avatar-Hagar.JPG

 

Tienergenot

 

Onverwachts had ik een vergadering, en mijn vrouw moest toevallig die avond en nacht werken. Gelukkig kon een meisje die een paar straten verder woonde voor een leuk bedrag bij ons oppassen. Toen mijn vrouw een half uurtje weg was ging de bel en stond de achttienjarige Amy voor de deur. Ik liet haar binnen, en bekeek zoals elke gezonde vent haar mooie figuur. Hippe laarsjes, een strakke spijkerbroek waar een heerlijk kontje in zat, en een slank lijfje wat verpakt was in een kleurig shirt met knoopsluiting. Haar korte, zwarte haar stond leuk omhoog door de gel, wat goed stond bij haar pittige kopje.

Ik liet haar het huis zien en vertelde waar ze op moest letten, de baby sliep al en Amy ging lekker op de bank zitten voor de tv. Ze wist waar de drank en chips stonden, en had mijn mobiele nummer genoteerd. Toen ik weg ging zei ik dat het waarschijnlijk erg laat zou worden, want de gemeenteraadsvergadering had een paar moeilijke punten. Gelukkig mocht ze van haar ouders bij ons in de logeerkamer slapen, en dus maakte het niet uit hou laat het werd.

 

De vergadering liep erg soepel en veel eerder dan gepland stapte ik in mijn auto en reed naar huis. Onderweg haalde ik voor mezelf en Amy iets lekkers bij de Mac, en was blij dat ik nog wat aan mijn avond had. Thuisgekomen zat Amy lui onderuitgezakt op de bank met een leerboek en had ze een glas witte wijn in haar hand. Tot mijn verbazing was de fles al half leeg, en toen ze mijn blik naar de fles zag zei ze blozend: thuis mag ik nooit alcohol, dus heb ik hier maar een beetje genomen, ze merken het toch niet want ik slaap hier. Ik pakte een biertje en we namen allebei een Big Mac, wel kon ik goed merken dat Amy niet gewend was aan alcohol. Ze was veel drukker als anders en liet een paar keer wat vallen, ik vond het wel een leuk gezicht en schonk nog eens bij. Amy vertelde dat ze thuis erg steng opgevoed werd, en bijna niets mocht. Geen alcohol, niet roken en zeker geen vriendjes, en even kreeg ik medelijden met haar.

"Het verbaasde me dat ik bij u op mocht passen, en zelfs vannacht mag blijven," zei ze, "maar dat komt denk ik, omdat ze aannemen dat u vrouw ook thuis is."

"Nu moet je maar stoppen met u zeggen, en voortaan gewoon jij en Henri tegen me zeggen, zo oud ben ik nog niet," zei ik en pakte nog een biertje.

 

Ineens pakte ze haar schoolboek en vroeg of ik haar even kon helpen met wiskunde, ik ging achter de bank staan en keek over haar schouder mee. De sommen waren niet zo moeilijk en zo simpel mogelijk probeerde ik het haar het uit te leggen. Omdat ik boven haar stond, kon ik een heel stuk in haar shirt kijken, en gelukkig had ze niet alle knoopjes dichtgedaan. Ik zag de aanzet van haar tietjes in haar shirt zitten, en was blij dat ze geen bh omgedaan had. Ik wees een paar dingen in haar boek aan en liet mijn handen daarna op haar schouders liggen, strelend masseerde ik haar schouders en legde ondertussen de volgende som uit.

Toen ik voelde dat ze mijn massage lekker vond schonk ik met een hand nog wat wijn bij terwijl de andere hand strelend over haar schouders ging.

Bij de volgende som moest ik weer wat aanwijzen en liet mijn hand toen op haar buik liggen. Ik masseerde haar schouders met de ene hand en haar buik met de andere, en ik voelde een erotische sfeer ontstaan.

Ik begon te vragen of ze een vriendje had, en of ze ervaring met jongens had, en door de alcohol en de sfeer vertelde ze openhartig dat ze zes maanden geleden haar eerste vriendje had gehad, maar dat ze nooit verder was gekomen dan een beetje voelen en aftrekken.

 

We praten nog wat door over vriendjes, vrijen, seks en alle dingen die ermee te maken hadden, en het lesboek gleed ongemerkt op de grond.

