Ons eerste triootje

 

Het begon allemaal twee weken geleden op donderdag. Ik lag met mijn vriendin in bed, en we lagen na een lekker potje seks nog wat te kletsen. Die avond hadden we bezoek gehad en stevig gedronken. Ik weet niet meer precies hoe we erbij kwamen, maar het gesprek draaide uit op een triootje hebben.

Hier hadden we het al vaker over gehad, mijn vriendin wist dat het mij gaaf leek, en ook zelf stond ze er niet terughoudend tegenover. We besloten dat we het toch een keer zouden gaan doen, maar dan wel met een meisje erbij.

Maar, toen kwam de belangrijkste kwestie; wie zou het worden, en vooral ook hoe kregen we haar zover. We kwamen al snel tot de conclusie dat het voor mij lastig zou worden om een meisje erbij te regelen. Het komt immers enigszins vreemd over wanneer je als jongen op iemand afstapt en vraagt of ze zin heeft om een triootje te hebben met jou en je vriendin.

 

Niet veel later waren we dus de vrienden en bekenden van Nadine langs aan het gaan, op zoek naar iemand waarmee wij wel een triootje zouden willen, en die dat zelf ook zou willen. Al gauw waren we erachter wie de uitverkorene was; Sofie, een studiegenootje van Nadine.

Ik had haar daarvoor pas één keer gezien, maar wat ik me van haar kon herinneren stond me wel aan.

Maar, nu zaten we nog met de vraag hoe we haren zouden vragen. Nadine zei het vreemd te vinden haar te vragen, dus we moesten iets anders bedenken. Ik kreeg een idee en vroeg mijn vriendin om het nummer van Sofie. Ze gaf me het nummer en ik stuurde een sms met alleen de tekst “triootje?”

Ik legde mijn telefoon weg en al snel was ik in slaap. De volgende ochtend werden we om een uur of tien wakker. Ik keek op mijn telefoon en jawel hoor, een sms terug.

“Wie en wat” luidde de tekst. Ik liet het aan Nadine zien en kon een glimlach niet onderdrukken.

“Jongen en meisje, 20 en 19” stuurde ik terug en het was weer afwachten. Niet veel later hoorde ik mijn telefoon weer en ik las haar sms

“coördinaten en namen graag.”

 

Enigszins terughoudend vroeg ik via een sms aan haar of ze wel serieus geïnteresseerd was of dat we ons alleen maar belachelijk zouden maken als we ons nu bekend zouden maken. In haar volgende sms was te lezen dat ze eerder dacht dat zij belachelijk werd gemaakt, maar goed we schenen haar te kennen dus dan wisten we het antwoord wel. Nu trokken we de stoute schoenen aan en ik stuurde terug

“Nadine denkt dat je het wel zou doen.” Het duurde niet lang voordat de telefoon van Nadine overging. Het was Sofie. Na een standaard begin van het gesprek vroeg ze of Nadine iemand misschien haar nummer had gegeven. Mijn vriendin antwoordde doodleuk dat ze mij haar nummer had gegeven.

 

Het was even stil aan de andere kant. Sofie bleek verbaasd en had het niet achter Nadine gezocht. Als we zeker wisten dat we dit wilden doen dan wilde ze het wel. En of we dat wilden, althans ik. We spraken af dat we begin volgende week nog contact op zouden nemen voor een afspraakje. En zo ging het weekend voorbij. Het hele weekend kon ik aan niets anders denken en ik liep de helft van de dag met een halfslappe lul rond. Hoe vaak had ik niet gefantaseerd over seks met twee meiden, en nu zou ik de kans krijgen. Volgens mij liep ik het hele weekend met een grote glimlach op mijn mond rond. Ik was dan ook voor een keertje blij dat de werkweek weer begon, dat betekende weer een dag minder wachten!

 

Die maandag en dinsdag gingen tergend langzaam voorbij, en dinsdag middag stapte ik dan eindelijk in de trein naar Leuven. Een klein uurtje later stond ik op het station van te wachten op de bus. Ik kon op dat moment echt nergens anders meer aan denken en ik was hartstikke geil. Na een paar minuten kwam de bus en ik stapte in. Het was niet ver van het station naar de kamer van Nadine. Ik omarmde mijn vriendin en gaf haar een lekkere tongzoen.

