avatar-Hagar.gif

 

Over de poes, melk enÖ

 

Ik wilde graag een verhaal vertellen over "de poes bij de melk zetten".

Ik ben getrouwd met een aantrekkelijk vrouwtje, beide jonge veertigers met twee kinderen. Ik heb deels bij toeval en deels uit nieuwsgierigheid een situatie weten te scheppen waar mijn vrouw in de verleiding kwam.

Die zomer mochten wij een week logeren in een zomerhuisje van mijn vrouw' s tante. Het zomerhuisje stond in dezelfde straat waar haar tante nog een huisje had waar ze zelf de zomer doorbracht. Het huisje had een tuin die volledig vrij lag, je kon er bij wijze van spreken naakt rondlopen. Naast ons woonde een vader met 2 kinderen die daar al jaren kwam, de man, Marc, was een oude bekende van mijn vrouw, ze had er vroeger nog heel kort wat mee gehad.

Het bleek dat tante het, laten we zeggen, niet zo'n sympathieke vent vond. Ze vond hem maar een onbetrouwbare rokkenjager. Wij daarentegen konden het eigenlijk wel dadelijk met hem vinden.

Tante kwam zo nu en dan langs en liet duidelijk blijken dat ze zeer op ons gesteld was. Mirjam was haar lievelingsnicht dat kon je duidelijk merken. Op een warme middag waren onze kinderen en de kinderen van Marc naar het strand, we zaten met z'n drieŽn in de tuin. Nu was mij opgevallen dat Marc behoorlijk wat interesse in mijn vrouw toonde, ik had haar daar al een keer op geattendeerd. Ze zei dat ze zich wel gevleid voelde maar absoluut niet zou ingaan op zijn avances.

Toch rijpte er een plan in mijn brein, ik was eigenlijk wel benieuwd hoever mijn vrouwtje zou gaan als ze in de verleiding werd gebracht. We zaten in de tuin wat te kletsen ik zorgde voor wijn, we waren al twee flesjes verder en ik merkte dat mijn vrouw behoorlijk los begon te worden. Ik zei dat ik naar het strand ging. Ik wist dat ze daar die dag geen zin in had want ze had wat last van haar kuit.

 

Wat ik al verwachtte gebeurde, Marc wilde haar wel gezelschap houden. Voor ik wegging opperde ik nog dat Marc misschien haar kuit even zou willen masseren. Hij is beroepshalve dagelijks bezig met massages bij sporters. Marc reageerde zeer positief. Zij vond het eigenlijk niet nodig maar we hadden haar al snel omgepraat.

Ik ging weg, ik ging echter snel naar de bovenverdieping naar het kamertje met uitzicht op de tuin en stelde me daar verdekt op.

Beneden had Marc een matje gehaald waarop mijn vrouw plaats nam. Hij begon haar kuit stevig te masseren ze zaten nog wat te keuvelen. Ze maakten het zich gemakkelijk en zij ging op haar rug liggen terwijl Marc haar kuit bleef masseren.

Na een tijdje dacht ik dat ik mij vergist had. Er gebeurde niet veel, ze bleven vrij koel en ik wilde eigenlijk al weggaan.

 

Toen zag ik de hand van Marc langzaam naar boven gaan, zijn handen masseerden nu haar stevige dijbenen. Haar jurkje schoof langzaam op richting haar kruis en terwijl zijn handen stevig in haar vlees kneedde kon ik, zelfs van hier uit, haar hagelwitte slipje tevoorschijn zien komen.

Marc wreef haar zachte dijen en voelde als terloops even in haar kruis. Terwijl ik dacht dat ze verontwaardigd zou reageren, spreidde ze tot mijn stomme verbazing haar benen wat verder. Marc liet deze kans niet ontglippen en graaide nu vol in haar kruis. Ik besefte dat hij haar dwars door haar slipje aan het vingeren was. Mijn vrouwtje liet dit gewillig toe en toen Marc zich over haar heen boog en haar een zoen gaf begon ze stevig terug te zoenen.

