avatar-Hagar.gif

 

Kermisgasten

 

Het was augustus en de kermis was in het dorp. Mijn vriendin Evelien woont aan de rand van het dorp. We hebben dus een eigen kermis met een eigen tent en attracties. Ons eigen buurtfeest dus. Evelien speelde bij de plaatselijke fanfare en moest elke morgen vroeg aanwezig zijn voor diverse activiteiten. Ik bleef een weekje bij haar logeren omdat mijn schoonouder op vakantie waren. Dat was niet zo bijzonder omdat we al een gehele tijd bij elkaar sliepen. Alleen konden we nu wel over het grote bed van Evelien ’s ouders beschikken.

Het was zondagmorgen en ik lag nog te slapen na een fijne avond stappen. Het was een geweldig avond geweest. We gingen tegen een uur of 2 naar bed omdat Evelien er weer vroeg uit moest om muziek te maken. Zo gebeurde het die morgen.

 

Ik lag nog alleen in bed toen ik plots iemand de trap op hoorde komen. Het was Evelien met haar vriendin Sofie. Sofie was een meisje die het niet zo nauw nam wat seks betreft. Ze had wel een vriend maar als ze ergens kon scoren liet ze het niet na. Soms tot ergernis van mijn vriendin.

"Hallo! Dag John" hoorde ik Sofie zeggen. Ik begroete haar terug en verbaasde mij dat ze al terug waren.

"Lig je nog in bed" riep Evelien, en te gelijke tijd trok ze de dekens van het bed af. We slapen altijd in ons blootje, dus lag ik daar in volle glorie. Mijn lul was een beetje gezwollen van de ochtend urine en lag er mooi bij. Sofie gaf een klein gilletje bij het zien van mijn lul.

“Dat ziet er mooi uit” zei ze. Ik schrok en trok snel de dekens terug.

“O wat preuts ben jij” zei Evelien. Anders heb je zo'n grote mond." Sofie kwam naar voren en zei terwijl ze de deken weer van me af trok.

"Evelien ik delen alles samen dus waarom dan niet onze vriendjes." Ik schrok van die opmerking maar kon een kleine groeischok van mijn kameraad soldaat  niet tegengaan. Ik vroeg aan haar of ze ook de seks samen deelde. Hierop zei ze dat ze in het verleden regelmatig met elkaar gesekst hadden. Bij het horen van dit steigerde mijn lul tot eenzame hoogte.

 

Toen ik een beetje van de schrik bekomen was zag ik dat Evelien het fanfare uniform van Sofie aan het losknopen was. Ik zei niets en keek alleen. Langzaam werden de knopen losgeknoopt. Terwijl Evelien de blouse van Sofie uit deed begon Sofie het uniform van Evelien los te knopen. Sofie stond midden voor mijn neus gehuld in een uniformbroek en een klein zwarte bh. Haar borsten waren niet zo groot maar zagen ze er lekker uit.

Evelien streelde de borstcontouren van Sofie. Haar tepels staken dwars door de stof heen. O wat werd ze heet. Al snel waren ze van alle kledingstukken ontdaan en waren ze met elkaar borsten aan het spelen. Mijn vriendin heeft stevige borsten dus daar was Sofie aardig zoet mee. Ze gingen langzaam op bed zitten terwijl ze elkaar stevig aan het betasten waren. Ze waren allebei helemaal afgesloten van de buitenwereld en ze hadden totaal geen benul van mijn aanwezigheid. Ik hield mij achteraf, hoe moeilijk het ook was, en bekeek hoe het verder ging.

Sofie gleed langzaam met haar tong over de tepels van Evelien, die als reactie daarop stevig naar voren gingen staan. Ze draaien kringetjes met haar tong en gleed langzaam naar beneden naar haar venusheuvel. Verder naar beneden aangekomen begon ze plagend om de schaamlippen van Evelien te likken. Hier werd Evelien zo wild van dat ze het hoofd van Sofie beetgreep en haar vol tussen haar eigen benen drukte. Sofie likte er op los en het duurde dan ook niet lang of Evelien kwam vreselijk klaar.

