Avatar-Martin.

 

Mariska.

 

Ik was met mijn ouders in Griekenland, en had een groep jongeren leren kennen, waarmee we iedere dag gingen zwemmen en stappen. Bij deze groep zat ook Mariska, een blonde mooie meid van 20 jaar oud. Ik was al zot van haar vanaf het moment dat ik haar voor de eerste keer zag. Ze had een supermooi figuurtje, prachtige, redelijk grote borsten en een heerlijk stel lange benen, met daarop een lekker strak kontje.

Helaas voor mij was ze samen op vakantie met haar vriend Frederique. Ik kon goed opschieten met Frederique, maar eigenlijk nog veel beter met Mariska. In de twee weken dat ik op die camping was vertelde ze me dingen, die ik zelf aan niet veel mensen zou vertellen, zeker niet aan mensen die je pas twee weken kent. Toch voelde ik dat ik dat bij Mariska wel kon, en dat gold andersom precies hetzelfde. Ik wilde eigenlijk dan ook niets anders dan haar proberen duidelijk te maken dat ze veel beter voor mij kon kiezen dan voor haar vriend.

Uiteindelijk besloot ik dit toch maar niet te doen, omdat ik niet in hun relatie wilde stoken en omdat ik Frederique zo'n goede gozer vond.

 

Na twee weken zon en plezier in Griekenland nam ik afscheid van de groep en toch wel een beetje in het bijzonder van Mariska, en ik sprak met haar af dat we contact zouden blijven houden. Zoals zo vaak, met dat soort dingen ebben die gevoelens weg zo gauw je thuis komt, maar toch bleven we elkaar schrijven en bellen gedurende de eerste paar weken. Al gauw werd het contact steeds sporadisch, en na twee maanden schreef ik haar een laatste brief. De laatste omdat ik van haar geen antwoord meer kreeg. Ik baalde hier eigenlijk wel van maar had er ook wel begrip voor. Des te vreemder vond ik het dat mijn moeder me, bijna een jaar later, op een avond achter de computer vandaan riep, omdat er iemand voor mij aan de telefoon was. Het was Mariska.

 

Zo gauw ze mijn stem hoorde en ik haar een beetje afwachtend groette, begon ze te huilen. Ze vertelde me dat het sinds een maand of twee heel slecht ging tussen haar en Frederique, en dat hij het de dag ervoor 's avonds uit had gemaakt. Ze had niemand met wie ze erover kon en wilde praten en toen had ze mij gebeld. Ik probeerde haar zo goed en zo kwaad als het ging gerust te stellen en na twee en een half uur aan de telefoon te hebben gehangen spraken we af dat ze eens langs zou komen. We spraken af in de eerste week van de zomer vakantie, met in mijn achterhoofd de gedachte dat mijn ouders dan op vakantie waren. Zo gezegd zo gedaan, en in de bewuste week reed ik op dinsdagmiddag naar de supermarkt om boodschappen te doen voor het eten die avond. Ik zette de boodschappen op de bijrijderstoel en reed door naar het station waar ik Mariska op zou pikken. Eindelijk zou ik haar, na een jaar, terugzien.

Ik was eigenlijk wel een beetje bang voor hoe het verloop, maar tegelijkertijd liep mijn hart over van vreugde. Ik zette de radio lekker hard, en trapte het gaspedaal even flink in, ik was namelijk al aan de late kant. Toen ik de oppikplaats voor het station opreed zag ik haar al staan. Ze had een kort rokje aan en een wit topje. Haar blonde haren droeg ze op een staart en terwijl ik langzaam dichterbij reed, zag ik dat ze nog net zo mooi, was als de laatste keer dat ik haar gezien had. Ik stopte op een leeg parkeerplekje vlakbij de plaats waar ze stond. Ik wilde toeteren maar ze had me al gezien, en zwaaide. Ik zwaaide terug en ze kwam naar de auto toegelopen met een zware weekendtas in de hand. Ik deed de deur aan de bijrijderkant van binnenuit open.

 

"Hoi", zei Mariska. "Hoi", zei ik terug. Je zult wel even de boodschappen moeten pakken en op de achterbank neer moeten zetten, Mariska.

"Ok, doe ik". Ze pakte de boodschappen en terwijl ze voorover bukte kon ik het niet nalaten in haar topje te kijken dat ver genoeg open hing om het grootste deel van haar borsten bloot te leggen. Ze kwam omhoog, en ik dacht even dat ze gevoeld had dat ik haar bekeek.

"Je ziet er goed uit zeg", zei ik haar, en onmiddellijk schoot het door me heen dat dit wel heel dubbelzinnig was. Maar ze antwoordde gewoon met "dank je wel", en liep naar de achterdeur. Ik opende de deur van binnenuit, en wachtte op het moment dat ze de boodschappen neer zou zetten. Verbeeldde ik het me nu, of bukte ze werkelijk verder voorover dan net.

