avatar-Hagar.JPG

 

We reizen om te…

 

Voor mijn werk moest ik een treinreis van drie dage door Rusland maken. Een reis die drie dagen zou duren en van alle gemakken voorzien. Eigen cabine, lekker eten, en veel internationale gasten. Als ik aan boord kom ben ik gehaast, ik moet nog wat werk afmaken en trek me eerst in mijn één- persoon cabine terug.

Pas halverwege de avond besluit ik wat te gaan eten. De meeste gasten zijn elegant gekleed. Ik ben ook maar in pak gekomen. De gasten in de buurt zijn allemaal een jaar of 40, 50. Net als ik aan het voorgerecht begin valt mijn oog op een beeldschone blonde vrouw van een jaar of 28, die in een mooie zwarte avondjurk voorbij komt. Even slaat mijn hart sneller. Dan wordt ze gevolgd door haar man of vriend, type yuppie, en verdwijnen in de andere wagon.

Ik ga verder met eten en besluit na het eten nog even naar de barwagen te gaan, om een borreltje te halen. Er speelt een pianist, er zijn niet zoveel gasten meer. Het jonge paar is er ook, ze begroeten me enthousiast, kennelijk blij dat er ook iemand van hun leeftijd aan boord is.

Als de andere gasten een voor een naar bed gaan (het is één uur geworden en alleen de harde kern is nog over) hebben we elkaar al veel verteld.

Het blijkt dat ze op een huwelijksreis zijn, en uit de Kempen komen. Hij heet Erik. Terwijl ze vertellen komt zijn vrouw, Evi heet ze, ook nog tegen over me zitten. Ze heeft al een beetje gedronken en ik kan mijn ogen niet van haar decolleté van haar avondjurk afhouden. Ze heeft prachtige slanke benen. Ik zeg dat hij erg veel geluk heeft met zon mooie vrouw.

"Vind je haar leuk?" Vraagt hij.

"Natuurlijk, waarom niet?"

Zij moet een beetje giechelen, maar hij kijkt me ernstig aan.

Hij zegt, "Ze is de mooiste vrouw die ik ken en toch lukt het mij niet. Maak jij haar zo gelukkig als ik zou willen."

Ik snap het niet helemaal, hij is ziet er goed uit, heeft zeker centen - wat wil een vrouw nog meer?

"We hebben al zeker een half jaar niet meer met elkaar geslapen, ik heb een probleem met mijn geslacht, en ik weet niet of het beter wordt."

Het is een beetje raar dat hij dit vertelt denk ik, maar hij gaat verder.

"Dit is een speciale reis voor ons, maar dat ene ontbreekt helaas, en ik wil zo graag dat ze ook eens goed kan genieten."

We kletsen nog even verder, maar dan zegt hij abrupt.

"Ik wil je een voorstel doen. Kan jij er niet voor zorgen dat Evi tijdens deze treinreis haar plezier heeft?"

Ik heb daar geen probleem mee, en het is alleen voor deze paar dagen.

"Ik wil alleen dat ze gelukkig is." Ik weet niet wat ik moet zeggen, en ik zie dat Evi ook een rood hoofd krijgt.

"Ik meen het echt", zegt hij.

Dit is het meest rare voorstel wat ik ooit gehad heb, maar ook heel verleidelijk. Ik kijk Evi nog eens aan en denk dat ik droom...

"Evi, weet je zeker dat je dit leuk zal vinden." Ze knikt van ja.

We besluiten dan nog maar een drink te nemen.

"Op een geile treinreis" zeg ik, terwijl ik Evi aankijk.

 

Dan staat hij op, en zegt, "tijd dat we ergens anders heengaan."

Even later zijn we met z'n drieën in hun luxe cabine, die een stuk groter is dan bij mij. Hij gaat in een stoel in de hoek zitten en zegt tegen Evi dat ze zich uit moet kleden. Even later staat ze poedelnaakt voor me.

