Een weekend alleen.

 

Ik was een weekend alleen in Schendelbeke en had me zaterdagavond lekker afgetrokken tijdens het kijken naar pornofilms.

Ook had ik gehoord dat de buren er waren met Veerle en Marijke, hun mooie dochters. Het zou een mooie warme zondag worden en ik lag al vroeg op het gras te zonnen.

Toen hoorde ik dat de meisjes bij de buren ook buiten gingen zitten. Ik ging naar binnen en plaatste mijn video kamera voor het raam zodat de meiden precies in beeld waren. Daarna zoomde ik in zodat de afstand van 30 meter veel kleiner werd. Ik zette de TV aan en kon alles volgen wat er daar gebeurde.

Ze trokken hun bovenstukje uit en lagen topless te zonnen. Mijn lul werd lekker stijf bij die beelden. Wat had vooral Marijke lekkere dikke tieten en grote roze tepels. Die zou ik best eens willen neuken. Zij was nu twintig jaar en ik kende haar al lang. Na een poosje ging ik naar buiten om even bij te komen. Languit op het gras lag ik me langzaam af te trekken en hoorde niet dat er iemand aankwam.

 

"Hallo Peter" zei een stem, en ik sprong verschrikt overeind. Het was Marijke. "Heb jij misschien ook een kopje suiker voor ons, wij hebben het vergeten.

Ze keek naar de dikke bult in mijn broek en ik haastte me naar binnen en pakte de suikerbus. Zij kwam in de kamer en zag op de TV haar half naakte zus.

“Dus jij bent ons aan het begluren.” Ik werd rood en durfde haar niet aan te kijken. Geil lachend zei ze.

"Ik heb een beter plan, straks kom ik bij je" en weg was ze.

Op de TV zag ik haar uitdagend de borsten heen en weer schudden en stak ze een tong uit. Na een kwartiertje hoorde ik de poort slaan en daar kwam Marijke. Haar enorme borsten staken uitdagend uit het topje.

 

“Zo dus jij was een beetje aan het geilen op ons.” Langzaam knoopte ze de bandjes los. Trillend sprongen de dikke memmen tevoorschijn en ze kwam heupwiegend op me af totdat haar tepels tegen mijn borstkas priemden. Mijn lul groeide en groeide, en al snel kwam mijn eikel boven de rand van mijn zwembroek te voorschijn.

"Ik heb altijd al een beetje op jou gegeild Peter", zei Marijke, en drukte haar onderlichaam stijf tegen mijn harde pik. Toen kuste ze me met open mond en rolde haar borsten over mijn lichaam. Met beide handen greep ik de heerlijke volle tieten vast en sloot mijn lippen om een van de licht bruine tepels en begon te zuigen. Marijke sloeg haar hoofd achter over en kreunde.

 

"Oh, Peter ik wil je lul in mijn mond.” Ik ging op de bank zitten en Marijke knielde voor mij en pakte mijn keiharde pik in haar handen. Ik zat recht tegenover de TV en zag haar zus, Veerle, half naakt in de zon liggen. Ze zat met een hand in haar broekje te friemelen net alsof ze wist dat ik haar kon zien. Marijke masseerde mijn pik heerlijk langzaam en likte met haar tong over mijn eikel. Met diepe halen begon ze me nu te pijpen en ik voelde hoe mijn pik nog harder werd. Dit was lekker geil. Ik pakte in elke hand een van de op en neer wippende tieten en voelde hoe haar tepels hard waren geworden. Veerle trok haar slipje uit en ging wijdbeens op de deken liggen en begon zich heftig te vingeren.

"Ik wil je neuken, Marijke, in wil in je geile kut.” Maar dat wilde ze niet zonder condoom, die ik helaas niet bij me had. Wij zijn er morgen ook nog, zei ze, dan kun je er wat halen in het dorp.

 

Ik keek naar de TV en zag dat Veerle verdwenen was. Marijke pijpte lekker door en opeens stond haar zus in de deuropening. Ze was helemaal naakt. Haar borsten waren ook groot maar hingen iets meer. Ze had niet zoals Marijke een blonde poes maar pikzwart haar waar tussen zich de roze dikke schaamlippen zich duidelijk aftekenden.

