image001.jpg

 

Wat ruist er door het struikgewas?

 

Een bezoekje aan vroegere vrienden. Dat was alles, zei Vera. Gewoon, vrienden.

Zij vertrok dus, zaterdagavond, na een oppoetsbeurt van ongeveer een uur. Ik was heel achterdochtig, dit was nog niet eerder gebeurd. En die vrienden kende ik, van vroeger. Eentje hiervan was haar vroegere vriendje waar ze me nooit 'alles' over had verteld. Dus ik ging achter haar aan. Het huis was midden tussen het groen gelegen, modern, met veel open ruimten en glas, een eindje van de weg.

 

Ik koos een goed plekje in de tuin en zag een viertal koppels aankomen, de eerste drankjes werden rondgedragen en het werd plezierig. Wat zij (Vera) niet had verteld, was dat Luc, haar vroeger vriendje, single was geworden. Na een gezellige avond, zo rond twaalf, gingen de eersten naar huis. Behulpzaam als zij is, ruimde mijn vrouw de laatste glazen een beetje op, terwijl iedereen vertrok. Daarna gingen zij nog eventjes in de zetel zitten voor, dacht ik, een laatste glaasje. Stil over koetjes en kalfjes pratend, lachend om enkele grappige voorvalletjes van vroeger.

Lichtjes tipsy scheen zij niet te merken dat zijn hand op haar bovenbeen was blijven liggen. Zachtjes strelend ging die hand heen en weer, hij schoof stilletjes dichter bij haar en bracht zijn arm achter haar op de zetelleuning. Een kusje op haar wang volgde.

"Hij had al een tijdje aan haar gedacht, zeker nu hij terug alleen was." Deze renie had hem de geschikte gelegenheid geleken om haar nog eens te zien.

Een likje aan haar oorlelletje, dan een duidelijke zoen op haar mond die overging in een tongzoen.

"Zij was verrast geweest door zijn telefoontje, had hem nog wel eens willen terugzien, zo van vroeger en zo."

Ondertussen was zijn hand al hoger gedwaald en ondersteunde hij een zachte borst, die hij streelde door de dunne stof van haar blouse heen. Zij had zich een beetje gedraaid, haar arm op zijn bovenarm rustend, vol overgave zijn kus beantwoordend. Waren de knoopjes vanzelf opengesprongen?

Zijn hand was in ieder geval in haar blouse verdwenen, haar conische borsten met prachtig stijve tepels zachtjes knedend, zonder tegenstand van enige beha die ze blijkbaar in de auto 'vergeten' was. Haar hand zakte naar beneden. Daar, waar een stevige zwelling aangaf dat er iets groeide. Iets, waar ze even haar vingers op liet rusten voordat ze recht ging zitten om een vervelend kledingstuk uit te doen, zodat hij uitgebreid zijn aandacht kon toespitsen op haar naakte borsten.

"Net als vroeger," steunde ze, "toen je ouders weg waren en wij alleen thuis, naakt." Zijn lippen sloten zich rond een vooruitspringende tepel, wat zij ontzettend lekker vond, hijgend haar hoofd achterover werpend. Zijn mond sprong van de ene borst naar de andere, de tepel lichtjes uitrekkend. Dan ging hij mat zijn tong rond de tepel, de tepelhof volgend, naar de kloof tussen haar borsten, aan de andere kant omhoog naar die tweede punt, nogmaals rond die andere tepel.

Haar rokje volgde de bloes zodat zij enkel nog een klein slipje aanhad, toevallig nagelnieuw, dat meer accentueerde dan verborg.

In haar schaamhaar kroezelend zakte zijn hand naar haar vochtige poes, lichtjes de lipjes spreidend met een vinger.

"Je bent nog steeds een hete donder, je bent nat, lekker neukwijf."

 

Dit was voor haar blijkbaar een stimulans om ook in actie te komen. Zij richtte zich op en maakte snel de knoopjes van zijn hemd en de broeksriem los en trok de rits naar beneden. In een wip was hij beide kledingstukken kwijt en zat ook in een slipje op de zetel met een duidelijke aftekening van een al redelijk stijve zwabber.

Haar hand gleed in het broekje en trok zijn speelmaatje boven de broekrand uit. Na een gespeelde aarzeling ging het slipje ook uit, zodat hij met ontbloot speelgoed in de zetel onderuit zat.

"Net zoals ik hem nog herinner," lachte ze, "lekker stevig in het vuistje."

