avatar-Hagar.gif

 

Londen hen enÖ

 

Het is nog veel te vroeg als we allemaal in de wachtzaal klaar staan om aan boord te gaan. Kwart voor zes en het is een koude decemberochtend. Mijn collega heeft zich ziek gemeld dus moet ik de drie uur durende trip naar Londen per Eurostar alleen maken. Daar staat dan de klant op mij te wachten. In de taxi, naar kantoor, de ganse dag vergadering en 's avonds exact hetzelfde maar terug. Taxi, station, trein, rit naar huis. Ik zie er nu al tegenop. Weet ik veel dat alles op deze treinrit gaat veranderen.

Als we allemaal plaats genomen hebben, merk ik dat de trein niet al te vol zit. Eens geÔnstalleerd roept de ongeÔnteresseerde stem door de speakers dat we gaan vertrekken. Ik plaats mijn bagage en installeer me rustig. Het is nog vroeg, dus besluit ik om een beetje mijn ogen toe te doen.

Na enige tijd, geslapen heb ik niet, doe ik mijn ogen open. Ik voel mij niet helemaal op mijn gemak en probeer te bron van deze onrust te lokaliseren. Vanwaar ik zit merk ik echter niet zo direct iets of iemand. Vermoeid sla ik mijn ogen op. En dan merk ik het.

 

Via de glazen boarding die de bagageruimte boven mijn hoofd afschermt merk ik dat iemand mij bekijkt. Het is een jongedame en zij zit me zonder blikken of blozen aan te staren.

Lijkt het nu zo of likt ze langs haar lippen. Ik probeer een iets beter beeld van haar te krijgen en ga een beetje verzitten. Hierdoor kan ik haar ogen zelf niet meer zien. Plots zie ik haar vinger in beeld verschijnen en ze doet teken van 'neen'. Het lijkt wel of ze me vraagt om terug te gaan zitten. Eens proberen. Nu ik terug zit zie ik haar ogen weer. We maken contact en ik krijg een brede glimlach te zien. Een mooie glimlach, realiseer ik me. Dit lijkt wel een spelletje dat ze aan het spelen is. Je weet wel, een beetje opwinden en dat is het dan. Maar nee, deze dame lijkt me echt wel hitsig. Ik kijk recht in haar ogen nu. Een knipoogje fladderde mij toe. Het zicht kon beter, zo via het glazen bord maar in deze volle trein is dit het beste wat ik kan krijgen. Ze verzet zich nu zelf en wat ik in beeld krijg tart mijn zinnen. Hoe ze het doet weet ik niet maar haar decolletť, is nu in beeld. Langzaam opent ze een knoopje van haar blouse en onthult zo een mooie welving, op zijn plaats gehouden door een donkerkleurige bh. Ze doet nog een knoopje open. Ik kijk om me heen. De meeste mensen zitten te lezen of slapen. Het lijkt me wel veilig. Ik daag haar uit om meer te laten zien. Hierop lijkt ze gretig in te gaan en door een beetje naar voor te hangen kan ik nog meer zien. Dan verschijnen haar handen en ze sluit terug een knoopje, het andere blijft open. Plots staat ze recht en draait zich om. Ze loopt weg, richting toiletten. Dit brengt mij tot een grote tweestrijd. Is dit een uitnodiging en wordt er nu van mij verwacht dat ik meega. Dat zou toch wel heel snel zijn. Maar als het wel de bedoeling is en ik kom niet opdagen, dan is dat wel een teleurstelling. Gelukkig, voor ik kan beslissen is ze weer daar. Ze glimlacht breed en net voor ze gaat zitten, wijst ze naar het glazen dek. Dit is een duidelijk teken dat ik weer moet kijken. Ze gaat zitten en ik ga er ook voor zitten. Ik ben precies stiekem naar de televisie aan het kijken of in een peepshow, zo geil voel ik me.

 

Ze zit nu comfortabel en ik kijk recht naar de vloeiende golving, de aanzet van haar borsten. Weer verschijnen haar vingers. Ze opent een knoopje en steekt zelf een hand naar binnen. Ze lijkt wel haar borst te masseren, dan komt de hand terug naar buiten en opent ze een tweede knoopje. Wat er te zien valt, doet mij schrikken en tegelijkertijd doet het mij vreugd. Mijn hart springt op. En ook in mijn kruis, waar al enige beweging waar te nemen viel, is er heel wat beweging, hele harde beweging. Ze draagt geen bh meer, haar borsten hebben vrij spel gekregen. En tegelijkertijd heb ik ook vrij spel gekregen. Vrij zicht op haar volle mooie borsten. Ik ben niet echt een kenner, maar ik zou zeggen een C- cup. Maar daar moet je mij niet op vastpinnen. Ze schuift haar blouse een beetje opzij en daar verschijnt een prachtige kleine tepel. Nu moet je weten, ik hou van grote borsten met kleine tepels, en deze dame beantwoordt perfect aan dat profiel. Zalig. Maar ik wil meer. Ik wil ze neuken. Maar wil ze zover met mee wel gaan.

