Ik en mijzelf.jpg

 

De tennisavond

 

Vera is met haar vriendin naar de sportschool en Mark staat op het punt om met een vriend naar het tennis te gaan. Eerst moet hij echter enkele aanwijzingen aan Carla het nichtje van Vera geven, die samen met een vriendinnetje op de kinderen komt passen.

Mark legt de jongedames uit wat ze eventueel kunnen verwachten met de kinderen en vertelt ze dat er een leuke video klaarligt. Vervolgens vertrekt Mark naar de tennisclub, maar komt na een half uur terug omdat zijn tennismaat zich ziek heeft afgemeld.

Bij thuiskomst merkt hij echter al ras dat de avond wellicht toch nog wat inspanningen zal vergen…

 

“Oh! Ja, lekker, oh, duw die vingers er maar goed diep in, Lucia” zegt Carla tegen haar vriendin. Ze licht wijdbeens in de zetel slechts gekleed in een topje en een string waarvan het voorstukje opzij is getrokken. Lucia zit op haar knieën tussen de benen van Carla en is bezig om met haar tong de clitoris van Carla te bewerken terwijl twee van haar vingers proberen om zo diep mogelijk in het natte kutje van de bloedgeile Carla te steken.

“Dat was een goed idee van je om die seksvideo mee te nemen in plaats van weer zo’n saaie avonturenfilm van Mark en Vera te bekijken” murmelt Lucia nauwelijks verstaanbaar omdat haar mond vol met de natte kut van haar vriendin gevuld is.

Ondertussen ontdoet Carla, Lucia van haar BH en begint met haar vingers zachtjes de stevige tietjes van Lucia te masseren. Nu zit ook Lucia slechts in haar slip nog steeds op haar knieën.

“Oh, lekker joh, ga door, ga door! Oh! Wat doe je dat toch ontzettend goed” kreunt Carla zacht.

 

Door hun hitsige activiteiten hebben de meiden niet in de gaten dat de auto van Mark weer op de oprijlaan komt rijden. Mark stapt uit zijn auto en loopt naar binnen en hoort in de bijkeuken al het gesteun en gekreun uit de woonkamer en vraagt zich verbaasd af wat er aan de hand is. Als hij echter de keuken in komt lopen ziet hij om de hoek van de kamerdeur dat de twee meiden elkaar ingespannen liggen te verwennen. Nu liggen beide op de bank waarbij Lucia bovenop met haar hoofd tussen de dijen van Carla op haar knieën zit. Terwijl Carla haar hoofs lichtjes heeft opgeheven om de klit van Lucia eens goed te kunnen likken.

Mark bekijkt dit schouwspel enkele momenten. Maar wordt hier zo verschrikkelijk geil van dat hij zich niet meer in kan houden en besluit om de stoute schoenen aan te trekken en de meiden met zijn ondertussen stijve lul te confronteren.

Snel ontdoet hij zich van zijn kleren en stapt spiernaakt de woonkamer in, waar Lucia ondertussen bezig is om een dikke roze vibrator in de kletsnatte druipgrot van Carla te stoppen.

 

“Kan ik jullie ergens mee van dienst zijn, dames?” Vraagt Mark.

Terwijl de dames verschrikt ineens recht op de bank gaan zitten waarbij de vibrator uit de kut van Carla glijdt. Mark pakt de vibrator op.

"Wat een waardeloos ding is dit zeg, ik wed dat jullie van een echte lul veel meer zullen genieten.”

Lucia die niet bepaald verlegen is laat zich dit geen twee keer zeggen en begint onder de ballen van Mark te kriebelen, terwijl ze aanstalten maakt om met haar lippen zijn forse paal te omsluiten.

“Oh, uw exemplaar mag er wezen,” kan ze nog net uitspreken voordat de lul in haar mond verdwijnt.

Mark besluit om zijn nichtje ook bij het spel te betrekken en stopt de vibrator weer terug in haar kut.

Eerst aarzelend maar al gauw overtuigen spreidt Carla haar benen om de vibrator zijn werk te laten doen.

“Oh! Zo’n kunstlul is al lekker, laat staan als uw levensechte neuklat straks naar binnen gaat” lispelt Carla.

Mark besluit om zijn andere hand er ook bij te betrekken en gaat druk aan de gang met het vingeren van haar clitoris.

“Oh, wat doet u dat goed oom Mark, ga door, ga door!” Kreunt Carla. Ondertussen kan Mark het likken en pijpen van Lucia bijna niet meer verdragen. Zijn ballen beginnen te verkrampen. Gauw trekt hij zijn lul uit de mond van Lucia omdat hij niet nu al wil klaarkomen.

“Kom we gaan een ander standje proberen” brengt hij uit.

 

Lucia gaat met haar rug op het tapijt liggen terwijl Mark tussen haar benen op zoek gaat naar haar clitoris en die met zijn tong begint te beroeren. De vibrator die zo even nog in de spleet van Carla zat, duwt hij tegelijkertijd diep in haar kut.

Carla op haar beurt gaat wijdbeens op haar knieën zitten en duwt haar poes pardoes op de mond van haar vriendin die van geiligheid met haar tong de klit begint te bewerken.

“Oh, ja! Ga maar lekker met je tong in de weer, schat” zegt Carla tegen Lucia. Lucia murmelt wat onverstaanbaars terug, terwijl Mark zijn tong zijn werk laat doen en de vibrator trillend heen en weer haalt in de kut van Lucia. “Oh! Wat lekker, stop die vibrator er lekker diep in” kreunt Lucia terwijl de eerste symptomen van een orgasme er aan lijken te komen.