Haar hand sloot zich onderaan, boven de zak, rond de schacht en gleed helemaal tot boven, de voorhuid over de eikel trekkend, de lul nog stijver makend zodat hij rechtovereind bleef staan met gezwollen eikel.

Ik moet toegeven dat hij goed voorzien was. Zacht op en neer ging haar hand.

Zich voorover buigend nam ze de eikel tussen haar lippen en zoog hem zo zachtjes in haar mond zodat haar lippen zich rond de rand krulden wat hem blijkbaar erg scheen te plezieren aan zijn glazige blik te zien.

Langzaam nam ze bijna de gehele lul in haar mond, zachtjes op en neergaand met haar hoofd. Om toch enige steun te hebben nam ze zijn ballen in haar hand en rolde zijn knikkers heen en weer, terwijl haar hoofd op en neer bleef gaan, de lippen tot tegen de eikel. Of van het topje van zijn pik met haar lippen over de stam, waar de aders dik gezwollen waren, tot tegen zijn zak.

Hij begon langzamerhand naar adem te snakken en zijn bekken naar voor te brengen, daarmee aangevend dat het zaad in zijn testikels begon te koken en een uitweg wilde.

Alles zoog zij naar binnen, tot de laatste druppel. Snelde duwde hij haar achterover in de zetel, haar slipje over haar kontje naar beneden trekkend, haar speeltuintje blootleggend.

"Lekker beest, dit doet me denken aan de vele namiddagen dat ik je gebeft heb, je ruikt nog altijd even lekker."

 

Van haar navel trok hij met zijn lippen een nat spoor tot in haar struikgewas en plofte zijn mond op haar vijvertje, de sappen opslurpend.

Met zijn vingers opende hij zacht de lippen en liet zijn tong van boven naar onder door die scheur spelen, een beetje dieper indringend, zijn tong in haar openstaand wateremmertje brengend. Naar boven, waar het topje van haar klitje al zijn kopje liet zien, dit voorzichtig plagend met die ruwe tong.

Van het genot dat dit haar gaf krulde zij haar bovenlichaam, haar borsten naar voor stekend, luide zuchten slakend. Van haar klit ging hij in n ruk naar haar borsten toe, de tepel diep in zijn mond zuigend, de borsten stevig knedend.

Met zijn lippen rond haar tepels cirkelend, liet hij zijn lul op haar poes rusten, lichtjes drukkend.

Zij bracht haar bekken omhoog, haar benen spreidend. Met de volledige lengte van zijn lul ging hij op en neer, tussen de lippen, druk uitoefenend op haar klit, tot dat zijn ballen tegen haar aan drukten. Dan de weg terug tot de eikel tegen haar poes drukte, lieflijk omzoomd door de erg gezwollen lellen.

"Wil je die staak van mij nog eens heel diep in de prachtige poes van jou," fluisterde hij in haar oor, "tot aan mijn ballen?"

"Leg het niet uit, maar stoot die dikke knots van jou er helemaal in, ik heb wel nog tijd, maar je maakt me zo heet dat ik hem in mijn keel wil voelen."

 

Met een plotse stoot gleed zijn penis tot aan de basis in die gesmeerde grotje, zijn schaambeen drukkend boven op haar klit. Langzaam trok hij elke centimeter terug uit haar lichaam en stootte terug toe, tot aan haar baarmoeder, wat haar kreetjes ontlokte.

"Geile neuker, wat heb ik dit gemist, lekker diep, komaan heen en weer in die natte sleuf van me, voel je ze rond die heerlijke tamp van je? Het is net of ik hem in mijn keel voel, de lekkere spuiter."

"Wat een nauwe doos, ik voel haar spannen rond mijn lul, je melkt me leeg, jij geil neukwijf, heerlijk in en uit die gesmeerde kut van jou."

Langzaam werd de snelheid van zijn stoten opgevoerd, soppende geluiden makend in die natte spleet. Zijn lid tot aan de eikel uit haar speelpotje halend, plofte hij steeds de volle lengte, tot tegen zijn ballen, in die trekkende poes. Telkens bracht zij haar bekken naar boven als hij zich terugtrok, die pook in haar volgend, hem niet kwijt willend. Steeds luider werden haar kreten, haar hoofd heen en weer rollend.

"Schiet diep in me, alles wat je in je zak hebt zitten, ik wil je voelen, je spuit voelen samentrekken en ontploffen"

Grommend voerde hij de snelheid van zijn stoten nog op, haar mond opende zich voor een lange kreet terwijl ze spuitend klaarkwam, hem helemaal nat makend, steeds opnieuw kreten slakend.