Veerle knielde naast Marijke en samen gingen ze verder met likken en pijpen. Veerle had mijn lul helemaal in haar mond terwijl Marijke mijn ballen likte en er om beurten een in haar mond zoog. Ik hield het niet meer en drukte de geile bekjes even opzij. Nu ging ik languit op de bank liggen en vroeg of Veerle met haar kut boven mijn gezicht wilde komen. Langzaam zakte ze met haar poes op mijn mond en trok met haar vingers de lipjes uit elkaar. Een lekkere rode spleet werd zichtbaar met een opgezwollen klit van wel vijf centimeter. Zalig begon ik haar knop te bewerken met mijn tong en ze rilde van genot.

Marijke pakte mijn neukstaaf weer en begon opnieuw te pijpen. Toen pakte ze haar dikke memmen, drukte mijn paal ertussen, en begon me met haar lekkere tieten af te trekken. Heerlijk gleed mijn gladde lul tussen het warme borstvlees.

 

Veerle boog verder voorover en nam mijn telkens uit het vlees opwippende eikel in haar mond. Haar sappen liepen nu rijkelijk uit de kut in mijn zuigende mond. Ik voelde dat ik ging klaar komen. Dit was echt geil, mijn lul tussen Marijke haar tieten, Veerle die me afzoog, een lekkende kut op mijn gezicht en de zwaaiende borsten van haar in mijn handen. Ik kom…, Ah…ah…aa...schreeuwde ik en met kracht begon mijn zaad zich naar buiten te werken.

Veerle kreeg haar hele mond vol en de rest kwam op Marijke haar tieten die alles uitsmeerde.

 

Om beurten namen de meiden mijn pik nu in de mond en zogen het resterende zaad naar buiten.

“Als je morgen condooms hebt, willen we graag geneukt worden.” Zei Marijke.

“Wij gebruiken namelijk geen pil.” We kusten en voelden elkaar nog een tijdje toen de stem van hun vader klonk.

"Kom we moeten naar huis,” zei Veerle, Pa roept ons.

Snel trokken ze hun zwemkleding aan en vertrokken. De verdere middag lagen de twee meiden te zonnen op het gras en wonden mij op door allerlei geile standjes die ze aannamen. Dit alles volgde ik op de TV terwijl ik me lekker aftrok. Die avond viel ik vermoeid in slaap.

 

De volgende morgen ging ik al vroeg naar het dorp maar kon nergens condooms krijgen, dus moest ik naar de stad. Daar kocht ik in een seksshop een aantal dingen. Allereerste condooms maar ook nog een tweepersoons vibrator waar de meiden zich goed mee zouden vermaken en een seksdrankje waardoor je pik veel groter werd en veel langer stijf.

Opgewekt reed ik terug. Tegen elf uur kwamen ze.

"Is de koffie klaar,” vroeg Marijke, en uitdagend in hun kleine badpakken gingen ze op het terras zitten. Ik schonk de koffie in en goot in beide kopjes een scheut uit het flesje van de seksshop. Misschien werkte dit ook wel bij vrouwen, dacht ik.

Nou, en hoe het werkte. Na een kwartiertje zaten de meiden aan mijn kleren te rukken en wilden kost wat kost mijn lul hebben.

"Heb je condooms gehaald, vroeg Marijke, terwijl ze zich ontdeed van haar badpak. Ook Veerle trok haar bikini uit en mijn mond viel open van verbazing. Ze hadden beide hun kutje geschoren en ik keek tegen twee glimmende spleetjes aan.

“Verrassing...,”riep Marijke en trok me de kleren verder van het lijf.

 

Ik liep naar de keuken en nam een flinke slok uit het flesje. Na een tijdje vrijen en likken op het brede luchtbed wilde Marijke mijn pik in haar kut. Ze pakte een condoom en plaatste het met ervaren hand om mijn lul. Toen liet ze zich op me zakken en schoof de dikke pik tussen haar geile gladde schaamlipjes. Wat was die meid strak zeg, het leek wel een kutje van veertien. Ze begon me te rijden als een paard en diep schoot mijn nu steeds dikker wordende pik in haar kut. Ze ging zo te keer dat het condoom scheurde en zij van me af moest. Ga op je knieën en steek je kont naar achteren, commandeerde ik.

