man had ze net als bij mij 100 gevraagd die hij zonder problemen had voldaan.

We liepen de straat uit en ik was verschrikkelijk geil. Ik vertelde haar dat ik het niet meer hield. Marleen vertelde me dat ze nu wel even wat rust kon gebruiken. Tenslotte was ze vandaag al twee keer gebruikt en had ook de hand nog aan zichzelf geslagen. Ze begreep wel dat ik zo niet langer rond kon blijven lopen en op het moment dat we langs een sekscinema liepen trok ze me naar binnen. We kochten een kaartje en liepen de zaal in.

 

Het was vrij donker in de zaal en we zagen dat we niet de enige waren. Voornamelijk mannen maar hier en daar ook een ander koppeltje. Op het doek draaide een film waarop een blonde vrouw op een biljart lag. Om het biljart stonden twee mannen die de vrouw stevig aan het neuken waren. We zochten een stoel en namen plaats. Vrijwel direct opende Marleen mijn gulp, haalde mijn nog steeds groot opgezwollen lul uit mijn broek en begon ermee te spelen. Ik stak mijn hand onder haar rokje en duwde haar tanga aan de kant. We keken naar de film en speelden ondertussen met elkaar. Ik vroeg haar de tanga uit te doen. Ze wipte omhoog met haar heupen en ik zag de tanga op de grond belanden. Haar blouse had ik open geknoopt en haar volle borsten uit haar bh genomen.

Ik speelde zachtjes met haar tepels en nam ze een voor een in mijn mond. ondertussen stopte ik twee vingers in haar kutje. Ik voelde hoe geil ze was. Marleen boog zich voorover en begon me met lange langzame slagen te pijpen. Ik wist dat ik dit niet lang vol zou kunnen houden. Marleen pijpt me regelmatig en voelde dan ook aan dat ik op het punt stond om klaar te komen.

 

Op dat moment stopte ze en vroeg me haar kutje vol te spuiten. Ze plaatste haar knien op de zitting met haar lekkere kont naar achteren in de richting van het witte doek. Zo bood ze mij de gelegenheid om haar van achteren te neuken. Ik stond op,

liet mijn broek zakken en ging achter haar staan. Mijn lul duwde zachtjes tegen haar schaamlippen en drong vervolgens naar binnen. Opzij in de rij achter ons zag ik een stelletje zitten van onze leeftijd. De man keek ons aan en ik zag dat hij tegen zijn vrouw iets zei. De vrouw knikte. De man stond op en liep op ons toe tot hij bijna bij ons was aan gekomen. Ik zag dat hij zijn lul al uit zijn broek had en er langzaam aan trok. Marleen keek hem aan en gebaarde hem onze kant op te komen. Wat wilde ze nu weer?

Toen de man direct achter ons stond nam mijn vrouw zijn lul in haar hand en trok er zachtjes aan. Ondertussen neukte ik haar kutje. Ik voelde dat ik klaar ging komen. Ze nam de lul van de man in haar mond en begon hem te pijpen. Dit was voor mij te

veel. Met kracht kwam ik al schokkend in haar kutje klaar. Ze ging door met pijpen en ik zag dat ook de man zich niet langer in kon houden. De man trok zijn lul uit haar mond en begon te spuiten. Ik zag dat grote klodders sperma in haar gezicht terecht kwamen. Ze likte haar lippen af en bedankte de man voor de medewering. Deze liep terug naar zijn vrouw.

 

We kleden ons aan en gingen even zitten om op adem te komen.

