avatar-Hagar.JPG

 

Raf, Nancy en Bard (deel 3, slot)

 

Haar heerlijke strakke kutje doet hem kreunen van genot en voor haar is het zeker niet minder lekker. Nog altijd spelen haar vingers over haar klitje en met haar hoofd in haar nek concentreert ze zich volledig op wat ze voelt. Geen van beide merkt nog iets van wat er om hen heen gebeurd.

 

"Zo, nu snap ik waarom je me zo snel weg wilde hebben." Zijn hart slaat een slag over als hij zo onverwacht de stem van Bard hoort. Als hij op kijkt ziet hij zijn huisgenoot in de deuropening staan. Ook Nancy zit in één keer stil en kijkt geschrokken op. Dat haar lichaam bedekken een beetje te laat is heeft ze blijkbaar wel door, want ze blijft gewoon zitten. Met zijn pik nog diep in haar kijkt hij zijn huisgenoot aan. Bard grijnst.

"Sorry, de ouders van Nicolle hebben me eruit gezet, maar ik zal jullie niet verder storen. Nog veel plezier samen."

Nog even kijkt Bard bewonderend naar Nancy en dan draait hij zich om en wil weglopen.

"Van mij hoef je niet weg hoor."

Verbaasd draait Bard zich om. Met open mond kijken zowel hij als Raf haar aan. Geen van beiden weet wat ze moeten zeggen.

"Ik heb het nog nooit met twee jongens tegelijk gedaan, maar ik wil het best proberen."

Hoe komt ze in godsnaam zo geil, vraagt Raf zich verbijstert af.

Bard kijkt zijn vriend even aan. Nancy ziet er ongelofelijk geil uit en hij zou maar wat graag met haar vrijen, maar het is wel de vriendin van zijn vriend. Kan hij dat wel maken, zelfs al is Raf er zelf ook bij? Raf lijkt niet in staat te reageren op wat Nancy zei. Even denkt Bard nog na, maar dan loopt hij op het tweetal af. Zacht laat hij zijn hand door Nancy 's haar gaan en dan trekt hij haar hoofd iets naar achteren en druk zijn mond op de hare.

Raf, die gewoon blijft liggen, kijkt toe hoe zijn huisgenoot een tongzoen uitwisselt met zijn vriendin. Moet hij ingrijpen? Hij kan toch moeilijk gewoon toekijken terwijl ze bezig zijn. Dan trekt Nancy haar hoofd terug en begint weer langzaam op en neer te bewegen.

 

Raf' s pik is door de schrik en verbazing weer half slap geworden, maar nog steeds zit hij diep in haar hete kutje. Nu ze weer in beweging komt wordt hij al snel weer helemaal stijf. Dan besluit hij dat het hem eigenlijk niet zo veel meer kan schelen. Hij legt zijn handen weer op haar kontje en laat haar wat versnellen. Nancy laat intussen haar hand zacht over de spijkerbroek van Bard gaan. Snel maakt ze deze open en Bard schiet intussen uit zijn sweater. In recordtempo is ook hij naakt.

Als hij naast haar op het bed is geklommen trekt ze hem dichter naar zich toe en pakt zijn pik vast. In één gulzige beweging neemt ze zijn pik diep in haar mond. Heel even zit ze stil met de twee pikken diep in zich, maar al snel zorgt Raf ervoor dat ze verder gaat. Met enige moeite weet ze Bard te pijpen terwijl ze tegelijkertijd op en neer beweegt. Ze weet het zelfs voor elkaar te krijgen zo te bewegen dat elke keer als ze omhoog komt de pik van Bard dieper in haar mond glijdt.

Eigenlijk moet Raf wel toegeven dat het een erg geil gezicht is om te zien hoe Nancy aan het pijpen is. Het lukt haar nog prima om beide jongens tevreden te houden ook. Bard laat intussen zijn handen langs haar lichaam glijden. Ook van hem krijgen vooral haar prachtige borsten alle aandacht. Ook Raf besluit weer eens wat meer te gaan doen.

Nog altijd zorgt hij er met één hand op haar kontje ervoor dat ze een lekker tempo vasthoudt maar met de andere gaat hij naar haar kutje. Als hij haar klitje gevonden heeft trekt er even een schok door haar lichaam. Hij geniet ervan, omdat hierdoor ook haar kutje zich even samentrok. Zacht wrijft hij over het gezwollen knopje.