"Zie ik er beter uit dan de vorige keer?" vroeg Mariska toen ze weer omhoog kwam en me met glinsteringen in haar ogen aankeek. Ik kreeg een ontzettende stijve van de manier waarop ze het zei, en al helemaal bij de gedachte dat ze het op de manier zou kunnen bedoelen, die ik hoopte dat ze bedoelde.

"Euh, zeker wel! En, je ziet er superlekker uit."

Ze knipoogde, zette haar tas op de bank en kwam langs me zitten.

"Nou, vlug naar jouw huis, want ik ben benieuwd naar je kookkunsten en ik sterf van de honger", zei ze.

Ik reed zo snel als ik kon naar huis, en thuis aangekomen pakte zij haar spullen uit de auto en ik de boodschappen. Ik wees haar waar ze zich op kon frissen en waar ze haar spullen kon laten, terwijl ik met het eten begon.

Ik hoorde dat ze aan het douchen was, en na een kleine twintig minuten hoorde ik een fhn. Juist toen ik hoorde dat de haardroger gedaan had wat nodig, had ik de tafel gedekt. Ik riep haar voor het eten, en bekeek haar eens goed toen ze de trap afkwam.

 

Ze droeg een rokje dat nog korter was dan wat dat ze die middag droeg, en daarop weer een topje, alleen was dit exemplaar een heel strak truitje, waardoor duidelijk de contouren van haar tepels te zien waren. Wat een stoot van een meid! Ik liet haar de kast zien waarin de drank stond.

"Zoek maar eens iets lekkers uit", zei ik, en ze kwam al vrij snel met een fles Passoa aan tafel. Ik pakte twee glazen en een pak sinaasappelsap, maar ze pakte alleen het glas en schonk het tot de rand toe vol met Passoa.

"Veel lekkerder, puur", legde ze me uit, toen ze zag dat ik een beetje verbaasd zat toe te kijken. Ik schonk me een glas Passoa met sinaasappelsap in en we begonnen te eten. We praten wat onder het eten over van alles en nog wat en Mariska bleef maar Passoa bijschenken bij zichzelf, terwijl ik net aan mijn tweede glas bezig was. We hadden ruim anderhalf uur aan tafel gezeten, toen we allebei voldaan waren. Ze zei me te blijven zitten en dat zij wel op zou ruimen. Ik zei haar dat ze alles gewoon in de vaatwasser kon zetten. Daarop stapelde ze de borden op en liep naar de vaatwasser, trok de klep open en bukte voorover om de borden er in te zetten. Ik kon net niet tegen haar kontje aan kijken en moest me inhouden om niet iets of wat te bukken zodat ik tegen haar slipje aan zou kunnen kijken. Toen ze de laatste pan in de vaatwasser had gezet en ik telkens van het prachtige uitzicht op haar kontje had kunnen genieten, ging ze tegen het aanrecht hangen met haar gezicht naar me toe.

 

"Wat gaan we vanavond allemaal nog doen", vroeg ze me, en terwijl ze dat zei, plaatste ze haar handen aan weerszijden van haar lichaam op het aanrecht, en hees ze zichzelf er zo bovenop. Ik bekeek haar eens en zag dat ze haar benen iets spreidde.

"O? We zouden naar de bios..", Mijn adem stokte in mijn keel want terwijl ik mijn ogen tussen haar benen liet glijden, zag ik niet het verwachtte slipje, nee ik zag een prachtig kaal gleufje!

"Wat zouden we nou kunnen doen," vroeg ze me grinnikend.

Ik stond op en liep naar haar toe, ik ging voor haar staan en zei: "Vertel jij het me maar, want ik heb zo het vermoeden dat jij al een planning hebt." Ze keek me aan en zei: " Wat zou je ervan zeggen om eens lekker thuis te blijven, en elkaar te verwennen?"

Voor ik het goed besefte sloeg ze haar benen om me heen. Ze trok ze me tegen haar ranke lijf aan, om me hevig te zoenen. Ik wist even niet wat me overkwam, maar ik was de schrik snel te boven, en deed toen ook vrolijk mee. Ik betastte haar borsten, en ze zei: "Toe maar, het mag."

Even dacht ik nog dat ik droomde maar ze haalde mijn pik uit mijn broek en trok me dichterbij. Met mijn grote eikel gleed ik langs haar gezwollen schaamlippen. Ze kreunde. "Stop hem erin, ik heb zin in een flinke beurt."

Ik kon mijn oren niet geloven. Was dit Mariska, het lieve, knappe meisje van vorig jaar in Griekenland?

 

Maar weldra won mijn geilheid het van alle andere gedachten. Ik ging niet in op haar verzoek, maar schoof haar rokje omhoog, vingerde haar, stopte mijn eikel in haar poesje, draaide een beetje en haalde hem er weer uit. Als zij mij zo gek wilde maken, dan kon ze het krijgen, maar wel pas nadat ik haar gek gemaakt had. En zo te merken was dat precies haar bedoeling.