We gingen op bed liggen en keken een beetje tv. Het was pas zeven uur, en Sofie zou pas rond half tien komen.

 

De spanning steeg letterlijk met de minuut. Hoe meer het richting half tien ging, hoe zenuwachtiger ik werd. Zou ze wel komen? Zou het wel leuk zijn? Zou Nadine het wel leuk vinden? Zou Sofie het wel leuk vinden? Bergen vragen schoten door me heen. Toen we om half tien een sms kregen van Sofie dacht ik: nu gaat ze het afzeggen. Het bleek echter dat haar vergadering iets uitgelopen was en dat ze een uurtje later zou komen. Dus nog een uur wachten. Een uur dat heel langzaam voorbij ging. Uiteindelijk hoorden we dan toch de bel en Nadine ging de deur open te maken.

Sofie kwam binnenlopen en groette haar met een paar zoenen. Ze hing haar jas aan de kapstok en liep door naar de slaapkamer waar ik nog op bed lag. Toen ze binnenkwam glimlachte ze naar me, bukte zich en gaf ook mij drie zoenen. Ze kwam op het bed erbij zitten en ik stond op om ook haar iets te drinken te geven. In het begin was de situatie een beetje onwennig en we kletsten wat over onze studies en vakanties. Na een tijdje was er toch genoeg gedronken en de lucht knetterde nu bijna letterlijk.

 

We wisten alle drie wat er te gebeuren stond, en iedereen wachtte tot een ander de eerste zet zou doen. Ik besloot het ijs te breken en kroop wat dichter naar Sofie toe, die tussen mij en Nadine in lag. Ik legde mijn hand op haar buik en begon haar te strelen. Sofie keek nu Nadine aan.

Ok, zullen we dan maar?”

Nadine beantwoordde haar vraag door ook dichterbij te komen en ze drukte haar lippen op de mond van Sofie. Ik keek toe en ik werd er erg geil van om mijn vriendin met dit mooie meisje te zien zoenen. Met mijn hand ging ik nu wat verder op verkenning uit en streelde onder haar shirt de borsten van Sofie. Ze had echt heel mooie borsten. Groot en perfect rond. Ik hoorde een zuchtje aan haar ontsnappen toen ik over haar tepel aaide. Toen ik mijn hand daar wegnam werd de ruimte meteen geclaimd door Nadine. Ze kroop, nog steeds intens zoenend met haar vriendin, bovenop haar en liet nu alle remmen los. Ik zag de handen van Nadine nu over de grote borsten van Sofie gaan, en andersom zag ik ook een paar handen onder het shirt van Nadine verdwijnen.

 

Ik bleef toekijken hoe ze elkaar zoenden en aanraakte, en ondertussen liet ik ook de benen en billen van de dames niet ongemoeid. Het duurde niet lang voordat Sofie het shirt van Nadine uittrok, en als antwoord hierop trok ze Sofie overeind om ook haar shirt uit te trekken. De beha’s volgden meteen hierop en nu lag ik dus in bed met twee beeldschone meiden met ontbloot bovenlichaam. De meiden vonden nu eindelijk tijd om hun lippen van elkaar te halen en begonnen elkaar in de nek te zoenen.

Nadine zakte nog verder af met haar hoofd en nam de tieten van Sofie in haar handen en begon eraan te likken.

Ik keek naar Sofie, die met gesloten ogen lag te zuchten. De handen van Sofie lagen op de heupen van Nadine en af en te zag ik een paar vingers onder de broekrand verdwijnen.

 

Blijkbaar had ze al de broek losgeknoopt want de lekkere billen van Nadine hingen al half in de lucht. Ik ging nu achter de twee zitten en begon de billen van Nadine te likken en er zachtjes in te bijten. Met mijn handen gleed ik naar de knoop van de broek van Sofie en maakte deze los. Ook haar gulp ritste ik open en ik nam de broek aan de zijkant vast en trok hem uit.

Sofie duwde Nadine nu op haar rug en kroop op haar, weer heftig tongzoenend.

Ik ging weer naast hun liggen en ik zag de grote tieten van Sofie geil naar beneden hangen en op de borsten van mijn vriendin steunen. Dit zag er echt geil uit!

