avatar- joyce.JPG

 

Nylon Dreams

3. Panty passen

 

Ondertussen is Linda op weg naar Jennie. Haar Jennie denkt ze bij haar zelf. De schoenhakken tikken op het plaveisel en ze voelt het nylon van haar kousen op haar bovenbenen heen en weer glijden of schuren, ze kan het geluid verstaan zonder het te horen. Ze denkt terug aan Petra en Claudia. Ze had het wel in de gaten, die twee, hoe die naar elkaar lonkten, naar elkaar keken. Een koppel dat je even alleen hun gang moest laten gaan. OK, op weg naar Jennie. Die meid wordt voor mij denkt Linda. Nou ja, Petra een stuk ouder, prachtig figuur en ontvankelijk zeker maar Jennie is toch anders, jonger, plageriger, uitdagender en de moeite van het proberen waard. Vijf voor vijf, nog even geduld.

Linda blijft aan de overkant van het restaurant op Jennie wachten. De verkoopster van de Etos lopen langs haar om de uitstalborden van de straat naar binnen te halen. Ze kijkt ze na en krijgt het opeens op haar heupen. Snel loopt ze Etos binnen en blijft voor het rek van Durex staan, Durex met haar intieme speeltjes. Weinig tijd heeft ze nog maar dus snel een paar speeltjes uit het schap en een paar flesjes glijmiddel erbij en afrekenen maar. Een rib uit haar lijf maar allicht levert het wat op vanavond. De aankopen verdwijnen in een plastic tas en hop weer buiten staat ze. Maar even daarna ziet ze Jennie verschijnen ze lopen op elkaar toe en begroeten elkaar met een zoen op de wang.

"Oh leuk," zegt Jennie, "ik had eigenlijk niet verwacht dat jullie of eh jij nog zou komen. Waar is Petra eigenlijk?"

"Petra is even opgehouden in de lingerie winkel even verderop. Daar gaan we zo ook naar toe."

"Zo?" Antwoord Jennie.

"Ja zo, wij gaan eerst samen even iets leuks doen. OKé?"

Jennie, toch een beetje afhoudend, antwoord twijfelachtig. “nou dat weet ik niet of het goed is, ik ken je eigenlijk nog niet zo goed en…”.

"Maak je niet druk, komt best goed, je moet me gewoon vertrouwen." Ze houden stil, een paar winkels voor de lingerie zaak, Linda gaat voor Jennie staan en kijkt haar indringend aan.

"Jennie," zegt ze, "ik… ik…" Verder komt ze niet. Jennie staat plots op haar tenen, omhelst Linda en plakt haar lippen op die van Linda. Linda een beetje overrompelt pakt Jennie van achteren vast en tilt haar op haar handen onder haar billen. Jennie slaat haar beide grafiet kleurige benen om Linda heen en zo blijven ze, gedurende het flitsen van hun tongen in elkaars mond, staan. De mensen die nog over straat langs hun heen lopen kijken nieuwsgierig naar die twee, innig verstrengeld. Maar de twee zien het niet. Ze zijn volledig in elkaar opgegaan, de wereld zou kunnen instorten, maar zij zouden blijven staan. Uiteindelijk moeten ze elkaar wel loslaten want Linda kan Jennie niet meer houden. Lachend staan ze daar, elkaar diep in de ogen aankijkend.

"Ik wil meer" zegt Jennie, "ik wil veel meer." Haar tong over haar lippen halend. Linda neemt haar bij de hand, neemt haar in haar kielzog mee. En lachend zegt ze.

”Jij kleine ondeugd, meer zal je krijgen” kom maar mee. Ze lopen een klein steegje in en komen zo in het straatje achter de winkels. Ze lopen nog een paar blokken verder. Linda haalt een bosje sleutels uit haar tasje en opent aan de rechterkant een achterdeur van een winkel.

"Woon je hier vraagt Jennie?"

"Neen, ik werk hier."

"Werk je hier?"

"Ja, alleen vandaag had ik vrij, maar goed ook, anders had ik jou nu niet hier gehad."

Ze lopen beide naar binnen. Linda sluit de deur en doet het licht aan. Allemaal dozen hoog opgestapeld in rekken. Een display met panty’s in de hoek en in de andere hoek een stapel benen. In het midden staat een tafel met wat stoelen erom heen.