 

Haar super geile billen trok ik uit elkaar en plaatste mijn eikel tegen haar bruine poepgat. Hier heb ik geen condoom voor nodig, zei ik. Ik drukte mijn paal langzaam verder in haar anus. Marijke gaf een gilletje en wilde wegkruipen doch ik greep haar borsten en drukte haar billen verder tegen mijn buik waardoor mijn lul nog verder in de kont schoof. Dit gat was nog strakker en met langzame halen begon ik te neuken.

Veerle bekeek dit met veel belangstelling en wilde na een tijdje dat ik het bij haar ook deed.

"Ga allebei op je rug liggen naast elkaar, en trek je benen omhoog" zei ik, en knielde voor hen. Trek je billen uit elkaar zodat ik jullie poepgaatjes kan zien. Ik pakte mijn dikke tamp en drukte mijn eikel bij Marijke in de kont. Ze was zo geil dat hij er zonder moeite helemaal ingleed tot aan mijn ballen. Zalig neukte ik met lange halen die lekkere kont.

 

Toen wisselde ik van plaats en knielde voor Veerle, die mij een beetje angstig aankeek. Ik spuugde wat op haar bruine poepgat en perste mijn eikel bij haar naar binnen.

Aw...Oh...schreeuwde ze, maar ik drukte gewoon verder. Ik heb al veel geneukt in mijn leven maar dit was toch wel het kleinste gat waar ik ooit ingezeten had. Veerle wilde wegkruipen maar ik pakte haar benen vast en drukte ze achterover. Mijn kloppende pik schoof beetje bij beetje verder in haar darmkanaal en ik voelde hoe ze zich wat ontspande. Ik zag dat mijn lul groter en dikker was geworden.

Marijke ging met haar hoofd onder me liggen en begon op mijn ballen te zuigen.

Veerle werd geiler en geiler en begon smerige dingen te roepen.

"Lekkere kont neuker, vuile meisjes verkrachter, smerige dikke lul, Ah...Ja, neuk me harder en dieper.”

Marijke beet nu erg hard in mijn ballen en ik voelde een orgasme naderen. Veerle kwam eerst. Met een harde kreet begon het geil uit haar kut te lopen terwijl ze trilde en schokte met haar billen. Marijke kroop verder onder ons en begon het geil uit haar zusters kut te likken. Toen kwam ik ook en met een enorm orgasme begon ik haar darmen vol te pompen met mijn zaad. Alles wat eruit liep werd opgevangen door Marijke.

Veerle ging als een wilde tekeer, ze huilde van genot.

 

Toen vielen we alle drie op het luchtbed en genoten van de warme zon.

Mijn pik werd niet slap integendeel, hij stond dertig centimeter lang en vijf centimeter dik nog steeds rechtop.

“Dat was de eerste keer dat we in onze kont genaaid zijn.” Zei Marijke, en dat doen we vaker, reken er op.

“Ik wil het risico wel nemen,” zei Veerle. Ze ging op haar rug liggen en vroeg mij haar echt te neuken zonder condoom. Marijke pakte mijn dikke neukstok en drukte de kop tussen de gezwollen kutlippen van haar zus.

Veerle was in haar kut net zo nauw als in haar kont, daar was nog niet vaak een lul in geweest.

"Dit is voor het eerst een echte lul in mijn kut", zei Veerle, “Heel wat beter dan zo'n stomme vibrator.”

Langzaam gleed mijn staaf verder tussen haar gloeiende schaamlippen naar binnen en weldra zat ik tot aan mijn ballen in haar. Ik draaide me om zodat zij boven kwam te liggen en ik haar tepels in mijn mond kon nemen. Ze liet zich op haar knieën zakken en bereed mij als een paard.

 

Marijke ging achter me zitten en liet haar dikke memmen op mijn gezicht zakken zodat mijn hoofd begraven werd in trillend borstvlees. Spoedig voelde ik mijn ballen samentrekken en ik wist dat ik het niet kon tegenhouden. Heerlijk zoog haar kut aan mijn pik en ik greep Veerle hard in de borsten. Ik drukte mijn lul nog dieper in die meid en begon klaar te komen. Wild schokkend spoot ik straal op straal in haar warme kut.

