Rollenspel

 

Irene was er nog steeds niet aan gewend bevelen te geven, hoewel ze het meisje al een half jaar had. Rudy had het zo gewild, het gaf cachet aan het huis wanneer een in een zwart jurkje en klein wit schortje gekleed meisje de deur opende, vond hij. Bovendien was ze een schatje om te zien, hij zou best eens met dat blondje naar bed willen. Nora had echter nooit aanleiding gegeven en reageerde niet wanneer hij haar soms een speels klapje op de billen gaf. Nora was twintig, dus maar vijf jaar jonger dan Irene. Omdat Irene zo weinig zelfverzekerd was, had Nora soms meer te zeggen in huis. Irene hielp meestal mee met allerlei karweitjes waarbij Nora vaak zei wat er gedaan moest worden. Irene schepte er vaak een masochistisch behagen in zich te laten ringeloren door het kittige blondje. Op zekere dag zei ze, "Hoe zou jij je voelen als vrouw des huizes, Nora? En ik het dienstmeisje was dat je de hele dag kon commanderen."

"Het zou me wel lijken," meende Nora. Irene ging voorzichtig verder. "We moesten de rollen eens omdraaien," zei ze. "Ik wil wel eens ondervinden hoe het is te moeten gehoorzamen."

Irene bekeek de vormen van het meisje peinzend en vervolgde, "Je bent even groot als ik, mijn kleren zullen je wel passen. Ga eens met me mee."

 

Het meisje volgde haar naar de slaapkamer waar Irene de ruime klerenkast opende. "Trek die eens aan," zei ze en wierp een gebloemd jurkje van een dure stof op het bed. Nora deed haar schortje af en het zwarte jurkje uit. Irene keek naar de mollige rondingen van het meisje, dat nu slechts gekleed was in een eenvoudige wit katoenen slip en een eveneens witte bustehouder. Nora hees zich in de jurk en zag er nu verbijsterend mooi uit. Irene ontdeed zich van haar eigen jurk. Nora keek verlangend naar het gekleurde zijden ondergoed van haar werkgeefster. Irene trok het dienstbodejurkje aan en knoopte het witte schortje voor. Ze keek naar Nora's voeten en zag dat de platte schoenen niet stonden bij het jurkje, dat het meisje nu droeg. "Trek die schoenen uit en pas een paar van mij," zei ze.

Nora zocht een paar mooie schoentjes met hoge hakken uit waarna ze met een hooghartig gezicht heen en weer paradeerde. Ze begon zich in te leven in de rol die Irene haar opgedrongen had. Irene stapte in Nora's platte schoenen en leek nu een stuk kleiner. "Eigenlijk moet ik ook je ondergoed dragen", zei het meisje. "Ja", zei Irene, die aan het witte ondergoed van Nora dacht. "Zoek maar iets moois uit.Ē

Nora rommelde in de kast en pakte een zijdezacht broekje, alsmede een beha met fraai borduursel. Ze trok haar kleren uit en stond poedelnaakt voor Irene.

Deze staarde naar de volle, roomkleurige borsten van het meisje en liet haar blik over diens buik en venusheuvel glijden. Blond haar krulde daar op maar was enkele tellen later weer verdwenen achter het fleurige broekje. "Zeg me wat ik doen moet", zei Irene deemoedig.

Ze voelde zich opgewonden door de vertrouwelijkheid die tussen hen ontstaan was. Nora's naakte lichaam en het feit dat deze nu haar kleren droeg, gaf aan het geheel een zinnelijke achtergrond. Ook Nora leek daardoor opgewonden. "Ik heb vandaag weinig zin om iets te doen," zei ze. "Je moet me maar eens lekker verwennen meisje. Begin maar eens die kast op te ruimen."

Ze wees op de linnenkast waar stapeltjes ondergoed omgevallen waren en door elkaar geraakt waren toen ze naar Irene's ondergoed zocht. Irene gehoorzaamde en ging met een wellustig gevoel aan het werk. Nora zat lui op het bed en stak een sigaret op uit Irene's pakje dat met haar aansteker op het nachtkastje lag. Ze keek naar Irene's gebogen rug en genoot van haar macht. Later gaf ze Irene opdracht naar beneden te gaan en haar een glas Sherry in te schenken. Terwijl ze daar aan nipte beval ze Irene de kamer te stoffen. Irene gedroeg zich onderdanig en liet zich alles welgevallen. "Neem zelf ook maar een glaasje", zei Nora tenslotte. Irene dronk haar glas snel leeg, ze wist niet waartoe dit spel zou leiden maar wilde zich een lichte roes bezorgen om zover mogelijk te durven gaan. Na een paar glazen voelde ze zich zweverig.

