Dora de geile dondersteen.

 

Het zal een jaar geleden zijn dat dit verhaal zich afspeelde. Ik was opgepakt voor een stom akkefietje en zat al 2 dagen in een politiecel. Ik kan je zeggen, als je in de cel zit lijkt de tijd stil te staan. Een betonblok met matras, een dekentje en een wc is wat de cel siert. Verder ben je op jezelf aangewezen. Aangezien je niet meer kan doen dan proberen te slapen had ik, om het mezelf wat comfortabeler te maken, mijn kleren uitgedaan, waardoor ik alleen nog mijn boxershort aanhad. Ik slaap namelijk altijd naakt of in mijn ondergoed. Naakt leek me niet zo verstandig, vandaar dat ik mijn short maar aanhield. De derde dag dat ik wakker werd lag ik half onder het deken. Ik realiseerde me dat ik nog steeds in de cel zat en merkte aan de stijve pik in mijn short dat ik mijn vriendin begon te missen.

 

Nog half slapend ging ik met mijn hand in mijn broek en begon over mijn stijve pik te wrijven. Door de druk op de short besloot ik deze maar uit te doen, waardoor ik volledig naakt in de cel lag. Het interesseerde me niets, want ik was bloedgeil. Ik lag nog steeds op mijn rug op het betonbed en keek eens naar mijn rechtopstaande pik. Daaropvolgend deed ik mijn ogen dicht en dacht aan een heerlijke neukpartij met mijn vriendin, terwijl ik me lekker lag af te trekken. Mijn eikel werd natter en natter en de kop glom als een diamant. Het wond me op om juist in een cel mezelf af te trekken en het duurde dan ook niet lang tot het moment dat ik klaarkwam. Dikke klodders spoten uit mijn pik. Het was heerlijk om verlost te zijn van al dat overtollig zaad. Ik stond op naar de WC om met Wc-papier mezelf af te drogen.

 

Daarna ben ik terug in slaap gedommeld. Later schrok ik wakker van het open maken van de celdeur. Ik schrok hiervan, want ik lag nog steeds naakt. Ik deed dan ook snel het deken over me heen om mezelf te bedekken. De agent in de deuropening grijnsde.

"Zo kerel, je krijgt een celmaatje, want er is verder geen plek meer" zei hij alsof hij de leukste was. Op dat moment kwam er een beeldschoon blond wijf de cel in. Ze had wild opgestoken haar, een strak tijgerprint topje zonder BH met tieten die er bijna uit knalden. Daaronder droeg ze een strak zittende spijkerbroek met op strategische plaatsen de nodige scheuren. Al met al een erg geil gekleed wijfje.

"Wordt ik hier opgesloten met een kerel" zei het grietje op een ordinaire toon.

"Ja, inderdaad, dus veel plezier ermee". Zei de agent, die op dat moment eruit liep en de deur erg snel op slot had.

 

Ik was nu goed wakker en lag nog steeds met verbazing op bed.

"Kan dit zomaar"? Vroeg ik haar.

"Zoals je ziet:" Zei ze. "Maar zeur er maar niet over en stel je aan me voor" zei ze meteen.

Ik ging overeind zitten met nog steeds de deken over me heen.

"Ik ben Dora" opende ze terwijl ze me een hand toe stak.

Ik wilde wel opstaan om haar een hand te geven maar had nog steeds geen onderbroek aan.

“Voel je jezelf te goed om voor een dame op te staan"? Vroeg ze.

"Neen dat is het niet" zei ik met wat schaamte.

Op dat moment ging de blik van Dora naar mijn short die op de grond lag.

"Aha, ik begrijp het al, je hebt niets aan" zei ze lachend. Ik knikte bevestigend.

"Dat is dan je eigen schuld. Dus je staat op en stelt je netjes voor aan mij. Ik heb wel vaker pikken gezien".

Wel. Als ze er om vroeg. Ik had nog een halfharde pik, want als ik wakker word staat mijn pik altijd overeind. Ik merkte dat Dora met enig welbehagen het uitzicht waardeerde.

"Ik heb aardig wat pikken gezien en gevoeld, maar die van jou ziet er wel heel lekker uit”. Zei ze me.

 

Ik kreeg een rode kop en zette mij terug op bed met het deken over me heen. Dora ging ook op het bed zitten aangezien er nergens anders plek was om te zitten. Daardoor zaten we redelijk dicht tegen elkaar aan.

Dora en ik begonnen wat met elkaar te kletsen. Zo vertelde ze me van waar ze afkomstig was en dat er nog 2 andere meisjes vastzaten uit dezelfde buurt. Verder vertelde ze me dat ze voorwaardelijk had en dat ze nu waarschijnlijk voor een paar maanden de gevangenis in moest. Kortom de tijd ging wat sneller. Naar een uurtje of twee kletsen stond Dora op.

"Ik ga even plassen. Ik houd het niet meer”.

Ik maakte al een beweging om me om te draaien, want het toilet stond tegenover het bed.

"Je hoeft je echt niet om te draaien schatje, ik heb ook niets te verbergen" zei ze terwijl ze haar broek naar beneden schoof.

Het geile sletje droeg niet eens een slip en verder had ze een kaalgeschoren kut en een tatoeage net boven haar spleet. Dora ging op de pot zitten en begon te plassen.

 

Opeens zei Dora, die nog steeds op de pot zat: "Ik kan me wel voorstellen dat je geil wordt na een paar dagen cel, ik ben nu al bloedgeil en ik zit hier nog maar net”.