 

Intussen heeft Bard gemerkt hoe diep ze een pik in haar geile mondje kan nemen. Kreunend geniet hij terwijl zijn pik in haar keel is gegleden. Zacht laat hij zijn ene hand door haar kapsel gaan en even houdt hij haar hoofd vast. Enkele seconden lang blijft hij zo zitten. Met één pik diep in haar keel en nog steeds wippend op de tweede krijgt Nancy het toch wel moeilijk. Al is het ook wel heel erg lekker. Pas als Bard merkt dat Nancy wat ademnood begint te krijgen laat hij haar weer los. Gelijk gaat ze verder met haar heerlijke pijpwerk.

Raf voelt hoe haar lichaam steeds meer begint te schokken en besluit nog wat sneller over haar klitje te wrijven. Hij knijpt er zelfs even voorzichtig in. Een gesmoord gekreun klinkt uit het gevulde mondje van Nancy. Snel en diep bewegen beide pikken in haar. Terwijl haar orgasme nadert begint ze bovendien steeds harder te zuigen.

Bard is de eerste die het niet langer volhoudt en voor de tweede keer wordt haar mond volgespoten. Zonder het tempo te verlagen slikt ze het grootste deel door. Slechts een klein straaltje loopt uit haar mondhoek. Ze houdt de slapper wordende pik in haar mond en even lukt het haar nog om in het hoge tempo te blijven bewegen, maar dan houdt ze het echt niet langer vol. Ze laat de pik van Bard uit haar mond schieten en met een gilletje komt ze klaar.

 

Raf blijft over haar klitje wrijven, terwijl haar lichaam schokt van het intense genot dat door haar heen trekt. Ze trekt de spieren in haar kutje samen en met zijn andere hand op haar kontje dwingt Raf haar te blijven bewegen. Haar nu heel wel heel erg strakke kutje voelt heerlijk aan en ook hij houdt het niet langer vol. Dit keer verdwijnt zijn sperma diep in haar hete grotje. Even later is Nancy 's orgasme voorbij en uitgeput ligt ze op hem. Met haar tong likt ze het laatste restje sperma bij haar mondhoek weg. Met zijn pik nog in haar ligt Raf samen met haar na te genieten.

Ook Bard ligt bij te komen. Naast hen liggend streelt hij zacht haar strakke kontje. Zacht knijpt hij in haar mooie billen. Een zachte kreun ontsnapt aan haar mond. Raf voelt hoe zijn pik slapper is geworden, maar nog steeds in haar zit. Pas als ze van hem af rolt glijdt hij eruit.

 

"Hoelang duurt het voor jullie nog een keer kunnen?" Raf verbaast zich over haar uithoudingsvermogen. Ze hebben nauwelijks een paar minuten uitgerust en Nancy lijkt er alweer helemaal klaar voor te zijn. Bard krabbelt overeind. Met een tevreden blik in haar ogen bekijkt Nancy zijn alweer half stijve pik. Raf is nog niet zover. Na twee klaar gekomen te zijn wordt het toch wat moeilijker. Nadat Nancy op haar rug is gaan liggen gebaart ze hem dichterbij te komen. Bard neemt gelijk plaats tussen haar benen. De gedachte deze mooie meid eindelijk te kunnen neuken heeft zijn pik alweer helemaal stijf gemaakt. Ook Raf begint weer opgewonden te raken. Zacht begint Nancy aan zijn ballen te likken. Ze ligt op haar rug met haar benen opgetrokken en iets gespreid. Bard is ertussen gekropen en half op haar liggend laat hij zijn pik in haar glijden. Dat haar kutje nog nat is van het zaad van zijn vriend maakt hem weinig uit. Het zorgt in ieder geval voor dat ze glad genoeg is. Raf zit naast haar hoofd en geil likt ze aan zijn pik en ballen. Terwijl Bard geniet van haar natte kutje, begint ook Raf 's pik weer tekenen van leven te vertonen.

Heel langzaam neukt Bard haar en terwijl Raf op zijn gemak toekijkt. Vanuit zijn positie heeft hij een redelijk zicht op de in en uit bewegende pik van zijn vriend. Door het sperma en Nancy 's eigen vocht maakt het neuken een beetje soppend geluid. Ze gebruikt haar ene hand om Raf 's nu half slappe penis af te trekken. Met haar tongetje gaat ze langs zijn zak en af en toe sabbelt ze even op één van zijn ballen. Met haar andere hand bevredigt ze zichzelf door met vlugge bewegingen langs haar klitje te strelen.