Mariska maakte schokkende bewegingen naar voren om mijn pik in haar kutje te krijgen. Ze kreunde en werd helemaal gek. Dat zou haar leren mij zo gek te maken met dat geile lijf van haar.

"Ik wil eerst gepijpt worden, geil ding."

Ze gehoorzaamde gewillig en liet zich van het keukenblad glijden, om meteen door haar knien te zakken. Ze nam mijn harde penis in haar hand en begon me af te trekken, terwijl ze haar warme adem over mijn penis blies. Wat een heerlijk gevoel gaf dat. Ze sloot haar hete lippen om mijn pulserende eikel terwijl ze me af bleef trekken. Dit zou ik niet lang vol houden. Steeds verder gleed mijn paal in haar mondje. Dit was iets wat ze vaker gedaan had. Ik kon de geilheid tot in mijn oren voelen. Oh, wat maakte ze me gek met dat geile mondje. Plotseling hield ze op.

"Lik mijn hete kutje, geile beer, ik wil dat je me helemaal leeg likt".

Hier kon ik moeilijk neen tegen zeggen, ik wilde haar sappen proeven. Ik tilde haar terug op het aanrechtblad en ze spreidde haar benen. Ze trok haar lippen, een beetje op een hoerige manier, uit elkaar. Ik keek recht in haar heerlijk hete, kale kutje. Het enige wat ik nog moest doen om haar te kunnen likken, was mijn hoofd tussen haar volle dijen te steken. Mijn tong drong diep in haar kletsnatte poes en ik liet hem ritmisch met haar klitje spelen. Het enige waar ik op dat moment nog aan kon denken was dat ik haar helemaal leeg zou zuigen. Haar handen woelden wild door mijn haar, terwijl ik haar gewillige kutje befte, en ondertussen bewoog ze mijn hoofd en haar heupen op een manier die me nog heter maakte dan ik al was. Ik likte haar met lange halen rond haar genotknopje. Ik verhoogde mijn tempo en liet mijn tong harder door haar natte geslacht gaan. Steeds harder begon ze te kreunen, en steeds ongeregelder klonk haar ademhaling.

Ik duwde een vinger in haar kutje, en ze slaakte een diepe zucht. Ik bevoelde de hete wanden van haar vagina, en terwijl ik haar bleef likken, duwde ik er een tweede vinger bij. Ze begon nu te schokken en ze kondigde haar orgasme aan. Ik neukte haar met mijn vingers en likte haar hard. Ze hield het niet meer, en schokkend en kronkelend kwam ze tot haar orgasme.

 

Na enige seconden opende ze haar ogen en keek me aan.

"Dat was heerlijk, nu wil ik je in me voelen". Uitnodigend, ging ze, voorover over het aanrecht gebukt, voor me staan. Ze stak haar heerlijke kontje begerig de lucht in. Vervolgens duwde ze de opening van haar kletsnatte gleuf ongeduldig tegen mijn paars aangelopen eikel aan.

"Neem me hard. Pak me langs achter, ik wil stevig geneukt worden", moedigde ze mij aan.

Ik pakte haar bij haar heupen en stootte mijn mannelijkheid rustig in haar kutje. Ik wilde haar helemaal, maar ik hield me nog even in. Langzaam duwde ik mijn pik verder in haar. Centimeter voor centimeter zag ik mijn paal tussen haar schaamlippen verdwijnen. Nu zat hij er helemaal in en ik begon haar met lange halen te neuken. Mariska ving mijn bewegingen op door steeds als ik in haar stootte, haar kontje naar achter te duwen. Steeds sneller priemde ik mijn knots in haar vrouwelijkheid. Terwijl ik haar zo neukte, masseerde ik haar warme tieten, en ik voelde hoe ze mijn ballen masseerde en haar eigen gezwollen klitje vingerde. Mijn ballen voelden zwaar aan. Ik ging bijna klaar komen. Aan haar gekreun te horen, zou het bij Mariska ook niet lang meer duren.

"Ik ga komen, kom op, neuk me, spuit mijn kutje vol."

"Ik spuit je vol, ik ah.." , was het enige wat ik nog uit kon brengen.

Op het moment dat ik mijn zaad in haar lanceerde, slaakte Mariska een diepe zucht en begon ze te schokken. Slap viel ze voorover en ik voelde haar vaginaspieren samentrekken. Met haar kutje melkte ze mijn pik helemaal leeg en ik liet me over haar lichaam heen vallen.

Zo bleven we een tijdje liggen. Toen we een beetje bijgekomen waren, stelde ik voor om samen te gaan douchen. Dat vond ze een goed idee. We namen een douche en vielen daarna in mijn bed tegen elkaar aan in slaap.

 

Die week hebben we ons lichaam helemaal verkend, en we hebben nog vaak de liefde bedreven die dagen. Ondanks de redelijke grote afstand tussen onze woonplaatsen, hebben we nu een (h)eerlijke en vrije relatie.

 

Martin

 

Dank u Martin.

Liefs

My

image003

Terug naar de lijstpagina.

 

Alle verhalen van deze auteur

02-03-2010