 

Nora merkte de verandering in Irene's toestand en werd bekropen door een licht sadisme. "Irene, kom eens hier", riep ze.

Irene kwam heel nederig voor haar staan. "Trek je jurkje eens op," beval Nora. Irene gehoorzaamde, hees het zwarte jurkje op tot haar broekje zichtbaar werd. "Ik wil niet meer zien dat je mijn ondergoed draagt," zei Nora. "Trek het uit en doe je eigen broekje en beha aan."

Irene haalde diep adem en voelde het bloed sneller stromen. Onderworpen ging ze naar boven en verwisselde daar van ondergoed. Ze trok Nora's katoenen slip aan en perste haar borsten in de witte bustehouder. Haar eigen ondergoed legde ze in de wasmand. Ze meldde zich vervolgens bij Nora die haar opnieuw verzocht de jurk op te trekken.

Zodra ze zag, dat Irene inderdaad haar ondergoed aan had, knorde ze tevreden. Ze zette haar aan het voorbereiden van de warme maaltijd, Rudy zou tegen zessen thuiskomen. Irene werkte zich warm in de keuken en vroeg zich af, hoe ze dit spel moest beŽindigen. Ermee doorgaan tot Rudy thuiskwam was toch onmogelijk! Dat moest Nora toch beseffen! Maar Nora dacht er niet aan te stoppen.

"Ik ben benieuwd wat je man zal zeggen", zei ze. Ze was vastbesloten de rolverwisseling tot het uiterste door te zetten. Ze wist dat Rudy haar zou willen naaien, zijn aanrakingen en opmerkingen waren duidelijk genoeg geweest. Als hij zou willen kon hij haar krijgen maar dan wel met medeweten van Irene. Deze voelde zich steeds zenuwachtiger worden naarmate het tijdstip naderde dat Rudy thuis zou komen. Om zich moed te verschaffen dronk ze snel nog een paar glazen Sherry. Toen ze zijn auto hoorde zei Nora. "Wil jij meneer even opendoen, Irene."

 

Irene gehoorzaamde, Rudy keek verbaasd naar zijn vrouw die in zwart jurkje en wit schortje de deur voor hem openhield.

"Wat is dat?" Vroeg hij en wilde Irene een zoen geven. Maar achter haar verscheen Nora, gekleed in een chique jurk en op hoge hakjes.

"Ho,ho", zei ze. "Begin je nu ook al het dienstmeisje te kussen?" Ze kwam naderbij en tuitte haar lippen waarmee ze Rudy een vluchtige kus gaf.

"Hebben jullie de rollen omgewisseld?" vroeg hij verrast en keek van de een naar de ander.

Irene gedroeg zich gedwee als het meisje dat ze moest voorstellen, terwijl Nora een air aannam alsof ze werkelijk de vrouw des huizes was.

"Kom, Rudy. We drinken een een borrel terwijl Irene verder gaat met het eten."

Hij streek met de vlakke hand over Nora's billen, zich afvragend wat de beide vrouwen in hun schild voerden. Hij zag zijn vrouw in de keuken verdwijnen terwijl Nora hem een drankje gaf. Zelf nam ze Sherry en ging naast hem op de bank zitten, zoals Irene in de regel placht te doen. Hij staarde naar Nora's over elkaar geslagen benen en zag een deel van haar stevige dijen. Voorzichtig streek hij er met een vinger over.

"Vertel eens, schat, heb je vandaag nog iets leuks beleefd?" vroeg ze, zich precies als Irene gedragend. Hij goot de borrel achterover in zijn keelgat en sloeg een arm om Nora heen. Haar tegen zich aandrukkend zoende hij haar hartstochtelijk. Dan duwde ze hem terug.

"Strakjes, schat, na het eten. Nu moet je even inhouden voor het meisje." Haar hand gleed tussen zijn benen en streelde langs zijn bovenbeen. Vluchtig raakte ze de in zijn broek verborgen harde penis aan.

