Gina, Lisa, Monique en ik

 

Het was een mooie zomerdag. Mijn vrouw en ik lagen achter in onze beschutte tuin heerlijk te genieten van de zon. Der buren waren aan beide kanten naar de camping en achter onze tuin liepen de schapen in de wei. Lui onder de parasol zaten wij te drinken en lazen een beetje. Mijn vrouw had haar kleine bikini aan die haar volle borsten maar net bedekten. Ook het broekje was amper groot genoeg om alles te bedekken. We waren heerlijk alleen. De twee jongste dochters waren naar het zwembad en de oudste was aan het werk en zou niet eerder terug komen dan tegen vijf uur. Door de zon en de hitte dommelde ik wat weg. Plots schrok ik wakker. Het hekje achter in de tuin werd open gedaan. Twee vriendinnen van de oudste volwassen dochter kwamen binnen. Ze zetten de fietsen tegen het hok en kwamen naar ons toelopen. De twee meiden vroegen of Ariane al thuis was omdat ze om vier uur nog even naar het zwembad zouden gaan. Mijn vrouw vertelde hen dat Ariane pas na vijven thuis kwam.

“Mogen wij hier dan zolang wachten,” vroegen ze ons. Dat was goed en ik vroeg wat ze wilde drinken. Toen ik terug kwam met het bestelde lagen de drie dames in bikini op het grasveld. Na een kwartier zei mijn vrouw.

”Moeten jullie je niet even insmeren met zonnecrème?”

“Ja, eigenlijk wel, maar we zijn het vergeten” vertelde Lisa.

“Dat geeft niets ik heb genoeg. Ik zal jullie wel even insmeren." Zie mijn vrouw. Gina vroeg of wij het erg vonden wanneer ze haar bovenstukje uitdeed. Daar had ik beslist geen bezwaar tegen en mijn vrouw ook niet.

 

Monique ging naar Lisa en Gina met de zonnebrand en smeerde ze in. Ze begon met Lisa haar rug en daarna met de rug van Gina.

“Ik heb mijn handen nu toch vet zal ik jullie aan de voorkant ook even insmeren” vroeg Monique de dames. Dat vonden ze goed en ze begon met Lisa in te smeren. Hierna was Gina aan de beurt. Langzaam smeerde Monique haar buik in en ging langzaam omhoog. Uiteindelijk kwam ze bij de twee C borsten van Gina. Deze werden uitgebreid ingesmeerd. Aan Gina was al snel te zien dat ze dit niet onplezierig vond. De tepels werden flink stijf. Ik werd er ook bloedgeil van en liep op de dames af. Ik pakte van achter mijn vrouw bij haar borsten en begon deze ook te masseren. Lisa bleef niet achter en schoof haar hand tussen de benen van Gina die ze snel uit elkaar deed.

 

Voor mij was dit het sein om Lisa te gaan helpen. Ik bevrijde haar kleine tietjes en begon aan de harde knoppen te zuigen een van mijn handen ging op verkenning uit en bleef steken in de archipel driehoek. Ze was kleddernat en dat was voor mij het sein om naar binnen op te rukken. Ik trok haar broekje uit en spreidde haar benen. Langzaam ging mijn tong over haar buik richting grot van verrukking. Toen ik daar aankwam en haar klitje tussen mijn tanden nam kwam ze hijgend klaar. Dit was nog geen teken voor mij om haar los te laten. Diep ging mijn tong bij haar naar binnen en haar grot werd vakkundig onderzocht. Onder tussen had mijn vrouw mijn leuter bevrijdt en zat er samen met Gina aan te likken. Terwijl ik aan de poes van Lisa aan het schoonlikken was duwde ik een vinger in haar poepgaatje. Het ging niet zo gemakkelijk als bij mijn vrouw maar eindelijk zat hij er in. Dit was voor Lisa teveel en gillend kwam ze voor de tweede keer klaar. Nu werd Gina ongeduldig en trok mij haast letterlijk en figuurlijk van Lisa af.

 

"Nu wil ik jou in mij voelen" gebood ze en ging met gespreide benen voor mij liggen. Dit hoefde ze geen twee keer te zeggen. Voorzichtig ging ik boven haar liggen. Mijn vrouw pakte mijn pik en leidde die naar haar grotje. Langzaam drong ik bij haar naar binnen. De ingang was nauw maar al snel werd mijn pijp behoorlijk gesmeerd. Lisa was ondertussen met Monique bezig. De dames likte elkaars kutjes uit. Het was een verschrikkelijk mooi schouwspel. Gina had het ook in de gaten en kon met haar rechterhand bij het gaatje van haar vriendin en vingerde Lisa. Ik lag ondertussen heerlijk op Gina te raggen. Ondertussen likten de dames zich naar een hoogte punt en Gina zette ik op haar knieën en ramde van achter mijn pik in haar kut die droop van het vocht. Met mijn ene hand masseerde ik haar borsten. De tepels waren zo hard als kogels. Langzaam begon ze te kreunen en drukte met veel kracht haar kontje naar achter zodat mijn lul er toch maar helemaal in zat. Deze actie samen met een flink knijpende schede zorgde ervoor dat ik als een koe werd uitgemolken. Na twee drie halen kwam Gina klaar en mijn spuit probeerde haar binnen brand te blussen. Gierend kwam ze klaar en rolde vermoeid op de deken die op het gras lag. Zodra Monique zag dat mijn pik vrij was kwam ze naar me toe en begon er heerlijk aan te likken. Lisa liet zich ook niet onbetuigd en nam mijn ballen onderhanden. In geen tijd stond mijn paal weer op volle oorlogssterkte. Monique liet zich schrijlings op mijn pik zakken en Lisa zette haar knieën naast mijn gezicht. Ze liet haar poesje landen op mijn mond die ik al verlangend had geopend. De vrouwen waren met elkaars borsten bezig en waren wild aan het tongen. Monique reed als een volleerde ruiter op mijn paal en Lisa wreef hard over mijn mond. Haar klit was zo groot geworden dat een blind paard hem zonder te ruiken nog kon vinden. Wat een heerlijkheid. Ik zoog hem helemaal naar binnen. Lisa begon er helemaal van te beven en jammerde het uit zo lekker vond ze het. Het geil liep met forse stralen uit haar kut. Het leek wel of ze mij onderzeikte. Ik werd hier heel erg opgewonden van. Ondertussen was Gina ook weer wat tot zichzelf gekomen en begon aan mijn ballen te likken. Ondertussen kon ook nog een vingertje in de aars van Monique parkeren. Die werd hier zo geil van dat ook zij heftig begon te reageren. Het was maar goed dat de naaste buren weg waren. De rest heeft waarschijnlijk goed mee kunnen genieten. Het duurde al met al niet lang of de dames kwamen gierend klaar. Ook mijn paal stond op knappen. Monique rolde van mijn pik die gelijk door Lisa werd ingepikt. Ze pijpte mij tot een heerlijk hoogtepunt en samen met Gina likte ze het vrijkomende geil tot de laatste drup op.

