avatar-Hagar.gif

 

Herinneringen aan een blind date

 

Na een goede week over en weer gemaild te hebben over de computer moest het er toch van komen, een Blind Date. We hadden expres onze foto's niet aan elkaar doorgemaild om het verrassingseffect optimaal te houden. We hadden elkaar wel over de mail wat algemene uiterlijke kenmerken doorgegeven, voor de rest bestond de mail grotendeels uit seksuele verlangens, fantasieŽn en dingen die we leuk en lekker vonden. Jij had een paar dagen ervoor aangegeven dat je woensdag vrij was. Dat je dinsdagavond na je werk naar me toe wilde komen, om o.a. de vermoeide spieren in je nek en je schouders los te masseren.

Ik was die hele week toevallig vrij, me fantasieŽn liet ik de vrije loop, wat als de Blind Date- een doorslaand succes zou zijn? Zou ik dan na woensdag, s' avonds later in de week naar jou toe kunnen komen om onze passies op jouw plekje te kunnen beleven? Zo ging ik door met fantaseren terwijl de uren tergend langzaam voorbij kropen.

 

Het werd 20:00, ik had om 20:30 met je afgesproken op het station hier in Antwerpen. Nog een laatste blik in de spiegel - geschoren - haren gekamd - nette, gestreken blouse aan, spijkerbroek, bruine schoenen, ik vond het prima zo. Toen de auto in en naar het station toe, door mijn enthousiasme heb ik de weg veel te snel afgelegd en was ik veel te vroeg op het station. Ai, weer wachten.

Via de intercom hoorde ik dat de trein een minuutje vertraging had, maar dat de trein er nu aankwam, mijn hart bonsde in me keel, wat zou ik te zien krijgen? Was je lang, kort, erg dik, volslank? Hoe zou je gezichtsuitdrukking zijn na een dag hard werken en misschien een rot treinrit? Daar zou ik gauw achterkomen, we hadden afgesproken dat ik een rode roos bij me zou hebben, en dat ik in de rechterhoek van de aankomsthal zou staan. Jou zou ik herkennen aan roodbruin lang krullend haar, een witte blouse met een werkje erin en een zwarte broekrok.

De mensen uit de trein waarmee je zou komen begonnen langzaamaan door de aankomsthal zich een weg naar buiten te begeven, het was niet zo verschrikkelijk druk.

Toen kreeg ik je in het oog, jij kwam ook zichtbaar zenuwachtig aangelopen, ik had jou al gezien, toen ik zag dat je mij ook herkende viel er een heel stuk van je zenuwachtigheid van je af. Je bleef op een goede meter afstand van me staan en bekeek me van top tot teen, ik zag aan je ogen dat hetgeen wat je zag je beviel, ik daarentegen gaf mijn ogen ook goed de kost, wat ik in jou zag overtrof al me verwachtingen. Lekker volslank, heel netjes modieus gekleed, je haar losjes op je rug, je ogen waarin ik zou willen verdrinken. De eerste momenten zeiden we allebei niks, we wisten dat we elkaar gevonden hadden, en dat de Blind Date een feit was.

Ik opende de begroeting.

"Jij moet M. zijn? Daar op gaf jij een instemmend antwoord, waarop je terugkaatste, dan moet jij Ad zijn? Dat kon ik natuurlijk niet ontkennen. Ik had het even te druk met van je stem te genieten, alles was zo perfect, wat ik zag, je stem, niet te hard, niet te zacht, precies zoals een vrouwenstem moest zijn, als een lente melodietje.

 

"Kom laten we naar de auto gaan" stelde ik voor, onderweg naar de auto vroeg ik. "Naar de stad of naar mij thuis?"

"Naar je huis toe," zei je op zo'n manier waaruit bleek dat je niet te veel tijd wilde verspillen voordat we het gene wat we via de mail aan elkaar hebben geschreven in de praktijk konden brengen.

De rit naar huis legden we zwijgend af, de radio stond aan en we luisterden allebei, -started with a kiss- van hot chocolate- draaiden ze, toeval? Weet het niet, wel toepasselijk in ieder geval. Thuis aangekomen viel de voordeur nog maar net in het slot, pakte je me stevig in je armen en gaf me een zoen recht op me mond. Ik liet mezelf ook niet bevriezen, sloeg mijn armen ook om je heen en kuste je hartstochtelijk terug.

We hebben zeker 5 minuten zo gestaan, ik wist niet dat het zo gezellig kon zijn in het halletje.

 

Wat heb je een mooi gezicht als je uw ogen sluit tijdens het zoenen. Na die 5 minuten zei ik.

"Kom we gaan even zitten. Appelsap of sinas?

