avatar George.jpg

 

Een zomerse zaterdagavond.

 

Het was een zomerse zaterdagavond, ik was in een geile bui en besloot naar de roze bar te gaan. Ik ben zelf 25 en ik wist dat het daar altijd gemakkelijker is om wat oudere mannen te scoren. Ik besloot me lekker sletterig aan te kleden zodat een en ander duidelijk over zou komen.

Toen ik de bar binnenstapte zag ik Joris, een goede bekende waarmee ik al de nodige weekendjes had doorgebracht als zijn slaafje.

Na een paar biertjes en de nodige tijd later kwam er meer leven in de keet en al snel zaten we met een groep van twaalf, allemaal van verschillende leeftijden bij elkaar. De meesten mij onbekend maar Joris kende ze allemaal en stelde me telkens aan ze voor op het moment dat ze binnendruppelden. Regelmatig kreeg ik prijzende opmerkingen over mijn strakke dunleren broek, die weinig verhulde.

 

Hoewel seks langzaam maar zeker het gespreksthema begon te domineren, ging het mij allemaal niet snel genoeg. Toen Joris naar het toilet ging, volgde ik hem. Joris zag mij de deur naar het toilet achter ons sluiten.

"Zo, jij bent wat van plan vanavond"?

Ik antwoordde dat ik ontzettend geil was en smeekte hem om met me naar huis wilde gaan. Joris nodigde me uit voor een vluggertje op het toilet maar ik zei dat het niet genoeg zou zijn, ik wilde echt de hele avond geneukt worden. Joris dacht even na.

"Oké, als je dat wil, dan zul je dat krijgen, maar eerst zul je me pijpen jij vuile hoer van me."

Zijn woorden maakten me nog geiler dan ik al was. Hij wist hoe ik ervan hield om vernederd te worden.

Ik trok zijn broek naar beneden en zag dat zijn lul al stijf in zijn onderbroek zat. Zijn kleine pik, geen onbekende voor me, zoog ik in één keer naar binnen en ik begon te pijpen.

Opeens ging de deur, die ik wel toe maar niet op slot had gedaan, open.

Ik schrok en wilde omkijken maar Joris hield mijn haren vast en commandeerde dat ik door moest zuigen. Op zijn gekende meester toon gaf Joris orders.

"Leo, zorg ervoor dat de rest over drie minuten klaar is om te vertrekken, je weet wel waarheen..."

Waarop ik de deur dicht hoorde gaan. Joris hield nog steeds mijn haren vast en begon mijn hoofd over zijn lul te bewegen. Hij neukte me steeds wilder in mijn mond tot hij zonder waarschuwing vijf, zes stralen klef zaad naar binnen spoot.

Ik verslikte me bijna maar daar had hij geen boodschap aan. Hij trok mijn hoofd helemaal over zijn lul en ik kon niet anders dan alles slikken.

"Zo, trek mijn broek omhoog en zoek je jas, we gaan op een ritje".

 

Ik volgde Joris de deur uit en merkte op dat de tafel waaraan we met zijn allen zaten, leeg was. Ik snapte wat er ging gebeuren en ik werd razend opgewonden!

Joris gebood me zijn auto in te stappen. Hij blinddoekte me en we reden ongeveer een half uur tot hij stopte. Joris leidde me de auto uit en ik hoorde hier en daar wat mannen smoezelen. Toen werd mijn T shirt en leren broek uitgedaan. Ik was nu naakt maar zag niets en de spanning in me steeg naar grote hoogte.

Joris trok mijn blinddoek af en ik zag dat ik in een garage stond, met de tien mannen van het café goedkeurend voor me staand, plus nog een aantal jongens van een jaar of achttien die ik nog nooit gezien had.

 

Joris trok zijn broek naar beneden.

"Op handen en knieën jij en blijf het gezelschap aankijken!".

Joris kwam voor me staan met een stijve pik en zei me zijn lul eens goed nat te likken. De menigte mannen stonden onrustig, maar zeer geïnteresseerd toe te kijken, sommigen hadden zelf al een aardige bobbel op hun broek. Joris trok zijn lul terug en knielde achter me.

"Trek je billen open. Nu!"

Ik deed wat hij zei, al knielend trok ik mijn billen van elkaar en bood mijn gaatje aan. Mijn hart bonsde in mijn keel van geilheid, hier had ik de hele avond op gewacht!

"Beste vrienden, het feest is begonnen, jullie kunnen je vanavond allemaal naar hartenlust uitleven op ons neuksletje hier!"