"Kom gaan we eerst even shoppen."

"Shoppen" reageert Jennie, "ben benieuwd." Ze gaan de winkel binnen en kunnen ondanks het karige licht toch alles nog duidelijk onderscheiden.

"Kijk hier hebben we de panty afdeling en daar de nylon kousen. De panty hoek is natuurlijk veel uitgebreider, de vrouwen van deze tijd dragen liever panty’s dan nylons. Op een paar na dan." Linda geeft Jennie een kleine lezing over beenmode.

"Kijk hier hebben we Wolford, een erg luxueus merk maar wel kwaliteit. Daar hebben we Oroblu en Falke. Als ik panty’s draag dan het liefst die van Wolford natuurlijk maar ik koop ook veel Falke en Kunert. Ook mooie panty’s maar dan niet zo duur. De panty’s met een motiefje en van kant of netpanty’s draag ik niet, die vind ik gewoon niet lekker om mijn benen zitten. En wanneer ik een panty draag is dat nooit meer dan 20 den. In de zomer draag ik graag 15 den of soms zelfs 8.

"Denier is toch de dikte van de panty" vraagt Jennie.

"Ja, de dikte, of het gewicht kan ook. Hoe lichter hou lager de den factor. OK, dan nu de kousen. Er zij eigenlijk drie soorten kousen. Eerst heb je natuurlijk de stay up, een kous met een kleverige band zodat hij op het been blijft zitten. Als tweede zijn daar de kousen voor jarretel gebruik. Zonder jarretels zakken ze af. Maar in deze kousen heb je wel twee verschillende soorten. Eerst de kous met heel veel rek, vaak verkocht als one size fits all, persoonlijk vind ik dat niks, ze sluiten zo eng om je benen en de élégance is ver zoek. Maar de kous, de nylon kous is de beste, dat is mijn favoriet. Als het ware op maat gemaakt, super zijde zacht en glad, een streling voor het oog en.. en..

"Ja, ja. OK." Onderbreekt Jennie haar en sensueel. "Jij begrijpt het."

"We gaan wat passen en uitproberen" en gelijk loopt Linda langs de rekken en neemt her en der een paar verpakkingen uit de schappen. Ook loopt ze nog even langs de panty’s en ook daar neemt ze een paar van mee.

"Zoveel?" Vraagt Jennie.

"Eerst maar even kijken" antwoord Linda, "bovendien voor de anderen neem ik alvast wat mee."

"Anderen?"

"Ach, ja Petra en Claudia, Claudia is de verkoopster in de lingeriewinkel." Samen lopen ze weer naar achteren, Linda met haar armen vol met nylon kousen en panty’s. Jennie sluit de deur achter haar en dan staan ze samen in het magazijn van de beenmodewinkel. Linda legt al de panty en kousen verpakkingen op tafel. "En nu hebben we een probleem."

"Wat dan?" Vraagt Jennie.

"Nou als je echt nylon kousen wil passen heb je wel een jarretel gordeltje nodig. Of een torseletje zoals ik nu aan heb, kijk." Tegelijk trekt Linda haar truitje uit.

"Dat ziet er leuk uit" is Jennie ’s reactie. "Mag ik even voelen?"

"Natuurlijk, maar zal ik mijn rokje ook maar niet uitdoen?"

"Ja graag," wacht ik help. Jennie maakt de centuur los en gaat achter Linda staan om de rits van haar rokje naar beneden te doen, ze maakt de knoop los en laat het rokje op de grond glijden. Daar staat Linda dan.

"En, mooi of niet?"

"Prachtig" zegt Jennie en kijkt naar het kruis van Linda. "Geen slipje?"

"Nee, daar heb ik het niet zo op."

"Mag ik" vraagt Jennie maar wacht niet direct op een antwoord. Ze gaat voorzichtig met haar hand naar het kruis van Linda en aait over gladde poes. "Helemaal kaal" is haar reactie. Wel een lekker gezicht. Vervolgens glijden haar handen af over de benen van Linda. "Je hebt gelijk, zo zacht en zo glad. En dan die naad, zo mooi eindigend bij de hiel. Sexy hoor."

