Een grote fles Wodka

 

Het was in de zomervakantie en ik logeerde bij mijn tante Annie. Op een morgen zaten we aan de koffie, toen er op het raam werd geklopt. Haar buurvrouw stond buiten en mijn tante riep.

"Lust je ook een kopje?"

"Graag," knikte ze en kwam de keuken in. Mijn tante schonk haar een kop koffie in en we raakten aan de praat. De buurvrouw vroeg of we het programma over seks ook gezien hadden.

"Ja" lachte tante Annie, "en ik heb weer wat geleerd. Ik dacht namelijk dat het altijd een geintje was dat zwarte mannen grote geschapen zijn, maar nu hoorde ik dat het waar is."

De buurvrouw begon te lachen en vertelde dat ze dat eerder had moeten weten, dan was ze zeker met een neger getrouwd. Ik luisterde naar hun prietpraat en vroeg of de lengte dan zo belangrijk is. Beide dames keken me aan en mijn tante zei dat het niet belangrijk was, maar wel heel leuk mee genomen. De buurvrouw zei dat ze niks te klagen had thuis, maar zo'n hele grote leek haar toch wel eens wat.

"Gelukkig, dat ik niet achter die negers heb gestaan bij het uitdelen." Lachte ik.

Ze keken me aan en de buurvrouw monkelde schamper.

"Hoor hem eens, spuit elf geeft ook water."

Ik keek haar aan. "Spuit elfÖ je bedoelt zeker spuit achtentwintig."

Beide dames waren een ogenblik stil en toen gniffelde de buurvrouw dat ik een grote opschepper was.

"Wat! Opschepper, het is wel de waarheid."

De buurvrouw keek me met haar grote blauwgrijze ogen een beetje verbaasd aan en gaf me toen een knipoog.

 

Het gesprek kwam op boodschappen doen en de buurvrouw vroeg of mijn tante een grote fles Wodka wou meebrengen voor haar.

"Natuurlijk, doe ik."

Even later hadden we de koffie op en ging de buurvrouw weer naar haar eigen huis.

Tante Annie zei, "kom, ik ga om de boodschappen, wil je mee?"

Ik schudde nee en zei dat ik een goed boek had en lekker in de zon ging zitten om te lezen. Mijn tante ging naar boven om zich om te kleden. Even later komt ze weer omlaag en vraagt hoe ze eruit ziet.

"Je ziet er stralend mooi uit," antwoordde ik en bekeek haar eens goed. Annie is al in de veertig, maar is met haar grijsblonde lange haren en gebruinde zonnebankhuid zeer aantrekkelijk. Ze droeg een rood jasje en korte zwarte rok, waar haar mooie lange benen grotendeels onderuit staken.

"Ik ben wel een paar uur weg," zei ze.

"Is goed, ik red me wel." Ik zwaaide haar uit en ging naar boven om mijn zwembroek aan te doen. Even later zat ik in de achtertuin en zag de buurvrouw. Ze was in een korte rok en T-shirt in de tuin aan het werk en ik ging bij het hek staan. We begonnen een praatje en ik merkte hoe ze geregeld naar mijn kruis keek. Dan zei ze dat ze wat ging drinken en vroeg of ik ook wat wilde.

"Graag," zei ik en sprong over het hekje. Samen liepen we haar woning in.

 

We gingen naar de keuken en ze vroeg wat 'spuit achtentwintig' wilde drinken. Ik vroeg gewoon wat fris en ging op een stoel zitten. Ze bukte voorover om een fles te pakken en ik genoot van de geile aanblik.

"Zo," lachte ik, "je geloofde me niet hŤ."

"Neen, natuurlijk niet, je zat gewoon op te scheppen."

Ik keek haar quasi boos aan.

"OK, waar wedden we om."

"Om een lekkere fles rode wijn," lachte ze en keek me zeer uitdagend aan. Goed, knikte ik en vroeg of ze een meetlat had. Ze opende een la, nam er een vouwmeter van haar man uit en wilde deze aan mij geven.

"Neen," fluisterde ik zacht, "je moet hem zelf meten."

"Weet je het zeker," giechelde ze en ik vroeg of ze dat wel durfde. Ze bloosde en ik zei brutaal.

"Je durft het toch niet."

"Jawel," zei ze resoluut en pakte mijn hand. "Kom maar mee naar boven, dan gaan we naar mijn slaapkamer."

 

Hand in hand liepen we de trap op. Op haar kamer ging ze op de rand van het grote bed zitten. Ik ging voor haar staan en ze keek naar de dikke bobbel in mijn kruis. Ze keek liefdevol omhoog en fluisterde zacht.

"Ik dacht dat je een grapje maakte."

"Neen," fluisterde ik en streelde door haar blonde krullen. Dan pakte ze mijn zwembroek en trok deze langzaam omlaag. Steeds meer van mijn pik wordt zichtbaar voor haar en ze kreunde zacht.

"Wauw!" Kreunde ze, toen mijn stijve pik bevrijd was van de nauwe zwembroek en fier overeind veerde. Ze keek me aan en pakte mijn pik beet. Ze voelde en kneep aan mijn keiharde paal en trok me voorzichtig af.