 

Met mijn rechterhand streelde ik de rug van Sofie en gleed af naar haar billen. Inmiddels had Sofie haar mond om een tepel van Nadine gesloten en lag er op te sabbelen. Ik liet mijn hand in het slipje van Sofie glijden en kneedde haar zachte billen. Ze had een lekker strakke kont met heerlijk zachte billen. Plagerig liet ik af en te een vinger door haar bilspleet glijden, en omdat ze op haar knieën iets lager zat om met haar mond bij de tieten van Nadine te komen stak haar kontje een beetje in de lucht. Hierdoor kon ik net haar schaamlipjes voelen en iedere keer liet ik het bij een zachte aanraking. Iedere keer wanneer ik dat deed hoorde ik Sofie zachtjes kreunen. Na een tijdje zag ik ook de handen van Nadine naar de kont van Sofie gaan, en ik liet nu de ruimte aan haar om met die lekkere kont te spelen.

 

Nadine liet haar handen meteen in het broekje glijden en ik zag onder het stof haar handen over de billen glijden. Ik boog me voorover naar het gezicht van mijn vriendinnetje en begon haar te zoenen. Ze was behoorlijk geil, dat merkte ik aan haar zoen. Als ze geil is zoent ze nogal heftig, en bijt ze af en toe op mijn onderlip. Dat deed ze nu dus ook, en ik beantwoordde haar plagerige gebijt door ook zachtjes op haar lip te bijten.

 

Sofie richtte zich nu op en begon aan de broek van Nadine te trekken. Sofie begon haar nu in haar lies te zoenen en te likken. Ik voelde de ademhaling van Nadine versnellen, en ze maakte korte ongecontroleerde bewegingen af en toe. Ik stopte met zoenen om te kijken hoe Sofie tergend langzaam haar tong in de richting van de door het minuscule slipje afgedekte kutje van mijn vriendin. Toen ze met haar tong over de stof gleed kromde Nadine haar rug en zuchtte diep. Hierna trok Sofie het slipje van Nadine uit en stortte zich enthousiast op het natte poesje dat op haar zachte tong wachtte.

 

Ik bekeek eerst rustig op mijn zij liggend wat zich voor mijn neus afspeelde. Het zag er erg geil uit allemaal, mijn vriendin met haar benen wijd met een lekkere meid ertussen die haar, zo te zien en te horen, heerlijk befte. Ook Sofie zag er erg geil uit zo. Haar dikke tieten raakten steeds net het bed terwijl ze vol overgave lag te beffen. Haar kontje stak in de lucht. Alleen jammer dat ze nog een slipje aanhad. Ik besloot daar wat aan te doen en ik stapte uit het bed hurkte achter Sofie. Ik trok haar broekje naar beneden zodat haar heerlijke kont eindelijk bloot was. Ik boog ernaartoe en begon haar te zoenen op haar billen, en net als bij Nadine beet ik af en toe zachtjes in haar lekkere vlees. Ik trok het broekje nog verder naar beneden zodat me een blik werd gegund op het poesje van Sofie. Wat ik van achter kon zien was dat ze haar lipjes kaal had geschoren, en erboven een streepje schaamhaar had laten staan, net als mijn vriendin altijd had.

 

Ik raakte nu voor het eerst haar kutje echt goed aan. Ik liet mijn hand vanaf haar knie tussen haar benen omhoog gaan, en hoe hoger ik kwam, hoe meer warmte ik voelde, en hoe harder ik mijn lul voelde kloppen. Bij haar spleetje aangekomen voelde ik dat ze behoorlijk nat was. Ik liet mijn vinger een paar keer tussen haar schaamlipjes glijden, en toen hij goed nat was zette ik hem rustig tegen haar kutje aan en liet hem een stukje naar binnen gaan.

Sofie vond het blijkbaar lekker, want ik hoorde haar zuchten en ze duwde haar kont naar achteren. Ik maakte met mijn vinger nu korte neukbewegingen en duwde hem op deze manier steeds verder naar binnen. Toen mijn vinger er helemaal in zat liet ik hem even daar zitten en bewoog hem zachtjes heen hen weer. Ik hoorde het kutje van Sofie bij deze beweging soppen en ik kon me niet meer inhouden, ik wilde haar nu beffen.