Mijn pik werd keihard onder het dekentje.

"Ik heb zin om te neuken" zei ze zonder enige remming." En als ik straks voor een paar maanden de bak in draai kan ik het neuken voorlopig wel vergeten".

Dora stond op van de pot met de broek nog op de knieën, waardoor ik een schitterend uitzicht had op haar geile kale kut. Ze deed haar laarzen en vervolgens haar broek uit.

"Zo nu heb ik wat meer bewegingsvrijheid" zei de terwijl ze op me afliep met de rol WC papier in de hand.

"Hier je mag mijn kutje schoonvegen". Zei ze terwijl ze het deken van me af trok.

Mijn pik van ruim 20 cm was niets om mij voor te schamen.

"Ja. Geniet er maar van, want je zal een paar maanden zonder moeten" zei ik. En veegde haar uitvoerig schoon.

"Kop houden” Zei ze, terwijl ze me van het bed duwde, waarna ze er zelf op ging liggen.

"Lik mijn geile kut maar klaar" commandeerde ze terwijl haar benen wijd uit elkaar gingen.

 

Zonder twijfelen dook ik met mijn hoofd tussen haar benen en begon met het puntje van mijn tong rondom haar poesje te likken. Een heerlijke geile geur zorgde ervoor, dat bij mij het voorvocht weer aan het puntje van mijn pik zat. Ik begon Dora steeds sneller te likken en zo nu en dan ging ik met het puntje van mijn tong haar kutje in. Ik merkte dat ze hier opgewonden van werd, want het vocht vloeide rijkelijk uit haar gapend poesje. Opeens begon ze heftig te schokken, drukte mijn mond op haar spleet, waarna ze voor de eerste keer klaar kwam.

Ze stond op en duwde me achterover het bed op.

"Nu ben jij aan de beurt" zei ze bazig.

Dora, nog steeds gehuld in tijgertopje, ging door haar knieën, nam mijn keiharde pik in de mond en begon me heerlijk te pijpen. Ze wisselde goed af door op sommige momenten met haar puntje van de tong de top van mijn eikel te likken. Mijn pik stond op springen. Wat kon dat wijfje pijpen! Net op het moment dat ik klaar moest komen hield ze het, zo ervaren dat ze was, tegen.

 

Ze ging overeind en ontdeed zich van haar topje.

Twee superdikke tieten kwamen tevoorschijn.

"Ik wil die pik in me voelen" Zei ze, terwijl ze mijn pik vastpakte. Dora ging op me zitten en schoof mijn grote staaf in haar geile kut en begon op en neer te stoten. Ik had grote moeite me in te houden en niet klaar te komen. Tijdens dit standje kreeg volop de gelegenheid om aan haar lekkere dikke tieten te likken en te zuigen.

Ze genoot ervan alsof ze al een jaar niet meer geneukt had. Dora bleef maar stoten en werd steeds wilder en sneller. Na een harde kreun en gegil kwam ze voor de tweede keer klaar en weer had ik de grootste moeite om mezelf in te houden, aangezien haar kutje samentrok bij het klaarkomen.

 

Ik nam haar daarop van achter op z'n hondjes en stootte alsof het mijn laatste neukbeurt zou zijn. We hadden het bloedheet en waren beiden drijfnat van het zweten. Ik stootte op een gegeven moment zo hard dat ze schreeuwde van pijn, maar bijna tegelijkertijd weer voor de derde keer klaarkwam.

Dora ging weer op me zitten.

"Neuk me in mijn kont" zei ze.

Ik gehoorzaamde gewillig en stak mijn drijfnatte pik in haar kontgaatje. Een heerlijk superstrak kontje, waarin ik langzamerhand het stoottempo omhoog liet gaan. Dora was zo geil dat zij op een gegeven moment het ritme bepaalde. Na haar kont helemaal te hebben afgeneukt duwde ik haar op bed en ging op haar zitten.

 

Ik stak mijn pik tussen haar dikke tieten en begon tussen haar tieten te neuken. Tijdens het tieten neuken ging ze met het puntje van haar tong bij iedere stoot langs mijn eikel, waar door ik op het hoogtepunt kwam. Ik haalde mijn pik tussen haar tieten vandaan en begon me boven haar gezicht af te trekken.

"Ja! Kom maar klaar schatje, spuit me helemaal onder"... En bij het roepen van die woorden spoot ik met klodders haar hele gezicht vol met mijn geile vocht.

Wat een super neukpartij was dit!

We waren dan ook allebei voldaan en zijn daarna tegen elkaar aan gaan liggen en in slaap gevallen.

 

We hebben nog 2 dagen samen vastgezeten en zoals je wel kunt raden hebben we ons prima vermaakt. Ik werd daarna weer vrijgelaten en heb diezelfde avond weer lekker mijn vriendin geneukt.

Dora zit op dit moment nog in de gevangenis, maar ik bezoek haar regelmatig en heb geniepig al weer met haar geneukt tijdens het bezoek zonder toezicht, want ze komt behoorlijk tekort in de gevangenis.

Overigens, mijn vriendin weet inmiddels van alles af en heeft zelf voorgesteld, dat we wanneer Dora vrijkomt, we met zijn drietjes er een geile welkom thuis feest van maken ...!

 

Hagar

 

Dank je Hagar.

 

Liefs

      My

Terug naar de lijst.

 

Alle verhaaltjes van de auteur

18-04-2010