Het gebeurde…

 

Ik kwam de kamer binnen en zag dat mijn kamergenoot lag te slapen. Stil ging ik aan mijn bureau zitten en begon met mijn computer te werken. Terwijl ik aan het typen was, zag ik hem woelen in zijn bed. Het gebeurt wel vaker dat een jongeman ligt te woelen tijdens zijn slaap. Toen hij slapend begon te praten en te kreunen,  zijn bekken begon te stoten tegen de matras alsof er nog iemand in bed lag werd ik opgewonden. Ik bleef naar hem kijken, de geile bok die ik ben. Ik had moeten weggaan en de arme kerel laten slapen. De seksuele uitstraling van de scène voor mijn ogen wond me op.

Ik begon mijn lul te masseren door mijn broek. Het voelde zo lekker. Ik trok heel voorzichtig het laken achteruit. Daar lag hij dan. Een mooi, gebruind, bijna haarloos en naakt lijf. Hij lag nog steeds met zijn lijf tegen te matras te schuren zodat zijn achterwerk op en neer ging. Ik moest hem aanraken. Ik kon het echt niet laten en legde mijn handpalm op zijn gespierde achterwerk. Ik liet mijn hand over zijn billen glijden. Hij begon harder te kreunen en begon sneller te bewegen. Ik maakte cirkels op zijn kont en hij begon nog sneller te bewegen. Plots kreunde hij zeer luid en zijn lichaam spande zich op. Hij zou straks zijn lakens wel wisselen.

Voorzichtig plaatste ik het laken terug en ik ging naar de badkamer om een douche te nemen. Onder de douche, gestimuleerd door de zacht geurende douche gel die het manipuleren nog aangenamer maakte, begon mijzelf af te trekken. Ik was nog nooit zo opgewonden en kwam dan ook al na enkele seconden klaar. Ik voelde me erg opgelucht maar ook verward. Hoe kon het zien van een andere man mij zo opwinden? Ik was van plan mijn gevoelens verder te verkennen.

 

De volgende dag besloot ik ervoor te zorgen dat hij me betrapte terwijl ik aan het masturberen was en af te wachten wat er zou gebeuren. Ik lag uren naakt en bloednerveus in bed. Ik had enorm veel zelfbeheersing nodig om me niet af te trekken terwijl ik op hem aan het wachten was. Mijn lul was al de hele dag keihard. Eindelijk hoorde ik hem de deur van de flat openen. Het was nu of nooit! Ik deed mijn laken naar beneden en begon me als een gek af te trekken. Toen ik hem in de kamer hoorde komen, vloog mijn eerste spermaschot al op mijn buik. Ik bleef mezelf nog een tiental seconden melken totdat mijn orgasme verdwenen was.

Ik opende mijn ogen en zag hoe hij me een handdoek aanreikte.

"Hier", zei hij: "Kun je jezelf een beetje proper maken."

Hij leek totaal niet geschokt over wat hij net gezien had. Ik veegde mijn buik en borst schoon. Ik bleef op mijn bed liggen, nog steeds in een geile bui. Toen hij aan zijn bureau ging zitten, sprong ik uit bed en trok een boxershort aan. Ik ging achter hem staan en sprak hem aan. Hij draaide zich om ik greep zijn gezicht en kuste hem op de lippen. In het begin bood hij een beetje weerstand maar al snel kronkelden onze tongen rond elkaar. Binnenkort zou hij mijn minnaar zijn.

 

Een week later.

Zachtjes streelde ik zijn billen en hij greep mijn billen vast. Ik voelde zijn keiharde lul in zijn jeansbroek terwijl mijn eigen lul zich een weg zocht uit mijn boxershort. Zachtjes begon hij zich een weg langs mijn lichaam te kussen en al snel had hij mijn harde paal in zijn mond. Hij draaide met zijn tong kringetjes rond mijn eikel en ik kon me nauwelijks beheersen om mijn zaad niet onmiddellijk in zijn gezicht te schieten. Hij voelde dat ik op ontploffen stond en stopte met zuigen. Ik gebruikte deze pauze om hem bliksemsnel uit zijn kleren te helpen. Toen we beiden naakt waren gingen we op zijn bed liggen. Ik lag boven op hem, kuste zijn nek om langzaam af te zakken naar zijn borst. Ik liefkoosde zijn tepels, begon te zuigen. Hij sloot zijn ogen en zuchtte, "zuig aan mijn lul. Alsjeblief!”