Amy genoot met haar ogen dicht van mijn strelingen. Hierdoor aangemoedigd liet ik mijn hand van haar schouder naar beneden glijden over haar shirt, en raakte de aanzet van haar borstje. Toen ze hierop niet reageerde legde ik mijn hand over het puntige tietje, en voelde er eens aan. Verdoofd door alcohol en het genot legde ze haar hoofd tegen de bank, en legde haar hand op de mijne. Gestuurd door haar hand voelde ik aan haar tietje, en met mijn andere hand knoopte ik stiekem de rest van de knoopjes los. Mijn hand gleed onder het bloesje en voelde aan de naakte tietjes, terwijl haar hand nog steeds op de mijne lag. Aarzelend boog ik naar voren en drukte mijn lippen op de hare, van schrik gingen ze open en stuurde ik mijn tong verkennend naar binnen. Ik kon merken dat ze dat al meer gedaan had, en al snel zoende ze fel terug. Voorzichtig schoof ik het bloesje van haar schouders, en twee heerlijke, kleine tietjes werden zichtbaar.

 

Amy zat in het hoekje van de bank, en over de leuning heen liet ik me naast haar glijden. Mijn tong bleef in haar mond toen ik tegen haar aan schoof. Gretig liet ik mijn handen over haar tietjes gaan. Voorzichtig pakte ik haar hand, en bracht hem tussen mijn benen, met mijn hand op de hare wreven we over mijn keiharde pik, en toen ze gewend was liet ik los. Haar warme hand brandde bijna door mijn broek heen, en mijn ballen begonnen te koken. Zelfstandig wreef ze verder, en ik liet mijn hand naar het knoopje van haar spijkerbroek gaan. Makkelijk liet het knoopje zich openen en schoof ik de rits naar beneden, met een hand glipte ik haar slipje in Omdat het een erg krappe spijkerbroek was, kon ik er met mijn hand bijna niet in en daarom probeerde ik haar spijkerbroek iets omlaag te trekken.

Toen Amy dat voelde aarzelde ze even maar tilde toen automatisch haar billen omhoog, en kon ik haar spijkerbroek moeiteloos naar haar enkels duwen. Met haar voeten duwde ze de spijkerbroek van haar enkels en zat het schatje met alleen haar onderbroekje aan naast me.

Haar hand wreef nog steeds over mijn pik, en het heerlijke gevoel deed me tintelen. Het idee dit heerlijke schepsetje misschien te mogen ontmaagden wond me vreselijk op, en geil begon ik weer een tonggevecht.

Met mijn hand maakte ik de knoop van mijn broek open en deed de rits naar beneden. De hand van Amy voelde in de opening, vond mijn pik en ze streelde het kopje. Voorzichtig voelde ze aan mijn pik en al snel voelde ik haar hele hand om mijn schacht.

 

Resoluut trok ik mijn broek naar beneden en deed ook de rest van mijn kleren uit. Toen ik weer tegen haar aan kroop voelde ik aarzelend haar handen om mijn pik en ballen gaan, en als in trance begon ze me zachtjes af te trekken. Genietend ging ik tegen haar aan liggen en voelde haar handje op en neer over mijn spijkerharde paal gaan, voorzichtig dwaalde ik over haar mooie, slanke lijf en voelde hoe Amy rilde van spanning en genot. Met mijn tong likte ik aan haar tepeltjes en verkennend liet ik mijn hand over haar buik naar beneden zakken.

Toen ik de rand van haar onderbroek bereikte, voelde ik haar hand op de mijne, en zachtjes trok ze mijn hand weg van haar slipje. Mijn hand ging een nieuw rondje over haar buik en belande na een poosje natuurlijk weer bij de rand van haar slipje. Ook nu duwde ze hem weg, maar het was duidelijk minder resoluut, en na een paar keer dit spel herhaald te hebben met steeds minder weerstand, voelde ik ineens geen hand op de mijne.

 