"Je bent wat van plan", fluisterde ze. "Ik kan haast niet wachten." lrene kwam binnen en diende het eten op. Nora nam plaats tegenover Rudy en liet zich door Irene bedienen. Rudy voelde zich opgewonden door het feit dat hij kennelijk met het meisje zou eten en zijn vrouw als een gedwee dienstertje de schalen aangaf. Ze verdween naar de keuken waar ze, net als Nora anders deed, in haar eentje de maaltijd zou gebruiken. Ze dronken een fles wijn leeg, Nora en hij.

Irene kwam wankelend binnen, ze had een flinke slok op.

"Ruim jij de boel af", beval Nora. "Mijn man en ik trekken ons even terug." Ze ging met hem naar de slaapkamer, hij aarzelde nog, maar Irene hield hem niet tegen. Het leek alsof ze het spel tot het uiterste wilde doordrijven. Nora trok de jurk over haar hoofd en legde die netjes over een stoel. Hij zag, dat ze ook Irene's ondergoed droeg en kreeg een erectie bij het zien van haar naakte dijen en buik. Terwijl hij zich uitkleedde en zijn hoofd roezig was door de wijn, deed Nora de beha af en trok haar slipje uit. Het zien van de blond behaarde venusheuvel maakte hem wild. Hij sprong op haar af en rukte haar in bed. Hij greep heftig in haar borsten en betastte haar lichaam. Zijn pik stond als uit steen gehouwen voor hem uit. Hij rolde op Nora's naakte lijf en liet zijn penis in haar kut glijden. Ze was even vurig als hij en perste haar dijen om zijn heupen. Stampend neukte hij, terwijl Nora zijn stoten beantwoordde.

 

Irene had de tafel afgeruimd en liep de trap op. Ze wist eigenlijk niet waarom ze dat deed, ze wilde zien wat die twee deden hoewel ze heel goed wist wat er gebeurde. Ze opende de deur van de slaapkamer en zag het opengeslagen bed. Nora's dijen bewogen. Ertussen lag Rudy wiens lul ze in Nora's schede heen en weer zag schuiven. Zijn balzak ging mee met elke beweging. Beide neukten hijgden en kreunden, het was een hitsige paring die ze voor haar ogen zag gebeuren. Ze zakte op een stoel en keek toe hoe Nora door haar man geneukt werd. Ze besefte dat ze altijd had gewild dat dit gebeurde, dat Nora deel zou uitmaken van hun seksuele leven. Zelf was ze nogal schuchter en beducht voor nieuwe ontwikkelingen. Nora was veel zelfstandiger ondanks haar jeugdige leeftijd. Ze zag Nora's benen verkrampen en stuiptrekkend bewegen. Ze hoorde de orgasme kreten van het meisje en zag Rudy verstrakken, zijn onderlijf schokte toen hij zijn zaad in Nora pompte. hij zuchtte diep na het klaarkomen en streelde met beide handen haar mollige heupen en billen. Dan gleed hij van haar af en ging op de rug naast haar liggen. Gelijktijdig zagen ze Irene.

"Wat kom je doen, Irene? Wil je mijn man en mij begluren terwijl we neuken?"

Irene staarde in Nora's kruis. Haar ogen bleven onafgebroken gericht op de nog openstaande kut, op het ronde gat tussen de schaamlippen dat Rudy's lul erin geboord had en waaruit sperma lekte. Rudy hield de adem in, wachtend op Irene's verontwaardigde reactie. Maar die bleef uit.

"Ik wilde vragen ... of ik mijn eigen broekje weer aanmag. Het zit zo strak."

"Je bedoelt of je mijn broekjes en beha's weer mag dragen," zei Nora.

Ze wendde zich tot Rudy en legde hem uit, "Irene draagt mijn mooie witte katoenen goed. Laat maar eens zien, Irene."

Irene stond op en tilde haar jurkje op. Rudy zag tot zijn verbazing dat zijn vrouw inderdaad een goedkoop broekje droeg, stellig dat van Nora. Zelfs van ondergoed hadden ze gewisseld.

"Trek het maar uit, Irene, je mag van mij weer wat uitzoeken."

Irene begon zich gehoorzaam uit te kleden, deed het schortje af, het zwarte jurkje uit en ontgespte de beha. Ze stroopte het witte broekje langs haar benen en onthulde een gitzwarte bos schaamhaar. Het was de eerste keer dat Nora haar werkgeefster naakt zag. Ze hield de adem in. Irene was prachtig gebouwd en bezat mooie volle borsten.

