Een cultuurreis en nog watÖ

 

Mijn vriendin en ik wilden eens een mooie rondreis door ItaliŽ maken. Ik had tevoren bekeken waar de hotels gevestigd waren, waarvan wij dachten, dat deze niet alleen prachtig zouden zijn maar ook sensueel. We begonnen de reis in noordwest ItaliŽ. Inderdaad een prachtig hotel. Vermoeid van de reis en het was al eind van de middag gingen wij eerst een douche nemen.

Toen ik me afgedroogd had liep ik naar het venster. De ramen stonden open, maar de luiken waren dicht zodat de zon niet in de kamer kon schijnen. Het was zonder dat al warm genoeg. Ik doe het bovenluik open en kijk uit op een grote binnenplaats vol groen. Maar tegenover me stond ook een bovenluik open en een heel aardige vrouw staat in het venster. Haar borsten waren peervormig en stevig. Zij ziet mij ook naakt staan en maakt een gebaar om ook het onderluik te openen. Praktisch gelijktijdig openen wij beiden het onderluik. Ik sta nu in volle blootheid in het raam en zie nu ook haar poesje. Ik roep mijn vriendin, die zich nog aan het afdrogen was. Zij komt naast me staan en tegenover ons zien wij ook een man naast zijn vriendin. We kijken naar elkaar vol bewondering. Ik maak een teken om beneden iets te gaan drinken. Dat was zonder meer akkoord.

 

Mijn vriendin en ik overleggen even wat we zullen aantrekken. Een transparante blouse en een broek leken ons voldoende. Beneden zien wij het andere paar aan de bar. Zij hadden eenzelfde gedachte en hadden ook transparante blouses aangetrokken. Hij een broek en zij een mooie kleurrijke rok. We maken kennis. Het was een Nederlands paar, Pleunie en Gerit. We drinken een glas wijn en het klikte meteen. De babbel ging vlot. Zij streelde mijn hand en trok deze onder haar rok. Ze had Ė uiteraard - geen slipje aan. Ik zei, dat wij ook geen ondergoed aan hadden. Haar vriend had dat ondertussen al ontdekt bij mijn vriendin, die vergeten was de rits van haar broek omhoog te doen. Bij het volgende glas wijn gingen we over van het strelen naar het kussen. De sfeer was erg goed en de bar enigszins verlaten, het was ook pas zeven uur. In een stille hoek van het restaurant gingen we eten. Heerlijk Italiaans. We hadden veel gemeenschappelijke belangstellingen over cultuur en natuur. Allen naturisten. Wat voor ons erg belangrijk was. Wij beschouwden dit eten reeds als een voorspel. Aan tafel zagen de ogen alles wat boven de navel zat en voelden van tijd tot tijd wat onder de navel was opgesteld.

 

Ja, opgesteld, want onze pikken waren hard en stijf. Het kostte daarom geen moeite om na het tafelen samen naar hun kamer te gaan, waar de weinige kleren snel op de grond lagen. Het bed was breed en wij gingen met ons vieren elkaar strelen, licht masseren en het spel van de ontdekking steeds verder opvoeren. Mijn vriendin pijpte Gerit dat het een lust was dat te zien. Ik befte gelijk Pleunie die een heerlijke open kut had en al vrij snel (dat was ik bij mijn vriendin niet gewend) hardop uiting gaf aan haar genoegen. Gerit dreigde intussen ook al klaar te komen en draaide zich om. Hij wou de nog enigszins gesloten vagina van mijn vriendin van binnen te gaan verkennen. Ik deed hetzelfde bij Pleunie. De beide vrouwen kwamen bijna gelijktijdig luid schreeuwend klaar, zodat mensen op de binnenplaats dat wel zouden moeten horen. Ook de mannen genoten van dit liefdesspel.

We gingen daarna even rusten en namen een fles wijn uit de koelkast op de kamer. Al drinkend en pratend genoten we opnieuw van ons samenzijn en als vanzelfsprekend konden we niet van elkaars lijven afblijven. Logisch, dat wij vertelden over onze rondreis door ItaliŽ en het bleek, dat zij dat ook wilden gaan doen. We konden dus fijn afspraken maken voor een volgende ontmoeting.

 

We spraken af elkaar enkele dagen later te treffen in een ander hotel met een goed erotische faam. Toen wij daar aankwamen, waren zij al gearriveerd. Ze hadden een vierpersoonskamer gereserveerd, zodat we onmiddellijk konden beginnen met het uitwisselen van ervaringen. In de afgelopen dagen hadden we geen andere leuke stellen ontmoet. We besloten om samen naar de sauna te gaan in het hotel. Maar, we hadden eerst even in het restaurant gekeken en gezien dat het een leuk intiem verlicht restaurant was, waar we in een hoekje rustig konden zitten. Om die reden besloten we sexy gekleed naar de sauna te gaan en vandaar naar het restaurant.