“Wat is dat heerlijk,” zei Gina.

“Ja,” zei Lisa, ”maar ik heb hem nog niet in mij gehad en dat is ook lekker.”

 

Uit alle macht probeerde Lisa mijn leuter weer overeind te krijgen. Dat was na twee hoogtepunten geen sinecure. Mijn vrouw stelde voor om eerst even iets te drinken te gaan halen. Zij en Gina gingen naar binnen om wat in te schenken. Lisa en ik lagen nog wat na te genieten. Langzaam draaide ik mij naar haar toe en begon haar langzaam te masseren. Spontaan gaf ze me een zoen en van verbazing ging mijn mond open. Dit was voor haar het moment om haar tong naar binnen te steken en niet lang daarna lagen onze tongen tikkertje te spelen. We gingen hellemaal op in ons spel en vergaten de omgeving. Mijn handen zakten af naar haar heuveltje en na de beklimming was de afdaling kinderlijk eenvoudig. Ik onderzocht vakkundig haar kort geknipte venusheuvel en de ietwat opgezwollen lipjes. Langzaam werd het weer vochtig en ik liet een vinger verdwijnen in haar kutje. Haar hand ging ook op onderzoek uit en begon met mijn nog steeds slappe lul te spelen. Ze masseerde mijn ballen en ging door naar mijn kontgaatje. Hier liet zij een vinger in verdwijnen. Dit wond mij toch meer op dan dat ik ooit voor mogelijk had gehouden. In een korte tijd was mijn gereedschap weer opgeladen en klopte tegen haar buik.

“Wil je naar binnen” zei Lisa tegen mijn slagboormachine. Ze sloeg haar been over die van mij en drukte haar onderlichaam tegen die van mij aan. Met haar hand stopte ze mijn lul tussen haar benen. Langzaam haalde ik hem op en neer en vermeide om hem in haar grotje te laten verdwijnen. Langzaam wreef ik over haar klitje. Dit wond ons beide heel erg op. We gingen zo op in ons spel dat we de omgeving vergaten Gina en Monique waren ondertussen weer uit huis gekomen en zaten aan de tafel te drinken en keken toe.

 

Gina begon met zichzelf te spelen waarop mijn vrouw naar binnen ging. Niet veel later kwam ze terug met haar voorbinddildo om. Ze ging bij Gina op schoot zitten en duwde de reuzenstaaf bij haar naar binnen. Ook mijn staaf gleed, door de olie gesmeerd, bij Lisa naar binnen. Deze was helemaal klaar om mij te ontvangen en kon haast niet wachten tot het moment dat hij er helemaal in zat. Tergend langzaam ging ik naar binnen en na een centimeter naar binnen te gaan haalde ik hem er weer uit en streek met de kop over haar klit. Ze werd hier zo hitsig van dat toen ik weer naar binnen ging zij een behoorlijke ongecontroleerde beweging maakte richting mijn wortelstok. In een beweging zat ik er helemaal in. Gierend kwam Lisa klaar. Zo snel kon ik niet en met snelle halen neukte ik op haar door. Ze was zo geil dat ze maar steeds klaar bleef komen en hierdoor kon ik mij ook niet meer beheersen en spoot voor de laatste keer die middag mijn kwakje bij haar naar binnen. Monique en Gina kwamen verschrikkelijk klaar op de dildo. Na nog wat na te hebben nagenoten zijn we twee aan twee wezen douchen.

 

We waren net weer wat fatsoenlijk aan gekleed toen onze dochter thuis kwam.

“Sorry” zei ze tegen haar vriendinnen ”ik was vergeten te bellen en te zeggen dat ik pas om vijf uur vrij was”

“Dat geeft niets hoor klonk het in koor, ”Je vader en moeder hebben ons wel even bezig gehouden.

 

JohanT

 

Met deze

druk ik graag mijn waardering uit voor je bijdrage Johan.

 

Alle verhalen van deze auteur kun je hier lezen.

En hier ga je terug naar de lijstpagina (groep en buitenseks)

Sinds 19-11-2013 hebben

 

unieke lezers dit verhaal gewaardeerd