Na een rustige start heeft Bard een lekker ritme gevonden. Met rustige en beheerste stoten dringt hij elke keer diep in haar kutje. Zacht kreunt ze.

 

Langzaamaan heeft Raf 's pik weer zijn volle lengte bereikt en Nancy lijkt zeer bereid haar pijpkunsten nog een keer te tonen. Likkend en zuigend bewerkt ze zijn pik, zonder ook zichzelf te vergeten. Daar zorgt haar rechterhand wel voor. Bard doet intussen al het neukwerk, want echt tegenstoten doet ze niet. Ze lijkt het lekkerder te vinden om gewoon te liggen en zich te laten nemen. Dit komt wel haar pijpwerk ten goede merkt Raf tevreden op. Bard heeft er ook geen problemen mee dat hij nu het werk moet doen. Telkens zo diep in dit heerlijke lichaam stoten voelt heerlijk en hij geniet er met volle teugen van. Na een tijdlang hetzelfde ritme te hebben gebruikt begint hij wat te versnellen. Nancy heeft intussen de pik van Raf weer diep in haar mond genomen. Hard zuigend laat ze hem opnieuw genieten. Haar volle lippen sluiten zich strak om de basis van zijn pik. Geil kijkt ze hem aan. Haar gewilligheid en de geile glinstering in haar ogen verbazen Raf nog steeds, maar wat maakt het ook uit waarom ze zo doet. Hij geniet ervan. Zelfs dat zijn vriend mee doet maakt hem niet uit. Ze kan gemakkelijk twee man aan en het is nog een erg geil gezicht ook. Bovendien is het allemaal veel te lekker om er moeilijk over te gaan doen.

Sneller en sneller is Bard tussen haar benen bezig. Met strak aangespannen kutspieren maakt ze hem snel klaar, maar als ze merkt dat hij bijna voor de tweede keer gaat spuiten duwt ze hem zacht weg.

 

"Nog niet. Anders is die lekkere staaf van je straks weer een tijdje slap en ik wil nog wel een tijdje doorgaan." Teleurgesteld kijkt Bard haar even aan.

"Je mag zo wel weer", reageert ze met een knipoog.

Ze komt overeind en gaat voor hem zitten."Ik hou hem wel stijf. Zolang je maar niet klaarkomt oké?" Bard houdt zijn pik voor haar mondje. Op haar knietjes voor hem zittend kijkt ze even om en maakt zo duidelijk dat ze wil dat Raf haar van achter neemt. Dit doet hij maar al te graag. Geil streelt hij kontje en langzaam glijdt hij haar drijfnatte poesje in. Ook Bard lijkt deze afwisseling toch niet zo erg meer te vinden nu Nancy hem weer afzuigt. Na al een tijdje door haar gepijpt te zijn besluit Raf niet te langzaam te beginnen. Na twee keer klaargekomen te zijn kan hij het sowieso nog wel een tijdje volhouden. Bard lijkt er meer moeite mee te hebben en Nancy beperkt zich dan ook tot het subtiel likken aan zijn eikel. Af en toe laat ze haar tong omlaag langs zijn stam gaan en Zacht gaat ze dan verder met het sabbelen op zijn ballen.

Raf neemt een tempo aan dat iets hoger ligt dan het tempo dat zijn vriend eerder had. Dit keer stoot Nancy wel steeds naar achteren met haar lekkere kontje. Het maakt het likken wel iets moeilijker, maar ze blijkt handig genoeg te zijn. Na alles voelt haar kutje toch nog zeer strak aan. Nancy bewijst ook nog eens dat ze behoorlijk wat ervaring heeft, want schijnbaar moeiteloos houdt ze de spieren van haar kutje strak aangespannen.

Terwijl Raf haar neemt druipt een klein straaltje sperma, vermengt met haar eigen vocht langs haar dijen omlaag. Een erg geil gezicht wat Raf nog meer opwind. Bij iedere stoot trekt Raf zo ver mogelijk terug en laat zijn pik daarbij bijna uit haar kutje schieten, maar voor dat gebeurt duwt hij hem er weer diep in. Deze houding zorgt er voor dat hij zelfs zo diep komt dat hij bij elke stoot met zijn eikel haar baarmoedermond raakt. Een klein schokje trekt hierdoor elke keer door Nancy 's lichaam. Dat ze toch haar kontje steeds naar achteren duwt bewijst dat ze het lekker vindt. Ook haar mondje krijgt geen rust.