 

Sabinne had een mooie lange zwarte jurk aan, die geheel doorschijnend was. Pleunie een doorkijkblouse en een aardige korte rok. De mannen hadden een transparant overhemd aan en ik stelde voor een transparante broek aan te trekken met een tangaslip. Gerit had zoiets niet bij zich maar ik wel. In Ďt algemeen vind ik, dat er te weinig sexy kleding is voor mannen, maar als het kan, draag het dan. De sauna was erg fijn. In de sauna streelden we elkaar en speelden met pik en kut. We wilden echter nog niet klaar komen. Na het afkoelingsgebeuren gingen we in de jacuzzi zitten. Dat heeft, vinden wij, altijd het voordeel, dat je ongezien met elkaar kunt spelen. En dat deden we! Het was heerlijk om zo ongedwongen met elkaar om te gaan. Pleunie streelde mijn pik, zoog er aan, en had snel een erge stijve in haar handen. Ik liet me niet onbetuigd en heb haar gelijk zo ferm gebeft op de rand van de jacuzzi, dat zij al bijna was klaar gekomen. Zonder dat ik de anderen in de gaten hield, merkte ik wel, dat Sabinne en Gerit ook goed bezig waren. Toen gingen we op de vloer met ons vieren vrijen. Het was volstrekt onduidelijk waar wie mee bezig was. Het was voor ieder van ons heerlijk. Na ruim een half uur vrijen kwamen we aan het moment van het punt zonder terugkeer.

We neukten onze stijve scherp geslepen degens in de natte droomgrotten van de dames. Niet een keer, maar eerst bij de ander en toen bij de eigen vriendin.

 

Daarna was Ďt tijd om even te zwemmen, weer een sauna te nemen en in de jacuzzi te gaan zitten. De zintuiglijkheid spatte van ons af. Dit was pas ongeremd genieten. We kleedden ons aan, al had dat niet veel om het lijf, en gingen naar onze gereserveerde tafel. We aten zeer goed als afsluiting van ons aangenaam liefdesspel en hadden een erg levendig goed gesprek over cultuur maar er wachtte ons nog een verrassing. Een ober komt op het einde van de maaltijd op ons af. Hij glimlachte wat vreemd, vond ik. In redelijk Engels zei hij, dat hij ons via de camera bezig had gezien nabij het zwembad en dat hij en zijn vriendin het fijn zouden vinden om ons te ontmoeten op de kamer. Wij gaan naar onze kamer en wachten af. Rond elf uur kwamen Marco en Maria bij ons. Zij waren niet sexy gekleed, maar zij heel open. Zij had prachtige ronde stevige borsten. Hij was een atleet met een zeer goed figuur. Eerst drinken we samen wat en maken met elkaar kennis. Zij kwamen uit de stad en vonden het fantastisch, dat wij zo open waren bij het zwembad en de hele tijd door naakt, al was dat daar verboden. Ook onze kleding aan tafel vond hij fantastisch. Kan dat in Nederland altijd? Wij deden maar alsof dat overal in Nederland kan, al weten we dat niet zeker. Maria had ondertussen alles wat ze aan had uitgetrokken en wij zaten er ook tamelijk bloot bij. Marco aarzelde nog wat. Hij was dat niet zo gewend.

 

Toen echter Pleunie met hem ging spelen, was het pleit snel beslist. Ik kan jullie verzekeren, dat vrijen met zijn zessen een waar genoegen is. Ik weet niet meer wie het eerst neukte, ik geloof Marco en Pleunie. Maria was eerst een hele tijd bezig met Sabinne maar Gerit en ik lieten ons evenmin onbetuigd. De zachte vruchtbaarheidsgrotten werden die avond meermalen gevuld met het onvergankelijke zaad uit de sterke penissen. Nadat iedereen verzadigd was, vertrokken Marco en Maria die zeiden te hopen ons snel weer te zien. Zo iets hadden zij in ItaliŽ nog niet eerder meegemaakt. Wij vieren doken het zeer brede bed in, moe, voldaan, om zeer goed te slapen en de volgende ochtend verder te kijken.

 

Zo'n rondreis door ItaliŽ is vermoeiend. Onderweg is er veel te zien en soms ook te beleven. De hitte, heeft een minder goede uitwerking op de gemoedsrust van Sabinne. Dus besloten we naar de kust te gaan en in de buurt van Napels een leuke villa boerderij te bezoeken. Gerit had ons dat adres gegeven en zij zouden er ook komen. We werden er in de ochtenduren allerhartelijkst ontvangen door de gastvrouw. Zij bracht ons naar onze kamer en legde de regels van het huis uit. Allen heel de dag door naakt maar bij het aperitief en het avondeten enige sexy kleding. Ondertussen had Sabinne bij het zwembad een mooie man gezien.