Hoe kon ik weigeren? Ik verlangde al zo lang om een man af te zuigen.

Ik bewoog mijn gezicht tussen zijn benen en snoof zijn geur op. De geur was zo verschillende van die van mijn vriendin. Krachtiger maar minstens even aangenaam. Ik wou dat ze hier was want ik ben zeker dat ze hier heet en nat van zou worden. De gedachte wond me nog meer op en ik begon zijn lul te likken. Zachtjes nam ik hem in mijn mond en begon te zuigen. Ik vond het een ongelofelijk gevoel en ik wou dat deze man in mijn mond zou klaarkomen. Ik zoog en likte verschillende minuten aan zijn lul. Ik maakte mijn vinger nat met speeksel en ik begon zijn anus te strelen. Net zoals zij altijd bij mij deed.

Hij schokte en ik wist dat hij bijna ging klaarkomen. Ik liet zijn lul rusten in mijn mond en likte rond zijn eikel. Straaltjes zoutig wit … Ik probeerde om alles in te slikken maar het was teveel. Zijn zaad kwam langs mijn mondhoeken naar buiten. Ik bleef roerloos op hem liggen en gaf hem alleen een lekkere tongzoen zodat hij zijn eigen sperma kon proeven. Voldaan vielen we in elkaars armen in slaap.

 

"Oh mijn god. Waar zijn jullie twee mee bezig?"

Het was mijn vriendin. Ze keek me tezelfdertijd kwaad en jaloers aan. Ik loste zacht zijn omhelzing en kwam uit het bed.

Ik vertelde haar rustig wat er de laatste dagen allemaal gebeurd was. Langzaam maakte haar kwade blik plaats voor een verlangende blik. Zoals ik hoopte waren al snel elkaar aan het kussen en betastte ze mijn lichaam terwijl ze me in de zetel duwde.

Ik keek hoe ze snel haar T-shirt uittrok en haar weelderige boezem toonde. Ze maakte haar bh los en haar prachtig borsten kregen de vrijheid. Ik trok haar naar me toe en begon hevig aan haar borsten te zuigen. Ze houdt ervan wanneer haar tepels zuig en ik doe niets liever. Ik zoog ze in mijn mond en beroerde ze met mijn tong tot ze keihard werden.

Ze werd helemaal gek en bewoog haar kruis over mijn been. Op dat moment wou ik haar doen klaarkomen. Ik stond recht en trok haar met me mee. Ik begon haar broek los te maken. Ze was geil, begon mijn lul te strelen terwijl ze meewerkte om haar broek uit te trekken. Enkel nog een rood satijnen slipje, zij en ik. Wat was ze toch ongelofelijk mooi.

 

Ik duwde haar neer in de zetel, begon haar lichaam te bespelen terwijl ik haar hevig kuste. We hielden ervan om elkaar te kussen en ik beroerde elk plekje op haar lichaam met mijn lippen. Terwijl mijn handen zich een weg langs haar buik naar beneden zochten voelde ik de hitte die haar doosje uitstraalde. Ik streelde zachtjes haar poesje en ze begon te kreunen terwijl ze me vurig kuste. Terwijl ik haar streelde drukte ze haar onderlichaam stevig tegen mijn hand. Ik kreeg zin om haar eens een lekkere likbeurt te geven. Samen naar mijn bed. Mijn kamergenoot, aan de andere kant van de kamer, sliep nog. Het vochtige slipje uit. Ze ging op haar buik, ik begon haar nek te kussen en te likken. Zakte af naar haar schouders en langs haar rug terwijl ik luisterde hoe ze zuchtte en kreunde. Toen ik haar mooie kontje naderde, lichtte ze haar achterwerk een beetje op. Ik nam ruimschoots de tijd om haar mooie billen te kussen en te strelen. Daarna vervolgde ik mijn tocht langs haar benen tot ik aan haar tenen kwam.