Marijke trok hem uit haar zus haar kut en likte alle restjes van mijn pik.

 

Enkele weken later. Ik had een vrij weekend en was in Schendelbeke.

De potjes en flesjes van de seksshop had ik een goed doorgelezen. Er zat een soort kruiden bij, die de vrouwen super geil zou maken. Ik kreeg een idee toen ik de witte poeder zag. De beide buurmeiden zouden dit weekend ook komen en nog wel zonder hun ouders, die op vakantie waren.

Ik sloop naar hun huisje en opende de deur met de sleutel die in de de bloempot lag. Daarna pakte ik de suikerpot en mengde de suiker half om half met de witte zoete kruiden. Vlug ging ik daarna terug en wachtte af.

 

Een uurtje later hoorde ik ze komen. Zoals gedacht werd er meteen koffie gezet.

Het was lekker warm dus de meiden gingen buiten op het terras zitten. Met mijn verrekijker volgde ik alles. Ik wilde even laten merken dat ik er was dus begon ik een stukje gras te maaien. Na een paar minuten kreeg ik dorst en besloot ook van de zon te genieten. Even een lekker pilsje er bij en dan lekker op het brede luchtbed. Na enige tijd merkte ik dat de twee meiden me zaten te begluren. Ik trok mijn T-shirt uit en ook mijn zwembroek zodat ik heerlijk naakt in de zon lag.

Uit de bosjes hoorde ik zachtjes giechelen. Het poeder werkte, dat was zeker. Ik draaide me op mijn rug zodat de grieten mijn neukgerei ook goed konden zien. Het idee dat er twee jonge meiden me zaten te begluren bezorgde me een stijve.

Ik draaide me om en zag door mijn donkere zonnebril dat de grieten steeds dichterbij slopen. Ze hadden beide hun bikini aan. Ik deed net of ik sliep en hoorde hen naderen. Plotseling hoorde ik een van hen en ik keek op.

 

“Hallo buurman,” zei Marijke, we dachten dat er niemand was en wilden even naar de tuin kijken. Ik lag naakt op mijn buik en zag hoe ze beiden een rood hoofd van opwinding hadden. "Nou er is wel iemand" antwoordde ik, "kom er gezellig bijzitten, dan haal ik wat te drinken". Ik stond op en pakte een handdoekje om dat om me heen te slaan. De meisjes keken met bewondering naar de stijve pik die achter de handdoek verdween. Toen ik even later met wat frisdrank buiten kwam lagen de dames languit op het brede luchtbed te genieten van de zon. Ik schonk de glazen vol en ging naast hun zitten. Het handdoekje bedekte nog steeds mijn pik.

 

"Zo, dus jullie wilden mijn tuin bekijken" vroeg ik glimlachend.

"Eh...jah… maar we wisten niet dat U hier naakt zou liggen" loog Marijke.

"Nee” zei Veerle, “maar dat doen wij ook vaak hoor".

Ondertussen zat ze geil onder mijn handdoekje te gluren. Ik draaide me weer op mijn buik en gooide de handdoek opzij.

Veerle bekeek mijn witte billen.

“Zullen wij dan ook maar naakt gaan zonnen?" Ze trokken beide hun topjes uit en ik zag twee paar heerlijke volle borsten. Hun broekjes hielden ze aan en gingen allebei naast me liggen. Tergend langzaam schoof Marijke haar hand in mijn richting totdat ze mijn billen aanraakte. Ik liet haar gaan totdat haar hand op mijn kont lag en zacht in de billen kneep.

 

Veerle lag op haar rug zo dicht bij me, dat haar linker tiet mijn arm iets aanraakte.

“Ik geloof dat jullie nog iets anders wilden dan mijn tuin bekijken,” zei ik terwijl ik me omdraaide.

Mijn lul was keihard geworden en stond fier overeind. De grieten keken elkaar aan en pakten beide mijn pik vast.

" Ja buurman, we zijn vanmiddag allebei erg geil en willen graag verwend worden door zo een lekkere neukpaal" antwoordde Marijke.