"Blijf zo eens staan, Irene. Mijneer vindt het vast leuk je naakt te zien. Hij heeft vast wel eens verlangd je aan te raken en misschien wel met je naar bed te gaan."

Irene zag de hand van het meisje over Rudy's geslachtsdelen glijden. Ze trok aan zijn slappe penis die door de aanraking dikker werd. Ze voelde zich zo in haar rol dat het net leek of zij inderdaad het dienstmeisje was dat nog nooit met Rudy naar bed was geweest.

"Weet je wat", zei Nora. "Kom eens op mijn plaats liggen. Ik kan er wel tegen wanneer mijn man met het meisje vrijt en misschien wel een nummertje met haar maakt."

 

Ze schoof uit het bed en liet Irene haar plaats innemen. Irene voelde de warmte van Nora's lijf in de lakens. Haar ene bil werd nat, daarmee lag ze op de plek, waar Rudy's geil uit Nora's kut was gedropen. Ze lagen een beetje stijfjes naast elkaar, net of ze vreemden voor elkaar waren. Nora boog zich over hen heen en zoog Rudy's penis in de mond. Ze sabbelde erop en bracht hem tot een erectie. Haar vingers gleden langs de stijve lul, haar lippen lieten hem los waarna ze tegen Irene praatte. "Heb je wel eens op een penis gezogen?"

"Dat heeft ze nog nooit gedaan," hijgde Rudy, opgewonden door Nora's zuigen.

"Stil, wat weet jij daar nu van, je kent dat meisje niet." Ze legde haar hand op Irene's poes en streelde die.

Haar hand gleed tussen Irene's dijen, ze prikte met een vinger tussen de schaamlippen.

"En daar moet hij in, ik zal hem nog wat stijver zuigen."

 

Terwijl haar vinger in Irene's kut bewoog, likte ze Rudy's lul. Irene begon te hijgen toen Nora haar kittelaar raakte. Haar dijen trilden. Rudy boog zijn hoofd en zoog op Irene's tepel. Nora nam haar mond van Rudy's eikel weg en duwde haar gezicht tussen Irene's bovenbenen. Haar tong gleed op en neer langs de gleuf tussen de schaamlippen. Rudy kwam opgewonden overeind.

"Lik haar klaar," hijgde hij en knielde bij Irene's hoofd. Hij stak zijn lul in de mond van zijn vrouw en keek naar Nora's blonde haar dat over Irene's dijen en venusheuvel bewoog. Het meisje likte zijn vrouw terwijl hij haar tussen de lippen neukte.

Irene keek verschrikt, ze had zijn penis nog nooit tussen de lippen genomen. Maar, wat Nora daar beneden met haar uitvoerde was heerlijk. Ze gaf zich over en liet zich door het meisje beffen.

Rudy staarde met wellustige ogen naar Nora die Irene's kut likte. Hij zag zijn vrouw trillen, de spieren in haar buik bewegen en haar plotsklaps opschokken toen Nora's tong haar bevredigde. Terwijl ze sidderend klaarkwam spoot Rudy's sperma in Irene's mond. Genotzuchtig liet hij zich leeglopen en het zaad over haar tong stromen. Irene kokhalsde en bleef met bolle wangen liggen, de lippen stijf gesloten nadat hij zijn pik had teruggetrokken. Ze wilde opstaan. Nora zag dat ze moeite had met het sperma.

"Je hebt beslist je best gedaan. Je ziet hoe fijn mijn man het vindt en ik lust zijn papje wel. Maar ja... zo'n meisje als jij heeft natuurlijk nog niet veel meegemaakt. Geef mij het maar."

Ze drukte haar lippen op die van Irene en duwde tegen haar wangen. Irene aarzelde nog maar wilde de dikke, lijmige brij uit haar mond hebben. Ze opende haar lippen en liet het met speeksel vermengde sperma in Nora's mond lopen. Rudy staarde perplex aar die twee vrouwen, naar Nora die zijn geil uit Irene's mond zoog en naar Irene, die haar tieten tegen die van Nora drukte. Ze omarmden elkaar tijdens de wellustige zoen waarbij het zaad uit Irene overging in Nora. Nora's tong zoog de mond van haar meesteres schoon, ze likte het kleverige sperma eruit en slikte het in. "Nora, wat ben jij een geile meid, laat Irene jouw kut ook eens likken."