 

Toen we alleen op de kamer waren zei zij me, dat ze met hem toch wel even wilde spelen, wat ik uiteraard goed vond. Ze ging zwemmen in het heerlijke water en begon wat water naar die man te spatten. Hij liet niet op zich wachten en sprong meteen het water in. Hij zag haar kennelijk ook best zitten. Ik zag, dat zij praatten, elkaar kusten en dan weer eens een baantje trokken. Ik wilde niet achter blijven. Er was genoeg schoons te zien. Ik nam een boek mee en ging op een van de terrasstoelen zitten naast een hele aardige knappe vrouw. Al snel raakten we in gesprek en het bleek dat we over naturisme en seks gelijklopende ideeŽn hadden. Ik ging voor haar wat koffie halen. Van lezen kwam niets meer terecht. De ochtend ging snel om. Ik stelde haar voor haar te masseren, wat daar in de open lucht kon. Zij zei, dat zij dat heerlijk zou vinden en zeker als ik haar anus en kut mee zou nemen. Dat was voor mij geen bezwaar, integendeel. Ik masseerde haar met de heerlijke olijfolie die er klaar stond. Haar hele lijf kwam aan de beurt en aan haar wensen gaf ik ruimschoots toe. Ze vond het zo fijn, dat ze op een luidruchtige manier klaar kwam. Rond twaalf uur werd het zo warm, dat nagenoeg een ieder naar zijn kamer ging voor een siŽsta.

 

Ik ging ook even slapen want wij hadden een korte nacht gehad. Sabinne was er niet, maar ik maakte me niet ongerust. We zijn in het geheel niet jaloers op elkaar. In de tweede helft van de middag kwam er weer leven in de brouwerij. Er werd gezwommen, gemasseerd, en de sauna was druk bezet. Ik zag, dat Sabinne nog steeds bij die man was. Zij zaten op de rand van een jacuzzi. Hij ging het water in en begon haar te beffen en ik weet hoe fijn zij dat vindt. Ze komt dan, als de man het goed doet, eerst langzaam schokkend en trillend, later in alle heftigheid klaar. Dat liet zij dan ook luidkeels horen zodat een ieder op het terrein opkeek. Enige tijd later ging zij hem pijpen. Hij had een hele mooie stijve pik, waar ik met genoegen naar keek. Ik zag, dat mijn vriendin hem lekker helemaal leeg zoog, het zaadvocht liep langs haar wangen.

 

Even later kwam ze bij mij zitten. Ze kon honderduit vertellen over de gezellige uren die ze met Chris had doorgebracht. Zij vond het een prachtige gedachte van Gerit ons hier naar toe te leiden. Sabinne is echter ontembaar als zij de smaak eenmaal te pakken heeft. Soms denk ik, dat zij een nymfomane is. Ze wilde me graag masseren en ik vind dat ook fijn. Nu lag ik op de massagetafel en zij kneedde mijn lijf en vooral mijn pik dat het een lust was. Vervolgens ging ik haar masseren, waarbij al snel enige mannen en vrouwen me kwamen helpen. Sabinne vindt al die handen op haar lijf een genot en dat liet ze ook merken. De middag was snel om. Intussen waren ook Gerit en Pleunie aangekomen.

 

Nu waren er totaal tien gasten, die allen mooi sexy gekleed om zeven uur aan het aperitief begonnen. Niemand had enige moeite met strelen en kussen werden volop uitgedeeld. Aan tafel ging dat allemaal door en soms vlogen de kledingstukken in het rond. Na het tafelen gingen we de bar in. Er werd langzame dansmuziek gespeeld en we begonnen niet alleen te dansen met elkaar. Niemand had nog kleding aan. Het vrij spel kon beginnen en ik kan je verzekeren, dat het een genoegen was dit te ondergaan. Dan eens ging het ene paar op de mat liggen om met elkaar te neuken, dan weer een ander paar of een aantal bij elkaar. Mijn gespreksdame van de ochtend had misschien niet de mooiste borsten, maar wel een prachtige grot en mooie billen. Ik val ook op billen, moet ik zeggen. Toen wij op de mat lagen en elkaar naar een hoogtepunt toe werkten lagen naast ons drie andere paren. Toen de mannen en de vrouwen bijna gelijktijdig klaar kwamen ontstond een geluid als van een stel brullende leeuwen. De pikken en de kutten waren allemaal erg vochtig en Gerit stelde voor elkaar droog te likken. Ik had zo iets nog nooit meegemaakt. Het was echter een mooi gezicht en we genoten er allen van. Het was al vroeg in de ochtend, toen we naar bed gingen.

 

Hagar

 

Dank u Hagar.

 

Liefs

††††† My††

 

Terug naar de lijstpagina.

 

Alle verhaaltjes van de auteur

08-01-2010