Met zijn laatste woorden duwde hij zijn pik helemaal naar binnen.

Oh…, wat een lekker gevoel om zo bruut in je reet geneukt te worden terwijl er een dozijn jongens toekijkt om hetzelfde te doen!

 

De mannen begonnen zich uit te kleden en er kwam er een voor me staan die me commandeerde dit voorbeeld te volgen.

Terwijl ik zijn knopen losmaakte hield ik mijn kontje omhoog zodat Joris me lekker door kon neuken. Ik had nog maar net de, glasharde lul uit de man zijn broek gehaald toen hij die zonder pardon in mijn bek ramde en me fors pulserend begon te neuken. Op dat moment hoorde ik een harde kreun van Joris die zijn lading zaad in mijn jongensgaatje leegde. Ik voelde hoe hij zijn pik uit mijn kontje haalde en hoe direct daarop een andere, grotere lul in mijn darmen werd geduwd.

Een zalig geil gevoel van gebruikt te worden maakte zich van me meester en ik voelde hoe mijn eigen lul stijf tussen mijn benen heen en weer bungelde op het neukgeweld van de nieuwe indringer.

Overal rond me stonden mannen zichzelf of elkaar af te trekken. In afwachting van hun beurt. Regelmatig werd mijn pijpsessie onderbroken en kreeg ik een bijna klaar getrokken lul te verwerken die na twee keer goed zuigen heel mijn smoeltje volspoot, om vervolgens weer door te zuigen op de piemel waarmee ik al bezig was.

Van alle kanten vloog het sperma mijn gezicht in en ik werd geiler en geiler. Joris knielde naast me en pakte mijn eigen zaadstaaf in de hand, die hij begon te trekken alsof hij een koe melkte. Al binnen tien seconden voelde ik mijn ballen in mijn balzak omhoogkomen. Mijn hoogtepunt was ongeëvenaard. Vijf zes, zeven dikke stralen vers zaad pompte ik mijn staaf uit. Mijn ejaculaties, en daarmee het samentrekken van mijn sluitspier, miste zijn uitwerking niet.

Tegelijkertijd voelde ik hoe de jongen die me op zijn hondjes neukte zijn grote golven warm zaad naar binnen spoot.

Tijd om uit te blazen was er niet, zijn pik glipte eruit en mijn jongenskutje werd direct weer opgevuld terwijl ik van voren voor de zoveelste keer een lading sperma te slikken kreeg. Met grote toewijding slikte ik die heerlijke kleffe massa door, likte de kloppende eikel helemaal schoon en liet hem voldaan gaan.

 

Nu had ik even wat meer uitzicht en zag dat er naast mij ook mannen lekker geil met elkaar aan het neuken waren. Ik was duidelijk en letterlijk overbezet!

Ik concentreerde me op het heerlijke gevoel van de grote stijve piemel die in en uit mijn neukgaatje schoof en perste af en toe mijn kontje dicht om hem maximaal te laten genieten van mijn anus. Het duurde niet lang voordat ook hij klaarkwam. Hij haalde zijn pik naar buiten en beval me die schoon te likken, wat ik gretig deed.

Er was nu zoveel zaad geloosd in mijn reetje dat de helft uit mijn kutje langs mijn benen naar buiten liep of via mijn balzak op de grond droop.

 

Joris kwam met één van de jonge gasten aangelopen en zei me dat deze Johan heette en ik maar eens kennis moest maken met zijn geslacht. Nietsvermoedend deed ik wat me verteld werd en hielp zijn strakke spijkerbroek naar beneden.

Johan zag er best goed uit en was duidelijk een stuk jonger dan de anderen. Ik was mijn geile roes duidelijk nog niet te boven gekomen! Met grote opwinding zag ik hoe zijn enorme stijve pik in zijn slip hing. Ik trok de slip uit en zag tot mijn verbazing dat zijn lid nog helemaal niet stijf was! Ik dacht, jee! Wat een omvang moet die wel niet krijgen zeg! Maar hij was werkelijk prachtig. Die lange, grote, kaalgeschoren jongenspiemel. De bovenmaats grote ballen die zwaar in hun zak leken te liggen deden een enorme inhoud vermoeden en ik werd weer zo geil als boter.

"Zo, eens even kijken of ons slaafje daar raad mee weet."

Hij wendde zich tot Johan. "Dit is ons neuksletje, doe vooral absoluut alles wat je wilt!" En vervolgde tegen mij "hé sletje, toon eens wat respect en doe er eens wat mee! En ik wil geen klachten horen!"