"OK," zegt Linda, "genoeg over mij, nu jij jonge dame. Als ik zo vrij mag zijn?" Linda begint met het losknopen van de blouse van Jennie. Van onder de zwarte blouse komen een paar heerlijke parmantige borstjes te voorschijn gehuld in een naadloze doorschijnende zwarte bh. "Zo dat ziet er lekker uit" en tegelijk pakt Linda de borstjes met twee handen beet en bevoelt ze door het nylon heen.

De tepels van Jennie proberen gelijk parmantig en eigenwijs door het nylon heen te prikken. Linda pakt ze beide met duim en wijsvinger beet en geeft ze beide een lichte draai. "Auh!" Reageert Jennie, maar pijn doet het eigenlijk niet. Ze lacht en probeert onder de duim en wijsvingers uit te komen. "Hou op, anders pak ik jou hoor."

Dat laat Linda zich geen tweede keer zeggen en pakt Jennie nog eens ferm bij haar tepels. Jennie op haar beurt laat het er niet bij zitten en pakt Linda onder haar torseletje. Ze grijpt met haar hand in haar kruis en pakt beide schaamlippen vast. "Zo nu staan we gelijk."

Ze houden elkaar zo vast en kijken elkaar sensueel in de ogen. Ze beginnen zich langzaam te roeren en de greep op elkaar verslapt en gaat over in een koesterend strelen. De hand van Jennie begint langzaam de clit van Linda te bewerken. De handen van Linda strelen zacht de borstjes van Jennie. Een hand van Linda dwaalt dan af naar beneden en verdwijnt onder de rok van Jennie. Ze streelt zachtjes de grafiet kleurige panty, streelt de bovenbenen van Jennie en verdwijnt dan met haar hand tussen haar benen. Jennie slaakt een zucht, een zucht van verlichting, een zucht van ontspanning.

Beide meiden verkeren in een roes en bewegen en reageren op elkaars handen. De benen gaan iets uit elkaar om elkaar meer bewegingsruimte te geven. Ze komen zo ook dichter bij elkaar en hun benen komen tussen de benen van de ander door. Jennie tilt haar been, welke tussen de benen van Linda staat, iets om hoog. Linda voelt het en zakt iets door de knieën. Haar clit maakt het eerst contact met de panty van Jennie, ze voelt het nylon van de panty op haar clit schuren. Een zalig gevoel. Dan voert ze de druk op het been van Jennie op, ze vouwt haar schaamlippen naar de zijkant en nu zit de zachte binnenkant van haar kut als het ware vastgeplakt op het bovenbeen van Jennie. Langzaam begint Linda schuifbewegingen te maken, ze voelt de tinteling vanuit haar onderbuik door haar hele lichaam trekken. Op de panty van Jennie ontstaat een vochtig spoor, maar hoe vochtiger hoe gemakkelijker Linda op en neer Jennie ’s been kan schuiven. Ze voelt haar clitje over elke draad van het gesponnen nylon.

"Lekker toch" hoort ze een zwoele stem vlak bij haar oor.

"Heerlijk" antwoord Linda. Het is alsof Linda op een schommel zit, ze wipt op en neer, op en neer, ze voelt het zweven in haar hoofd, de remmingen gaan los, ze kan bijna niet meer, al die heerlijke ervaringen van de afgelopen middag bij elkaar opgeteld kan het nu toch niet meer uitblijven. Dat zou toch niet mogen. Ik wil doorgaan denkt ze. Nog even maar, nog heel even maar.

Jennie houdt haar vast en voelt wat er aan zit te komen. Ze voelt als de pees van een strak gespannen boog. Nog even en de pijlen worden verschoten, maar zover laat Jennie het niet komen. Vlak voor Linda haar hoogtepunt bereikt laat Jennie haar been zakken en wordt het contact van de panty met de soppende Linda verbroken. Linda doet haar ogen open.

”Wat is er? Ach toe nou, alsjeblieft. Er komt best nog wel een gelegenheid, misschien nog wel beter, maar nu ben ik aan de beurt.

"Je had het over panty’s passen toch. Bovendien de anderen zullen toch zitten te wachten op ons."

"Je hebt gelijk, kom maar eens hier dan zal ik de rest van je kleren uitdoen. Eerst je bh dan maar, dan nu je rokje."

