avatar-Hagar.JPG

 

Raf, Nancy en Bard (deel 1 van 3)

 

Tevreden bekijkt Raf de kamer. Samen met Bard kan hij zich dit appartement veroorloven. Het is redelijk goed onderhouden en lang geen slechte plek om te wonen. Alleen is het jammer van de rotzooi die er meestal ligt. Vandaag ziet het er voor het eerst sinds tijden weer netjes uit. Dat moet ook wel, want vanavond moet alles perfect zijn. Hij en Nancy kennen elkaar al een paar maanden en sinds zes weken is het echt serieus. Vanavond wil hij een stapje verder te gaan, maar hij weet dat dit niet gemakkelijk wordt. Nancy is een leuke meid, maar niet het type dat het zomaar met iemand doet. Nu zijn huisgenoot de rest van het weekend weg is, heeft hij plannen gemaakt. Hij hoopt dat hij dan een kans heeft. Nu de kamer er goed uitziet is het tijd voor andere voorbereidingen.

 

Na een korte douche kleedt hij zich aan, geen te dure kleding, maar ook weer niet al te simpel. Na enig twijfelen, kiest hij een broek en een overhemd uit. Hij kiest het juiste luchtje uit en voor de spiegel doet hij nog even zijn haar goed. Snel kijkt hij op zijn horloge. Gelukkig, precies op tijd klaar. Een kort autoritje later staat hij voor haar deur. Als ze opendoet kijkt hij zijn ogen uit. Ze ziet er werkelijk fantastisch uit.

 

Haar lange haar hangt los over haar schouders en haar gezichtje is prachtig opgemaakt. Met het korte rokje toont ze haar lange slanke benen en in het bloesje zijn haar borsten goed zichtbaar. Beeldschoon, dat is het enig woord dat hij kan verzinnen om haar te beschrijven. Het kost hem enige moeite om haar niet met open mond aan te staren. Met een knipoog maakt ze duidelijk dat ze heel goed gezien heeft wat voor effect ze op hem heeft.

Snel gaat hij haar voor naar de auto en netjes houdt hij de deur voor haar open. Het eerste wat hij gepland heeft is een etentje in een restaurant. Vanaf de parkeergarage is het een klein eindje lopen. Verbaasd merkt hij dat ze heel dicht tegen hem aan komt lopen. Even aarzelt hij, maar dan legt hij toch zijn arm om haar middel en zo lopen ze samen naar het restaurant. Hij had gereserveerd, maar was niet nodig geweest, want het is niet erg druk. Ze mogen een tafeltje uitkiezen, iets wat hij aan haar overlaat. Haar keuze valt op een knus tafeltje in een hoekje. Als een echte heer helpt hij haar in haar stoel voor hij zelf gaat zitten. Gelijk al raken ze in gesprek, een gesprek dat over van alles en nog wat gaat. Haar gezelschap zorgt ervoor dat de tijd voorbij lijkt te vliegen en al snel staat het eten voor hen. Al etende praten ze verder. Het valt hem op dat ze regelmatig wat plagende opmerkingen maakt. Zit ze hem uit te dagen?

 

Als hij plotseling haar voet langs zijn been voelt strijken weet hij het zeker. Gelijk verslikt hij zich en lachend kijkt ze hem aan.

"Houd je niet zo van vrouwenvoeten?"

"Jawel hoor. Al vind ik andere delen van het vrouwenlichaam nog mooier."

"Welke delen dan?"

"De heu rondingen."

Even kijkt ze rond en als ze er van overtuigd is dat niemand kijkt laat ze haar hand langzaam over haar bloesje gaan.

"Deze rondingen?" Hij lacht een beetje zenuwachtig.

"Ja, die."

"Wie weet krijg je die ook nog wel te voelen." De knipoog die ze erbij maakt is veelzeggend. Even blijft het stil terwijl hij verzint wat hij nu verder moet zeggen. Ze plaagt hem wel vaker, maar nooit eerder zo overduidelijk. Hier moet hij gebruik van maken. Maar hoe?

"En wat vindt jij het mooiste aan een mannenlichaam?"