 

Ik sta recht en ga naast haar zitten. Ze gaat rechtstaan en zegt dat ik aan het raampje plaats mag nemen. Dat doe ik, maar nu moet ik langs haar schuiven. Hoe ze het zo snel gedaan kreeg, weet ik echt niet, maar voor ik aan haar voorbij geschoven ben, heeft ze kans gezien mijn rits te openen, mijn slip naar beneden te wurmen en mijn penis te bevrijden. Plagend bleef ik eventjes staan. Ze likt met haar tong langs de stam. Ik denk dat ze de penis wel in haar mond wil nemen maar ze drukt me langs haar neer. Ze schuift haar ene been over mijn schoot, lift haar rokje een beetje omhoog en drukt mijn gezicht naar haar poesje. Een slipje draagt ze niet, waarschijnlijk ook uitgedaan op toilet. Haar poesje glinstert, de lipjes staan lichtjes gespreid. Het ziet er allemaal heel uitnodigend uit. Ik laat mij dit geen twee keer zeggen. Ik lik alsof mijn leven ervan afhangt. Ik heb altijd al gevonden dat des te geiler de vrouw is, des te lekkerder ze smaakt. Deze jonge vrouw, nog steeds anoniem voor mij, smaakte zoals ik nog nooit geproefd had. Dit voorspeld veel goeds, dacht ik zo. Ze begon wild mee te bewegen en ook te kreunen. Het ging heel goed. Soms is het moeilijk om bij de zaak te blijven als de vrouw begint te kronkelen, maar de bewegingen van de trein hielpen me van harte mee. Ik stak af en toe mijn tong zover mogelijk naar binnen, gebruikte mijn handen om haar kontje te strelen en zelfs met een vinger over haar kontgaatje te strelen. Dit leidde tot nog meer gekreun, ze stootte haar lichaam omhoog, hierdoor ging mijn tong nog dieper en het leek alsof ze klaar ging komen. Ze kreunde nu toch echt wel luid, dit moesten sommigen kunnen horen, maar ik trok het mij niet aan en likte nog feller door. Toen kwam ze. Ik had er wel al over gehoord, maar nog nooit meegemaakt, vrouwen die ejaculeren. Ik vond het steeds een rare gedachte, maar het was wel opwindend erover na te denken. Deze ejaculatie kwam totaal onverwacht en was, op zijn zachtst gezegd, overvloedig. Ze genoot, zoveel was duidelijk.

Ik haalde nu mijn hoofd van tussen haar benen en keek op. Haar ogen straalden vuur uit. Ik registreerde in mijn achterhoofd een kuchje. Ik keek snel achterom.

 

Op de zetel achter ons zat een vrouw ons aan te staren. Deze vrouw was iets ouder, een goede 40 jaar vermoedde ik. En ze zag er enorm verhit uit. Ze knikte verlegen, blozend. Ik volgde haar blikken en ze zat met haar hand onder haar rok en was duidelijk zichzelf aan het strelen. Ze sprak me aan in het Frans, fluisterend.

"Heb je ook nog wat voor mij," vroeg ze. Ze had een Aziatisch uiterlijk en brandende ogen.

Ik kijk vragend naar mijn 'partner in crime' en deze stelde voor om stilletjes naar het toilet te gaan, met zijn drieŽn. Dat leek me een ondoenbare zaak, toch veel te eng. Ze stelde me gerust en nodigde ons beiden uit.

Ik sloot mijn broek en volgde haar gedwee. Hoe gek het ook mag klinken, de meeste mensen in onze wagon sliepen nog steeds, of deden tenminste alsof. Enkel een man, aan de achterkant van het treinstel las een beetje in een tijdschrift.

Ik maakte me nu toch wel een beetje zorgen. Maar toen hij totaal natuurlijk opkeek, zag ik dat hij een walkman droeg, daarom had hij ons niet gehoord.

Wij dus samen in het toilet. De Eurostar toiletten zijn gelukkig erg ruim. Hier konden we gemakkelijk, zij het juist, met zijn drieŽn in. De Aziatische vrouw stelde zich voor als Rosa. Ze had een mooi vol gezicht en een heel fijn lijntje. Haar lippen glimlachten mystiek. Iets wat je wel vaker ziet bij mensen van haar afkomst. De andere hitsige dame stelde zich voor als Yolande. Ze woonde in Londen en was op weg naar huis. Ik stel me ook voor en zeg dat ik voor zaken onderweg ben en vanavond al terug moet. Rosa blijkt ook in Londen te wonen. Eigenlijk zelfs niet zo ver weg van Yolande.

 

Rosa doet nu haar slipje uit en vraagt me haar te likken.

"Het zag er zo lekker uit hoe je het deed bij Yolande, daar wil ik ook wel van genieten." Ze zet zich met haar voeten op het toilettafeltje en spreid haar benen, haar poesje komt ongeveer ter hoogte van mijn borstkas. Ze heeft een volledig kaal spleetje en haar lipjes zijn verbazingwekkend klein. Ze ruikt heerlijk. Niet dat ik zoveel van geuren ken, maar als je mij zou zeggen dat het jasmijn was, zou ik je gelijk geven. Ik zet mezelf aan het werk en begin te likken.