"Zeg jij maar wat je wilt, Evi doet alles wat jij vraagt, en misschien leert ze nog wat nieuws ook."

Op mijn aanwijzing begint ze me eerst te pijpen. Ik doe mijn broek omlaag en geniet van haar mooie mondje om mijn lul. Dan besluit ik dat het tijd is voor het echte werk en vraag of ze op bed wil gaan liggen met haar benen wijd.

Haar kut is al vochtig, ze is kennelijk erg opgewonden. Dan stoot ik diep in haar en hoor hoe ze kreunt, hoe lang ze dit gewild heeft.

Ze heeft een heerlijk nauw kutje, te mooi om waar te zijn. Ik grijp haar bij haar borsten, en kom even later klaar.

Ik heb gelukkig wel een condoom om die nu helemaal vol zit. Ik vraag of ze mijn lul wil schoonlikken en gehoorzaam haalt ze het condoom eraf en likt me helemaal schoon. Ik zie hoe ze kijkt naar het condoom, en zeg, "ga maar liggen." Ik laat alles boven haar gezicht eruit lopen en vervolgens likt ze het zoveel mogelijk op.

Erik heeft kennelijk genoten van het schouwspel, hij zegt "dat was fantastisch!"

Het is al vrij laat en ik begin moe te worden, maar bij de aanblik van haar kutje besluit ik dat nu niet te laten ontgaan en begin haar te beffen. Ze reageert snel en doet haar benen helemaal wijd, terwijl ik mijn tong in haar kut begraaf. Ze heeft het kennelijk hard nodig, want al snel komt ze klaar.

Dan zegt Erik "geef jij de sleutel van jouw cabine maar, dan slapen jullie hier samen, ik zie jullie bij het ontbijt wel." Dan verdwijnt hij.

Nu zit ik hier alleen met een bloedmooie en geile vrouw die ik net geneukt en gebeft heb. We stappen nog even onder de douche, ik zeep haar lekker in en daarna vallen we in slaap.

 

Als ik de volgende ochtend wakker word, ligt ze nog te slapen. Een van haar borsten is ontbloot, het zonlicht valt naar binnen. Zo'n mooi schouwspel! Ik voel hoe mijn lul al weer hard word, kom tegen haar aanliggen en voel hoe ik tegen haar kut druk.

Ze wordt wakker, geeft me een kus en zegt dan, "ik neem de pil, toe maar" en brengt met haar hand mijn lul in haar kutje.

Ze is nog een beetje droog, maar als ik begin te bewegen wordt dat al snel anders. Ik spuit haar helemaal vol, dan blijven we even liggen en genieten nog even na. Als ze opstaat zie ik hoe het sperma uit haar kut druipt.

"Ik heb dit zo lang niet gevoeld" zegt ze. "Dit is heerlijk."

 

We bestellen ontbijt in de cabine en ontbijten samen in bed. Als we nog een beetje stoeien in bed zit ze op een gegeven moment op z'n hondjes en presenteert geil haar kutje aan mij. Ik begin haar te vingeren en kom met mijn vingers ook per ongeluk bij haar kontgaatje. Ze kijkt me aan, en zegt "daar heb ik altijd van gedroomd, maar heb dat nooit gedurfd met Erik. Zou jij me in mijn kontje willen neuken?"

 Het idee windt me erg op maar het is voor mij ook de eerste keer. Als ik naar haar kontje kijk, zie ik dat het erg nauw is.

"Ik denk dat we dat wat moeten voorbereiden."

Ze staat op en komt even later terug met een kleine vibrator die ze kennelijk mee heeft genomen. Ik pak een beetje bodylotion smeer haar lekker in en duw die vibrator dan langzaam naar binnen. Het gaat nog niet zo gemakkelijk, maar als ik heen en weer beweeg wordt het steeds soepeler. Dan wordt er op de deur geklopt. Erik komt binnen.

"Ik zie dat jullie bezig zijn" zegt hij, en gaat met een grote grijns in de stoel in de hoek van de kamer zitten.