"Het kontje. En dit natuurlijk." Bijna vliegt hij overeind als haar voet Zacht over zijn kruis gaat. Terwijl ze naar hem glimlacht, trekt ze haar voet alweer terug. Rustig vervolgt ze het gesprek. Gelukkig voor hem verandert ze wel het onderwerp, want hij begon toch wel erg zenuwachtig te worden. Het gesprek kabbelt rustig voort als hij haar voet weer voelt. Dit keer gaat ze wat minder ver en hij voelt hoe ze Zacht met haar voet langs de zijne gaat. Hij reageert hierop door dit Zacht terug te doen. Intussen praten ze gewoon door. Ze blijven de rest van de maaltijd bijna voortdurend voetjevrijen en als hij in haar ogen kijkt krijgt hij sterk de indruk dat hij niet de enige is die iets van plan is deze avond. Na het afrekenen lopen ze naar buiten. Onmiddellijk vleit ze zich weer tegen hem aan.

 

"Wat gaan we nu doen?"

"Wat dacht van je van naar de bioscoop gaan?" Met een pruillipje kijkt ze hem aan en met een ondeugende stem antwoord ze.

"Eigenlijk heb ik niet zo'n zin in seks in de bioscoop." Nog net niet struikelend van verbazing kijkt hij haar aan.

"Seks was ik ook eigenlijk pas daarna van plan." De woorden zijn eruit voor hij er erg in heeft. Zij lijkt de opmerking allerminst erg te vinden.

"Laten we de bioscoop dan maar gewoon overslaan vind je niet?"

"Ok, ik vind het best." Eigenlijk kan Raf niet geloven dat de altijd wat terughoudende Nancy hem bijna openlijk vraagt met haar naar bed te gaan. Terwijl ze rustig doorlopen drukt ze zich Zacht tegen hem aan. Hij is eigenlijk te verbaasd om nog wat te zeggen. Nancy lijkt de stilte niet erg te vinden en even staan ze weer bij zijn auto. Snel opent hij weer de deur voor haar, wat hem een lieve glimlach oplevert. Eenmaal weer onderweg naar huis voelt hij al snel haar handen door zijn haar gaan. Snel werpt hij even een blik opzij en even kijkt hij in haar mooie ogen. De ondeugende glinstering is duidelijk te zien en vraagt zich af wat ze van plan is. Dan voelt hij hoe haar hand langzaam afdaalt. Ze laat haar vingertoppen over zijn borst spelen. Dan komt ze met haar gezicht langzaam dichterbij. Even kijkt hij weer naar haar. Dan voelt hij haar hand verder afdalen en over zijn kruis gaan. Door haar geplaag was daar al een bobbel verschenen en nu ze haar hand eroverheen laat gaan groeit deze nog wat verder. Dan kust ze hem Zacht op zijn wang. Met enige moeite houdt hij zijn blik op de weg terwijl zij verder gaat met het masseren van zijn kruis. Als hij het puntje van haar tong langs zijn wang voelt gaan besluit hij maar eens wat meer gas te geven. Hoe sneller ze thuis zijn hoe beter. Iets harder laat ze haar hand over zijn kruis gaan. Gelukkig daar is de juiste straat al. Snel neemt hij de bocht en in recordtempo heeft hij zijn appartement bereikt. Als hij zijn gordel losmaakt ziet hij haar glimlachen met nog altijd die ondeugende glinstering in haar ogen. Hij trekt haar naar zich toe en drukt zijn mond op de hare. Gewillig opent ze haar mond en laat zijn tong langs de hare gaan. Hij proeft de smaak van haar speeksel en opgewonden laat hij zijn tong langs de hare draaien. Enkele seconden duurt de kus maar en dan trekt ze zich terug.

 

"Zullen we boven verder spelen?" Nog voor hij kan antwoorden is ze al uitgestapt. Eenmaal boven aangekomen kijkt ze even rond. Een gezellige kamer, maar ze lijkt meer interesse in de slaapkamer te hebben. Als ze die gevonden heeft kijkt ze tevreden naar het tweepersoons bed. Snel trekt ze haar schoenen uit en doordat ze voorover buigt gunt ze hem hierbij een blik onder haar rokje. Ze springt op het bed en al snel ligt ze er relaxt bij en kijkt hem uitdagend aan. Hij staat intussen nog stomverbaasd te kijken vanuit de deuropening.