Daar staat Jennie dan met alleen haar pumps en panty.

"Ga hier eens zitten," Linda wijst op de tafel. Jennie neemt plaats en Linda gaat voor haar op haar knieën zitten en neemt de eerste pump in haar handen. Voorzichtig schuift ze de pump van de voet van Jennie. Een paar mooi gelakte tenen zijn net zichtbaar door de grafiet kleurige panty heen. Linda plaatst de voet op haar knie en neemt nu de andere pump van haar voet, deze voet neemt ze in haar hand. "Een massage heb je wel verdiend niet?"

"Oh, heerlijk, je wilt niet weten hoe vermoeiend zo’n dag is."

"Dan valt de geur van zo’n dag nog best wel mee vind ik" en ze inhaleert de parfum van de voet van Jennie.

"Gelukkig heb ik eigenlijk nooit zo’n last van zweet voeten."

Linda houdt nu de tenen recht onder haar neus en voorzichtig begint ze de tenen te likken. Ondertussen gaat haar vrije hand over de benen heen en weer, steeds in contact met haar panty. Ook de binnenkant van de benen van Jennie wordt bij deze liefkozing niet vergeten. Heel verleidelijk gaan de vingertoppen van Linda over de binnenkant van Jennie ’s benen tot bijna bij het dubbel gestikte kruis van de panty. Daar blijven haar vingertoppen even rusten en oefenen een kleine druk uit op het kruis van Jennie. De lippen van Linda ’s mond raken voorzichtig de nylon tenen van Jennie aan en het puntje van haar tong tipt de tenen als ware het een panfluit. Opeens verdwijnt de grote teen van Jennie in haar mond en begint Linda op de grote nylon teen te sabbelen. Vervolgens begint Linda de hele voet af te likken. Jennie kan, door het gekietel aan haar voet, het niet meer houden en begint uitbundig te schaterlachen en wil de voet terug trekken maar Linda houdt hem stevig vast en blijft op de tenen sabbelen. Het gekietel heeft nu plaats gemaakt voor een sensuele voetmassage wat Jennie absoluut niet onaardig vindt. Haar voet op de knie van Linda begint langzaam over de nylonkous richting het onbedekte gebied tussen Linda ’s benen te bewegen.

Zalig vindt Linda dat. Een heerlijk warme nylon voet die over haar nylon benen richting haar intiem genot op weg is. Des te dichter de voet bij haar roos komt des te flitsender gaat haar tong over de tenen van Jennie ’s voet. Jennie begint vervolgens met de wreef van haar voet de kale pruim te bewerken. En al gauw is haar wreef nat van Linda ’s vocht.

"Daar ga je weer" zegt Jennie, "weer zit ik met een deel van mijn panty jouw lekker warme grotje te verwennen. Wat ben je toch een bofkont."

Uit de mond van Linda komt alleen maar een onsamenhangend gemurmel als reactie, "kan ook niet anders met die tenen in je mond." De tenen, zool en hiel van Jennie ’s voet zijn nat van Linda ’s speeksel en haar andere voet van Linda ’s kutvocht. Zo meteen, denkt Jennie, doe ik mijn panty uit en ga ik beide voeten van de panty proeven. Die gedachte laat haar niet koud, net zoals het gesabbel aan haar tenen. Ze had niet gedacht dat zoiets een erotische uitwerking op haar kon hebben. Ze probeert door haar panty heen haar kutje te strelen en haar clit te prikkelen. Van panty’s passen komt weer even niets. De twee meiden kijken elkaar aan, weer die sensuele blik. Een vinger van Jennie strijkt door haar spleet, gelijk komt een donkere streep te voorschijn op het dikkere kruisje van haar panty. Nog een keer haalt ze haar vinger door haar spleetje. Van achter vandaan naar voren tot bovenaan bij haar clitje. Daar masseert ze met haar vinger haar clitje. Dit gebeurt vlak voor de ogen van Linda die er geobsedeerd naar blijft kijken.