Bard heeft genoeg van het subtiele likwerk en duwt zijn pik dieper naar binnen. Dat ze zich hier totaal niet tegen verzet moedigt hem nog verder aan en hij legt zijn handen achter haar hoofd. Heel rustig begint hij haar in haar mond te neuken. In zijn geheel verdwijnt zijn pik keer op keer in haar mond en keel. Met gesloten ogen en door haar neus ademhalend laat Nancy zich zo nemen. Even wisselen Raf en Bard een blik uit en dan passen ze hun snelheden iets aan. Raf gaat iets langzamer en Bard verhoogt zijn tempo ietsje. In één ritme zorgen ze ervoor dat elke keer als de ene naar binnen glijdt de ander naar buiten komt. Met Raf 's handen op haar heupen en die van Bard op haar hoofd wordt Nancy heen en weer bewogen. Met gesloten ogen laat ze het over zich heen komen. Ze merken dat Nancy klaar komt maar gaan gewoon door.

 

Dat ze intussen al behoorlijk uitgeput begint te raken maakt hen evenmin veel uit en verzetten doet ze zich allerminst. Zo door twee mannen worden genomen voelt heel intens en ze geniet met volle teugen. Gezamenlijk passen ze de snelheid steeds wat aan. Soms weer wat sneller en dan weer even rustig aan. Na een tijdje haalt Raf zijn handen van haar heupen en laat ze zacht over haar billen glijden. Teder streelt hij haar daar. Al neukende masseert hij haar zachte rondingen. Telkens ontbloot hij hierbij even haar kontgaatje. Na dit een tijdje gedaan te hebben maakt hij zijn vinger nat en laat deze door haar bilspleet gaan.

 

Als ze dit voelt opent Nancy haar ogen. Op het moment dat Raf zacht zijn vinger tegen het nauwe gaatje duwt kreunt ze. De gesmoorde kreun klonk niet als een protest en dus gaat Raf verder. Gewoon doorstotend kijkt Bard geïnteresseerd toe. Ze ontspant zich en langzaam verdwijnt de vinger in haar kontje.

Nancy laat de pik uit haar mond schieten en kreunt. Bard, die beseft dat Nancy even niet door kan gaan, trekt zichzelf af terwijl hij toe blijft kijken, benieuwd hoe ver Nancy zijn vriend zal laten gaan. Raf presteert het om gewoon door te neuken terwijl hij haar kontje onder handen neemt. Heel voorzichtig probeert hij er een tweede vinger bij te stoppen. Het kost maar een klein beetje moeite en dan glijdt ook deze vinger in haar kontgaatje. Hij kan duidelijk voelen dat door de twee vingers de druk op zijn pik in haar kutje is toegenomen. Met de twee vingers beweegt hij heel langzaam in en uit en haar neuken doet hij nu in hetzelfde tempo. Al snel is haar anus volledig ontspannen en hij kan zijn vingers soepel in haar bewegen. Zacht hijgend kijkt ze om. Nog voor ze de kans krijgt het te vragen haalt Raf zijn pik uit haar kutje en in één beweging vervangt hij zijn vingers ermee.

 

Redelijk gemakkelijk glijdt zijn eikel in haar kontje en kreunend ondergaat ze dit. Bard lijkt genoeg te hebben van passief toe kijken en pakt haar hoofd weer vast. Gewillig opent ze haar mond en zijn pik glijdt weer naar binnen. Gelukkig voor haar doet hij het nog wel rustig aan, want ze moet toch even wennen aan een pik van achteren. Langzaam, centimeter voor centimeter laat Raf zijn pik dieper glijden. Haar kutje was al strak, maar dat was niets vergeleken met haar warme, nauwe kontje.

Als zijn pik er voor de helft in zit trekt hij weer wat terug voor hij verder gaat. Voorzichtig begint hij te stoten en met elke stoot verdwijnt zijn pik wat dieper in haar darmen. Bard laat zijn pik opnieuw in hetzelfde tempo in haar keel glijden. Langzaam gaan ze beiden wat sneller en Nancy lijkt het goed aan te kunnen. Al hijgt en kreunt ze nog meer dan eerder. Terwijl Raf zijn pik helemaal naar binnen laat gaan, bedenkt hij zich dat het wel erg gemakkelijk gaat. Ze moet dit eerder hebben gedaan. Hij besluit dan ook wat minder voorzichtig te gaan doen en sneller stoot hij toe. Met harde stoten verdwijnt zijn pik telkens helemaal in haar.