"Loop je al de hele avond rond zonder slipje aan?" Ze neemt niet de moeite te antwoorden, maar laat in plaats daarvan haar handen langs haar bloesje strelen. Hem aankijkend maakt ze knoopje voor knoopje los. Pas als ze haar bloesje uittrekt en in zijn richting gooit gaat hij naar haar toe. Als ze samen op bed liggen vinden hun tongen elkaar weer. Dit keer is de tongzoen een stuk langer en intenser. Terwijl hij er nog van aan het genieten is begint zij langzaam zijn overhemd uit te trekken. Haar handen spelen af en toe langs zijn schouders, borst en over zijn rug. Dit alles lukt haar zonder op te houden met zoenen. Opgewonden laat hij zijn tong rond de hare draaien. Ook zij streelt zijn tong met de hare. Als hij terugtrekt proeft hij nog heel duidelijk haar smaak op zijn lippen. Het kost maar enkele seconden om zijn bovenkleding helemaal te verwijderen en zacht streelt ze hem weer. Ook hij kan zijn handen niet thuis houden en Zacht begint hij over haar bh te strelen.

"Hm, ja lekker ga door."

 

Met een handige beweging doet hij haar bh wat omhoog en onthult hierbij voor het eerst haar zachte ronde borsten. Veel tijd om ze te bewonderen geeft ze hem niet als ze zich een beetje voorover buigt. Zacht gaat haar hand weer over zijn kruis, waar iets behoorlijk klem zit. Dat weet ze en ze duwt hem achterover op het bed. Hij kan wel raden wat ze van plan is en hij maakt het zich dan ook gemakkelijk. Zodra hij ligt knoopt ze zijn broek los en laat haar hand weer over zijn kruis gaan. Als hij merkt dat ze zijn broek uit wil doen werkt hij natuurlijk gelijk mee. Even later is hij helemaal naakt en even neemt ze de tijd om zijn stijve lid te bewonderen. Met een geile blik kijkt ze hem aan en langzaam laat ze haar vingers erlangs gaan. Dan sluit ze haar vingers eromheen en laat deze langzaam op en neer bewegen. Zacht kreunt hij terwijl ze hem aftrekt.

Ze weet precies wat lekker is en vindt bijna automatisch het juist tempo. Intussen blijft ze hem aankijken. Hij ziet de geilheid in haar ogen en geniet van wat ze met haar hand doet. Zoals ze er bijzit heeft hij ook nog eens goed zicht op haar borsten. Ze ziet hem kijken en een lach speelt over haar gezicht. De goedkeurende blikken kan ze wel waarderen.

Zacht begint ze haar borsten te strelen met haar vrije hand, ze om de beurt opduwend waardoor ze nog wat groter lijken. Hij kan heel goed zien hoe hard haar tepeltjes al zijn. Na even met haar borsten te hebben gespeeld richt ze haar aandacht weer volledig op hem. Langzaam buigt ze zich voorover en hij verheugt zich al op wat gaat komen.

 

Ze begint door met het puntje van haar tong over zijn eikel te gaan. Heel langzaam, bijna plagend, likt ze aan zijn pik. Vanaf de eikel gaat ze naar de stam en langzaam laat ze haar tong omlaag gaan. Als ze bijna bij zijn ballen is aangekomen gaat ze weer terug omhoog. Zacht laat ze haar tong over zijn eikel cirkelen. Met haar hand trekt ze hem weer verder af. Dat ze hier ervaring mee heeft merkt hij wel. Ze weet met haar tong precies de juiste plekjes te raken, zoals het randje onder zijn eikel en het plasgaatje. Terwijl ze zo bezig kijkt ze hem aan met nog altijd die ondeugende glinstering in haar ogen. Zacht hijgt hij als ze langzaam haar volle lippen om zijn pik sluit. Ze houdt stil tot hij zijn ogen opent. Pas als hij haar weer aankijkt gaat ze verder en heel traag laat ze zijn pik een klein stukje in haar mond glijden. Geil bekijkt hij hoe ze erbij ligt, steunend op haar armen tussen zijn benen in, haar mooie rode lippen strak om zijn pik gesloten. Heel zacht begint ze te zuigen en genietend sluit hij zijn ogen weer. Langzaam neemt ze zijn pik dieper in haar mond. Op haar gemak laat ze haar hoofd op en neer bewegen. Zacht laat hij haar weten hoe goed ze het doet, wat haar het tempo ietsje doet verhogen. Terwijl ze sneller beweegt en harder begint te zuigen heeft haar hand zijn ballen gevonden en zacht masseert ze deze. Dan laat ze zijn pik uit haar mond schieten om er weer aan te kunnen likken. Opnieuw krijgt zijn eikel het meeste aandacht en al gauw ligt ze er gulzig aan te sabbelen. Haar tongetje beweegt vliegensvlug langs zijn eikel terwijl ze hem tussen haar lippen heeft. De smaak van het beetje voorvocht wat hem ontsnapt lijkt haar nog geiler te maken en ze laat zijn pik weer naar binnen glijden. Ze verandert haar houding iets en laat zijn pik dieper in haar mond verdwijnen. Meer dan de helft is al in haar mond verdwenen en hij voelt dat hij bijna achter in haar mond moet zitten. Eerst langzaam, maar steeds sneller en sneller pijpt ze hem. Zacht kreunend laat hij haar gang gaan. Dat ze er zo goed in zou zijn had hij nooit verwacht, maar erg vindt hij dat allerminst. Als ze weer even stil houdt kijkt hij haar weer aan. Dan laat ze hem dieper in haar mond glijden en terwijl hij verbaasd toekijkt voelt hij hoe ze slikt. Dat ze dit zou kunnen had hij nooit verwacht, maar het lukt haar zijn pik in haar keel te laten verdwijnen.