"Lekker hé," vragend kijkt Jennie naar Linda. Die knikt alleen maar en sluit even haar ogen. De vinger van Jennie gaat nu steeds een beetje sneller over haar clitje heen afgewisseld met een haal tussen haar schaamlippen door. En dat met de nylon stof van haar panty nog steeds ertussen. Dit heeft ze nog nooit gedaan. Zo op deze manier en al helemaal niet met een beeldschone vrouw aan haar voeten die niets anders aan heeft dan een torseletje met prachtige nylon kousen. Neen, dit had ze in haar wildste fantasieën nooit bij elkaar kunnen verzinnen. "Nog even genieten en dan gaan we passen toch?" Vragend kijkt ze Linda aan. Linda laat de tenen van Jennie uit haar mond ploppen, "is goed schat" antwoord ze. Ze pakt de zool van de voet in haar kruis beet, drukt die stevig tegen haar vagina aan, nog meer vocht perst ze uit haar spleetje en de nylon wreef van Jennie ’s voet is doordrenkt met haar vocht. Ze brengt dan de voet naar haar mond en begint haar vocht van de voet af te likken. "Ach, nee! Dat had ik zo graag willen doen." Jennie kijkt een beetje beteuterd.

"Ach lieverd, kom trek die panty uit dan kan je even proeven en dan zal ik even een paar panty’s selecteren die je kunt passen."

Jennie stroopt voorzichtig de panty van haar benen en houd de voetzool met Linda ’s vocht vast, ruikt eraan en vervolgens begint ze voorzichtig te proeven. Nog nooit eerder heeft ze het kutvocht van een andere vrouw mogen proeven en vandaag is het zover denkt ze. Ze steekt haar hand in de beenopening van de panty en brengt haar hand helemaal binnendoor naar de voet van de panty. Ze voelt de vochtigheid en houd de panty met haar hand er in voor haar gezicht. Ze kan zich niet meer bedwingen en wrijft haar hand met de pantyvoet over haar gezicht, Linda ’s vocht, realiseert ze zich, over haar gezicht. Haar andere hand pakt de andere voet van de panty, die nog nat is door het gesabbel van Linda, en brengt die naar haar kut. Ze wrijft met haar handen en de pantyvoeten over haar gezicht en door haar kut streek. Oh wat heerlijk, wat een heerlijke ervaring. Ze blijft maar doorgaan en doorgaan. Ze kan het bijna niet meer houden haar bovenbenen beginnen te trillen.. ze… ze… "OK, stop maar even" komt Linda ertussen.

"Shit!" Is Jennie 's reactie. "Wat doe je nou? Ik was net zo lekker bezig."

"Met jezelf ja" zegt Linda, "we zijn hier met z’n tweeën schat. Hier doe deze maar eens aan, een sheer to waist panty van Kunert, de satin touch. Een 20 den panty met een lichte glans, ik heb een iets donkere tint gekozen. Ik denk dat die je wel zal staan.

Jennie wil de panty aan trekken maar wordt door de hand van Linda tegengehouden.

"Wat is er?"

"Een behoorlijke bos haar mevrouw," tegelijk pakt Linda een pluk donker schaamhaar beet, "dat kan zo niet."

"Ja, ik weet het, eigenlijk zou ik het best zo als jij willen hebben, zo lekker kaal, dat denk ik wel tenminste."

"Dan doen we dat toch, kom meid we gaan jou eens even een scheerbeurt geven. Blijf hier maar op de tafel zitten dan haal ik even de scheerspullen." Linda komt terug met een schaar, handdoek, scheerzeep en scheermes." Eerst maar even het meeste grof wegknippen. Kijk jij ondertussen maar even de stapel panty’s en kousen door die daar liggen." Linda begint te knippen en in een mum van tijd is het meeste al weg. "Zo dat was het grove werk, komt nu het fijne en dan bedoel ik ook fijn werk. Ik doe niets liever, eigenlijk zou ik een kapsalon moeten beginnen voor de onderkant." Linda pakt de scheerzeep en spuit de kut van Jennie helemaal onder en spreid dan met langzame halen het schuim uit over de schaamstreek. Ze kan het niet helpen maar gaat toch op zoek naar het clitje onder het schuim. Ze plaatst haar duim ferm op het clitje, pakt het scheermes en begint langzaam de overgebleven haartjes weg te scheren. Na elke haal van het scheermes maakt ze het schoon in een bakje water en tegelijk beweegt ze haar duim op Jennie 's clit. Die heeft wel een paar verpakking van panty’s en of kousen in haar handen maar kan zich er niet op concentreren. Ze had dit al veel eerder moeten doen denkt ze. En weer een haal van het scheermes en weer een beroering op haar clit. Oh! Wat heerlijk. Dit gaat dan nog even zo door en de aanrakingen op Jennie 's clit worden heftiger naar mate haar kut gladder wordt. Die gladheid moet Linda ook goed controleren. Ze gaat met haar vingers over de schaamstreek heen op zoek naar stoppeltjes, daarbij kan ze het niet voorkomen dat steeds een paar vingers dwars door Jennie' s spleet heen gaat. Jennie is dan ook niet alleen maar nat van de scheerbeurt maar ook van haar eigen vocht. Linda voelt nog een laatste keer, haalt de handdoek door de schaamstreek heen en klaar is kees. "Wacht nog even wat talkpoeder is beter" zegt Linda en verdwijnt even om de poeder te halen.