 

Ik ging nu op mijn knieën voor het bed zitten en bracht mijn hoofd richting haar kruis. Sofie had door wat ik wilde doen en ze zakte nog wat verder door haar rug waardoor haar natte kutje nu goed tussen haar billen door te zien was. Ik stak mijn tong uit en bij de eerste aanraking voelde ik een rilling door haar heen gaan. Haar kutje voelde erg heet en nat aan, en ik voelde haar lipjes uit elkaar wijken toen ik met mijn tong haar spleetje likte. Ik nam haar bij haar heupen vast en maakte met mijn tong lange halen over haar kutje, van net onder haar streepje tot net boven haar sterretje. Ik hoorde haar steeds harder zuchten en ze drukte haar kont steeds verder naar achteren, zodat ik op een gegeven moment met mijn hele gezicht tegen haar aan zat gedrukt. Steeds enthousiaster ging ik haar likken en ik liet ook mijn vingers wat werk verrichten. Ik masseerde zachtjes de binnenkant van haar kutje terwijl ik haar bleef beffen. Af en toe liet ik mijn tong iets verder doorgaan en likte ik haar kontje, wat iedere keer zorgde voor een rilling bij Sofie.

 

Na een tijdje zag ik de benen van Nadine trillen. Ze was klaar aan het komen. Ik merkte aan de bewegingen van Sofie dat ze enthousiaster begon te likken en toen ik mijn mond van haar poesje afhaalde kon ik tussen haar benen door zien hoe ze nu met haar vinger in het kutje van mijn vriendin op en neer flitste. Ik hoorde Nadine diep zuchten en kreunen. Ze kromde haar rug, nam het hoofd van Sofie vast en duwde dat tegen haar poesje aan.

Ik bleef intussen met mijn duim het kutje van Sofie bespelen die ook zwaar adem aan het halen was. Opeens zag ik Nadine verslappen en ze liet het hoofd van Sofie los. Sofie ging rechtop zitten en ik zag de twee naar elkaar glimlachen.

 

“Zo, nu is het jouw beurt” zei mijn vriendin en ze duwde Sofie van zich af en kroop overeind. Ze trok het slipje dat op haar knieën hing nu helemaal uit en ze duwde de benen van Sofie nog wat verder uit elkaar. Het kutje dat ik zojuist al aardig had opgewarmd lag nu voor Nadine klaar. Ze wachtte niet langer en zette haar monde op de natte lipjes.

 

Ik ging nu weer naast Sofie liggen en ik keek haar aan. Ze had een geile blik in haar ogen en ze glimlachte. Ik boog naar haar toe en begon haar te zoenen. Ze zoende erg lekker, haar warme tong voelde heerlijk aan in mijn mond. Tijdens deze zoen voelde ik een hand van Sofie over mijn bovenlichaam naar beneden glijden. Ik lag hier nog met al mijn kleren aan, de meiden gingen erg in elkaar op tot nu toe, ik was nog net niet jaloers. Ze legde haar hand op mijn kruis, waar mijn lul al een hele tijd stijf opgesloten zat. Ze kneep er zachtjes in en ik kon een kreun niet onderdrukken. Met een hand maakte ze nu mijn riem en knoopjes open. Toen ze mijn lul uit mijn broek wilde halen ging dat niet zo goed, dus ik besloot haar een handje te helpen. Ik trok mijn broek en shirt uit en ging nu, ook naakt, weer naast haar liggen.

 

Ik begon haar weer te zoenen en ik voelde haar hand lekker strak om mijn stijve pik sluiten. Ze begon me langzaam af te trekken, het was heerlijk om zo mijn vriendin deze geile meid te zien beffen terwijl ze aan mijn pik trekt. Nadine lag vol enthousiasme te beffen zo te zien, ik zag haar lange halen over het natte kutje maken, en ondertussen met een vinger erin snelle bewegingen maken. Sofie genoot er hoorbaar van, ze kreunde nogal hard Dit wond me nog meer op en zoende haar nog heftiger. Niet lang daarna merkte ik dat ze hard door haar neus begon te ademen en haar zoen onderbrak. Met luid gekreun kwam ze klaar.