Ondertussen opent Yolande mijn rits opnieuw. Ze stroopt mijn broeken en neemt mijn penis in haar hand. Ze manoeuvreert zichzelf zo dat ze hem in haar mond kan nemen. Zoals al eerder gezegd, deze vrouw is echt een hete dame. Ik heb toch al enige ervaring op seksgebied, maar zij kon me toch nieuwe hoogten doen beleven. Ze steekt hem bijna helemaal in haar keel en dan zuigt ze erop. Een zalig gevoel. Later vertelde ze me dat ze had ontdekt dat de meeste mannen op die manier tot ongekende sensaties komen. Ik kan je nu bevestigen dat dit de waarheid is.

Ondertussen probeer ik nog beter mijn best te doen bij Rosa, ze geniet duidelijk, maar ik hoop dat ik dezelfde hoogtepunten bij haar kan overbrengen dan welke ikzelf beleef bij Yolande. Ik voel dat ik ga komen, ook Rosa begint steeds onbeheerster te kreunen. Ik waarschuw Yolande dat het zover is, ik denk dat ze nu zal loslaten maar ze zuigt nog feller dan ervoor.

Ik bijt lichtjes op de lipjes van Rosa, Ze kreunt hevig, ze drukt op mijn hoofd en zegt, harder, harder. Ik bijt harder, ze drukt feller op mijn hoofd, en dan komt ze. Ze slaakt kortademige kreetjes.

Ook ik bereik mijn hoogtepunt. Door de felle bewegingen van Yolande en de opwinding van de situatie, lijkt het wel heviger te zijn dan anders. Met forse krachten spuit ik in de mond van Yolande. En dan doet ze iets wat ik nog nooit gezien had. Ze slikt alles door. Dit deed me bijna automatisch een tweede keer klaarkomen. Zalig.

Yolande blijft doorzuigen. Ze zegt dat ze hem stijf wil houden want ze wil hem in haar voelen. Het lukt haar nog ook. Ze zet zich wijdbeens op het toilet en gebied mijn penis haar te penetreren.

 

Ze is veel nauwer dan ik verwacht had.

"Ik neuk bijna nooit, enkel mannen die me heel lekker kunnen doen klaarkomen, mogen een stapje verder. Je bent de tweede."

Dankbaar neem ik het compliment in me op. En ik probeer mijn penis zover als menselijk mogelijk in haar te duwen. Nu wil ik extra goed presteren. Rosa zit op de grond en likt mijn ballen en penis als die uit Yolande 's kutje komen. Dit is echt een zalig gevoel. Ze likt ook het kutjes en lipjes van Yolande en steekt zelfs een vinger in haar kontgaatje. Ondertussen vingert ze zichzelf.

Yolande begint alweer te kronkelen. Dieper, nog dieper, heerlijk. Het gaat er steeds heviger aan toe. Ik kneed haar mooie borsten en geniet ten volle van de mooie vorm en echt wel perfecte tepels. Prachtig. Waar heb ik dit nu weer verdiend? Te mooi om waar te zijn. Een prachtvrouw om te neuken, en een heerlijke dame die ons beiden extra verwent.

Verscheurend hard kom ik klaar en spuit mijn sperma in het kutje van Yolande. Hierdoor komt ze klaar.

Rosa neemt mijn lul uit de kut van Yolande en likt hem af. Dan laat ze hem los en likt het kutje mooi van Yolande. Deze geniet voort. Dan staat Rosa recht, draait zich om en vraagt mij haar zo te nemen. Ik wil mijn penis in haar kut drukken. Maar ze neemt hem over en drukt hem tegen haar kontgaatje.

"Dit is nog beter," meent ze.

Ik neuk haar fel. Grijp haar hangende borsten uit haar bloes, en hou me daaraan vast. Ze kreunt ongelooflijk snel dat ze gaat komen, ik ben nog lang niet klaar. Ineens verkrampen haar darmen. Ze nijpt bijna het bloed uit mijn schacht. Ze kreunt luid, ze gilt zelfs bijna. Dan laat ze los, gelukkig maar. Mijn lul verslapt onmiddellijk. Het is nu wel genoeg geweest, geeft hij duidelijk aan.

 

Vermoeid zet ik mij op het toilet. Yolande kust me op de mond.

"Ik denk niet dat jij vanavond naar huis weerkeert," zegt ze, en daarbij kijkt ze me diep in de ogen. "En ik leg Rosa wel uit hoe ze er ook bij kan zijn. Zorg maar dat je vanavond weer kunt." Hierna geeft ze mijn penis ook een kusje. Rosa doet hetzelfde, maar zij neemt heel de penis in haar mond.

"Vanavond zullen we meneertje hier extra verwennen. Geloof me maar."

Dit belooft.

 

Hagar Delieverd

 

Dank je wel Hagar met een strelende

 

van My

 

Alle verhalen van deze auteur

Terug naar de lijstpagina (hetero)

Dit verhaal werd sinds 16-10-2012 door

 

unieke lezers gewaardeerd.