Jennie gaat staan, spreid haar benen en gaat met haar handen door haar kruis. Oh! Wat heerlijk glad, helemaal niets meer, wat een vrij gevoel is dit denkt ze bij zichzelf, en erotisch. Alles voelt veel beter aan, zelfs de luchtverplaatsing langs haar schaamlippen voelt ze. Er verdwijnt even een vinger van haar in haar holletje, drijfnat stelt ze vast, haalt de vinger er weer uit en proeft haar eigen vocht door de vinger in haar mond te stoppen.

Linda is er weer met het poeder. "Ga nog even zitten" zegt ze "en je benen wijd." Linda strooit wat poeder over de kaalgeschoren kut heen en wrijft het er zachtjes in. "Zo dat is dat, laat je eens kijken. Ga maar even op de tafel staan."

Jennie gaat staan, ze steekt hoog boven Linda uit, en dat is ook de bedoeling van Linda want nu is Jennie ’s kutje precies op ooghoogte en dus ook op mond hoogte. "Kom even een beetje naar de rand, dan heb ik nog beter zicht."

Jennie schuifelt naar de rand van de tafel en staat nu met haar kale kut midden voor het gezicht van Linda. Linda blaast nu heel zachtjes tegen haar schaamlippen en vervolgens tegen haar clitje. "En hoe voelt dit?"

"Je voelt ook echt alles is Jennie ’s antwoord, had ik dit geweten…"

"Dan had je het veel eerder gedaan" maakt Linda de zin af. "Maar moet je straks eens voelen als je een panty aanhebt." Linda vervolgt het blazen maar wisselt dit af met voorzichtige aanrakingen met haar lippen.

"Ja, echt alles voel je nou, geweldig. Dank je wel dat je dit voor mij hebt willen doen."

"Maar ik heb het ook voor mij gedaan hoor, ik vind het niet lekker met schaamharen in mijn mond en tegelijk drukt ze haar lippen op de kut van Jennie, haar tong komt naar buiten en begint door Jennie 's kut heen te likken aan de buitenkant en dan aan de binnen kant van de schaamlippen, dan komen de kleine schaamlipjes aan de beurt maar hiervoor moet haar kut gespreid worden.

"Houd eens open" vraagt Linda. Jennie weet gelijk wat ze bedoelt en pakt beide schaamlippen en houdt ze op zij. Linda 's tong begint flitsend haar werk te doen, Jennie 's vocht begint te lopen, de kin van Linda is al helemaal nat van haar geil. Jennie begint te kreunen, deze ervaring vraagt veel van haar, je laten likken door een vrouw. Linda neemt weer een aanloop met haar tong en haalt deze zo plat mogelijk door de gleuf van Jennie heen, tot ze met haar tong bij haar gevoelige knopje is gekomen. Ze blijft met haar natte kin tussen de kleine schaamlipjes en rolt met haar tong over Jennie ’s clitje. Dan verdwijnt de tong en persen zich twee lippen om het clitje en begint Linda langzaam en voorzichtig op haar clitje te zuigen. Doordat ze haar mond iets openhoud ontstaat er een slurpend geluid en een trilling gaat via Jennie 's clit naar haar onderbuik. Daar gaat ze weer.