 

Meteen greep ik zijn massieve kloten vast en omsloot ik met mijn open mond de voorhuid van zijn eikel. Ik zoog zijn pik langzaam naar binnen en stroopte zo met mijn lippen zijn eikel bloot. Terwijl ik hem geil aankeek, ondertussen het langzame pijpritueel herhaalde en zijn machtige ballen masseerde zag ik hoe hij genoot. Zijn slurf begon met grote snelheid te groeien en al gauw stond hij in opgewonden toestand en kreeg ik zelfs zijn eikel maar amper naar binnen! Wat een immens grote lekkere paal had die jongen, rondom ons was het zelfs stil geworden, erop duidend dat menigeen de concentratie had gericht op die enorme lul wiens eikel ik aan het sabbelen was!

Het ging Johan blijkbaar een beetje te langzaam en soft. Hij gebood me dieper en sneller te pijpen. Maar ik kreeg hem echt niet verder naar binnen. Daarop pakte hij mijn hoofd vast en trok dat over zijn lul tot ik de eikel in mijn keel voelde en begon te kokhalzen. Dit interesseerde hem geen zier en hij bleef gewoon doorstoten in mijn slettenbekje terwijl ik wild naar adem snoof. Dit ging zo even door tot hij me van hem afduwde.

" Verdomd, dit schiet niet op dat pijpen van jou, we zullen het maar eens anders proberen."

 

Hij beval me op de motorkap van Joris 's auto te gaan liggen, met mijn kont op de rand en mijn benen recht omhoog. Hij kwam tegen me staan.

"Zo, tijd om eens in je geile slettenkontje te wippen".

Met mijn voeten tegen zijn schouders zette hij zijn eikel tegen mijn opening en zette wat druk. Ik was de pijpbeurt weer helemaal te boven gekomen, wist dat ik hem in mijn kontje beter kon ontvangen en smeekte hem in mijn geilheid om me te rammen als een hondje.

Mijn anus was nog steeds glibbernat van al dat zaad en Johan beukte, tot groot ontzag van de toeschouwers, vrij gemakkelijk zijn hele enorme lengte tot aan zijn ballen tussen mijn billen naar binnen.

Wauw! Wat een heerlijk gevoel gaf die oprekkende pik in mijn holletje!

Al gauw begon Johan mij met krachtige stoten helemaal uit te wonen en begonnen we beide van genot te kreunen! Zijn lichaam kletste tegen het mijn en zijn piemel maakte soppende geluiden bij het in en uit gaan van mijn inmiddels helemaal doorgeneukte gaatje.

Ons publiek werd er wild van en één van de toeschouwers hield het blijkbaar niet meer. Hij klom op de motorkap om voor mijn gezicht te knielen en zijn lul af te laten zuigen. In plaats van mij het werk te laten doen begon hij zelf in mijn mondje te neuken en ik kon niet anders dan alles over me heen te laten komen. Door die neukende lul in mijn mond en de ballen die met elke stoot tegen mijn kin kletsten, maar zeker ook door dat machtig lekkere gevoel van die paal in mijn kont dacht ik spontaan klaar te komen.

 

Tot mijn enorme opluchting nam er iemand mijn pik vast en begon er al trekkend aan te zuigen, terwijl Johan's lul zonder oponthoud onder mijn balzak in mijn kutje neukte.

We waren nu zo geil bezig dat het niet lang meer kon duren. En dat gebeurde ook niet!

Johan en ik kwamen tegelijk klaar!

Toen begon door mijn kreunen en slikken de lul die ik in mijn mond had ook nog te spuiten! Ik kreeg het niet weg en het sperma liep langs mijn wangen de motorkap op.

Toen kreeg ik mijn eigen, netjes opgevangen, sperma via een zoen terug.

Ja, en daar stond Johan die me dankbaar aankeek en zijn lul uit mijn kutje haalde.

 

Ik krabbelde omhoog, hurkte op de motorkap en zag hoe hele slierten vers zaad uit mijn anus kwamen gelopen. Wat enorm geil was dit, het leek wel of Johan voor drie of vier keer tegelijk gespoten had!

Iedereen stond nu rondom de auto naar mijn kontje te staren waar nog steeds wat sperma uit liep.

Johan doorbrak de stilte met een lachbui en bedankte me voor mijn goede optreden als jongenshoertje waarop iedereen begon te applaudisseren...

 

George

 

Dank je George

 

Liefs

     My

Terug naar de lijstpagina.

 

Alle verhalen van deze auteur.

19-07-2010