Terwijl ze lagen te zoenen verdween Marc 's hand in haar broekje en de beweging achter het textiel vertelde me dat hij daar een bijzonder nat kutje had gevonden. Hij maakte zich los van haar, draaide zich om en trok met een snelle beweging haar slipje uit.

 

Ik kon mijn ogen niet geloven. Daar lag mijn trouwe vrouw met een naakte poes bij een vreemde man, die haar benen bij de binnenkant pakte en ze ver uit elkaar trok. Met zijn vingers spreidde hij haar schaamlippen. Ik keek stomverbaasd werkelijk recht in de opengesperde kut van mijn vrouw. Marc dus ook en hij wachtte niet lang, hij likte wat langs haar schaamlippen en ging toen vol met zijn tong en lippen haar heerlijke grotje te lijf. Ik moet toegeven; hij gaf mijn vrouw een stevige befbeurt. Al snel zag ik haar in d' er onderlip bijten. Ik wist dat een orgasme niet ver weg meer was, en inderdaad. Al snel begon ze onder de likkende tong hevig te kreunen gevolgd door een hoge kreet en mijn meisje kwam zo te zien hevig klaar.

Mijn vrouw bleef even met gesloten ogen liggen terwijl Marc zich snel van zijn kleren ontdeed. Die man had een behoorlijke lange lul, mijn vrouw zag het ook en trok ook snel haar kleren uit.

 

Ze was nu poedelnaakt en ze lagen al snel weer te tongzoenen. Ze kon niet van die lul afblijven en had hem al snel in haar mond genomen. Met lange halen haalde ze de lange pik door haar mond. Maar Marc wilde het nog wat rekken en trok haar op zijn schoot. Weer tongzoenende ze er op los. Toen liet hij zich langzaam op zijn rug zakken met mijn vrouw ruggelings op hem.

Op zijn rug pakte hij haar bovenbenen en trok ze uit elkaar en naar achteren. Ze lag in een soort barenshouding bovenop hem. Haar kut stond ver open en Marc 's lange lul gleed langzaam langs haar behaarde schaamlippen, dan een beetje naar binnen en weer eruit langs haar kittelaar.

Mijn vrouwtje vond dit een heel leuk spelletje want ik hoorde weer haar geile kreungeluidjes. Mijn God, wat een geil schouwspel was dit, ondanks dat mijn vrouw met een andere vent lag te neuken klopte mijn keiharde lul tegen mijn gulp aan.

Toen schrok ik me rot!

 

Daar liep tante. Op zich was dat geen probleem maar, ze was op weg naar onze tuin. Wat moest ik doen? Mezelf verraden? Neen, dat kon ik niet. Ik besloot af te wachten. Ik was trouwens ook wel nieuwsgierig naar de reactie van de oudere vrouw als ze haar lievelingsnicht daar zo zou zien tekeer gaan met die snuiter.

Ze deed het hekje open en zag gelijk het spektakel.

Marc lag mijn vrouw nu ondanks de vreemde positie diep te neuken en mijn vrouwtje lag in haar opwinding haar klitje te bewerken met haar vinger.

Tante sloeg haar hand voor haar mond en deinsde verschrikte achteruit. Ze moest toezien hoe haar nichtje een hevig orgasme kreeg gevolgd door een in en op haar spuitende Marc.

De twee hadden niets van tante gemerkt die als een haas vertrok. Ik ben toen ook maar snel vertrokken.

 

Toen ik later die middag terugkwam liet mijn vrouw niets merken. Ik hield me ook van de domme. Alleen, ik heb Mirjam die vakantie maar niet meer alleen met Marc gelaten. Ik vond het wel genoeg zo en heb de poes nooit meer bij de melk gezet. En wat deze kater daarop uithaalde lezen jullie wel eens een andere keer.

 

Hagar Delieverd

 

Dank je Hagar met liefs van

†††††††† My

†††††

 

Alle verhalen van deze auteur

Terug naar de lijstpagina (overspel)

21-03-2012