Pagina voor de Buitengewone Toegevoegde Waarde
BDSM Biseksueel Buitenseks Eerste keer Gedichten Groepseks Hetero
 

BTW-pagina

Homofiel Lesbisch Masturberen Op het werk Overige Tieners +18 Overspel

Het blog van Taboe

Blog van Ilse

Blog van Rik DenEerste

Blog van Zeos

Blog van 私の指

Het korte erotische bestaan van Tania.B

't Gewone verhaal

198 stuks (foto)

Summertim (een erotische roman)

Nylon Dreams (een verhaal in 8 delen)

 

 

 

 

 

 

 

 

Welkom beste lezer/auteur.

Heb je een idee. Denk aan de BTW!

BTW. Normaal staat dit letterwoord volgens Van Dale voor "belasting over de toegevoegde waarde."

Omdat het een algemeen ingeburgerd letterwoord is. Omdat het niet thuis hoort op ons oorspronkelijk initiatief, prikkelt het jullie nieuwsgierigheid en jullie komen hopelijk massaal kijken. Daardoor kunnen jullie dan kennis maken met initiatieven die moeilijk in te passen zijn bij de gewone onderwerpen. Gelijk nodig ik je uit om zelf ook contact te nemen met Esmeralda die de eindredactie van dit onderdeel onder haar hoede heeft.

Basis idee: Ik zou hier een opsomming kunnen maken van alle mogelijke belevenissen uit een mensenleven. Maar die lijst is nooit volledig. Als je echt niet weet wat schrijven denk dan eens aan die ene keer in … en toen heeft je vriend… en daar heeft die… dan danig staan vloeken… terwijl jij in een kramp lag van het lachen. Weet je nog wel? Je vertelt het voorval ieder etentje dat je geeft voor de vrienden en ze zijn het beu om het iedere keer weer te moeten horen. Maar ze liggen iedere keer weer in een deuk. O! Ja! En kijk ik heb er zelfs nog foto's van. Kijk! Zie je hier dat hondje, wel dat… En daar gaan we weer. En terwijl jij over dat hondje vertelt maakt je vriend een foto, want je ziet er gewoon beeldig uit. 

O Ja! Toen je laatst op de gemeente ging vragen om… toen was daar zo'n rare bediende… Die wist echt nergens van. Nou moe! En daar betalen wij belastingen voor. 

Je vriendin maakte het uit. Je hebt er een gedicht over geschreven. Stuur het maar op. Wij publiceren en het is van jouw hart. 

Je kunt het zo gek niet bedenken of je kunt het opschrijven. Een voorval beschrijven kan ook erg therapeutisch werken. Het dwingt je om enig structuur in je verhaal te stoppen anders begrijpt geen mens er wat van. En hè! Net omdat ik het nu eens netjes op een rijtje heb zie ik misschien een oplossing. 

Ook een foto verhaal kan, en wil je een verhaal illustreren met tekeningen en foto's? Laat maar komen. Zet het een beetje leesbaar in een mail zet er je (schrijvers)naam onder en stuur het naar Esmaralda of My van 4Fingers. Wij zorgen er dan voor dat het netjes op het blog komt. Losse verhaaltje zetten we in een algemeen blog.

En, als je het echt leuk om doen vind, vraag dan een "categorie- naam" dan worden al jouw verhaaltjes onder jouw auteursnaam gepubliceerd en vind je ze gebundeld als je op de categorie naam klikt. Bovendien krijg je dan (alleen als je wil) een berichtje als er een nieuw verhaal verschijnt.

Wij starten alvast met een paar initiatieven, maar deze zijn niet in aantal beperkt. Heb je een idee dat je bij een gewone site of uitgever niet kwijt kunt, neem dan contact met Esmeralda en zij brengt het op de redactie. Niets is voor ons te gek, zolang we het kunnen behappen. Hieronder alvast een paar voorbeelden. Met deze initiatieven starten we de BTW pagina op. Maar, heb je een idee, denk aan de BTW.

- Van enkele auteurs hebben we de verhaaltjes gebundeld in hun eigen blog.

- Andere auteurs willen ook wel eens wat anders schrijven dan een erotisch verhaal; daarvoor hebben we dan de knop "'t Gewone verhaal". U bent uitgenodigd.

- Nog anderen voelden zich beknot door de beperkte lengte van een erotisch verhaal. Zij hebben een volledige erotische roman geschreven die we hier mondjesmaat in afleveringen aan jullie voorstellen.

- Weer een andere auteur heeft een uitvoerig waar gebeurd verhaal opgeschreven over een vluchtelinge, dat uitgegroeid is tot een volledig boek. Een beetje eigenzinnig geschreven, het leest vlot en neemt je mee naar een wereld die voor velen onbekend terrein is. Ook hier krijgen jullie het verhaal in afleveringen.

Dus!

Heb je een idee, denk aan de BTW!

 

 
Update:05/10/2013 Beheer Illustrator Public Ralations Banner Pagina
Google
WWW http://www.4fingers.be