De aanblik van Evi met haar kont omhoog windt hem kennelijk erg op want hij doet zijn broek uit en gaat met zijn lul spelen, die helaas nog helemaal slap is.

Bij mij heeft die aanblik echter de gewenste uitwerking. Als ik mijn paal weer stijf voel worden neemt Evi hem in haar hand en zuigt erop, kneedt mijn ballen en begint me zachtjes te trekken tot ik helemaal stijf ben. Dan smeert ze hem lekker in met body lotion, en zegt "toe maar, steek hem erin." Terwijl ze weer op haar hondjes gaat zitten.

Ik druk tegen haar nauwe kontgaatje en kom eigenlijk niet verder. Dan trek ik haar billen uit elkaar en in een stoot dring ik helemaal naar binnen.

Ze geeft een luide zucht en zegt "ga door alsjeblieft."

Dan begin ik haar te neuken, eerst langzaam, maar dan steeds harder en pak haar kont stevig vast.

Ik zie dat Erik door dit geile schouwspel een stijve heeft gekregen en zichzelf begint af te trekken.

Ik pak haar bij haar tieten beet en duw mijn lul lekker diep naar binnen. Ik voel dat ik snel ga spuiten.

Dan staat Erik op en gaat voor Evi zitten, die vol verbazing zijn stijve lul bekijkt. Dit heeft ze in maanden niet gezien! Ik weet ook niet wat er gebeurd is, maar kennelijk is Erik zo geil geworden dat het weer werkt.

Evi begint Erik te pijpen, nu zelf ook bloedgeil geworden nu ze voor het eerst van haar leven door twee mannen genomen wordt en krijgt al snel de volle lading in haar mond. Dan kom ik ook klaar en spuit haar kontje vol.

Moe maar voldaan gaat Evi liggen en kijkt ons ongelovig aan "dat was ongelofelijk."

 

Even later douchen we, kleden ons allemaal aan en gaan de trein in. Evi draagt een leuk kort rokje en een strak topje. Voor we vertrekken zeg ik haar,"ik wil dat je uw slip uitlaat." Ze kijkt me verbaasd aan maar doet dan haar slip uit en gaat de deur uit, gevolgd door ons.

Er is meteen een excursie die we niet willen missen. De rest van de dag doen we het rustig aan. We hebben een leuke excursie en genieten van het perfect middageten. Ik kan het niet laten om Evi nog een paar keer in haar kut te graaien, ze heeft tenslotte geen slip aan. Ik voel dat ze nog vochtig is en merk hoe haar tepels al snel door haar topje priemen. Als we na het middageten alleen op de uitzichtwagon staan en genieten van het landschap, zeg ik tegen haar "ik wil dat je jezelf vingert hier.

Ze denkt eerst dat ik een grapje maak, er kan elk moment iemand komen, maar Erik en ik kijken haar met een grote grijns aan.

Dan verdwijnt haar hand onder haar rok, we zien hoe ze haar ogen sluit. Ze begint steeds heftiger te bewegen. Af en toe zie ik haar kut onder haar rok glinsteren. Haar tepels priemen door haar topje.

Ik loop naar haar toe en doe het in een beweging omhoog, zodat haar BH tevoorschijn komt.

"Die heb je nu even niet nodig" zeg ik, en knoop hem van achteren los. Dan bewegen haar borsten mee op het ritme van haar handen en ze komt geweldig klaar.

 

Erik en ik hebben genoten van het schouwspel en als ik iemand aan hoor komen doet ze snel haar topje naar beneden. Haar voorhoofd glinstert van het zweet.

"Als je jouw BH terug wil hebben moet je nog een keer klaarkomen. Maar, daar helpen we je een handje bij."

Ik stel voor dat ze naar het toilet gaat en zich daar helemaal uitkleedt.

Erik gaat eerst naar binnen, ik wacht in de buurt, ze nemen de tijd. Als hij na een half uur naar buiten komt, en zegt "jouw beurt", glip ik snel naar binnen.