Toen ik naast je zat begonnen we zachtjes te praten, over o.a. onze gesprekken via de mail, over hoe de treinreis was verlopen en jouw en mijn leven in vogelvlucht. Terwijl we zaten te babbelen kwamen we steeds dichter bij elkaar te zitten, kort daarop was verder babbelen onmogelijk omdat onze lippen elkaar weer gevonden hadden, ik schoof langzaam met allebei me handen over je rug naar boven toe, ik kwam je BH bandje nog tegen, ik dacht, nee, nog te vroeg, ik begon langzaam tussen je schouderbladen met me vingertoppen je nek te masseren, ik kwam zelfs door je kleren heen wat spieren tegen die hartstikke vastzaten, maar zich voelbaar onder me vingertoppen ontspanden, je vond het een lekker gevoel want je trok me nog vaster tegen je aan, dat was een heel fijn gevoel.

"Draai je eens om," fluisterde ik in je oor, je wist al wat de bedoeling was en begon al met het losknopen van het bovenste gedeelte van je blouse, je draaide je om en legde de blouse over je schouders en gooide je prachtige haar over een schouder zodat ik goed bij je nek kon komen.

Ik zat wijdbeens op de bank, jij kwam voor mij zitten, met je hoofd iets voorover. Ik liet toen het flesje massageolie zien, er stond een hartje op. Het was een massageolie die een heerlijke geur verspreidde en heerlijk warm word tijdens het masseren, zo begon ik opnieuw vanuit je schouders, langzaam langs je nek naar boven. Ik merkte door je lichaamsbewegingen dat je het lekker vond, je handen streelden mijn bovenbenen die zich links en rechts van je bevonden. Je merkte ook dat ik het opwindend vond doordat je iets achter je onderaan voelde verstijven. Op een gegeven moment vond je het genoeg en draaide je jezelf om naar me toe. Op een manier die niks te wensen overliet, zei je tegen me.

"Zo laat nu dat waterbed van je maar eens zien.

 

Zo stond ik op, gaf ik je nog een zoen, kon het niet nalaten om stiekem een blik in je nog gedeeltelijk openstaande blouse te werpen. Wat ik toen zag deed mijn hart een sprongetje van genot maken. Je borsten, nog zo mooi strak en stevig, wat een heerlijkheden. Toen nam ik je aan de hand naar boven toe, deed de slaapkamerdeur open.

"Alsjeblieft." Het begon al aardig donker te worden buiten, de rode lavalamp gaf een rustgevend lichtschijnsel door de kamer, we deden het grote licht expres niet aan om niks de erotische spanning te laten bederven. Langzaam begon ik de laatste knoopjes van je blouse los te knopen terwijl jij de knopen van mijn hemd losmaakte. Dan mijn witte T-shirt en jouw BH uit, wat ik toen zag deed me hart weer een sprongetje maken.

"Je borsten zijn echt heerlijk!"

Mijn spijkerbroek en jouw broekrok trokken we zelf uit totdat we voor elkaar stonden met ik een boxer en jij een string aan. Om de spanning nog even te bewaren lieten we dat ook even zo. Toen gingen we allebei op het waterbed onder het dekbed liggen, ik trok je stevig tegen me aan en jij liet je ook niet onbetuigd door een heerlijke tongzoen te geven, wat is dat toch heerlijk, in een warm waterbed ontspannen liggen met je hoofd op een kussen en heerlijk zoenen met degene die je lekker vind.

Ik was verrast te horen dat jij net als ik, ook grommende geluidjes door je neus maakte omdat je het zo lekker vond. Toen begon ik te bewegen, met mijn bekken tegen dat van jou. Ik voelde tegen mijn borst aan jouw tepels stijf worden, mijn bewegingen werden daardoor nog wat heftiger zodat ik met mijn borst tegen jouw tepels schuurde.

Je vond dit alles zo lekker dat je me met een ruk bovenop je trok. Maar de avond was nog jong, dus we liepen niet te hard van stapel, de string en de boxer bleven nog heel even aan.

 

Ik maakte een hand onder je vrij en begon heel zachtjes, voorzichtig plagend rondjes om je tepels te draaien, daar werden ze nog stijver van. Heerlijk om met mijn mond in je andere borst te happen en lekker stevig aan de tepel te zuigen.

Tot de spanning niet meer te verdragen is. String en de boxer gauw uitgedaan werden. Jouw hand ging snel naar beneden toe en omvatte wat zich al van zijn beste kant liet zien. Je gromde weer goedkeurend wat mij weer een gevoel gaf van dit is goed, dit is heerlijk.

Ik liet mezelf ook niet onbetuigd. Terwijl jij met mij bezig was, moest ik toch even voelen wat jij voor heerlijks tussen je benen hebt. Dat overtrof al mijn verwachtingen, zo lekker, zo goed gevormd, zo stevig. Ik voelde ook jouw knopje zo langzamerhand schreeuwen om aandacht. Nou, dat kreeg het meteen van me. Ik bewoog mijn hand zacht daar beneden en ineens voelde ik dat ik je gevoelige plekje gevonden had, want je trok me ineens kreunend keihard tegen je aan. Ik had nog maar net plaats om je op je gevoelige plekje te blijven masseren en je naar een keihard hoogtepunt te brengen.