Ondeugend liet ik een vinger onder het elastiekje glippen en Amy deed haar knieŽn stevig tegen elkaar, een tweede vinger volgde de eerste, en samen verkende ze het onbekende gebied. Aan de ademhaling van Amy merkte ik dat ze de strelingen lekker vond, en ze liet zich achterover tegen de leuning vallen. Met haar ogen dicht wachtte ze wat er nog meer ging gebeuren, en ze vergat helemaal aan mijn pik te trekken. Die glipte dan ook uit haar hand, maar ik verwachtte dat die in de loop van de avond nog wel aandacht zou krijgen. Angstig hield Amy haar knieŽn tegen elkaar, maar reageerde niet toen ik mijn hele hand in haar broekje liet verdwijnen. Strelend ging mijn hand over het bosje haar, en vond de zachte schaamlipjes. Toen ik het puntje van mijn vinger langs de lipjes liet gaan, hoorde ik naast mij een diepe zucht, en ongemerkt zakte Amy iets onderuit. Zoals ik wel verwacht had, gingen haar knieŽn automatisch een stukje uit elkaar en kreeg mijn hand steeds meer ruimte. Haar grotje werd steeds natter en steeds soepeler gleed mijn vinger het nauwe gaatje in. Amy genoot hoorbaar en zacht kreunend schoof ze steeds meer onderuit, haar kontje was zelf al voorbij het kussen van de bank en Amy lag bijna plat op haar rug. Heel zachtjes pakte mijn andere hand de rand van het slipje en begon zachtjes te trekken. Verdoofd door de golven van genot, die mijn vinger opwekte merkte ze niet dat haar slipje centimeter voor centimeter naar beneden gleed. Toen het slipje haar enkels bereikte kon ik het voorzichtig over haar enkels en voeten schuiven, en eindelijk lag het mooie meisje helemaal naakt naast me.

 

Vingerend liet ik me op de grond glijden en ging met mijn gezicht tussen haar benen, verschrikt keek ze op toen ze mijn tong tegen haar kutje voelde, maar liet zich door mij geruststellen en ging weer liggen. Diep begroef ik mijn tong in haar grotje en likkend werkte ik haar naar een hoogtepunt. Het duurde niet lang voor haar ademhaling onregelmatig werd, en met een diepe zucht kwam ze klaar. Ik liet haar even bijkomen en ging toen op mijn knieŽn voor haar zitten, snel deed ik een condoom om mijn pik en liet de volle lengte langs haar kutje glijden. Haar lange benen stonden nu wijd uit elkaar, om mijn middel heen, en haar vochtige kutje stond wagenwijd open. Amy ging iets rechter zitten en keek met grote ogen hoe die vleesstaaf langs haar grotje gleed.

"Doe je voorzichtig?" Vroeg ze een beetje angstig, en geruststellend knikte ik.

 

Ik had al een poosje met mijn lul langs haar kutje gegleden toen mijn eikel tussen haar lipjes kwam, dit herhaalde ik een paar keer en gleed mijn eikel steeds een klein stukje verder. Amy begon weer te kreunen, en liet zich weer achterover vallen, duidelijk gaf ze zich gewonnen en begon te vragen om meer.

Het verbaasde me dat een meisje die een half uur geleden mijn hand nog wegduwde van haar slipje, nu smeekte om ontmaagd te worden. Ze sloeg haar benen steviger om me heen, en met haar voeten tegen mijn billen moedigde ze me aan.

Steeds verder gleed mijn pik het jonge kutje in, en al snel vulde het hele gevaarte het spleetje. Gelukkig deed het haar geen pijn, en was haar vliesje misschien al eerder kapot gegaan.

Met korte stoten begon ik haar te neuken, en voerde het tempo steeds verder op. Zwetend verwende we elkaar en het kon niet uit blijven dat ik veel te snel mijn zaad liet exploderen.

Direct kwam Amy ook klaar, en gilde hierbij nogal hard. Gelukkig bleef de baby slapen, en zoenend lagen we nog een poosje te genieten.

 

Amy vroeg of ze even onder de douche mocht, en behulpzaam wees ik die even aan. Genietend keek ik een poosje naar het douchende meisje en stapje er toen bij, we zeepte elkaar in en hadden de grootste lol.

Met kleine schokjes kwam mijn pik door het geile meisje weer tot leven, en geboeid keek Amy toe. Haar hand ging weer om mijn schacht, en zachtjes trok ze tot hij weer keihard was. Als je op je knieŽn gaat zitten, kan je hem een zoentje geven, zei ik zachtjes, en gelukkig begreep Amy direct wat ik bedoelde.

Ik ging tegen een wandje staan, en het meisje ging op haar knieŽn voor me in de douchebak zitten, en likte aan mijn eikel. Langzaam deed ze haar mond open, en kon ik hem zachtjes naar binnen duwen. Met het kletterende water op haar hoofd begon ze me te pijpen, en zag ik het meisje evolueren van verlegen maagdje naar seksgodin.

Lang kon ik het niet volhouden, en met dikke stralen schoot ik mijn kruit haar mond in. Een deel slikte ze door, en de rest liep het afvoerputje in.

Vrolijk droogde we elkaar af, en doken toen het bed in voor een vervolg.

 

Hagar Delieverd

 

Dank je Hagar

 

Liefs

†††† My

Terug naar de lijstpagina.

 

Alle verhalen van deze auteur.

 

07-09-2010