Ik zie hoe ze naakt in de hoek staat en haar kutje druipt nog van het sperma. Hij heeft haar inderdaad geneukt!

Ik begin eerst met haar borsten te spelen, maar zeg dan "ik wil je nog een keer in je kontje neuken." Het toilet biedt net genoeg ruimte voor haar om voorover te bukken, ze houdt zich vast aan de spoelbak. Dan doe ik mijn broek omlaag. Bij gebrek aan bodylotion stop in mijn lul eerst in haar kletsnatte kutje, zodat ik al snel lekker glibberig ben. Dan laat ik mijn lul langzaam in haar kontgaatje verdwijnen. We nemen de tijd er voor, ze beweegt ook wild met haar kont heen en weer. Dan kom ik heerlijk klaar. Ik kleed me weer aan, en zeg "we zien je wel bij het avondeten" en laat haar alleen.

 

Als ik Erik in de bar tref, schudt hij mij de hand en zegt "dit is fantastisch, ik kan eindelijk weer gewoon seks hebben en zij wordt heerlijk te pakken genomen, ik wist niet dat het zo'n geil wijf was dat ze dit allemaal meedoet."

Ik zeg dat ik het ook fantastisch vind en graag verder ga (we hebben nog anderhalve dag voor de boeg), en vervolgens bespreken we geheimzinnig wat we nog voor haar in petto hebben.

De avond verloopt vrij rustig, we hebben nu allemaal even genoeg gehad en we genieten van het avondeten. Dit keer slaapt Evi weer bij Erik, ik ga naar mijn eigen cabine. Moe maar voldaan slaap ik in.

 

De volgende ochtend word ik wakker als ik zie dat Evi de deur open doet, en in lingerie voor me staat. Is ze in lingerie door de trein gelopen?"

"Breakfasttime" zegt ze, en gebaart dat ik moet blijven liggen. Ze gaat boven op mijn gezicht zitten en heeft haar slipje uit gedaan. Ik begin haar te beffen.

"Jullie hebben me gisteren aardig te pakken genomen, maar nu wil ik ook even aan mijn trekken komen. Dus ga me eerst maar lekker beffen."

Ik vind dat geen slecht idee, haar kutje smaakt heerlijk en ik merk dat ze het erg lekker vindt. Dan pakt ze mijn lul beet, gaat er bovenop zitten en begint me te neuken.

"Ik wil niet dat je klaarkomt," zegt ze. "Ik ben nog wat anders van plan."

Dan staat ze op en zegt "ik wil dat je bij mijn in de cabine komt, Erik is er ook."

 

Als ik binnenkom zie ik hoe Erik al naakt in de hoek staat. Ik kleed me ook uit, dan staan we beiden voor Evi (nu weer in lingerie).

Ze pakt onze lullen beet, en knijpt plagerig in onze ballen.

"Zo, nu wil ik dat jullie lekker gaan trekken en bovenop mij klaar komen, ik heb gehoord dat dit heel goed voor de huid is."

Ze doet haar BH uit en ook haar slip, zodat we haar kutje kunnen zien. Ze speelt een beetje met zichzelf, en laat ons allebei trekken. Erik komt als eerste klaar, ik heb al te vaak in actie moeten komen de afgelopen dagen. Ze smeert het lekker over haar tietjes uit. Dan pakt ze mijn lul beet, helpt me een handje en even later spuit ik ook over haar buik. Ze geniet van het warme, kleverige vocht op haar lichaam en gaat zichzelf vervolgens enthousiast vingeren.

Dan zegt ze. "Zo, maken jullie dat maar af, ik wil lekker gebeft worden."

Erik begint terwijl ik met haar borsten speel. Na een poosje wisselen we elkaar af. Evi wordt helemaal wild van deze behandeling en komt dan ook overtuigend klaar.

 

We kleden elkaar weer aan en gaan dan over tot de orde van de dag. Er staat een stadbezoek van Kiev op het programma en ook het avondeten is in de stad.