 

Toen je klaar was gekomen zakte je slap in elkaar, net of dat de geile spanningen van de afgelopen dagen en de werkdruk van de afgelopen dag van je schouders vielen. Ik maakte van dat moment dankbaar gebruik om je zacht in je nek te zoenen je te strelen, te likken vanuit je nek naar je oorlelletje, terug langs je nek naar je borsten toe waar nog steeds je tepeltjes lekker stevig omhoog stonden. Terwijl ik zo bezig was kwam jij ook weer bij je positieven. Je liet me merken dat je het heerlijk vond dat ik je de tijd gaf om je orgasme uit te laten zinderen en tegelijkertijd voor nog wat genot te zorgen met mijn lik en kuswerk.

Jij dwong me zacht om te gaan liggen. Jij kwam bovenop me liggen, gedeeltelijk steunend op je knieŽn en je ellebogen. Deels zoenend, deels met jouw borsten over mijn borst te strijkend. Met je handen mijn gezicht strelen, en ineens was je weg naar beneden. Daar nam je me in je mond en maakte weer de grommende geluidjes die er niet om logen.

De uitdrukking, deep throat, was hier zeker van toepassing. Ik waarschuwde, ga nou niet te snel, we hebben de hele nacht nog. Toen kwam je weer terug naar me toe. Je had zichtbaar genoten van wat je daar beneden tegenkwam, en ik was nog niet klaargekomen. We konden dus nog gewoon doorgaan met elkaar knuffelen, tegen elkaar aanrijden, strelen en tongzoenen.

Ik stelde voorzichtig standje 69 voor. Daar reageerde jij zo enthousiast op dat beneden weer helemaal in positie stond. Allebei onze posities ingenomen en de aanraking met mijn tong en jouw heerlijkheid was een feit. Wat smaakte je lekker! Ik liet me tong over alles gaan wat ik maar raken kon, trok met allebei mijn handen je billen naar me toe zodat ik nog dieper kon komen met me sterke tong. Ik voelde je clitoris zich nog verder oprichten. Toen ik het aanraakte met mijn tong ging er een siddering door je lichaam heen. Terwijl jij met mij bezig was vouwde ik heel voorzichtig met mijn vingertoppen je heerlijkheden nog wat verder open. Ik hoorde heel duidelijk dat je het lekker vond, terwijl jij je ook van je beste kant liet zien. Ik voelde dat mijn orgasme ook niet ver weg meer was, net als dat van jou. Ik gaf een paar gerichte likjes over je knopje en op het moment dat ik klaarkwam zoog ik even hard op je knopje zodat jij ook weer een keihard orgasme beleefde.

 

We bleven allebei even zo liggen, onder de indruk hoe veel genot je elkaar kan schenken als je maar geen haast maakt. Terwijl de laatste schokgolven van onze orgasmen waren weggetrokken draaide jij je weer om naar mij toe, zodat we elkaar weer in de ogen keken. In het zacht rode licht van de lavalamp, wat ik in je ogen las was niet in woorden uit te drukken.

We waren door de laatste actie flink bezweet geraakt.

"Kom de douche in" zei ik en hielp je uit bed. Het is namelijk toch wennen om uit een waterbed stappen, je kunt je nergens op afzetten.

Onder de douche elkaar lekker met schuim geplaagd. Na het douchen allebei in een groot badlaken terug het bed in. Weer dicht tegen elkaar aangekropen wat geknuffeld en samen tegelijkertijd in slaap gesukkeld.

 

De volgende ochtend, jij sliep nog, heel voorzichtig uit bed gekropen en de croissants met kaas en de jus d'orange die ik de vorige dag had klaargezet mee naar boven genomen. Toen ik terug in bed stapte kwam er beweging in je, wat ben je mooi als je net uit je slaap ontwaakt.

Met mijn warme hand streel ik zacht over je naakte lichaam, even sla je de ogen op en zie ik je denken, 'waar ben ik'?

Dan zie je mij, je ogen gaan weer dicht en er ontstaat een onbetaalbaar lieve glimlach rond je mond.

"Kijk eens wat ik voor je heb?"

We laten het ons samen goed smaken. Toen het op was lagen er wat kruimels op en rond je borsten. Ik zoende ze er meteen vanaf.

De woensdag, jouw vrije dag is begonnen en van ons.

 

Hagar Delieverd

 

Van harte bedankt Hagar met eenÖ

van My

 

Alle verhalen van deze auteur

Naar de lijstpagina (hetero)

13-04-2012