“Ja, ah, ja. Ai! Ah! Ik ga komen” krijst Lucia uit terwijl haar hele lichaam hevig begint te trillen en beven. Spoedig komt Lucia hierbij tot haar hoogtepunt en neemt vermoeid plaats op de sofa terwijl Mark nu weer verder gaat met de kut van zijn nichtje die nu op zijn gezicht is gaan zitten terwijl ze vooroverbuigt om de lul van haar oom met haar strakke mondje te bewerken.

 

“Ja, ah, Carla, ja, ah, lekker” kreunt Mark terwijl Carla de paal diep in haar keel laat glijden. Carla blijkt het echter al gauw zat te zijn en draait zich om haar poes pardoes over de paal van Mark te laten glijden.

“Zo nu wil ik zo’n echte penis wel eens voelen, oompje” murmelt ze tegen Mark. Heftig begint ze de paal van haar oom te bereiden, waarbij de penis zo diep naar binnen gaat dat Carla de ballen tegen haar kont kan voelen kletsen bij het neerkomen.

Lucia die ondertussen weer bloedgeil is geworden besluit om weer aan de activiteiten deel te nemen. Met haar handen houdt ze de billen van haar vriendin uit elkaar en likt met haar tong aan de aars van Carla, terwijl de neuklat van Mark keer op keer wordt opgeslokt door haar soppende kut.

“Oh, Lucia wat is dat lekker. Nu word ik aan twee kanten verwend” steunt Carla uit. Lucia laat het hier echter niet bij, pakt de vibrator en duwt die resoluut tegen de anus van haar vriendin.

Stukje bij beetje gaat het grote roze ding naar binnen terwijl aan de andere kant de ook niet kleine lul van Mark haar neukgaatje opvult.

“Oh, o, ho, o, oh, ah, ik hou het niet meer uit. Ik word helemaal opgevuld” gilt Carla het uit.

Ook Mark begint te grommen en te kreunen.

“Oh, oh, ah, ja! Ik voel die grote kunstlul lekker in je kontje trillen Carla, dit is waanzinnig”.

Lucia besluit Mark een handje te helpen en begint met haar linkerhand de ballen van Mark te kneden terwijl ze met haar rechterhand de vibrator nog wat dieper in het poepgat van haar vriendin duwt. Dit is voor beide echter te veel en Mark en Carla komen zeer heftig en tegelijkertijd klaar.

 

Moe maar voldaan haalt Mark zijn halfstijve lul uit de kut van zijn nichtje, waarbij het sperma vanuit de kut zo in de halve openstaande aars van Carla loopt waar zo even nog de vibrator inzat.

Die zit ondertussen echter weer in de reet van Lucia, die zo geil is geworden dat ze heeft besloten om zichzelf maar weer wat te verwennen. Tegelijkertijd neemt ze de lul van Mark in de mond en zuigt en likt hem helemaal schoon. Door al het gelik en slikken wordt Mark echter weer snel opgewonden en staat zijn paal in de kortste ogenblikken weer fier overeind.

“Zo en nu wil ik die lul wel eens in mijn strakke kontje voelen” zegt Lucia met zaadvragende oogjes tegen Mark terwijl ze de vibrator uit haar kont trekt.

Dit laat Mark zich geen tweede keer zeggen en gaat op zijn knieën achter haar zitten. Hij duwt zijn paal tegen haar sluitspier en ramt hem pardoes in haar ingewanden.

Doordat de vibrator al wat voorbereidend werk heeft verricht, schiet de lul van Mark tot aan zijn ballen in de reet van Lucia en begint haar te bereiden dat het een lieve lust is.

“Oh, oh, au, ja, wat is dat heftig zeg” kan Lucia nauwelijks verstaanbaar uitbrengen.

Terwijl Mark zijn paal keer op diep in de kont van Lucia duwt, begint Lucia de met sperma bedekt kut en aars van haar vriendin te likken die nog ligt bij te komen van de vorige neukbeurt.

Ook Carla wordt hier weer botergeil van en pakt het hoofd van haar vriendin beet en duwt die ritmisch in haar poes.

“Oh! Dames, ik ga weer komen” kreunt Mark terwijl hij het zaad uit zijn ballen zo in de lekkere reet van Lucia schiet.

Ook Lucia is van het kontneuken zo geil geworden dat ze gillend klaar komt. Mark haalt zijn lul uit de anus van Lucia, die helemaal open blijft staan terwijl grote hoeveelheden sperma uit haar reet komen lopen.

Mark loopt vervolgens op Carla af die gulzig en verwoest de laatste beetjes sperma uit de lul van Mark probeert te zuigen, terwijl ze zelf klaarkomt van de likbeurt van Carla.

“Oh, dames dat was nog eens een neukpartij hé?” Vraagt Mark en voegt er ondeugend aan toe

“Jullie moeten gauw nog maar eens komen oppassen”.

Nadat de dames met Mark hebben gedoucht en zich omgekleed, komt Vera weer thuis van de sportschool en brengt Mark de vriendinnen naar huis.

 

Als hij thuiskomt vraagt Vera.

“Zo en heb je lekker getennist?”

“Het was knap inspannend vandaag, maar dat geeft een voldaan gevoel,” antwoordt Mark blozend zonder er verder op in te gaan.

 

Johan

 

Dank je Johan

Liefs

         My

Alle verhalen van deze auteur

Terug naar de lijstpagina

10-11-2011