Ze bukte en begon te pijpen.

Veerle begon me te zoenen terwijl ze met haar borsten over mijn lichaam streelde. Wild greep ik in de warme zachte tieten en voelde mijn lul harder worden. Ik greep Veerle bij haar billen en trok haar kut over mijn gezicht. Heerlijke geile sappen lekten in mijn mond.

“Zijn lul wordt nog steeds dikker,” zei Marijke, “die wil ik nu in mijn kut hebben.”

 

Ze kroop op mij en drukte de dikke kloppende pik tussen haar harige schaamlippen.

Veerle kneep hard in de dikke ballen en dat gaf mij een geweldig geil gevoel. Haar hele buik was nu gevuld door de wippende dikke lul. Haar heerlijke dikke borsten sprongen op en neer en maakten mij nog geiler. Ik beet hard in de kittelaar van Veerle waardoor ze plotseling met een harde schreeuw klaar kwam. Mijn hele gezicht werd bedekt met warm geil kutsap.

“Ik wil hem zien spuiten.” Zei Marijke en begon te pijpen. Ook Veerle hielp het zaad naar buiten te laten springen.

Toen trokken ze heel snel de voorhuid van mijn enorme dikke lul op en neer waardoor ik mijn orgasme voelde naderen. Ja...Ik kom...Ik kom! Schreeuwde ik, en dikke stralen sperma schoten in de lucht en kwamen op de geile lichamen van de meisjes terecht. Die begonnen elkaar nu af te likken en ze slikten al het zaad naar binnen.

 

Dat maakte mij weer super geil en mijn pik werd langzaam weer harder. Ga eens op je knieën liggen, zei ik tegen Marijke.

Veerle begreep wat ik wilde en begon mijn lul te masseren zodat hij nog dikker werd.

Zalig kneep ze in zijn ballen en met haar tong likte ze over de top van de lul.

Ik schoof nu achter Marijke en trok de lekkere billen uit elkaar. Ik zag het kleine bruine gat en probeerde mijn vinger naar binnen te drukken. Marijke gilde, maar drukte toch haar kont naar achteren. Veerle had mijn lul nog steeds in haar hand en bewoog de voorhuid snel op en neer. Er kwamen enkele druppels sperma uit die ze tussen de billen van Marijke wreef. Daardoor werd de bilnaad lekker glibberig zodat ik mijn lul in het kleine donkere gaatje kon persen. Voorzichtig drukte ik de dikke geile lul in haar poepgat. Marijke kreunde.

“Ah...Oh... Het doet pijn,” maar Veerle trok de billen verder uit elkaar zodat de pik er langzaam helemaal in haar kont verdween.

 

Heerlijk voelde ik mijn kloppende lul in haar strakke gat op en neer gaan. Veerle pakte de grote dildo en kroop tussen mijn benen. Boven haar gezicht zag zij nu de in en uit haar zusters kont wippende lul met daaronder de trillende ballen. Voorzichtig probeerde ze de dildo in de kut van haar zus te persen.

Ik voelde met mijn lul hoe de dildo naar binnen gleed.

Marijke gilde en schreeuwde van genot en ik voelde de kont spieren nog strakker om mijn lul trekken.

Veerle zag het geile nat tussen haar zusters geile schaamlippen lekken. Heerlijk smaakten de sappen van haar zus die nu langs de dildo in haar mond lekten. Ik voelde mijn ballen samentrekken en voelde een geweldig orgasme komen.

 

Met een enorme explosie begon mijn sperma de kont van Marijke te vullen.

Marijke voelde hoe haar darmen zich vulden met warm geil sperma.

Veerle trok mijn lul nu uit de kont van haar zus en probeerde de dikke stralen sperma in haar mond te vangen.

Twee drie keer moest ze slikken voordat alles op was.

 

Uitgeput en heerlijk bevredigd zakte ik van het hete geile lichaam op de grond en liet beide meisjes mijn neuk gereedschap schoon likken. Dit was nog maar het begin van een geweldig geil weekend.

 

Hagar

 

 

Dank u Hagar.

Liefs

       My

Terug naar de lijst

 

Alle verhaaltjes van de auteur

18-04-2010