Als hij terugtrekt ziet hij hoe haar anus om zijn pik gestulpt zit. Het is een enorm geil gezicht en dat ze intussen gewoon doorzuigt ziet er al even opwindend uit. Haar keel krijgt weer aardig wat te verwerken en ze lijkt er alleen maar heter van te worden. Dan laat Nancy plotseling de pik van Bard uit haar mondje schieten.

 

"Ga op je rug liggen", zegt ze hijgend. Even aarzelt Bard, maar dan doet hij wat ze zegt. Raf houdt ook stil en vraagt zich af wat ze van plan is. Als ze zijn pik uit haar kontje laat schieten en op Bard plaatsneemt begint hij het te begrijpen. Langzaam laat ze de pik van Bard in haar kutje glijden. Als hij er helemaal inzit kijkt ze naar hem om. Een blik is genoeg, Raf weet al wat ze wil en gaat achter haar zitten.

Haar kontgaatje staat nog open, wat een ontzettend geil gezicht is. Zacht kreunt ze als hij zijn eikel er weer tegenaan zet. Omdat de pik van Bard al in haar kutje zit is haar kontgaatje nog nauwer dan eerder, Toch lukt het haar met enige moeite om zich voldoende te ontspannen om hem toe te laten. Direct duwt hij zijn pik diep in haar. Door het dunne scheidingswandje tussen de beide gaatjes kunnen de twee elkaar duidelijk voelen. Met twee pikken in haar onderlichaam blijft Nancy even stil liggen. Zelfs voor haar is dit wel even wennen. Dan begint ze heel langzaam te bewegen.

De twee vrienden nemen haar tempo gelijk over en zo wordt ze in beide gaatjes gepakt. Met haar bovenlichaam op Bard gedrukt kust ze hem. Raf laat zijn handen over haar kontje gaan en ziet hoe ongelofelijk geil ze is.

Het kost even wat moeite om een goed ritme te vinden met zijn drieën, maar als dat gelukt is voelt het heerlijk. Raf en Bard kunnen elkaars pik voelen bewegen in het hete lichaampje tussen hen in. Nancy laat het over zich heenkomen en geniet er intens van. Zowel Bard als Raf moeten hun uiterste best doen om niet al gelijk klaar te komen, maar het lukt ze. Al snel hebben ze een behoorlijke snelheid bereikt en vol overgave neuken ze Nancy. Als Raf dan ook nog eens zijn hand tussen hen in laat glijden en haar klitje opzoekt houdt ze het echt niet langer vol. Gillend komt ze klaar.

Ruw wrijft hij over haar klitje en samen met Bard neukt hij door. Hevig schokkend ligt ze tussen hen in. Doordat ze gewoon doorgaan lijkt haar orgasme wel een eeuwigheid te duren. De strakheid van haar kontje en de schokken die door haar heen trekken worden Raf dan uiteindelijk toch te veel en kreunend loost hij zijn zaad in haar darmen. Tot zijn eigen verbazing is het nog een flinke lading die in haar kontje spuit.

Bard die het al langer moeilijk had laat niet lang op zich wachten en zijn zaad vult haar hete grotje.

 

Uitgeput trekt Raf zich terug en laat zich naast de andere twee op bed vallen. Nancy blijft op Bard liggen. Niet in staat haar bezwete en uitgeputte lichaam van hem af te rollen. Uit zijn ooghoek ziet Raf hoe Bard haar zacht vast houdt. Van pure uitputting valt ze bijna gelijk in slaap. Ook Raf merkt dat hij wel heel erg moe is. Nog even kijkt hij zijn vriend aan. Beiden glimlachen. Nauwelijks twee minuten later liggen ze beiden te snurken.

 

Als Raf de volgende ochtend wakker wordt is hij alleen. Nancy en Bard zijn er vandoor. Snel leest hij het briefje en even denkt hij na. Hij heeft nog nooit zulke heerlijke seks gehad als gisteren. Het was de moeite waard en tot zijn eigen verbazing merkt hij dat hij nergens spijt van heeft. Dat hij zowel naar een nieuwe vriendin als naar een nieuwe kamergenoot op zoek zal moeten is jammer. Hij haalt zijn schouders op en zacht fluitend kleedt hij zich aan.

 

Hagar Delieverd

 

Met deze

druk ik graag mijn waardering uit voor je bijdrage Hagar.

 

Alle verhalen van deze auteur kun je hier lezen.

En hier ga je terug naar de lijstpagina (hetero)

Sinds  24-03-2013 hebben

 

unieke lezers dit verhaal gewaardeerd