Ze houdt ervan wanneer ze mijn gewicht op haar voelt, dus bleef ik zo een tijdje liggen terwijl ik haar knuffelde en haar verteld hoeveel ik van haar hield. Na een paar minuten vroeg ze me om verder te gaan. Wie was ik om neen te zeggen tegen zo'n lekker dier.

Ik draaide haar om. Eerst borsten verwennen. Haar tepels stonden stijf omhoog. Ik zoog ze in mijn mond tot ze rood werden. Zij lag te kermen van genot. Ik voelde haar bewegingen en zag hoe ze met één hand haar kutje streelde. Ik liet haar verder doen want ik word erg opgewonden wanneer ze masturbeert. Het was fijn dat ze zichzelf kon verwennen zoals ik mezelf reeds zo vele jaren verwende. Nu kon ik echter maar aan één ding denken.

 

Ik wou haar proeven! Zij was het enige meisje dat ik ooit mocht likken en daar ben ik haar nog steeds dankbaar voor. Ik bewoog mijn gezicht tussen haar benen en trok haar hand weg van haar gezwollen klit.

"Je wilt dat ik je lik, nietwaar?"

"Um huh."

"Zeg het me. Ik wil dat je me likt."

 "Wat zei je?" We hadden dit spelletje al vaker gespeeld en al snel speelde ze het spel mee.

"Ik wil dat je mijn poesje likt totdat ik klaarkom op je tong!"

Dat deed het voor mij en ik stortte me op haar kutje als een hongerige leeuw. Ik hield ervan wanneer ze poesje, kutje of reet zei. Het is zo sexy wanneer een meisje dat zegt. Ik stak mijn tong uit om haar sappen te proeven. Ik stak een vinger in haar kut en liet haar het eigen kutsap proeven. Ze zuchtte.

Nu sneetje likken terwijl ik probeerde om haar gevoelige clitoris te vermijden.

Ze kreunde hevig en probeerde haar kittelaar in mijn mond te krijgen. Ze was in de zevende hemel.

Ik bleef likken en kussen totdat ik haar orgasme voelde naderen. Versnelde mijn ritme en zoog haar klit tussen mijn lippen. Ze schreeuwde.

Ik had haar nog nooit zo opgewonden gezien.

Ik begon haar klit te likken, er op te zuigen en daarna opnieuw likken totdat ze haar benen om mijn hoofd klemde en haar lichaam begon te daveren van haar orgasme. Ik proefde heerlijke nectar die uit haar poesje vloeide.

 

We kusten hartstochtelijk zoals we altijd deden nadat we elkaar bevredigd hadden. Daarna trokken we de lakens over ons heen om even te praten.

"Hoe vond je het?"

"Ongelofelijk."

"Ik heb je nog nooit zo opgewonden gezien."

"Ik weet het. Ik denk dat het komt omdat ik je met hem in bed zag liggen. Je wilt hem, nietwaar?"

"Ja, ik wil hem."

Ze greep naar mijn penis die reeds in geef acht stond. Ze fluisterde in mijn oor wat hij allemaal met mij kon doen en hoe opgewonden ze daar van werd.

Ik hou ervan wanneer mijn zij hem vast neemt. Het grootste deel van onze seksuele relatie draait rond aanraken en likken en niet zozeer rond neuken.

Toen ze mijn lul streelde voelde ik mijn ballen samentrekken en mijn orgasme naderen. Ik wou nog niet klaarkomen. Ik wou eerst iets anders.

"Schat, zou je willen..."

"Wat, schattebout?"

"Je weet wel."

"Natuurlijk." Ze sprong uit het bed en kwam terug met een fles lotion. Ze begon de lotion over mijn lul en aars uit te smeren. Ze deed er ook wat op haar hand en begon me toen af te trekken. Ik was in extase maar het beste moest nog komen. Ze vroeg me om mezelf af te trekken, ze ziet me graag masturberen en ik doe het graag wanneer ze kijkt. Ik word opgewonden wanneer ik een publiek heb. Ik sloot mijn ogen en mijn hand ging langzaam op en neer langs mijn harde staaf. Door de smering van de lotion kon ik gemakkelijk hard in mijn lul knijpen. Ik voelde haar vinger rond mijn kontgaatje cirkelen. Traag en voorzichtig stak ze haar vinger in mijn kontgaatje.