Nu werden de rollen omgedraaid. Sofie ging achterover op het bed liggen terwijl Evelien over haar heen boog en ze een geweldige lichaamsmassage gaf.

 

Ik hield het niet uit en besloot om me er mee te gaan bemoeien. Voorzichtig begon ik de borsten van Sofie te strelen. Toen Evelien dit zag gaf ze me een knipoogje. Ze zakte af naar beneden en hield terwijl ze Sofie aan het likken was mij goed in de gaten. Ik nam een tepel van Sofie tussen mijn lippen en begon er zachtjes aan te trekken. We namen haar stevig onder handen en het duurde dan ook niet lang of ook Sofie kwam wild klaar. Evelien keek op, " zo en nu ben jij aan de beurt." Ze duwde mij achterover op het bed en pakte mijn lul beet. Langzaam begon Evelien mijn lul te likken. Tot mijn grote vreugde kwam Sofie er zich ook mee bemoeien. Twee tongen over mijn staaf. Ik had het niet meer, wat is dat een machtig gevoel. Het duurde dan ook niet lang meer of mijn lul begon stevig te kloppen. Ik waarschuwde de meiden om te stoppen om de lust niet te bederven.

Sofie stond op en ging met haar kutje recht boven mijn hoofd zitten. Wat een lekkere lippen had die meid. Ik begon haar dan ook direct te verwennen. Alle hoeken en gaten had ik al gehad toen ik voelde dat Evelien op mijn Lul was gaan zitten. Als ik iets lekker vind dan is het dat wel.

Terwijl ik Sofie aan het beffen was, begon Evelien mij te berijden. Dit ging een aantal minuten door totdat de rollen werden omgedraaid. Sofie op mijn lul en Evelien op mijn mond. Het gevoel dat ik kreeg toen Sofie op mijn ging zitten was onbeschrijfelijk en ik kwam dan ook bijna direct klaar. Ik ontplofte en kwam heerlijk in haar kutje klaar.

 

Normaal gesproken is dan de zin er bij mij af, maar dit keer was het Sofie die mijn lul weer aan het opstijven was. Geholpen door Evelien. Na een aantal minuten was hij weer op volle sterkte. Ik ging achter Evelien zitten er begon haar op zijn hondjes te neuken. Sofie lag in standje 69 onder Evelien en was heftig mee aan het likken. Bij elke haal voelde ik de tong van Sofie. Dit kon ik langer vol houden omdat ik al een zaadlozing had gehad. Na een aantal minuten kwam ook Sofie met het kontje omhoog om geneukt te worden. Dit was als een droom voor mij. Twee wereld vrouwen voor me die klaar waren om vreselijk genomen te worden.

Ik wisselde dan ook regelmatig af. Na 10 minuten begon ik het kontgaatje van Evelien op te rekken met mijn vingers. Toen drukte ik voorzichtig mijn lul in haar kont. Deze was zo nauw dat het niet lang duurde voordat ik klaarkwam. Ik was uitgeteld en ging liggen.

 

Evelien en Sofie zochten elkaar weer op en brachten elkaar samen naar een tweede hoogtepunt. Na afloop van deze geweldige sekspartij gingen we samen onder de douche. Daar werd nog een beetje gekust en gefriemeld maar het meeste was er wel af. Afgesproken werd dat dit zeer zeker niet de laatste keer was, maar dan zou Sofie haar vriendje ook mee doen. We hebben vier fijne kermisdagen gehad met veel seks. Ook Jeroen de vriend van Sofie deed mee. Geen partnerruil, maar gewoon lekker met zijn vieren. We zouden samen op vakantie gaan, dus dat voorspelde nog wat.

 

Hagar

 

Dank je Hagar met liefs van

         My

Alle verhalen van deze auteur

Terug naar de lijstpagina (groep)

16-11-2011