Ik vroeg haar of ze wat wilde drinken en liep de zaal uit om iets te gaan halen, haar alleen achterlatend in de zaal. Ik bestelde wat en liep terug naar de zaal. Ik had me kunnen realiseren dat het niet verstandig is om je vrouw alleen in een sekscinema achter te laten en toen ik terug kwam zag ik dan ook dat ze van twee studenten aandacht had gekregen. De beide heren waren naast haar gaan zitten en ik zag dat

ze in gesprek waren met Marleen. Deze reageerde nogal terughoudend op de beide jongens maar ik zag dat een van de twee wat brutaler was. Ik nam twee rijen verder plaats en was benieuwd hoe dit af ging lopen. Een van de twee jongens zag zijn kans en plaatse zijn hand op haar bovenbeen. Ik zag hoe hij speelde met de rand van haar kousen en zijn vingers steeds verder onder haar rokje verdwenen. Marleen ondernam geen enkele actie om zijn strelingen te beindigen en dat maakte de tweede jongen ook wat minder terughoudend. Hij legde zijn arm over haar schouder en streelde zacht haar borsten door haar blouse heen. Ik wist zeker dat ze hierdoor weer opgewonden zou raken en hield in de gaten of ze hier wel mee verder wilde gaan.

 

Mijn lul begon weer grote vormen aan te nemen en daarom besloot ik mijn broek maar te laten zakken. Ik nam mijn lul in mijn hand en begon er langzaam aan te trekken, ondertussen kijkend naar Marleen en de twee jongens. Ik verbaasde me erover hoe erg ik opgewonden raakte van het kijken naar Marleen die werd verwend door twee jonge knullen. Een van de jongens knielde voor haar stoel en ik zag dat hij zijn gezicht in haar kruis drukte. Marleen sloot haar ogen en ik zag hoe ze genoot van de behandeling die ze kreeg. De jongens maakte er werk van. Haar blouse werd geopend en uitgedaan. Terwijl een van de jongens met haar volle borsten speelde. Al gauw begon ze te schokken en ik hoorde haar boven het geluid van de film uit kreunen toen ze klaar kwam. De jongen ging weer naast haar zitten. Ik zag dat ze een lul in haar hand nam en er aan begon te trekken. De andere nam ze in haar mond. Ik hield het niet langer en schoof enkele stoelen op om maar niets te missen van de show die door hun werd gegeven. Ook andere bezoekers kregen in de gaten wat er gebeurde en keken niet meer naar het witte doek. Ik zag hoe de jongens een condoom om hun lul heen deden. Een ging achter haar staan en stak zijn lange dunne lul tussen haar schaamlippen. De tweede stopte zijn lul in haar mond.

Door beide jongens werd ze nu stevig geneukt. Ik zag de jongen die haar in haar kut neukte schokken en klaar komen waarna hij zich terug trok.

 

Ze bleef de tweede jongen pijpen en zat met haar geopende kut omhoog. Ik stapte over de stoelleuning heen. Ze keek me aan maar liet de lul in haar mond niet los. Ik ging achter haar staan en duwde mijn lul in haar kut. Haar kut klampte samen en tegelijk met de jongen kwam ze klaar. Ik hield me niet meer in een begon met kracht in haar te stoten totdat ook ik mijn zaad in haar kut had gespoten. Om ons heen klonk applaus. We keken rond en zagen dat er een vrouw en een aantal mannen naar ons hadden staan kijken. Glimlachend kleedden we ons aan en gingen zitten. Ik haalde nog wat te drinken en toen ik terug kwam zat ze alleen op me te wachten. Nadat we even op adem waren gekomen vertrokken we in de richting van ons hotel.

 

In het hotel waren aangekomen zijn we samen in bad gegaan. Ik keek naar haar en zag hoe ze hoe haar borsten streelde. Haar tepels zwollen al weer op. We droogden ons af en ik zette een muziekje aan op de achtergrond. We gingen naakt op bed liggen. Zo hebben we even liggen rusten totdat ik plotseling een mond om mijn lul heen voelde en begreep dat we nog niet gingen slapen.

 

Gust

 

Met deze

druk ik graag mijn waardering uit voor je bijdrage Gust.

 

Alle verhalen van deze auteur kun je hier lezen.

En hier ga je terug naar de lijstpagina (groep)

Sinds 31-05-2013

 

unieke lezers dit verhaal gewaardeerd