We komen vrij laat weer terug aan boord van de trein. We gaan net als de eerste avond weer in de barwagen zitten, dit is onze laatste avond aan boord. Het is heel gezellig, we lachen veel en ondernemen verder eigenlijk niets, tot het half twee 's nachts is geworden.

We zeggen, "kom Evi, ga je nog even mee naar de uitzichtwagen naar de sterren kijken." We lopen door de trein en als we buiten komen, waait de zwoele avondlucht ons tegemoet. Evi leunt met beide handen op de leuning en geniet van deze avond, als wij ineens haar handen beetpakken en voordat ze er erg in heeft, met twee riemen (handig als je zoiets aan je koffer hebt zitten) vast maken.

"Wat heeft dit te betekenen?" Maar ze krijgt ook een zakdoek over haar mond zodat niemand haar kan horen. Dan doen we haar benen in spreidstand, nadat ik haar slip naar beneden getrokken heb. Ze spartelt wel een beetje tegen, maar tegen twee geile mannen kan ze niet op. We maken haar benen ook met twee touwen vast. Ze kan nu geen kant op. Tenslotte doen we haar topje omhoog en haar BH uit zodat haar tieten vrij naar beneden bengelen. Dit is de finale die we samen bedacht hebben en kijken tevreden naar het resultaat.

 

Ik graai haar lekker in haar kut die nu helemaal vrij ligt voor ons en haal mijn lul tevoorschijn. Nog een keer wil ik komen en haar er flink van langs geven! Ik stoot in een keer diep naar binnen en neuk haar zo hard ik kan. Dan stop ik even en gebaar dat Erik aan de slag kan die in hetzelfde hoge tempo doorgaat haar te neuken. De truc werkt vrij goed, want doordat we elkaar afwisselen wordt ze non stop met een waanzinnig tempo geneukt en krijgt ze een beurt zoals ze nog nooit gehad heeft.

Als ik weer aan de beurt ben voel ik hoe ik ga komen. Ik grijp haar tieten beet, kijk naar de sterren en kom heerlijk klaar.

Dan maakt Erik het af tot ook hij klaarkomt en we maken haar los.

Evi kan nog nauwelijks geloven wat er gebeurd is. Ze moet minstens twee of drie keer klaar gekomen zijn tijdens deze behandeling.

Dan verdwijnen we in onze cabines, het is drie uur ’s nachts.

 

De volgende ochtend ben ik nog een beetje groggy, maar word onder de douche langzaam wakker en pak dan mijn koffer in. Dat was een ongelofelijk geile treinreis! De trein rolt al snel het station van binnen, en voor ik het weet sta ik buiten op het perron.

Erik en Evi staan een eindje verderop. Ze zwaaien en lachen, ik loop naar ze toe. Ze gaan door op reis naar Moskou, ik ga overmorgen terug.

Ik weet niet of we elkaar ooit weer zien, maar dit was een reis om nooit te vergeten. "Dank je, voor alles" zegt Erik. Evi omarmt me en zegt: "Dit was de meest uitgelezen en mooiste reis van mijn leven. Dank je dat we beide terug van seks kunnen genieten."

Ze geeft me een lange kus en stopt dan onopvallend een plastic zak in mijn hand.

Ze verdwijnen dan snel uit het zicht, ik moet een taxi pakken en zit een uurtje later op mijn hotelkamer.

Ik pak de plastic zak uit en zie dat ze er een slip van zichzelf in heeft gedaan plus een foto van haar in avondjurk (zoals ik haar de eerste keer heb gezien).

Op de achterkant van de foto staat haar email adres. "Ik wil mail als we terug thuis zijn en ik wil je nog eens diep in mij voelen komen."

xxx Evi.

 

Hagar Delieverd

 

Dank je Hagar

 

Liefs

     My

Terug naar de lijstpagina.

 

Alle verhalen van deze auteur.

 

06-10-2010