"Is dit lekker?"

Ik kon enkel antwoorden met een luid gegrom. Traag begon ze haar vinger heen en weer te bewegen in mijn nauwe opening terwijl ze ook mijn ballen masseerde. Voortdurend vroeg ze me als ik wou dat het zijn dunne lange lul was die in mijn kont boorde.

Ik voelde mijn sluitspier verder openen toen ze een tweede vinger...  Oh! Ik voelde me hemels! Ze leunde voorover en zoog op mijn tepels. Ik kon niet genoeg krijgen van dit geweldig gevoel. Al gauw begon ik hevig te schokken toen ik mijn orgasme voelde naderen. Plots trok ze mijn hand van mijn lul en stopte het vingeren van mijn kont. Ze veegde de lotion af met een handdoek.

"Ik wil je pijpen tot je begint te spuiten."

Natuurlijk had ik daar niets op tegen. Langzaam voelde ik een warme mond over mijn lul schuiven. Ik voelde hoe ze me op een fantastische wijze begon te pijpen. Ik voelde het naderen, duwde ik mijn heupen in de lucht en opende mijn ogen om te zien hoe ...

 

Tot mijn grote verrassing stond ze naast het bed en was foto's aan het nemen terwijl ze met haar vrije hand haar poesje vingerde. Het was mijn kamergenoot die me aan het pijpen was en mijn rozetje vingerde. Toen ik dit zag kon ik me niet meer inhouden en barste mijn vulkaan uit. Ik leek wel liters sperma is zijn mond te spuiten. Het was meer dan hij kon slikken. Zijn mond gleed van mijn lul en ik spoot nog enkele stralen in zijn gezicht. Ik liet me in het bed vallen en mijn vriendin begon mijn kamergenoot af te trekken. Versuft keek ik hoe ze een andere man aanraakte. Maar ik wou niet dat hij al klaarkwam. Ik wou zijn lul in mijn kontje. Ik likte al mijn zaad van zijn gezicht en begon daarna samen met mijn vriendin zijn penis te bewerken. Samen likten we zijn lang harde paal en eikel. Om beurt namen we zijn lul diep in onze keel. Toen zijn lul goed hard en glad was ging ik op mijn rug liggen met mijn benen heel wijd. Hij wist wat ik wou en mijn vriendin leidde zijn lul naar mijn kontgaatje. Na onze behandeling gleed zijn lul makkelijk naar binnen.

 

Eindelijk voelde ik een lul in mijn kontje en ik wist dat ik zijn lid nog meerdere keren in mij wilde voelen. Mijn vriendin liet haar geurige kutje op mijn gezicht zakken zodat ik haar het orgasme kon geven waar ze zo naar snakte.

Terwijl ik als een gek haar kutje likte boog ze voorover. Begon mijn vriend te kussen. Hij kuste haar borsten en tepels. Te oordelen naar de hoeveelheid kutsap die in mijn mond liep zou het niet lang meer duren vooraleer ze klaarkwam. Al gauw gebruikte ik een vinger om haar poesje extra te stimuleren en mijn andere hand trok aan mijn lul. Weldra gromde hij als een beer en zij krijste het uit. Met een schreeuw en enkel stuiptrekkingen voelde ik zijn zaad diep in mij spuiten. Op hetzelfde moment kwam zij ook klaar en ze verstikte me bijna met haar kut op mijn gezicht.

Ze vielen beiden in elkaars armen toen ook ik klaarkwam en mijn zaad hoog op hun borsten spoot.

We brachten de rest van de dag in bed door. We knuffelden en praatten over onze gevoelens voor elkaar. Het was en is nog steeds mijn meest geweldige ervaring.

Wat is er mooier dan te vrijen met je twee beste vrienden?

 

Martin

 

Dank u Martin 

Liefs

     My

Terug naar de lijstpagina.

 

Alle verhalen van deze auteur

13-01-2010