"Dat gaat ze wel doen straks maar ik moet hem eerst goed schoonmaken, hť, Irene? Hij zit nu nog vol sperma en daar houd je nog niet zo van, is 't wel?"

Irene schudde haar hoofd. "Ik leer het wel," zei ze met trillende stem.

Nora ging haar kut wassen en voegde zich weer bij het echtpaar.

"Nou doen we niet meer mevrouw en dienstmeisje, we zijn alle drie gelijk."

Rudy vond het best, hij had volop genoten van Irene's gedienstigheid en de wellust waarmee Nora zich aan hem had gegeven. Nora legde zich dwars over het bed en zocht met haar mond Irene's kut.

"Probeer het ook eens", zei ze tegen Irene. "Rudy, doe haar maar voor hoe het moet." Rudy boog zich gehoorzaam over Nora's kruis, ze lag met gebogen heupen. Hij likte de schaamlippen en duwde Irene's hoofd naar voren. Aarzelend stak ze haar tong uit en bewoog die op en neer langs Nora's schoongewassen spleet. Beurtelings zogen Rudy en zij op de vagina van hun dienstmeisje totdat Irene, opgezweept door Nora's zuigende mond de juiste slag te pakken had en het alleen afkon. Geanimeerd likte ze nu de kut van het meisje en zoog ze Nora's sappen in. Rudy's tong bewoog tussen Nora's billen, hij likte de diepe geul van haar reet en anus. Het meisje rilde onder de gecombineerde aanval op haar gevoelige plekjes. In haar wellust trok ze Irene's schaamlippen met de mond naar buiten en rekte ze uit tot lange, dunne lappen. Hij werd geil en knielde boven de twee zuigende meisjes, zijn knieŽn aan weerszijden van de tegen elkaar gedrukte lichamen. Nora en Irene staken elk een arm omhoog en streken met de handen langs zijn bovenbenen. Ze grepen zijn penis en balzak, hun vingers zweepten hem op en deden zijn penis zwellen. Intussen glibberden hun tongen in elkaars vochtige kutten en dropen hun lippen van het wederzijdse pruimensap. Rudy wrong zijn gezicht zo diep mogelijk in Nora's reet en likte haar billen met lange halen van zijn tong. Hij verlustigde zich aan de geile rondingen van haar kont en raakte Irene's hoofd wanneer ze dit, al zuigend op Nora's kut bewoog.

 

De meisjes werden wilder en hartstochtelijker. Smakkend drukten ze hun monden op de kut van de ander. Nora kwam huiverend en kreunend klaar, even later volgde Irene met een heftig rukken van haar lichaam. Nora trok aan Rudy's trillende lul. Hij was zo opgewonden door het orgasme van de vrouwen dat zijn zaad als een serie projectielen omlaag spoot. Hij loosde het sperma met krimpende ballen over de naakte lijven van de vrouwen. Het geil droop over hun borsten en buik, gleed tussen beider lichamen in zodat ze bij het tegen elkaar duwen aan elkaar kleefden.

Rudy keek naar wellustige tafereeltje en zag de vrouwen de buiken tegen elkaar wrijven om zijn zaad tussen beider lichamen te verspreiden. hij vond het een machtig gezicht dat ze zo met zijn sperma geilden en zich ermee insmeerden.

Het was helemaal mooi, dat zijn vrouw Nora had gelikt en de smaak van kut had geproefd. Ze lieten elkaar nu los, hun buiken en tieten glommen van het geil. Nora zette haar wellustige spel voort en begon Irene's borsten te likken.

 

Als een kat haalde ze haar tong langs de met sperma besmeurde huid en likte die schoon. Irene's tieten bewogen onder de druk van Nora's tong, haar tepels wipten heen en weer wanneer Nora hem er langs trok. Rudy zag dat Irene er opnieuw door geprikkeld werd. Ze kneep de ogen genotzuchtig dicht en duwde haar tieten tegen Nora's gezicht. Hij legde zijn hand in Irene's nek en duwde die omlaag tot haar mond vlak voor Nora's borsten was. Met de andere hand pakte hij een van die kleverige tieten en drukte die tegen Irene's lippen.