Jennie heeft de controle verloren, haar dijen beginnen spastisch te trekken. Haar ogen draaien in haar oogkassen en ze grijpt met twee handen het hoofd van Linda en drukt haar stevig tegen zich aan. Daar gaat ze. Nog meer vocht. Linda kan geen adem meer halen, laat de zuigende lippen los van Jennie ’s clit en probeert met haar mond naar lucht te happen. Ze daalt met haar mond door de Jennie ’s gleuf, hapt naar adem maar krijgt alleen maar meer kutvocht in haar mond. Net op het moment suprême weet Linda zich los te werken, grijpt met beide handen de handen van Jennie vast, de ogen van Jennie gaan langzaam open beide kijken ze elkaar diep in de ogen.

"En? Lekker?" Vraagt Linda.

"Heerlijk" antwoord Jennie. "Ben je ook gekomen?"

"Op het randje zucht ze diep. Op het randje. Maar straks ga ik er voor. Dan kan het me niks meer schelen dan wil ik het helemaal. Dan wil ik alles. Kijk nou wat een heerlijk natte bedoening." Jennie haalt een hand door haar kut heen en likt dan haar vingers droog. "Oh wat heerlijk."

"Genoeg genoten" komt Linda er tussen. We gaan passen. En nu zonder verdere poespas, wat heb je zoal bekeken daarnet?"

"Oh meid, daar heb ik eigenlijk eerlijk gezegd niet zo mijn aandacht bij gehad. Maar zeg jij het maar, wat moet ik aantrekken van jou?"

"OK, ik wil dat je deze eens probeert, een Kunert satin look is 20 denier met een licht glans en zit heerlijk. Heeft geen katoenen kruisje wat wil zeggen dat je lekker je kut kan voelen door het nylon heen, wat dacht je daarvan."

"OK, doe ik."

Linda haalt de panty uit de verpakking en geeft hem aan Jennie die vervolgens een panty oprolt en haar tenen als eerste in de voet steekt en het pantybeen verder over haar enkel omhoogtrekt tot net boven de knie. Daarna rolt ze het andere been, steekt haar tenen voorzichtig in de panty en trekt ook deze over de hiel tot net boven de knie. Dan kijkt ze even of het versterkte gedeelte van het nylon goed zit rond de tenen, de teennaad recht loopt over de teentoppen heen. Linda helpt haar en corrigeert waar nodig is. Dan pakt ze de brede band van de panty en trekt die voorzichtig verder omhoog, eerst de ene kant en dan de andere kant. Over haar billen gaat de band en het doorschijnende broek gedeelte van de panty zit op zijn plaats. Maar nog niet helemaal naar de zin van Linda.

"Draai je eens om" zegt ze en pakt de boord van de panty in het midden bij de naad beet, gaat met haar hand tussen de panty en de billen van Jennie om de naad precies gelijk te laten lopen met haar bilnaad. "Zo, dat is beter, nu de voorkant nog even kijken."

Jennie draait zich weer om en ook hier justeert Linda de naad precies in het midden. Dan pakt ze de brede boord beet en trekt deze verder naar boven, zodoende komt de panty strak om de venusheuvel van Jennie te zitten. Linda gaat nu beide handen over de panty benen heen en bevoelt de gladheid, en met het naar boven strijken over Jennie ’s benen komt de panty nog strakker om haar benen te zitten en kan dan nu steviger in haar kruis getrokken worden. Een hand van Linda controleert de positie van het versterkte kruisje van de panty en oefent daarbij toch maar weer een beetje druk uit op het kruis van Jennie.

"Heerlijk gevoel" reageert Jennie op haar aanraking.

"Moet je zelf ook eens met je hand er overheen gaan" zegt Linda.

Jennie gaat vervolgens met haar hand tussen haar benen. Streelt en aait het nylon, gaat iets naar boven komt bij haar net kaal geschoren kutje en drukt ook tegen de nylon stof. Gelijk ziet Linda een natte plek verschijnen in het panty kruis.

"Voelt heerlijk," en Jennie duwt de stof van het panty kruisje iets verder tussen haar schaamlippen.

"Wacht, even een beetje anders." Zegt Linda. Ze neemt de stof van het panty kruis tussen duim en wijsvinger en manoeuvreert het pantykruis tussen haar schaamlip en haar bovenbeen, zodoende is de kut van Jennie echt zichtbaar geworden door de panty heen. Duidelijk kan je nu zien waar haar nog steeds opgezwollen clitje tegen de nylon stof wordt gedrukt. "Zo dit is beter niet?"