Met een diepe grom stootte hij extra diep in haar en voelde van binnenuit de vloed zich een weg banen, spuitend in die melkende mossel onder hem, spuitend, spuitend.

Moe liet hij zich op haar vallen, zijn verslappende penis nog in haar.

 

Daar zat ik dan. Op een mooie nacht, in een prachtige tuin, terwijl mijn 'preutse' vrouw een goede beurt had gekregen van haar vroegere vriend.

Je zou denken dat je op zon ogenblik naar binnen stormt en die klootzak zijn lul afsnijdt juist boven zijn ballen, zodat die nog in haar overspelige peut blijft zitten. Maar een mens is een raar dier.

Ik bleef gewoon zitten wachten. Niet dat het me allemaal ongevoelig liet, maar het waren tegenstrijdige gevoelens. Enerzijds was ik woedend, anderzijds lichtelijk opgewonden en nieuwsgierig, ik had een stijve lul van hier naar ginder maar was niet opgewonden genoeg om mij daar af te rukken. Die vrouw die daar neukte voor een open glazen wand, al was het huis omringd door groen, was anders bang dat men haar zou horen of dat de kinderen iets zouden merken, stel je voor een vrouw van 45 die nog met haar man neukt. Wat had voor deze transformatie gezorgd?

 

Ondertussen was er terug beweging gekomen bij het koppel op de sofa. Hij trok zijn langzaam verslappende kameraad uit die gevulde vijvertje, het geil van hen beide liep in lange slierten van tussen die schaamteloze lippen, over haar billen op de sofa. "Wat is dat een lekkere kut," zei hij, "ik was bijna vergeten hoe zacht en vochtig het daarbinnen is. Ik heb bijna de top van mijn stamper geschoten, zo lekker was het."

"Ik heb anders ook niet te klagen gehad," zei zij weer, "je hebt mijn poes toch weer lekker uitgerekt. Lekkere lul van me, ik heb je gemist. Ik wil nog wel een stuk van dezelfde taart, heb jij nog wat kruit over? We kunnen misschien, net als vroeger, nog even samen douchen. Te laat kan ik het nu ook niet maken. Kom hier."

Dit zeggende trok zij hem aan zijn lul naar de trap die naar boven leidde.

"Langs hier?"

"Ja, eerste deur rechts."

 

Dit is vervelend, dacht ik ondertussen. Hoe kan ik dit blijven volgen? De oplossing bood zich als vanzelf aan. Een licht ging aan op de eerste verdieping, een raam dat uitgaf op een schuin dak dat eindigde op ongeveer een meter boven de begane grond. Ik naar boven. Bingo! Eerste rij op het balkon.

Stel je een grote badkamer voor, met in n hoek een douche, lichtjes verzonken in de bodem zodat je enkel een zacht hellend vlak had, geen randen. Verder een enorm hoekbad, groot genoeg voor twee en dan nog de vaak voorkomende inrichting. Zij stonden ondertussen al onder de douche, lieten het geil van hun lichamen spoelen.

 

Mijn vrouw had haar hand niet meer rond zijn lul, maar nu wel haar lippen. Voor hem zat ze geknield, zijn penis aan de basis omvattend zodat de eikel sterk geaccentueerd werd, donkerrood van geilheid. Ze liet zacht krullend haar lippen over de eikel zakken en begon centimeter voor centimeter worst te eten. Zacht liet zij zijn penis in en uit haar mond gaan, zo dat de eikel telkens door haar getuite lippen was gevangen en daarna terug werd opgeslokt door een gulzig zuigende mond. Steeds op en neer ging haar hoofd, zijn volledige tamp naar binnen slokkend. Willen of niet, je werd al geil bij het kijken alleen al, voorstellen dat die mond rond jouw lul lag, dat jij door haar werd gepijpt, bij jou zoals het zou horen.

Het scenario was enigszins veranderd, hij stond achter haar en omvatte haar borsten met beide handen, ze lichtjes knedend. Op zijn twee handen rustend, kneep hij steeds met duim en wijsvinger rond de tepels, die recht vooruit wezen, tot het uiterste geprikkeld.