 

Nadine bleef maar likken en er leek geen einde aan te komen. Uiteindelijk ontspande Sofie zich toch en ze keek Nadine verwilderd aan.

Nadine merkte nu ook op dat ik naakt in bed lag en ze verplaatste zich naar mij toe. Ze nam mijn lul vast en likte aan mijn eikel. Ik zuchtte diep, ik was erg geil.

Terwijl Sofie nog steeds mijn ballen streelde begon Nadine me zoals altijd heerlijk te pijpen. Ik tilde mijn rechterarm op zodat Sofie wat dichterbij kon komen liggen. Ze ging op haar zij tegen mij aan liggen met haar hoofd op mijn schouder.

Ik werd nu gepijpt door mijn vriendin, met in mijn armen een andere lekkere meid. Ik voelde de dikke tieten van Sofie tegen mijn lichaam leunen. Ik draaide mijn hoofd en begon weer met haar te zoenen. Ineens voelde ik Sofie een beetje bewegen en ik zag dat ze haar benen wat had gespreid.

 

Nadine had haar vrij hand weer naar het kutje van Sofie gebracht en ze zat daar nu in en uit te soppen. Ik sloot mijn ogen weer en genoot van de pijpbeurt en de situatie. Ik merkte dat ik niet te lang zo moest genieten omdat ik anders al klaar zou komen, dat wilde ik nog lang niet. Ik ging rechtop zitten en gebaarde Nadine te stoppen. Ik vond het nu tijd worden om te neuken. Ik draaide Nadine op haar rug en nam tussen haar benen plaats. Ik zette mijn stijve lul voor haar kutje en drukte hem langzaam naar binnen.

Ze was hartstikke nat en ze voelde heel heet aan. Ik liet mijn lul steeds iets verder naar binnen glijden totdat hij er helemaal in zat. Ik liet hem even zo zitten en begon toen met een rustig tempo te neuken.

 

Sofie lag nu weer naast haar vriendinnetje en begon weer met de borsten van Nadine te spelen. Ik zag haar die lekkere tieten kneden, terwijl ze met haar zoende. Ik vond het een heerlijk gezicht zo. Voor de zoveelste keer die avond voelde ik me een gelukkig mens. We neukten zo een tijdje door, en toen wilde ik Sofie pakken.

Ik haalde mijn pik uit Nadine en bewoog op mijn knieën iets opzie. Sofie spreidde nu haar benen en keek me geil aan. Terwijl ik naar mijn vriendin keek liet ik mijn lul nu langzaam in het natte kutje van Sofie glijden.

Dit ging van haar kant gepaard met een diepe zucht. Ook nu liet ik mijn lul even helemaal in haar zitten voordat ik haar begon te neuken. De rollen waren nu omgekeerd en Nadine sabbelde weer aan de borsten van Sofie.

Ik was zo geil dat ik de helft van de tijd me in moest houden en moest concentreren om niet klaar te komen. Zodoende neukte ik haar de helft van de tijd rustig en de andere helft van de tijd wat wilder.

 

Toen ik Sofie luider hoorde kreunen en haar kutspieren rond mijn lul aan voelde spannen kreeg ik het te zwaar en ik wist dat ik nu niet meer terug kon.

Ik neukte haar nu uitzinnig en ik voelde het sperma door mijn lul kruipen. Ik kreunde luid en ik spoot mijn zaad in het kutje van Sofie. Ze bleef met haar bekken bewegen totdat mijn pik alweer een beetje begon te verslappen.

 

Toen ik mijn ogen weer opende en naar beneden keek zag ik twee paar lachende oogjes naar mij kijken. Ik lachte hun toe en rolde op mijn zij naast Sofie. Na een tijdje zo hebben liggen nagenieten zagen we op de klok dat het inmiddels vier uur was.

Aangezien Sofie de dag erna al om half acht op moest staan om te werken besloten we maar naar bed te gaan. Na nog een paar flinke slokken water te hebben gedronken vielen we in slaap met Sofie tussen ons in.

 

Hagar

 

Dank u Hagar

 

Liefs

       My

Terug naar de lijst

 

Alle verhaaltjes van de auteur

18-04-2010