"Zuig," beval hij. "Zuig m'n geil eraf." Irene stak haar tong uit en likte, sloot de lippen om de tepel en zoog. Gaandeweg werd ze heter en likte uitbundig, mat lange halen van haar tong. Ze duwde Nora bruusk achterover en knielde boven haar, de buik van het meisje aflikkend. Ze zuiverde Nora's hele lijf van het geil dat er aan kleefde om tenslotte opnieuw de kut van het meisje te zuigen.

Ditmaal deed ze het met volle overtuiging, begerig en gulzig sabbelde ze op de druipende schaamlippen. Nora beantwoordde deze liefkozing met dezelfde handelingen. Haar armen gleden over Irene's billen terwijl haar gezicht wegdook tussen Irene's dijen. Elkaar stevig vasthoudend likten en zogen ze elkaar met trillende lijven. Ze hitsten elkaar op en voerden elkaar naar een climax.

 

Rudy genoot, nu hij niet deelnam aan de orgie, met volle teugen van het tafereeltje. Hij zat er naast en liet alleen zijn hand over de naakte lichamen glijden, nu eens een bil, dan weer een borst betastend. De kreunende, opgezweepte vrouwen kwamen sidderend klaar, de dijen om elkaars hoofden geklemd. Hun gezichten waren bedropen met geile sappen.

Rudy voelde een onweerstaanbare drang hun monden en wangen te likken en het geil eraf te zuigen. Hij boog zich beurtelings over naar Nora en Irene, rook de geur die aan hun gezichten hing en likte ze begerig. Dan kuste hij hen met lange tongzoenen, zijn mond verwisselde steeds van partner en zoog op de lippen van beiden. Terwijl hij daarmee bezig was groeide zijn lul en daarmee het verlangen die in een van de twee kutten te steken. Hij drukte hem tegen Irene's kont en daarna tegen Nora's billen.

De vrouwen voelden zijn gespannen penis, hun handen tastten ernaar en ontmoetten elkaar in zijn kruis. Ze grepen zijn ballen en trokken aan zijn zak. Met geraffineerde knijpbewegingen maakten ze hem zo geil, dat hij bijna op klaarkomen stond.

Hij liet de vrouwen boven op elkaar liggen, de gezichten naar elkaar toe. Nora lag onder, Irene bovenop haar.

Hij knielde tussen de gespreide benen van de meisjes en stak zijn lul in Irene's kut. Na hem daarin een paar maal heen en weer te hebben geschoven, verwisselde hij van schede en stak zijn pik in de kut van Nora. Zo prikkelde hij ze om beurten waarbij de vrouwen wellustig op elkaar kronkelden. Hij hield dit net zolang vol tot eerst Nora, daarna Irene, een orgasme kreeg. Dan begon hij wild te spuiten.

Nora kreeg de eerste lading in haar kut. Rudy trok zijn ejaculerende penis terug en stopte hem vervolgens in Irene's schede. Tijdens die beweging sprong het zaad eerst nog vrij in de lucht en spatte tegen de schaamlippen van beide vrouwen. Hun kutten dropen van het geil, het lekte uit Irene's kruis in dat van Nora. Met hete beenbewegingen wreven ze zich tegen elkaar en smeerden het zaad in hun huid. Rudy staarde naar de wellustig draaiende lijven, naar Irene's cirkelende kont en zag hoe ze schokkend klaar kwamen. Irene rolde van Nora af, het blonde schaamhaar van het meisje was besmeurd met geil en kleefde op haar buik. Ook Irene zag het, met begerige blik en gulzige lippen zoog ze het sperma uit Nora's poes.

Enkele ogenblikken later lagen ze weer op elkaars kutten te zuigen en likten ze het zaad van elkaars huid en schaamlippen. Tot slot maakte Irene zich meester van zijn lul en zoog ook die af, tot er geen druppel sperma meer aankleefde.

 

"Het is me goed bevallen met zijn drieŽn, en jullie?" zei Rudy.

De vrouwen zoenden hem om beurten en daarna, over zijn hoofd heen, elkaar. In hun hartstochtelijke tongkus zag hij het antwoord op zijn vraag.

 

Rik Botergeil

 

Dank u Rik.

Liefs

†††† My

Terug naar de lijstpagina.

 

Alle werken van deze auteur

08-04-2010