 

Geconcentreerd is ze bezig en al snel komt ze bijna met haar neus in zijn schaamhaar. Haar lippen sluiten strak om de basis van zijn pik. Met zijn eikel diep in haar keel voelt hij hoe ze een beetje moet kokhalzen. Ze lijkt het niet eens erg te vinden en voor hem voelt het nog lekkerder. Langzaam trekt ze haar hoofd weer terug tot ze alleen zijn eikel tussen haar lippen heeft. Zacht knijpt ze in zijn ballen en dan neemt ze zijn pik opnieuw dieper naar binnen. In n soepele beweging verdwijnt zijn pik weer in haar keel. Haar zo bezig zien is het geilste wat hij ooit heeft gezien. Haar ogen houdt ze strak op zijn gezicht gericht terwijl ze hem deepthroat. Nog nooit eerder heeft hij zoiets gezien of gevoeld. Sneller beweegt ze weer op en neer met haar hoofd en telkens verdwijnt zijn pik in haar keel. Doordat ze ook nog eens flink hard zuigt en zijn ballen Zacht masseert wordt het steeds moeilijker het klaarkomen uit te stellen. Hijgend waarschuwt hij haar daarvoor. Even kijkt ze hem weer aan. Dat ze het gehoord heeft is wel duidelijk, maar ze lijkt niet van plan gas terug te nemen. Integendeel, ze gaat juist extra fanatiek door. Met gesloten ogen weet hij het zijn orgasme nog heel even uit te stellen. Elke keer als ze zijn eikel even tussen haar lippen heeft laat ze snel haar tong erlangs bewegen. Vervolgens neemt ze hem weer dieper in haar mond tot zijn eikel diep in haar keel zit. Iets harder knijpt ze nu ook in zijn ballen. Al is het nog niet zo hard dat het pijn doet. Het voelt juist zeer lekker. Op het moment dat haar neus weer bijna tegen zijn lichaam aangedrukt wordt voelt hij dat hij het echt niet langer vol kan houden. De eerste straal verdwijnt rechtstreeks in haar keel. Snel trekt ze haar hoofd iets terug zodat alleen zijn eikel nog in haar mond zit. Op deze manier krijgt ze de rest van zijn zaad in haar mond te krijgen. Ze blijkt het tot de laatste druppel te kunnen verwerken. Als hij helemaal klaar is laat ze zijn pik uit haar mond glijden. Het sperma laat ze nog even door haar mond ronddraaien voor ze het gulzig doorslikt. Even lacht ze naar hem voor ze zijn pik nog even goed schoonlikt. Heel even is Raf uitgeput, maar dan drukt Nancy haar lichaam tegen het zijne aan.

 

Hoe dit verder loopt lezen jullie morgen.

 

Hagar Delieverd

 

Met deze

druk ik graag mijn waardering uit voor je bijdrage Hagar.

 

Alle verhalen van deze auteur kun je hier lezen.

En hier ga je terug naar de lijstpagina (hetero)

Sinds 22-04-2013 hebben

 

lezers dit verhaal gewaardeerd