Van waar ik stond, kon ik telkens zijn eikel tussen haar dijen tevoorschijn zien komen, duidelijk schurkend tegen haar venusheuvel. Lichtjes haar lippen spreidend, er tussen heen en weer gaand, wat ze duidelijk op prijs stelde, getuige haar lippen die een beetje van elkaar waren geweken, ze bevochtigend met het puntje van haar tong.

Hij zoog zich vast aan haar oorlelletje, zakte naar haar hals en liet een nat spoor achter tot op haar schouders. En hand liet hij zakken tot op haar buik, lager tot aan het donkere krulletjesbos, kneep zachtjes de lippen van haar poes samen, ze daarna weer spreidend en maakte een kringetje rond haar klit met een vinger, hem juist niet rakend, plagend.

 

Dit alles gebeurde in stilte, voor mij toch want het raam schermde elk geluid effectief af.

Met haar billen achteruitduwend reed zij langzaam op zijn paal die haar kut in volle lengte open ploegde, haar lippen glansden vochtig in het licht van de lampen. Hijgend waren haar lippen geopend, haar tanden tonend, het tempo van haar bewegingen langzaam opvoerend tot ze stevig stotend steeds die zwabber opzocht die zalig heen en weer ging. Aan de beweging van haar lippen kon je zien dat ze kreetjes uitstootte en steeds wilder begon ze te stoten, lekjes vocht liepen langs haar benen naar beneden, steeds wilder werden haar bewegingen tot ze uiteindelijk een laatste ruk plaatste en haar kont tegen zijn onderbuik gedrukt hield, duidelijk een hoogtepunt bereikend. Met enkele korte pasjes vooruit waren ze tot bij de toilettafel gekomen waar ze haar handen op liet rusten, voorovergebogen.

Hij haalde zijn penis van tussen haar dijen, zo haar flamoes in al haar glorie tonend aan al wie het wou zien.

 

Ik in eerste instantie, want ik stond nog steeds met mijn neus tegen het venster geplakt. Ik had ondertussen besloten niet tussenbeide te komen. Wie trok altijd aan het kortste eind? Juist, je moet maar denken de aanhouder wint. Een tot het uiterste gespannen eikel drukte tegen die opgezwollen pruim, ze splitsend als een rijpe perzik, gleed met gemak naar binnen, geolied door de reeds geproduceerde sappen. Opgenaaid door die sappige mossel ging hij met n enkele stoot tot aan zijn ballen, die duidelijk afgetekend stonden in zijn gespannen zak, in het struikgewas. Trok nog niet terug maar liet zijn maatje diep zitten en maakte draaiende bewegingen met zijn heupen zodat hij alle kanten van die zachtjes knedende tunnel kon voelen. Ook door haar op prijs gesteld, getuigend de glimlach die rond haar mondhoeken speelde. Langzaam trok hij terug tot alleen zijn eikel nog tussen haar lippen stak en dreef zijn penis dan met een plotselinge stoot weer diep in haar.

 

Dit werd steeds herhaald, eerst langzaam, maar allengs sneller. Telkens zijn mast naar buiten werd gehaald, bleef een ring van haar zuigers rond zijn stamper geklemd en werd zo een beetje naar buiten getrokken, hem niet graag eruit latend.

Door de kracht van de stoten richtte haar bovenlichaam zich steeds een beetje op. Bij elke diepe stoot deinden haar volle borsten op en neer, een vloeiende beweging vormend met die neuklat die haar grot steeds opnieuw vulde. Hij had haar heupen in zijn handen genomen, meer kracht zettend achter elke por in die zuigende mossel, haar kont met kracht tegen zijn buik pletsend, die memmen heen en weer bungelend bij elke neukbeweging. Bij elk terugtrekken zag je de vochtige stam van zijn stang, bevochtigd door de intiemste olin van mijn vrouw die als een geil teefje voorovergebogen stond, haar volle genot steeds achteruit stotend om toch zoveel mogelijk van zijn maatje naar binnen te krijgen.

Met open mond stond ze daar te hijgen, het zweet liep in straaltjes langs haar lichaam, tussen haar borsten, lekkend van haar stijve tepels, plasjes vormend op de vloer. Steeds sneller heen en weer. Ze verloor alle kracht in haar armen, kwam met haar borsten op de tafel terecht en met haar zuiger rond die gespannen lul trekkend kwam ze duidelijk klaar.

Hij nog niet

 

Hagar Delieverd

 

Dank je Hagar medeleven J en liefs van

My

Alle verhalen van deze auteur

Terug naar de lijstpagina (overspel)

19-10-2011