"Ja, stukken beter" antwoord Jennie, "jammer eigenlijk dat ze zo’n kruisje in de panty naaien."

Linda kijkt nu ook wat directer naar het kruis van Jennie en vindt het ook een fantastisch gezicht. Ze moet ook weer even voelen. "Weet je" zegt ze onder het voelen door tegen Jennie, "er zijn panty’s die helemaal niets, geen naad hebben in het broekgedeelte van de panty, zullen we die eens proberen?"

"Ja lekker, laat me niet langer wachten."

Linda pakt een panty van Wolford, de Fatal 15. "Kijk deze, daar heb ik het over," haalt de panty uit de verpakking en geeft de verpakking aan Jennie. Jennie leest de beschrijving. Fatal 15 seamless, rondom naadloos transparant mat. Revolutionaire panty zonder naad in broekdeel. Speciaal ontwikkeld om onder strak aansluitende kleding te dragen om zichtbare naadafdrukken te voorkomen. Linda heeft de panty opgerold in haar handen, Jennie steekt een voet in, dan het zelfde met het andere been, de panty wordt hoog op getrokken en strak gestreken tot de bovenkant. Gelijk doet het transparante naadloze bovengedeelte van de panty zijn werk. De kut van Jennie is nu nog duidelijker zichtbaar en wat helemaal lekker is, dat de panty zich als het ware zelf een weg zoekt tussen de schaamlippen. Een klein donker streepje is te zien waar de panty tussen de schaamlippen ingekropen is. Weer gaan de vingers van de dames op onderzoek uit en beide komen ze tot de zelfde conclusie. Dit is het. Beter dan dit is er niet. Linda vindt dat ook, ondanks dat zij liever nylon kousen draagt met een jarretel of torselet zoals nu. Maar dat kan dan toch nog wel vindt Jennie, "doe je eerst de panty aan en daarover de nylon kousen, lijkt me wel een prachtig gezicht."

Linda vindt het een prachtig idee, ze maakt snel de jarretels los en laat haar nylon kousen voorzichtig zakken en trekt ze uit. "Even nog zo’n panty pakken" zegt ze en loopt zo de winkel in. Komt terug met een tiental panty ’s die allemaal seamless zijn, "kijk verschillende maten en kleuren maar wel allemaal 15 denier. Ik bedoel het oog wil ook wat en als je niet door een panty heen kan kijken vind ik het niets toch?"

"Gelijk heb je" zegt Jennie, "welke kleur past het beste bij jouw nylons denk je?"

"Nou ik denk gewoon de huidkleurige, karamel, iets donkerder, dat lijkt me wel wat."

"OK, doe aan, dan kunnen daarna de nylon kousen er overheen aantrekken, ik ben zo benieuwd hoe dat staat."

Linda begint met het aantrekken van de seamless panty. Nadat ze het effect bij Jennie heeft gezien kan ze bijna niet meer wachten om het zelf ook te ervaren. De panty wordt stevig in haar kruis getrokken, Jennie helpt met glad strijken en optrekken en gaat achter Linda staan en strijkt over de nylon billen. Ook bij Linda verdwijnt de panty uit zichzelf in haar kut spleet. Een zucht ontsnapt uit de keel van Linda, "oh wat een heerlijk gevoel. Vooral als je jezelf aanraakt, zo zacht zo een met je lichaam, zo gevoelig wordt je schaamstreek en je clitoris. Kom hier ik wil jou ook voelen."

De beide dames gaan voor de verandering weer eens dicht tegen elkaar staan, hun borsten worden platgedrukt. Hun bekkens worden gekanteld, ze persen hun onderlichaam tegen elkaar en beginnen elkaar zo te bereiden. Ook nu weer precies hetzelfde. Weer die heerlijke opwinding. Maar gaan ze nu wel tot het uiterste?

 

Joyce

 

Dank je wel Marrec met een strelende

 

van My

 

Alle verhalen van deze auteur

Terug naar de lijstpagina

  

 

Dit verhaal werd sinds 17-09-2012 door

 

 

 

unieke lezers gewaardeerd.