"Veel groter zal hij wel niet worden," fluisterde ik, "meet hem dus maar."

Ze legt de meter er langs en mat mijn pik.

"Wat een joekel heb je," fluistert ze opgewonden,"hij is zevenentwintig centimeter." Ze keek omhoog en fluisterde dat mijn stijve pik zo mooi is en dat ik niets teveel gezegd had. Zij speelde genietend met mijn paal en kreunt dat ik niets gelogen had.

"Hoe oud ben je?" Vroeg ze.

"Net negentien."

Ze fluisterde dat ze tweeŽnveertig was en vroeg of ik haar te oud vond.

Neen, schudde ik, "ik vind je erg mooi" en vroeg of ze geil was.

"Ja! Bloedgeil." Ze kuste mijn pik en kwam overeind. Ze trok mij tegen zich aan.

"Ik heet Lieve" hijgde ze en kuste me teder.

 

Even later stonden we wild te tongen voor haar bed. Na een tijdje kreunde ze of ze zich ook uit moest kleden en ik knikte. Ze drukte mij op het bed, trok mijn T shirt uit en deed dan de hare ook uit. Daarna maakte ze haar rok los en liet deze op de grond vallen. Ze stond daar dan in haar sexy zwarte ondergoed voor me en deed haar bh af. Haar grote blote borsten deinden even later voor mijn ogen heen en weer en ze drukte een dikke bruine tepel in mijn mond. Ze streelde zacht door mijn haren, terwijl ik wild op haar tepels sabbelde en haar dikke tieten verwende. Dan streelde ik haar rug en gleed met mijn hand omlaag naar haar kont. Ik stak mijn hand in haar broekje en begon haar warme zachte billen te strelen. Na een tijdje kreunde ze of ik haar kut wilde zien en ik kreunde, "dolgraag." Ze trok de tepel uit mijn mond en draaide zich om. Langzaam liet ze haar slipje zakken en ontblootte haar heerlijke billen voor mijn ogen. Ik knielde voor haar neer, kuste en likte aan het zachte kontvlees. Dan stapte ze uit haar slip en ze draaide zich om.

"Wauw!" Kreunde ik, toen ik haar lekkere natte kut zag. Haar rijpe kut was licht behaard en haar schaamlippen stonden iets open. Ik zag het nat glinsteren en kuste haar kutje spontaan.

"Ja, kus me kut maar. Ik ben zo geil en wil klaar gelikt worden door je." Ze ging op het bed liggen en ik kroop tussen haar mollige dijen. Gretig kuste ik haar zeiknatte spleet en proefde het zilte geil. Ze hief haar handen onder haar hoofd en lag met haar ogen dicht te genieten.

"Ja! Lik me kut maar lekker, ik ben zo geil." Even later lag ze steeds meer een meer te kronkelen en kreunde zacht dat ze het voelde komen. Ik likte steeds wilder en raakte geregeld haar klitje aan.

"Ja! Lik me daar, want ik ga klaarkomen op die heerlijke tong van je."

Kreunend en steunend bereikte ze haar hoogtepunt en lag te schokken op het bed. Ik speelde met haar tieten, terwijl ik haar kutje bleef kussen en likken. Dan voerde ik het tempo weer op en in geen tijd bereikte ze nog twee maal een orgasme.

 

Dan kreunde ze dat ze geneukt wilde worden en ik kroop tussen haar dijen. Ik drukte mijn pik voor haar neukgrot en zij hielp me naar binnen. Langzaam drong ik binnen in haar nauwe kut en zakte steeds dieper naar binnen. Al dieper en dieper gleed mijn pik.

"Ja! Ik wil je pik helemaal in me hebben." Dan zat ik tot aan de wortel in haar kut en begin langzaam te stoten. Ze lag met haar ogen dicht en haar rijpe kut zat strak om mijn paal heen.

"Ja, neuk me, neuk me, met je dikke pik." Ik kuste haar mond en zoende haar wilder terwijl we steeds heftiger neukten. Steeds sneller stootte ik en dan kreunde zij dat ze klaar ging komen. Voor de vierde keer. Ze kronkelde zo wild en masseerde mijn pik zo zalig dat ik ook ging komen. Met dikke stralen zaad vulde ik haar rijpe kut.

"Ja, spuit me vol met je lekkere pik."

 

Ik lig na te genieten op haar, kuste haar teder en voelde mijn pik helemaal verslappen. Dan ging ik van haar af en om naast haar te gaan liggen. Ze speelde met haar handen met mijn lul en langzaam kwam er al weer leven in. Ze merkte dit en nam hem dan terug in haar mond. Ze sabbelde er genietend op en streelde met haar rijpe tong over mijn eikel. Ineens liet ze hem van schrik schieten.

 

Tante Annie stond in de deuropening met een grote fles Wodka van zevenentwintig centimeter.

 

Hagar Delieverd

 

Met deze

druk ik graag mijn waardering uit voor je bijdrage Hagar.

 

Alle verhalen van deze auteur kun je hier lezen.

En hier ga je terug naar de lijstpagina (overspel)

Sinds 25-10-2013 hebben

 

unieke lezers dit verhaal gewaardeerd